Zegarki oraz biżuteria.
Sklep Worldtrade24.pl

Kontakt

tel. 695045365
Kielce

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 476
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Worldtrade24.pl > Opinie klientów

Sklep Worldtrade24.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2010r i posiada 486 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 289965 z 05.05.2014

Wybrałam ten sklep, ponieważ ma rewelacyjne ceny, dużo tańsze od tych rynkowych. Produkt, który zamówiłam jest w idealnym stanie, zgodny co do opisu zawartego na stronie.

zakupy: Zegarek; maj 2014

plusy: Szybka wysyłka, niskie ceny.

minusy: Brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gocha rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 286661 z 10.04.2014

Zachęciły mnie opinie o sklepie i cena oferowanego towaru.

zakupy: zegarek; kwiecień 2014

plusy: Terminowość i profesjonalizm.

minusy: zero wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrstr rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 284445 z 26.03.2014

Szybka wysyłka, polecam.

zakupy: Casio; marzec 2014

plusy: krótki czas oczekiwania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adajez rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 284345 z 25.03.2014

Wszystko OK. Towar zgodny z internetową specyfikacją.

zakupy: Casio A164WA-1 Vintage (A164WA-1); marzec 2014

plusy: Tempo transakcji

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cyprian rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 283257 z 19.03.2014

Gorąco polecam ten sklep. Błyskawiczna wysyłka towaru, dobry kontakt ale przede wszystkim towar zgodny z opisem, pełnowartościowy i oryginalny. Jak narazie użytkuje zegarek 6 dni i jestem mega zadowolony. Jak dla mnie ocena 10/10. Super polecam.

zakupy: zegarek Casio GWX-8900-1ER; marzec 2014

plusy: Błyskawiczna wysyłka atrakcyjna cena oryginalność towaru

minusy: Jak dla mnie bez wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 281753 z 11.03.2014

Dzisiaj dostałem paczkę, szybko i bez problemów jestem zadowolony, towar zgodny z zamówieniem. Polecam!!!

zakupy: Zegarek męski Timex; marzec 2014

plusy: Szybko i bez problemu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 281361 z 07.03.2014

Dziś dostałam paczkę :) Jestem bardzo zadowolona :) Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą i szybkie otrzymanie zakupionego towaru! :) Gorąco Polecam!!! Pozdrawiam.

zakupy: Zegarek damaski Casio; marzec 2014

plusy: Bardzo szybka realizacja zakupu oraz bardzo dobry kontak

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

christiano4444 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 276385 z 07.02.2014

Transakcja przebiegła pomyślnie, produkt zgodny z opisem i zdjęciami, polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Zegarek Casio; luty 2014

plusy: szybka i sprawnie przeprowadzona transakcja

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yaror rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 269745 z 02.01.2014

W grudniu 2013 kupiłem zegarek w charakterze prezentu gwiazdkowego.I świetnie. Po wręczeniu okazało się, że nie chodzi. Zdarza się. W dniu 30 grudnia wymieniłem baterię a zegarek dalej ani rusz. Bywa. W tym samym dniu około godziny 13-tej dniu zadzwoniłem do Worltrade24 i przeprowadziłem z przedstawicielem firmy sympatyczną rozmowę, na końcu której usłyszałem, że wysłany zostanie kurier, ale stanie się to już w nowym roku, za kłopoty zaś zostałem przeproszony (sic!) Dzisiaj rano (2.01.14) zupełnie niespodziewanie zjawił się u mnie kurier z identycznym, działającym zegarkiem. Prędzej spodziewałbym się lądowania na dachu UFO. Reszta (sprawdzenie nowego towaru, odebranie poprzedniego0 przebiegła szybko i bezproblemowo - na koszt Worldtrade24 !!!!! Na przestrzeni wielu lat dopiero drugi raz spotykam się z takim podejściem do klienta. Jeżeli jeszcze cokolwiek będę potrzebował, kupię to bez wahania w Worldtrade24. Na pewno! Jeszcze raz dziękuję i życząc wyłącznie sukcesów w Nowym Roku pozdrawiam i pozostaje z szacunkiem.

zakupy: Zegarek Gino Rossi; grudzień 2013

plusy: Elegancki sposób załatwiania trudnych spraw

minusy: NIE MA!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lukasz rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 269589 z 31.12.2013

Świetna cena, towar zgodny z opisem bardzo ładnie zapakowany. Błyskawiczna przesyłka - zamówiłem w niedzielę (2 dni przed Wigilią) i na drugi dzień (poniedziałek) zjawił się kurier. Polecam!

zakupy: Zegarek męski Casio MTP-1239D-1A Bransol; grudzień 2013

plusy: błyskawiczna wysyłka, duży asortyment, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaj rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 269337 z 30.12.2013

szeroki asortyment i dobre ceny

zakupy: dwa zegarki; grudzień 2013

plusy: szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wlod nie poleca Worldtrade24.pl opinia nr 268009 z 21.12.2013

Zegarki wysyłają z całkowicie zużytą bateria i choć odpowiadaja na maile i telefony, informują że no trudno zdaarza się, bo biora od dostawcy z zagranicy; musialem dokupic u zegarmistrza nowa oryginalna baterie Timexa z gwarancją na 3 lata, a ten sklep nie daje zadnej gwarancji na baterię UWAGA NIE UDZIELAJA GWARANCJI NA BATERIE I WKŁADAJĄ DO WYSYŁANYCH ZEGARKÓW ZUŻYTE BATERIE !!!!!!

zakupy: zegarek damski Timex T2N455 Crystal Coll; grudzień 2013

plusy: PRZYSTEPNA CENA

minusy: ZYZYTE BATERIE W ZEGARKACH

Odpowiedź sklepu 21.12.2013

Witam, Klient po 2 dniach od dostarczenia, informuje nas że zegarek był sprawny w momencie otrzymania, ale po dniu przestał działać, informuje nas także, że wymienił baterie i żąda 50 zł zwrotu(ogólnopolski standard 10-15zl), bo taką kwotę zapłacił u zegarmistrza - krótko mówiąc próba wyłudzenia lub "Zegarmistrz" chciał dorobić na święta - nawet nie było reklamacji w tej sprawie. Klient nie zapoznał się z gwarancją, nie skontaktował się z nami - a samodzielne otwarcie zegarka może skutkować utratą gwarancji (min. zegarek może być już nieszczelny itp.). Klient miał prawo10 dniowego zwrotu lub wymiany towaru zgodnie z polskim prawem. Naturalnie dajemy gwarancję na baterię ,niestety nie na takich zasadach jak opisano wyżej. Sprzedajemy hurtowe ilości zegarków. Problemy z bateriami, zdarzają się niestety zimą (powód np. niska temperatura w transporcie), jest to problem rzędu 1 na kilka tysięcy. W rozmowie telefonicznej przed komentarzem klient zrozumiał swój błąd - jednak z komentarza wynika, że żal pozostał. U nas wszystkie zegarki są wyłączane, większość z nich posiada zawleczki przed czerpaniem baterii, niestety baterie tracą swoją przydatność czy są używane czy nie. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie się Pan kontaktował z serwisem lub ze sprzedawcą i nie będzie już Pan działał na własną rękę.

Odpowiedź wlod 21.12.2013

Tak się składa że mam całą rozmowę telefoniczna nagraną - zawsze tak robię podczas rozmów handlowych i służbowych.Z racji wykonywanego zawodu, bardzo często mam do czynienia z przepisami prawa. Informuję, że odpowiedź sklepu jest, delikatnie mówiąc, nieprecyzyjna. Tak nie reaguje dobry, firmowy sklep z klasą; wystarczyło zareagować na mój mail właściwie i poprosić o odesłanie zlej baterii, proponując dobrą lub całego zegarka, jeśli to nie możliwe. Nie poinformowałem sklepu że zegarek przestał działać, bo jest dobry do dziś, poinformowałem tylko, że bateria w nim jest stara lub zepsuta. Wymieniłem baterię u zegarmistrza, bo to był prezent dla córki i zrobiłem to pod wpływem chwili, gdy córka oznajmiła, że otrzymała zepsuty zegarek. Zegarmistrz oszkalowany przez sklep w mailu, dostał ode mnie kopie tego maila i poczuł się bardzo obrażony - co z tym zrobi, jego sprawa; ja mam odpowiedni paragon zakupu. Do tej pory, nie otworzyłem samodzielnie zegarka, poza wymianą baterii u profesjonalnego zegarmistrza.Zrozumiałem swój błąd i więcej nie dokonam zakupu w tym sklepie, choć sam zegarek jest ładny i dobry. Mam żal jako klient, gdyż spodziewałem się innej reakcji sklepu. I najważniejsze, w odpowiedzi sklepu jest zdanie; "naturalnie dajemy gwarancje na baterie", a w warunkach gwarancji przysłanych mi razem z zegarkiem na karteczce o wymiarach 10cm x 9 cm jest wypisane w 5 punktach co nie podlega gwarancji i punkt 4 tych nadesłanych warunków gwarancji mówi, cytuję; gwarancja nie obejmuje - wymiana baterii, teleskopu lub rozbicie szkła nie jest traktowana jako naprawa zegarka, tym samym w/w nie są wpisane jako naprawy gwarancyjne. Napisano, że klient nie zapoznał się z gwarancją, a ja mam pytanie: czy ten pracownik sklepu co pisał maila, na pewno czytał tę gwarancję? Przykro mi, że zostałem zmuszony do ponownego skomentowania zakupu. Wszystkim, którzy to będą czytać - mimo wszystko życzę WESOŁYCH ŚWIĄT wj

Odpowiedź sklepu 22.12.2013

Witam Również życzę Wesołych Świąt Panu i Naszym Klientom. Krótko mówiąc, nie zgłosił Pan reklamacji na całkowicie nowy produktu, jedynie napisał Pan maila w którym zażądał od nas 50 zł. Gdyby napisał Pan do nas i powiadomił o problemie wysłalibyśmy nowy zegarek (kurier przywozi nowy i odbiera stary jednocześnie) gdyż produkt był niesprawny lub zaproponowalibyśmy zwrot towaru i oddalibyśmy wszystkie koszty zakupu łącznie z transoptorem wszystko odbyło by się z dni na dzień. Przykro mi, że piszemy o takiej błahej sprawie, nie jest to nasza zła wola bo zawsze wychodzimy na przeciw oczekiwaniu Klienta, jednak w tej sprawie każda firma postąpiła by tak samo-po to jest sprzedawca/gwarancja aby z niej skorzystać- my tylko nie zgodziliśmy się na zwrot 50zł bez żadnych podstaw . Oczywiście może Pan zareklamować produkt – nasz serwis rozpatrzy reklamację i. Jesteśmy solidną firmą przy dużej sprzedaży reklamacje są codziennością i jak piszą nasi klienci (blisko. 25 tyś pozytywnych komentarzy w Internecie) robimy to solidnie i rzetelnie. Pozdrawiam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 267765 z 20.12.2013

Jak najbardziej spełnił moje oczekiwania,błyskawiczna przesyłka,profesjonalne doradztwo

zakupy: zegarek casio; grudzień 2013

plusy: dostępność towaru którego nigdzie nie mogłam znaleźć

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dona03 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 267729 z 20.12.2013

bogata, przejrzysta oferta, atrakcyjne ceny, dobry kontakt, profesjonalna obsługa.

zakupy: zegarek męski Casio; grudzień 2013

plusy: strona internetowa przykuwa uwagę

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LR rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 264317 z 08.12.2013

Towar zgodny z zamówieniem, transakcja przebiegła ekspresowo - gorąco polecam.

zakupy: Zegarek Casio LTP-2069L-7A2; grudzień 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AREK rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 263501 z 05.12.2013

WSZYSTKO TAK JAK ZAMAWIAŁEM .POLECAM

zakupy: ZEGAREK; grudzień 2013

plusy: TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM

minusy: NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 263201 z 04.12.2013

W asortymencie sklepu znalazłem poszukiwany towar w atrakcyjnej cenie

zakupy: Zegarek męski Timex T49261 EXPEDITION; grudzień 2013

plusy: rzetelność

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 262569 z 02.12.2013

Jestem bardzo zadowolony, świetny kontakt i błyskawiczna dostawa. Polecam!

zakupy: Zegarek CASIO; grudzień 2013

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renata rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 262145 z 29.11.2013

Kupywałam pierwszy raz szybka dostawa, otrzymałam błyskawiczny kontakt mailowy sprzedawca godny zaufania,polecam

zakupy: zegarek Timex; listopad 2013

plusy: Szybki kontakt

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 262097 z 29.11.2013

Bardzo rzetelna firma, świetny kontakt, fachowa obsługa, szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka.

zakupy: Zegarek Timex t2n161; listopad 2013

plusy: Czas realizacji

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER