Zegarki oraz biżuteria.
Sklep Worldtrade24.pl

Kontakt

tel. 695045365
Kielce

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 476
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Worldtrade24.pl > Opinie klientów

Sklep Worldtrade24.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2010r i posiada 486 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Rozczarowany nie poleca Worldtrade24.pl opinia nr 316737 z 29.10.2014

Witam wszystkich. W marcu 2014 kupiłem w tej firmie zegarek marki TIMEX. Przyznam się, że wybierając sklep sugerowałem się niską ceną zegarka- i to był duży błąd. Po sześciu miesiącach użytkowania zżółkła część tarczy zegarka. Zgłosiłem ten fakt do powyższego sklepu i otrzymałem odpowiedź, że prawdopodobnie zegarek leżał na słońcu lub był zamoczony i dlatego tarcza zżółkła prawdopodobnie reklamacja zostanie odrzucona. Po ponownym kontakcie drogą mail-ową Pan stwierdził, że muszę wysłać zegarek w celu stwierdzenia czy nie było to spowodowane z mojej winy. Spakowałem więc zegarek i wysłałem bezpośrednio do firmy TIMEX w Warszawie do serwisu.Na następny dzień otrzymałem odpowiedź, że Firma Worldtrade24 NIE JEST AUTORYZOWANYM DYSTRYBUTOREM MARKI TIMEX!!! i naprawę mogą wykonać odpłatnie ponieważ nie posiadam "prawdziwej" gwarancji. cena naprawy 60zł + wysyłka.Poprosiłem o opinię czy wada powstała przez zamoczenie czy też niezgodne z instrukcją użytkowanie. Otrzymałem odpowiedź, że użytkowanie nie było przyczyną powstania wady!!! Wysłanie zegarka do firmy Worldtrade24 nie miało sensu gdyż Oni sami we własnym zakresie (czy u jakiegoś pana Zdzisia) "naprawiali" by zegarek. Serwis TIMEX w Polsce jest tylko jeden w Warszawie i nikt inny nie powinien "gmerać" w tym zegarku. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie ponieważ tak naprawdę produkty nie posiadają gwarancji producentów.

zakupy: zegarek Timex; marzec 2014

plusy: brak

minusy: brak gwarancji

Odpowiedź sklepu 29.10.2014

Witam Proszę o numer zamówienia/faktury gdyż takiej reklamacji nie odnotowaliśmy zarówno mailowej jak i telefonicznej . W wniosku na sklepach24 podano Dokument zakupu: f20140323 - niestety nasza firma nie posiada takiej numeracji/sygnatury dokumentów. Pozdrawiam

Odpowiedź Rozczarowany 02.11.2014

To, że nie odnotowaliście to świadczy tylko o sklepie. Na podstawie rozmowy z waszym przedstawicielem serwisowym wysłałem e-mail-a, którego posiadam. Ale nie to jest istotą mojej wypowiedzi bo sklep nie jest w dalszym ciągu autoryzowanym dystrybutorem marki TIMEX i nie można kożystać z gwarancji prawdziwego serwisu firmy TIMEX. p.s prawidłowy numer faktury podałem przy aktywacji tej opinii.

Odpowiedź sklepu 05.11.2014

Według polskiego prawa tylko i wyłącznie gwarantem na sprzedawane produkty jest sprzedawca - nie firma x/y. Wszystkich sprzedawców obowiązują odpowiednie przepisy prawa bez względu na to gdzie został kupiony towar - przepisy są jednakowe. Reklamacja w firmie X nie została uznana bo firma X nie jest gwarantem na sprzedawane przez nas zegarki i odwrotnie. Wystarczy zgłosić się do właściwej firmy- taki zapis widnieje na karcie gwarancyjnej jak i dowodzie zakupu. Jeżeli kontaktował się Pan z nami to nie rozumiem dlaczego wysłał Pan zegarek do innej firmy? Nigdzie nie zamieszczamy informacji, że gwarantem jest firma X - wyraźnie wręcz zaznaczamy, że my jesteśmy gwarantem na sprzedawane przez naszą firmę produkty i podajemy wyłącznie adres na nasz serwis. Naprawy serwisowe dokonywane są przez specjalistów (wykwalifikowani zegarmistrzowie z wieloletnim doświadczeniem). Zastanawiający jest fakt, że podważa Pan fachowość naszego serwisu skoro jak sam Pan przyznał nawet nie otrzymaliśmy produktu do wglądu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 314989 z 15.10.2014

Kupiłem zegarek bardzo tanio.Taniej o 200 zł niż w innych sklepach.To jest plus.Dostałem go już na drugi dzień,ładnie zapakowany.Polecam ten sklep.Szybka dostawa.

zakupy: zegarek; październik 2014

plusy: Szybkość dostawy towaru do domu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pandero rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 313121 z 30.09.2014

Dobry kontakt telefoniczny.dostępne ceny exspresowe wysyłki dobry towar

zakupy: : ZEGAREK MĘSKI CASIO BEM-308GL-1A BESIDE DATA 50M!; wrzesień 2014

plusy: dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bill rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 312417 z 25.09.2014

Sklep oferuje towar w atrakcyjnej cenie - ma również pozytywne opinie klientów.

zakupy: zegarek męski; wrzesień 2014

plusy: Rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 312217 z 24.09.2014

Polecam ten sklep! Transakcja przebiegła bezproblemowo, czas oczekiwania od zamówienia zegarka wyniósł 48h - czyli tak jak miało być. Zegarki w oryginalnych pudełkach, paczka dobrze zabezpieczona.

zakupy: casio LRW250 oraz TIMEX T2N791; wrzesień 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tziomal rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 307413 z 23.08.2014

sprawnie szybko a towar zgodny z opisem

zakupy: Zegarek damski Casio; sierpień 2014

plusy: bezproblemowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

łukasz rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 307381 z 22.08.2014

wszystko jak trzeba polecam

zakupy: zegarki; sierpień 2014

plusy: wyglad

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafal2209 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 306661 z 20.08.2014

Błyskawiczna dostawa, wszystko super! Polecam

zakupy: ZEGAREK MĘSKI CASIO EF-132PB-1A2; sierpień 2014

plusy: czas realizacji

minusy: wszystko ok!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 306617 z 20.08.2014

Wybrałem ze względu na bardzo przystępną cenę :) i opinie wystawione przez wcześniejszych klientów.

zakupy: zegarek; sierpień 2014

plusy: cena, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 305121 z 11.08.2014

Duży wybór, niskie ceny,dobry kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: zegarek męski casio; sierpień 2014

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 304517 z 06.08.2014

Sklep ma bardzo dobry zasób towaru, jak najbardziej spełnił moje oczekiwania, wysyłka była błyskawiczna

zakupy: Zegarek Timex; sierpień 2014

plusy: Blyskawiczna wysyłka

minusy: Jak narazie, brak oby tak dalej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olo rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 303353 z 29.07.2014

Najniższa cena za produkt na rynku. Błyskawiczna dostawa od złożenia zamówienia

zakupy: Zegarek męski timex; lipiec 2014

plusy: tanio i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuleczka rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 301337 z 16.07.2014

Szukałam zegarka innego niż wszystkie, takiego żeby było widać mechanizm, do tego w przystępnej cenie. Zegarek wyglada pięknie. To był prezent i bardzo się spodobał.

zakupy: Zegarek męski Thomas Earnshaw ES-8006-01 Automatic; lipiec 2014

plusy: Szybka informacja o realizacji zamówienia i dostawa.

minusy: nie znalazłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ojto rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 300221 z 09.07.2014

Szukałem konkretnego towaru w tym sklepie wyszło najtaniej.

zakupy: Zegarek Timex T2P105; lipiec 2014

plusy: możliwość negocjacji ceny, szybkość realizacji,

minusy: nie zauważono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodzimierz rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 298097 z 25.06.2014

Jedna z najlepszych cen zegarka na rynku. Dostawa w ciągu 48 godzin. Całkowita zgodność z opisem zegarka i złożonym zamówieniem. Dobra informacja o stanie zamówienia. Dziękuję. Firma warta polecenia.

zakupy: Zegarek Casio; czerwiec 2014

plusy: cena, dobry kontakt, solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aguss95 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 294657 z 04.06.2014

Przystępne ceny, szybka realizacja zamówienia, zgodność towaru w 100%!

zakupy: zegarek CASIO; czerwiec 2014

plusy: brak wad :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

violetrose3 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 293037 z 24.05.2014

Sklep wybrałam przez przypadek , ale nie żałuję. Jestem pod MEGA wrażeniem. Po zakupie zegarka i wpłaceniu pieniędzy, transakcja została realizowana już tego samego dnia. Cieszyłam się z zegarka już na drugi dzień! Porównując do innych sklepów cena bardzo niska, do tego darmowa wysyłka! POLECAM!!! Będę go polecała wszystkim znajomym :)

zakupy: ZEGAREK UNISEX TIMEX T2N790 MODERN ORGINALS INDIGL; maj 2014

plusy: Fachowa obsługa

minusy: Wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daro rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 292037 z 18.05.2014

Wszystko w porządku szybko i sprawnie.Polecam.

zakupy: zegarek; maj 2014

plusy: cena i wybór towaru

minusy: brak instrukcji w języku polskim

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 291861 z 16.05.2014

Bardzo szybka realizacja zamówienia , zgodność towaru z zamówieniem , w 100% polecam tego sprzedawcę !!!

zakupy: Zegarek Timex; maj 2014

plusy: Dobre ceny

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MartynaW rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 290217 z 07.05.2014

Sklep wybrałam, ponieważ miał korzystną dla mnie ofertę, zarówno produktu jak i wysyłki towaru. Jestem bardzo zadowolona z transakcji: towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedający, profesjonalna obsługa i szybki czas dostarczenia przesyłki.

zakupy: zegarek męski; maj 2014

plusy: Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: W moim przypadku nie było żadnych minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER