Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 225
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 228 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Leszek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 422350 z 23.10.2017

Kolejne udane zakupy na stronie zabawki.pl. Jak zwykle jestem zadowolony z obsługi, kontaktu ze sklepem i z cen. Firma na prawdę godna zaufania i polecenia!

zakupy: lalki, kuchenka dla dzieci, puzzle, samochodzik koparka; październik 2017

plusy: dobre ceny, świetny kontakt, ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KaToN rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 422274 z 21.10.2017

Wszystko OK! Zgodnie z opisem. Termin dotrzymany, szybka przesyłka dobrze zapakowana.

zakupy: kilka kini z serii Schleich; październik 2017

plusy: rzetelność

minusy: słaba informacja o realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kama rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 422178 z 20.10.2017

Wszystko w porządku. Polecam :)

zakupy: Figurki Schlaich; październik 2017

plusy: Cena, szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michigan rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 421990 z 18.10.2017

Sprawnie i szybko. Figurki doręczone w bardzo dobrym stanie, zabezpieczone przez ew. uszkodzeniami w sposób bardzo profesjonalny. Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń

zakupy: konie Safari i Colecta; październik 2017

plusy: szybko i bezproblemowo, dobre ceny

minusy: ja nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozenasawicka4 nie poleca Zabawki.pl opinia nr 421702 z 13.10.2017

Brak pomocy w zlokalizowaniu przesyłki, brak numeru listu przewozowego(podany dopiero na moją wyraźna prośbę), co utrudniło kontakt z pocztą, wyjątkowo niegrzeczna reakcja pana odbierającego telefon w firmie - przerzucenie odpowiedzialności za niedostarczenie przesyłki na kupującego("To przecież pani wybrała pocztę"), brak reakcji na korespondencję mailową. Po dwóch tygodniach od zamówienia brak przesyłki i informacja, ze mam czekać następne dwa na reakcje poczty. A PACZKI NIE MA! Miał to być konik na imieniny dziecka!

zakupy: figurka konika z myjnią; październik 2017

plusy: ilość zabawek

minusy: brak pomocy, niewielki wybór transportu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 421426 z 09.10.2017

Szybko, tanio i bardzo sprawnie.

zakupy: figurki schleich; październik 2017

plusy: duży wybór i tanio

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 421378 z 07.10.2017

Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność - szeroki asortyment, szybka wysyłka, na bieżąco informacje o postępach w realizacji zamówienia. POLECAM!

zakupy: figurki; październik 2017

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 421218 z 05.10.2017

Sklep wybrałam dlatego ponieważ dysponuje bardzo dużym wyborem zabawek. Zabawki są w atrakcyjnych cenach i dodatkowym miłym akcentem są gratisy :) Wspaniała obsługa, wszystko bardzo dokładnie zapakowane oraz szybka i sprawna wysyłka. Z przyjemnością polecam i będę wracać na zakupy.

zakupy: figurki; październik 2017

plusy: Szybkość, dostępność, gratisy

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ella rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 420574 z 26.09.2017

Bardzo polecam ten sklep. Pojazd do pchania znalazłam tutaj tani i spełniający moje oczekiwania. Szybka wysyłka dobrze opakowanego towaru. Szczerze rekomenduję.

zakupy: QUAD PCHANKA Z KIEROWCĄ DUŻY; wrzesień 2017

plusy: Bogaty asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kedasz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 420542 z 25.09.2017

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i bez żadnych problemów. Bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowane. polecam

zakupy: SIKU Ciężarówka z naczepą + 2 trakt, SIKU Samochodu Pomocy, ; wrzesień 2017

plusy: Czas realizacji

minusy: inny sposób kończenia zamówienia, choć czytelny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 420538 z 24.09.2017

Sklep w ofercie posiadał interesujące mnie figurki zarówno w dobrej cenie jak również z wyborem opcji dostawy i szybką wysyłką. Spełnił w pełni moje oczekiwania.

zakupy: figurki zwierząt; wrzesień 2017

plusy: Szybkość obsługi i konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 420302 z 21.09.2017

piękne, dopracowane figurki

zakupy: figurki zwierząt; wrzesień 2017

plusy: piękne figurki

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 420290 z 21.09.2017

Ten sklep posiada w swojej ofercie dużo różnych figurek rekinów (i to od różnych producentów: Schleich, Safari Ltd, CollectA) i po niższych cenach niż konkurencja, która miała tylko z Safari Ltd (porównywałam 2 sklepy). Figurki rekinów i jeszcze paru innych zwierzaków są super, zapakowane były tak, by się nie poniszczyły. Sklep zadbał o bezpieczeństwo zawartości i spełnił wszystkie moje oczekiwania :)

zakupy: Stado rekinów, wilk grzywiasty, tasmański, delfin i 2 dino; wrzesień 2017

plusy: Bogata oferta produktów i różnych producentów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KASIA rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 420042 z 18.09.2017

DUŻY WYBÓR FIGUREK

zakupy: FIGURKI ANTYLOP; wrzesień 2017

plusy: DUŻY WYBÓR FIGUREK

minusy: WAD BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirella rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 419942 z 15.09.2017

Polecam, szybka realizacja i dostawa.

zakupy: Zabawki SIKU; wrzesień 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: za dużo potwierdzeń zamówienia do klikania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 419938 z 15.09.2017

Bardzo szybka wysyłka, duży wybór

zakupy: Figurki koni; wrzesień 2017

plusy: Szybka wysyłka i spory wybór, niskie ceny

minusy: Mogło by być wiecej figurek do wyboru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xemben rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 419638 z 10.09.2017

Szybka realizacja zamówienia, duży wybór zabawek i bardzo dobre ceny :)

zakupy: Ciągnik New Holland T8; wrzesień 2017

plusy: Duży wybór produktów i dobre ceny

minusy: Nie dostrzegam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 419578 z 08.09.2017

Kolejny raz robię udane zakupy w tym sklepie. Ekspresowa wysyłka, doskonała obsługa i kontakt. Miłe zaskoczenie w postaci rabatu. Sklep oferuje bardzo dobre ceny i duży wybór fajnych zabawek. Niedługo wrócę po kolejną dostawę. Ze spokojem polecam każdemu rodzicowi :)

zakupy: dużo przeróżnych zabawek; wrzesień 2017

plusy: dobre ceny, świetny kontakt, ekspresowa wysyłka

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 419458 z 07.09.2017

Szybka realizacja zamowienia, szybka dostawa, towar zgodny z opisem, dostalam rowniez gratisy i katalog, zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: Centrum jezdzieckie; wrzesień 2017

plusy: Sklep na biezaco informuje o realizacji zamowienia.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 419442 z 07.09.2017

Tylko tam kupuję zabawki :) dużo fajnych rzeczy, ceny okazyjne, szybki czas realizacji. Polecam serdecznie

zakupy: dużo różności :); wrzesień 2017

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: bak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER