Zegarki oraz biżuteria.
Sklep Worldtrade24.pl

Kontakt

tel. 695045365
Kielce

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 476
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Worldtrade24.pl > Opinie klientów

Sklep Worldtrade24.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2010r i posiada 486 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

bolid191994 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 236077 z 09.08.2013

Rewelacja, błyskawiczna wysyłka od złożenia zamówienia do otrzymania zegarka nie minęło nawet równe 24 h. Świetny kontakt odpowiadają bardzo szybko. Polecam tą firmę jedna z najlepszych.

zakupy: Casio EF-550PB-1A Edifice; sierpień 2013

plusy: Świetny kontakt, ceny niższe niż u konkurencji, wysyłka

minusy: BRAK!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

STI22B rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 235505 z 07.08.2013

Bardzo atrakcyjne ceny, duży asortyment. Szybka obsługa i expresowa wysyłka Polecam

zakupy: Zegarek; sierpień 2013

plusy: Szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slavonic_pride rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 235273 z 06.08.2013

produkt zgodny z opisem. W pełni oryginalny. Ekspresowa dostawa

zakupy: zegarek timex; sierpień 2013

plusy: rzetelność, wiarygodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 234785 z 02.08.2013

Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Zamówienie złożyłam około południa jednego dnia, a zamówiony zegarek dostałam następnego dnia rano - dostawa w mniej niż 24h. Super. Towar również zgodny z opisem i zdjęciami. Polewam.

zakupy: zegarek; sierpień 2013

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia.Towar zgodny z ofertą

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 234765 z 02.08.2013

SZybka i profesjonalna obsługa,polecam tego sprzedawce.Towar w 100% zgadza sie z zamówieniem...

zakupy: Casio Edifice EF 527; sierpień 2013

plusy: Przejrzystość zamawianego towaru

minusy: Brak kontaktu osobistego przez telefon tylko komputer...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TGZ rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 234749 z 02.08.2013

Sklep ma b.dobre opinie. Nie zawiodłem się. Przyłączam się do pozytywów!

zakupy: zegarek Timex; lipiec 2013

plusy: bardzo szybka realizacja, profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

viruz997 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 234261 z 31.07.2013

Wszytko OK, polecam sprzedawce zegarek kupiony o 12:30 a następnego dnia o 12:15 zegarek miałem na ręce. Towar zgodny z opisem, dołączam do reszty zadowolonych klientów. POLECAM worldtrade24.pl

zakupy: Zegarek męski Casio MTP-1343L-1B2EF; lipiec 2013

plusy: szybkość realizacji

minusy: Brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 233433 z 26.07.2013

Sprzedawca jak najbardziej w porządku. Tylko nie polecam wyboru dostawy poczta polską.

zakupy: zegarek casio; lipiec 2013

plusy: radzą sobie dobrze w przypadku problemów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

duszek52j rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 233269 z 25.07.2013

sklep przypadkowy,dobra cena

zakupy: zegarek męski timex; lipiec 2013

plusy: sprawność i szybki termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

modyfikator1 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 232309 z 20.07.2013

propozycja Groupon

zakupy: zegarek; lipiec 2013

plusy: wiarygodność , szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzychu rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 231801 z 18.07.2013

najniższe ceny na rynku

zakupy: Timex T2N637 Sport Weekender; lipiec 2013

plusy: ceny

minusy: wymiana danych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iskra69 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 231649 z 17.07.2013

Szybka dostawa według zamówienia. Zegarek bardzo mi się podoba wizualnie i kolorystycznie, dobra widoczność, fajnie bo jest stosunkowo nie wielki i te cykanie :) polecam

zakupy: Zegarek męski Timex T2N631 Weekender; lipiec 2013

plusy: szkobkość dostawy, jakość produktu,CENA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pedant-p1 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 231601 z 17.07.2013

Sklep godny zaufania!!! Jezeli chcesz dokonac zakupu, bedziesz obsluzony szybko, solidnie, a w razie jak czegos nie rozumiesz otrzymasz mile i 100% wyjasnienie. O istnieniu tego sklepu dowiedzialem sie z internetu bez protekcji i wiem ze dokonalem dobrego wyboru.Jeszcze raz POLECAM!!!

zakupy: zegarek CASIO EDIFICE; luty 2013

plusy: Solidnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 231581 z 17.07.2013

Ofertę dostałem z gruponu. Sklep posiada konkurencyjne ceny, szybki kontakt z klientem i towar jest zgodny z opisem.

zakupy: zegarek Casio W-59-1V; lipiec 2013

plusy: właściwe podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 231577 z 17.07.2013

Sklep ma najlepsze ceny wśród sklepów internetowych.

zakupy: Zegarek Timex EXPEDITION; lipiec 2013

plusy: Bardzo szybka wysyłka.

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 231565 z 17.07.2013

towar zgodny z opisem natychmiastowa dostawa

zakupy: zegarek timex; lipiec 2013

plusy: szybkosc dostawy

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnia rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 231465 z 17.07.2013

Rewelacyjny kontakt, expresowa przesyłka towar zgodny, goroąco polecam

zakupy: Zegarek męski Casio EF-545D-1A Edific; lipiec 2013

plusy: wszystko ok

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 231205 z 16.07.2013

wybrałem sprzedawcę z uwagi na cenę zegarką , u konkurencji były droższe. sklep stanął na wysokości zadania i zdecydowanie polecam kupującym

zakupy: zegarek; luty 2013

plusy: moja reklamacja została rozpatrzona w błyskawicznie

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jury Kwidzyn rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 230577 z 11.07.2013

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, kontakt świetny. Zdecydowanie polecam!

zakupy: zegarek.; lipiec 2013

plusy: pełen profesjonalizm

minusy: brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Santiago rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 230125 z 10.07.2013

Swietny sklep. Brak zastrzezen.

zakupy: Zegarek męski Gino Rossi 0522B 5228 6C1 Blue; lipiec 2013

plusy: Dotrzymywanie terminow

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER