Odzież damska i męska.
Sklep YourStyle.pl

Kontakt

tel. 600 876 937
Knurów

Popularne produkty

EROTYKA (18+), MODA DLA KOBIETY, MODA DLA MĘŻCZYZNY, AKCESORIA, kategoria nadrzedna nie istnieje, OUTLET KOŃCÓWKI, BUTY, kategoria nie istnieje

Popularne marki

Emamoda, Katrus, , Mkm knitwear design, Figl, Fun factory, Lelo, Scala, Fleshlight, Ivon, La'aurora, Bijoux indiscrets, Sportsheets, Voulez vous paris, Eva&lola

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

YourStyle.pl > Opinie klientów

Sklep YourStyle.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.12.2008r i posiada 14 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magdalena rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 94190 z 24.01.2012

Super sukienki jakościowo również bez zarzutów szybka wysyłka i miły kontakt ze sprzedawcą:) Gorąco polecam

zakupy: Sukienki; luty 2011

plusy: szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KAsiak rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 85123 z 29.09.2011

Bardzo fajne ciuszki, dobra jakosc i komfort noszenia. Serdecznie polecam!!!!

zakupy: Sukienka koronkowa; wrzesień 2011

plusy: Dobra jakosc ciuszkow

minusy: mala ilosc danej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 73742 z 18.03.2011

bardzo spełnia

zakupy: bluzka; listopad 2010

plusy: precyzja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asia o rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 62091 z 01.10.2010

YourStyle super kolekcje częste promocje,każdy może znaleźć coś dla siebie :) polecam kostiumy pływackie- bardzo dobre jakościowo a przy tym wygodne i naprawdę świetnie się prezentują, polecam sukienki oryginalne i bardzo sexy....obsługa rewelacja, bardzo miło i gorąco polecam!!!

zakupy: sukienka, kostium, buty; październik 2010

plusy: obsługa, jakoś towaru i teminowość zamówień

minusy: za duży wybór rzeczy :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

thalia87 rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 60057 z 31.08.2010

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania i jeszcze nie raz dokonam w nim zakupu, bo ubrania są bardzo ładne i ciekawe, a ubsługa miła i uprzejma

zakupy: 2 bluzki; sierpień 2010

plusy: ciekawe ubrania zgodne z opisem, miła obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 52490 z 20.04.2010

Sklep ma bardzo fajną ofertę ciuszków kupiłam tam juz kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona przejrzysta strona internetowa łatwośc zakupów super ciuszki miła obsługa szybka wysyłka czego mozna chciec więcej?

zakupy: 2 pary spodni; lipiec 2009

plusy: supwe modne ubrania, terminowosc miła i profesjonalna ob

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 48876 z 21.02.2010

Bardzo Fajne rzecz chciałam nawet z wrocławia jechac do ich siedziby zeby poprzymierzac :) ale ponoc nie ma problemu ze zwrotem wiec zamawiam :)

zakupy: plaszcz spodnie; luty 2010

plusy: nikt we wrocku nie bedzie mial takich ciuchow jak ja

minusy: nie maja sklepu we wroclawiu pod nosem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 44718 z 08.12.2009

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie YourStyle.pl. Szybka, profesjonalna obsługa, natychmiastowa wysyłka, towar zgodny z opisem, szeroka oferta ciekawych ubrań. 100% zadowolenia. Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym , bo naprawdę warto:D

zakupy: sukienka; grudzień 2009

plusy: profesjonalna obsługa, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jastinanana rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 39523 z 25.08.2009

Świetny sklep, DUŻY asortyment, miła obsługa.Szybka odpowiedz na pytania;) Serdecznie polecam ;}

zakupy: Oryginalna czarna sukienka - art. 2603_1; sierpień 2009

plusy: Szybki kontakt i odpowiedz na pytania

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia Cwik rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 36161 z 16.06.2009

Kupiłam w sklepie marynarkę teraz robie kolejne zakupy, super sklep, zawsze z niecierpliwością czekam na nową kolekcję :)Miła obsługa pełen profesjonalizm, polecam w 100%

zakupy: marynarka; styczeń 2009

plusy: profesjonalizm, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MalgoskaKA rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 33417 z 27.04.2009

Świetny sklep, to już moje kolejne zakupy w nim, co chwilę nowa kolekcja, zawsze z niecierpliwością czekam właśnie na każdą środę :)

zakupy: Niebieskie spodnie jeansy - rurki; kwiecień 2009

plusy: Błyskawiczna przesyłka, nowa kolekcja co tydzień w środy

minusy: hmm brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 25938 z 07.01.2009

Niesamowity sklep z szerokim wyborem towarów. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Miła obsługa i ceny jak widać konkurencyjne. A odzież dobrych firm. Zdecydowanie przyjemne zakupy.

zakupy: Kurtka zimowa z połyskiem - nr 1 wg. LOGO - art. 2746_2; styczeń 2009

plusy: cena,szeroki wybór,ekspresowa wysyłka,kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 25637 z 30.12.2008

Towar jakiego nie posiada żaden sklep stacjonarny.Szybka przesyłka i bardzo miła obsługa. POLECAM!!!

zakupy: Unikatowa bluza męska - James Jones model Rocco; grudzień 2008

plusy: super obsługa,bogaty wybór towaru,cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje YourStyle.pl opinia nr 25455 z 26.12.2008

Jeansy dla chłopaka okazały się super wyborem. A ten model doradziła mi bardzo miła obsługa ze sklepu!!! NAprawde kontakt i terminowość realizacji stoi na najwyższym poziomie!!! Rekomenduje!!!

zakupy: Wyjątkowe Jeansy Męskie Dos Pesos - art. 2346_1; grudzień 2008

plusy: super obsługa,szeroki wybór towaru,szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER