Zegarki oraz biżuteria.
Sklep Worldtrade24.pl

Kontakt

tel. 695045365
Kielce

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 476
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Worldtrade24.pl > Opinie klientów

Sklep Worldtrade24.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2010r i posiada 486 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Natalia Trala rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 366606 z 18.12.2015

Piękny zegarek oryginał w niskiej cenie.Zrobię tu zakupy jeszcze nie raz:)

zakupy: Michael Kors; grudzień 2015

plusy: Cena,kontakt ze sprzedającym

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 366546 z 18.12.2015

Bardzo szybka wiadomość zwrotna z odpowiedzią na pytanie. Przesyłka doszła w ciągu dwóch dni od zamówienia, zabezpieczona. Ceny niższe niż gdzie indziej. Bardzo fajny sklep, jak najbardziej polecam do robienia zakupów. :)

zakupy: Zegarek; grudzień 2015

plusy: szybki kontakt, szybka wysyłka, dobry produkt

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 366486 z 18.12.2015

Interesujące oferty

zakupy: zegarek damski Gino Rossi; grudzień 2015

plusy: ekspresowa dostawa, dobry kontakt przez e-mail

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARCIN rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 366174 z 16.12.2015

Towar spełnia oczekiwania,zgodność produktu z opisem,szybka dostawa.gorąco polecam do zakupów w tym sklepie.

zakupy: Timex T2N167; grudzień 2015

plusy: Szybka realizacja zamówień.fachową pomoc.

minusy: Brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 365062 z 09.12.2015

Wybrałem ten sklep bo miał dużo pozytywnych komentarzy i dużo kupujących

zakupy: zegarek seiko; grudzień 2015

plusy: duża kompetencja osób

minusy: mały problem z dodzwonieniem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Brathek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 364226 z 04.12.2015

Profesjonalne podejście, szybki kontakt z obsługą(doradcą), sprawne doręczenie przesyłki. Polecam, jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Casio G-shock G-7900A-7ER; grudzień 2015

plusy: Kontakt szczegółowość szybkie dostarczenie przesyłki

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 360409 z 03.11.2015

Wybrałem ten sklep szukając modelu mojego starego uszkodzonego zegarka

zakupy: Casio MTP-1246; październik 2015

plusy: Czytelny opis Szybka realizacja Przystępna cena

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 357277 z 05.10.2015

Decydowały: bogata oferta, dobra prezentacja towarów i opinie klientów. Nie zawiodłem się,sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: ZEGAREK DAMSKI CASIO LTP-2087GL-1A GOLD; październik 2015

plusy: Szybko, bezproblemowo

minusy: Zbyt prosty zakup by wystąpiły jakieś problemy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 352901 z 22.08.2015

Wszystkim polecam zakupy w tym sklepie! Profesjonalna obsługa, ekspresowa przesyłka. Zegarek piękny, zgodny z opisem.

zakupy: ZEGAREK MĘSKI CASIO MTP-E102L-7A CLASSIC; sierpień 2015

plusy: cena, szeroki asortyment, ekspresowa realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 351645 z 07.08.2015

Jestem bardzo zadowolony z bardzo szybkiej i miłej obsługi,kupiony zegarek Timex T2N702 dotarł przez kuriera w nienaruszonym stanie-bardzo dobrze zapakowany w bezpiecznej kopercie kurierskiej,bardzo polecam sklep Worldtradde24.pl jako bardzo dobrego kontrahenta.

zakupy: Timex T2N702; sierpień 2015

plusy: kompetencja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 346009 z 16.06.2015

Bardzo szybka wysyłka, zakupiony zegarek zabezpieczony przed uszkodzeniem. Cała transakcja przebiegła bezproblemowo.

zakupy: Zegarek TIMEX T49988; czerwiec 2015

plusy: Szybka obsługa

minusy: ...................

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 343489 z 25.05.2015

Kontakt ze sprzedającym idealny.Termin dostarczenia 24 godz.Zegarek bardzo ładnie zapakowany.Idealny na prezent.Wszystkim zainteresowanym serdecznie polecam.

zakupy: ZEGAREK MĘSKI TIMEX T2P176 KALEIDOSCOPE; maj 2015

plusy: Szybkość oraz jakość dostarczonego towaru.

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 340117 z 23.04.2015

no ciekawe oferty

zakupy: zegarek Casio wędkarski; kwiecień 2015

plusy: dostępnośc

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

granulla rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 338249 z 08.04.2015

zamówienie zrealizowane błyskawicznie,polecam tego sprzedawce

zakupy: ZEGAREK MĘSKI CASIO AE-1000WD-1A SPORTOWY 100M!; kwiecień 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazio nie poleca Worldtrade24.pl opinia nr 331709 z 17.02.2015

Nie polecam tego sklepu . Sprzedają zegarki jako wodoszczelne na 50 metrów a w rzeczywistości mają 30 metrów. i nie chcą wymieniać towaru, ani oddawać kasy. Na dodatek zegarki są zaopatrzone w stare baterie, gdzie po 2 dniach wysiadają

zakupy: zegarek casio; listopad 2014

plusy: Brak

minusy: Brak wymiany towaru nawet po przyznaniu się do błędu

Odpowiedź sklepu 17.02.2015

Witam proszę nie oczerniać naszej firmy - faktycznie był problem z zegarkiem ale po informacji od Pana zaproponowaliśmy zwrot pieniędzy lub wymianę na innym model. Miał Pan wybrać coś innego po czym kontakt się urwał! Oczywiście mamy całą korespondencję. Nagle po 4 miesiącach od zakupu pisze Pan opinie. Mail o możliwości zwrotu był 24.11. 2014 11:03 . Pozdrawiam

Odpowiedź Kazio 17.02.2015

to nie jest oczernianie tylko prawdziwa prawda, dlatego po 4 miesiącach dodałem opinie bo ten pieprzony zegarek który kupiłem w waszym sklepie się zepsuł nie idzie. i go wam zapakuje i odeśle żebyście się nim udławili. Tak był problem to pamiętacie tylko nie pamiętacie że odesłałem ten zegarek z prośba o wymianę na inny i coście mi odpisali że są ślady użytkowania i go nie wymienicie, po dwóch dniach od sprzedaży. Kosztowało mnie to 12 zł przesyłka.A zwrot pieniędzy za baterie gdzie, obiecaliście że oddacie mi 10 zł nie licząc koszty dojazdu do najbliższego zegarmistrza ok. 12 km. kontakt się urwał ale z waszej strony. z godnie z prawem konsumenckim sprzedaliście zegarek nie zgodny z opisem i należało go wymienić tym bardziej że chciałem do płacić Jeżeli macie jeszcze coś do powiedzenia to możemy się spotkać, ale w sądzie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qweasdkasia rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 331349 z 13.02.2015

Tania i zaufana strona, do tego profesjonalna dostawa, a zegarek genialny!

zakupy: ZEGAREK UNISEX TIMEX T2N794; luty 2015

plusy: tanio, szybko i bez żadnych obaw o oszustwo

minusy: nic. :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojkor rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 327057 z 12.01.2015

Błyskawiczna realizacja, bezproblemowa wymiana zegarka na inny model. POLECAM!!!

zakupy: Gino Rossi Diamante GDBR; grudzień 2014

plusy: Szybkość realizacji, bezproblemowa wymiana

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia nie ma zdania o Worldtrade24.pl opinia nr 320389 z 27.11.2014

Wybrałam właśnie ten sklep ponieważ zszokowała mnie różnica cen! Udało mi się zaoszczędzić nawet 200 zł! Miałam pewne obawy zanim dostałam paczkę do domu jednak zegarki okazały się rewelacyjne. Bardzo szybka realizacja przesyłki, po dwóch dniach od zamówienia zegarki w idealnym stanie miałam już w domu!Jestem bardzo zadowolona i polecam !

zakupy: Dwa zegarki Damski i Męski Timex; listopad 2014

plusy: niskie ceny, szybka wysyłka, wiarygodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 320369 z 27.11.2014

Polecam zakupy sklep worldtrade24. Atrakcyjne ceny, świetny kontakt, transakcja błyskawiczna. Zegarek dotarł 2 dni po złożeniu zamówienia. Zaskoczył mnie jednak fakt że zegarek nie miał zabezpieczenia na pokrętło do ustawiania godziny, więc już jakiś czas musiał chodzić na baterii.

zakupy: zegarek; listopad 2014

plusy: szybki, atrakcyjny cenowo

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 320089 z 26.11.2014

Sklep o bardzo dobrej renomie. Realizacja blyskawiczna. Jezeli ktokolwiek zapyta mnie gdzie kupic zegarek, bez wachania wskarze sklep worldtrade24.pl jestem super zadowolony zarówno z jakosci produktu jaki zakupilem jak i czasu i sposobu realizacji.

zakupy: zegarek casio efa; listopad 2014

plusy: oryginalne produkty w niskich cenach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER