Zegarki oraz biżuteria.
Sklep Worldtrade24.pl

Kontakt

tel. 695045365
Kielce

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 476
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Worldtrade24.pl > Opinie klientów

Sklep Worldtrade24.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2010r i posiada 486 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

JJ rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 252321 z 17.10.2013

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Zegarki oryginalnie zapakowane, szybka wysyłka, atrakcyjna cena. Zakupiłam 2 zegarki powyżej 300 zł., więc wysyłka gratis. Pełen profesjonalizm, zresztą widać to chociażby na Allegro - 100% pozytywnych komentarzy. Polecam :)

zakupy: Zegarek Casio Edifice EF-125D-1A i Casio MTP-1228D-2A Bransoleta; październik 2013

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, jakość towaru, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek_286 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 252169 z 17.10.2013

Tanio, szybko i solidnie. W tej cenie tego zegarka nie kupiłbym chyba nigdzie. Czas od momentu złożenia zamówienia do otrzymania towaru - 2 doby z małym hakiem. Towar w pełni zgodny z zamówieniem. POLECAM!!!

zakupy: zegarek Timex; październik 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienia, atrakcyjna cena

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lesław rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 252153 z 16.10.2013

Był najtańszy i spełnił moje oczekiwania. wszystko OK . - Super !

zakupy: zegarek casio; październik 2013

plusy: szybko

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliwia rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 251793 z 15.10.2013

Jestem bardzo zadowolona z zakupu zegarka! Spełnił moje oczekiwania ,a dodatkowo cena była prawie 50% niższa niż na innych aukcjach. Polecam :)

zakupy: zegarek; październik 2013

plusy: szybko i konkretnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

galart2 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 251117 z 11.10.2013

Towar dobry i spełnia moje oczekiwania

zakupy: zegarek; październik 2013

plusy: wielka solidność

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gawello22 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 250869 z 10.10.2013

Z powodu świetnej ceny oraz dobrego opisu produktu.

zakupy: Zegarek Timex T49803 Expedition; październik 2013

plusy: Szybkość realizacji zamówień, dobry kontakt telefoniczny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

snikers30 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 248541 z 01.10.2013

Sklep wybrałem z uwagi na atrakcyjne ceny oferowanych produktów

zakupy: zegarek; październik 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak instrukcji obsługi do produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 248529 z 01.10.2013

Konkurencyjna cena oraz bardzo szybka wysyłka. To mój trzeci zegarek z worldtrade24. Polecam!

zakupy: zegarki TIMEX; październik 2013

plusy: Dobra cena, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 248413 z 01.10.2013

Ceny produktów najniższe, opisy przedmiotów właściwe i przejrzyste

zakupy: Zegarek Timex; październik 2013

plusy: Doskonały kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ko_sz rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 248165 z 30.09.2013

Duży wybór, różnorodny, każdy znajdzie coś dla siebie.

zakupy: Zegarek; wrzesień 2013

plusy: Natychmiastowy kontakt i szybka dostawa towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

greg4211 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 246885 z 25.09.2013

DOBREJ JAKOSCI PRODUKTY I PRZYSTĘPNA CENA !!!

zakupy: ZEGAREK SPORTOWY ADIDAS; wrzesień 2013

plusy: ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 246761 z 25.09.2013

Najniższa cena, błyskawiczna wysyłka, super kontakt:) jestem zadowolona w 100%! Polecam!

zakupy: Zegarek Timex T2N944; wrzesień 2013

plusy: Fajny opis produktu i bardzo realistyczne zdjęcia

minusy: Wszystko było ok:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KKON_2005 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 246581 z 24.09.2013

z allegro

zakupy: zegarek; wrzesień 2013

plusy: wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 245205 z 19.09.2013

Trafiłam na sklep przez stronę allegro. Zakupiłam zegarek. Pierwszy raz spotkałam się z tak rzetelnym sprzedawcą. W 100% mogę polecić go każdemu. Wszystko przebiegło sprawnie, towar otrzymałam dokładnie w dniu który mi wstępnie przedstawiono. Gorąco polecam :)

zakupy: Zegarek męski Gino Rossi Diamante BKBK; wrzesień 2013

plusy: Wszystko zgodne z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janbrutal rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 244969 z 18.09.2013

Rewelacyjna cena modelu. Błyskawiczna, profesjonalna pełna informacja o parametrach przesyłki, wystarczy wybrać odpowiedni odnośnik w treści maila. Punktualna monitorowana dostawa.

zakupy: Zegarek Casio; wrzesień 2013

plusy: Przyjazny dla kupującego

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

modlicha rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 244901 z 17.09.2013

przystępne ceny i niski koszt wysyłki, wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku.

zakupy: zegarek Timex; wrzesień 2013

plusy: szybka realizacja, niski koszt dostawy

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

damian rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 244645 z 16.09.2013

jak dla mnie booomba wszystko na czas i solidnie sama przyjemnosc

zakupy: zegarek Casio; wrzesień 2013

plusy: jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 244317 z 13.09.2013

Najtańsza oferta zegarka tego modelu , ale przesyłka to dopiero była błyskawica ,zegarek spełnia moje oczekiwania

zakupy: zegarek casio; wrzesień 2013

plusy: Szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRZYSIEK L. rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 243781 z 11.09.2013

Szybka obsługa,fajna cena,towar zgodny z opisem,pozdrawiam

zakupy: Zegarek TIMEX; wrzesień 2013

plusy: szybko i zgodnie z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nowa rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 243777 z 11.09.2013

Towar jest taki jak na zdjęciu. Zdjęcia nie są one w żaden sposób podrasowane. Oferta zawiera wszelkie informacje dotyczące towaru.

zakupy: zegarek Gino Rossi; wrzesień 2013

plusy: szybkość realizacji, jasność w przekazywaniu informacji

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER