Zegarki oraz biżuteria.
Sklep Worldtrade24.pl

Kontakt

tel. 695045365
Kielce

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 476
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Worldtrade24.pl > Opinie klientów

Sklep Worldtrade24.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2010r i posiada 486 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

k2 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 261481 z 28.11.2013

Kupowałam pierwszy raz, szybka dostawa, otrzymałam błyskawiczny kontakt mailowy ze sklepem po zadaniu pytania, sprzedawca godny zaufania!

zakupy: zegarek; listopad 2013

plusy: pewność zakupu

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 259337 z 19.11.2013

Bardzo atrakcyjne ceny.

zakupy: Timex T49875 Military Field (T49875); listopad 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZackyV rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 259213 z 19.11.2013

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

zakupy: timex T49877 Military Field; listopad 2013

plusy: Sprawność, szybkość, kontakt z kilentem

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

denis1135 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 259093 z 18.11.2013

Niska cena, sprawna obsluga - polecam

zakupy: zegarek; listopad 2013

plusy: solidnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 258149 z 14.11.2013

Wybrałem sklep z uwagi na chyba najniższą cenę zegarka na rynku. W trakcie realizacji zamówienia żadnych niespodzianek, informacje na bieżąco o statusie zakupu, szybka dostawa, towar zgodny z opisem na stronie.

zakupy: Zegarek TIMEX; listopad 2013

plusy: cena, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 257777 z 13.11.2013

Wybrałam ten sklep, ponieważ ma przejrzystą stronę internetową, duży wybór towarów i przystępne ceny. Transakcja przebiegła sprawnie, polecam.

zakupy: zegarek damski; listopad 2013

plusy: duży wybór towaru

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawelszwech rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 257717 z 13.11.2013

wybrałem tego sprzedawcę ponieważ miał to czego szukałem , pozytywne komentarze ,dobra cena

zakupy: zegarek; listopad 2013

plusy: szybka transakcja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 257393 z 12.11.2013

Niska cena, dobry towar, szybka dostawa. Polecam.

zakupy: Zegarek Casio damski; listopad 2013

plusy: niskie ceny, fachowa obsługa, duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 257009 z 09.11.2013

Zdecydowanie z powodu ceny!! Póki co oczekiwania spełnione w 100%.

zakupy: Casio EFA-131D-1A1 Edifice; listopad 2013

plusy: Ceny!! Duży wybór. Błyskawiczna dostawa.

minusy: Nie stwierdzono.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiktormw rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 256525 z 07.11.2013

Zegarki w bardzo dobrej cenie.Szybka wysyłka.POLECAM

zakupy: Zegarek damski Casio LTP-1302D-7B; listopad 2013

plusy: Niskie ceny zegarków i szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 256433 z 07.11.2013

Atrakcyjna cena, dobry towar, szybka dostawa. W 100% spełnił moje oczekiwania

zakupy: zegarki damskie; listopad 2013

plusy: szybka dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ad.ka. rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 256381 z 06.11.2013

Zegarek w bardzo dobrej cenie, a przy tym szybka realizacja zamówienia

zakupy: Zegarek Timex; listopad 2013

plusy: ceny, solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malcun1 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 256173 z 05.11.2013

Markowe zegarki w atrakcyjnej cenie, szybka dostawa, dobry kontakt z obsługą,gwarancja podbita przez firmę .Polecam

zakupy: Zegarek męski Timex T2N725 Expedition Compass; listopad 2013

plusy: CENA, OBSŁUGA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daszu91 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 255357 z 30.10.2013

Zegarek bardzo ładny zgodny z opisem :) bardzo szybka przesyłka w 100% polecam tego sprzedawce, jeżeli będę chciała zakupić następny produkt na pewno tutaj wrócę :)

zakupy: 29; październik 2013

plusy: szybka przesyłka, dobry produkt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 255333 z 30.10.2013

Zegarek mi się spodobał i miał dobrą cenę. Dostawa bardzo szybka, obsługa doskonała. Jednak trochę zmyliło mnie zdjęcie zegarka, który wydawał mi się nieco większy, niż się potem okazało. Ale wszystko jest w porządku.

zakupy: zegarek damski; październik 2013

plusy: Blyskawiczna dostawa

minusy: Na zdjęciu trudno ocenić wielkość towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 255085 z 29.10.2013

Oferta cenowa korzystna w stosunku do cen rynkowych.Termin realizacji zgodny z deklaracją.Bieżąca inform.o etapie realizacji.POLECAM.

zakupy: zegarek; październik 2013

plusy: spełnienie oczekiwań kupującego

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agacia694 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 253809 z 24.10.2013

wybrałam ten sklep ponieważ zegarek, który spodobał mi się:) tutaj dostałam po najatrakcyjniejszej cenie.

zakupy: zegarek gono rossi; październik 2013

plusy: cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

prezes rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 253369 z 22.10.2013

zegarek zgodny z zamówienie.profesjonalna obsługa!!!towar dostałem w ciągu 24 godzin.polecam

zakupy: zegarek casio; październik 2013

plusy: szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kejcioha rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 252417 z 17.10.2013

Bardzo profesjonalny sprzedawca. Realizacja zamówienia odbywa się niewiarygodnie szybko, a zarazem rzetelnie i na najwyższym poziomie. Wzorowy kontakt i obsługa przesyłki. Towar oryginalny, profesjonalnie zapakowany. Życzę wszystkim tylko takich sprzedawców.

zakupy: Zegarek Casio 1303d; październik 2013

plusy: Prfesjonalizm i szybkość realizacji zamówienia

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 252341 z 17.10.2013

Sklep ten spełnił moje oczekiwania w 100 a nawet w200% Jestem w pełni usatysfakcjonowany....obsługą.....profesjonalizmem.....szybkością realizacji zamówienia i miłą kompetentną obsługą. Jakość zamówionego towaru.....najwyższa.

zakupy: Zegarek Timex expedition; październik 2013

plusy: PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER