Zegarki oraz biżuteria.
Sklep Worldtrade24.pl

Kontakt

tel. 695045365
Kielce

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 476
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Worldtrade24.pl > Opinie klientów

Sklep Worldtrade24.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2010r i posiada 486 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysiek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 243677 z 11.09.2013

Atrakcyjna cena produktu

zakupy: Zegarek; wrzesień 2013

plusy: cena produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rob rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 243581 z 10.09.2013

Produkt, który spełniał moje oczekiwania był najtańszy.

zakupy: zegarek męski casio; wrzesień 2013

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anel257 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 243485 z 10.09.2013

trafiłam na sklep przez stronę allegro. Zakupiłam zegarek. Pierwszy raz spotkałam się z tak rzetelnym sprzedawcą. W 100% mogę polecić go każdemu. Wszystko przebiegło sprawnie, towar otrzymałam dokładnie w dniu który mi wstępnie przedstawiono. Myślę, że jeszcze nie raz zrobię zakupy u tego sprzedawcy.

zakupy: Zegarek męski Ben Sherman; wrzesień 2013

plusy: bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, zgodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ziemekk88 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 243193 z 09.09.2013

Tanio, szybko, bezproblemowy kontakt. Serdecznie polecam.

zakupy: Zegarek Gino Rossi 09774B złotoczarny; wrzesień 2013

plusy: Błyskawiczna realizacja po kontakcie telefonicznym

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mufi rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 242705 z 05.09.2013

Najniższa cena mojego Timexa

zakupy: Zegarek timex; wrzesień 2013

plusy: cena, szybkość transakcji, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 242621 z 05.09.2013

Super towar,Super cena,Błyskawiczna dostawa.

zakupy: Zegarek męski ", SEIKO ", ; wrzesień 2013

plusy: Świetny kontakt,błyskawiczna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 242489 z 04.09.2013

Witam . Wybrałam ten sklep podczas zakupów na Allegro . Towar był w atrakcyjnej cenie i koszty dostawy. Po dokonaniu zakupu kontakt ze sklepem był bardzo dobry. Zegarek odebrałem dokładnie w podany (proponowany) dzien . Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania. Polecam

zakupy: Zegarek casio; wrzesień 2013

plusy: Szybko i konkretnie

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 242457 z 04.09.2013

Szybka wysyłka. Super obsługa. Gorąco polecam.

zakupy: zegarek męski; wrzesień 2013

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 242277 z 04.09.2013

Skusiła mnie konkurencyjna cena do tego kurier gratis i naprawde nie zawiodłem się cała transakcja odbyła się ekspresowo i w 100% profesjonalnie.

zakupy: Timex T2N724; wrzesień 2013

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia super ceny

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 242041 z 03.09.2013

Tak POLECAM!!!

zakupy: zegarek; wrzesień 2013

plusy: Szybkość i opis towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sikor rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 241365 z 31.08.2013

spełnił moje wymagania wyrozumiały w razie pomyłki godny polecenia

zakupy: zegarek; sierpień 2013

plusy: żetelny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIUSZ rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 240049 z 27.08.2013

WSZYSTKO ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM, SZYBKIE DOSTARCZENIE PRZESYŁKI

zakupy: ZEGAREK J. SPRINGS BEB 077; sierpień 2013

plusy: KONKURENCYJNE CENY

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 240041 z 27.08.2013

tylko w tym sklepie znalazłam zegarek, który mnie zauroczył, śliczny z brązowym zamszowym paseczkiem,dostawa ekspresowa, a zegarek jeszcze ładniejszy niż na obrazkach, zdecydowanie polecam

zakupy: zegarek kahuna KLS-1010L; sierpień 2013

plusy: świetna prezentacja towarów; zdjęcia z każdej strony

minusy: w chwili obecnej nie widzę wad tego sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz Hermann rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 238949 z 22.08.2013

Spełnił moje oczekiwania.Szybka obsługa,Atrakcyjne ceny!

zakupy: Zegarek timex; sierpień 2013

plusy: Kontakt z klietem nawet telefoniczny

minusy: idealny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 238693 z 22.08.2013

Sprawdziłem ceny na zegarek w necie i oferta tego sklepu była najkorzystniejsza

zakupy: Zegarek Timex T2N637; sierpień 2013

plusy: Jakość kontaktu, niska cena i szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 238557 z 21.08.2013

w zupełności tak super ceny i żadnych przekrętów

zakupy: zegarek; sierpień 2013

plusy: szybkość wysyłki i ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania580@onet.pl rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 237893 z 17.08.2013

Wybrałem ten sklep , ponieważ miał on atrakcyjne oferty w niskiej cenie , a także same pozytywne komentarze. Sklep ten w pełni spełnił moje oczekiwania i polecam go wszystkim: szybka dostawa, dobry kontakt z klientem i profesjonalizm.

zakupy: zegarek casio edifice; sierpień 2013

plusy: terminowość i markowe towary

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zaneta776 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 237021 z 13.08.2013

Jestem w pełni zadowolonym klientem. Przebieg transakcji szybki, konkretny z satysfakcjonującym finiszem. Jeśli ktoś z znajomych będzie szukać dobrego markowego zegarka w rozsądnej cenie bez wahania polecę ten sklep. zakupy:Zegarek męski Casio AQ-180WD-7B plusy: Szybkość, dobra prezentacja towaru, rzetelność, itd minusy: Brak

zakupy: Zegarek męski Casio AQ-180WD-7B; sierpień 2013

plusy: pełny opis towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 236793 z 12.08.2013

Jestem w pełni zadowolonym klientem. Zegarek który w sklepie proponowano mi za kwotę ponad 300 zł dostałem za 150 zł. Przebieg transakcji szybki, konkretny z satysfakcjonującym finiszem. Jeśli ktoś z znajomych będzie szukać dobrego markowego zegarka w rozsądnej cenie bez wahania polecę ten sklep.

zakupy: Zegarek Timex expedition; sierpień 2013

plusy: Szybkość, dobra prezentacja towaru, rzetelność, itd

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 236481 z 11.08.2013

Wybrałam sklep ze względu na przystępną cenę i fachową obsługę klienta.

zakupy: zegrek; sierpień 2013

plusy: Niskie ceny

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER