Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 166
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 167 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Fufu rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384298 z 31.05.2016

Wybrałam ten sklep ponieważ posiada bardzo szeroka ofertę figurek, ktore ciężko dostać gdziekolwiek indziej. Tutaj mogę skompletować poszukiwane modele w jednym zamowieniu

zakupy: figurki safari ltd oraz colectables( dinozaury morskie); maj 2016

plusy: duzy wybor, dobre ceny, dostepnosc od reki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SF rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384010 z 27.05.2016

Duży wybór towaru, dobre ceny, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Puzzle, Figurki; maj 2016

plusy: Ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asaraa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383578 z 23.05.2016

Bardzo dobry kontakt mailowy. Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: HAPE Złap Piłeczkę; maj 2016

plusy: bardzo dobry kontakt mailowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaneta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383562 z 23.05.2016

Bardzo fajny sklep.Zabawki wykonane z precyzją.Dokładne i bardzo ładne.Ceny przystępne na każdą kieszeń.Bardzo miła pomocna obsługa gdy zadzwonisz.Również wysyłka bardzo szybko zrealizowana na drugi dzień od zamówienia otrzymałam paczuszkę kurierem.Bezpiecznie wszystko zapakowane.Z całym sercem polecam.

zakupy: Koniki Schleich; maj 2016

plusy: Szybko,tanio i bezpiecznie.

minusy: nie mam zastezeżeń jak narazie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaneta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383546 z 23.05.2016

Bardzo fajny sklep.Zabawki wykonane z precyzją.Dokładne i bardzo ładne.Ceny przystępne na każdą kieszeń.Bardzo miła pomocna obsługa gdy zadzwonisz.Również wysyłka bardzo szybko zrealizowana na drugi dzień od zamówienia otrzymałam paczuszkę kurierem.Bezpiecznie wszystko zapakowane.Z całym sercem polecam.

zakupy: Koniki Schleich; maj 2016

plusy: Szybko,tanio i bezpiecznie.

minusy: nie mam zastezeżeń jak narazie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383530 z 23.05.2016

Pełen profesjonalizm na każdym etapie realizacji zamówienia. Jeśli dodamy do tego wyjście naprzeciw oczekiwaniom klienta to mamy sklep bez mała idealny.Szczerze i gorąco POLECAM!!!

zakupy: Padok i zestaw do skoków przez przeszkody; maj 2016

plusy: Profesjonalizm, rzetelność, solidność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383462 z 22.05.2016

szybka realizacja zamówienia i sprawna dostawa, przesyłka odpowiednio zabezpieczona

zakupy: figurki Schleich; maj 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383374 z 21.05.2016

Jedyny sklep w Polsce gdzie mogłam kupić wymarzone przez mojego synka pudełko śniadaniowe z Lego Movie i to tylko za 19.50 zł :)

zakupy: pudełko śniadaniowe Lego; maj 2016

plusy: duży wybór, lokalizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383226 z 19.05.2016

Sklep wybrałem ze względu na na duży wybór produktów. Spełnia oczekiwania moje i mojej rodziny.

zakupy: Figurki dinozaurów; maj 2016

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata Turek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383178 z 19.05.2016

100% zadowolenia

zakupy: zabawki; maj 2016

plusy: bardzo dobry kontakt,szybka realizacja,świetne ceny

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AniaB. rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 382922 z 17.05.2016

Ze względu na duży wybór artykułów, które mnie interesują!

zakupy: Konie; maj 2016

plusy: Szybkośc realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ujonska rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 382690 z 14.05.2016

Duży wybór zabawek, szybka dostawa i zabawki zgodne z opisem:)

zakupy: samochód; maj 2016

plusy: konkurencyjne ceny i szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 382638 z 14.05.2016

Ogromny wybór i konkurencyjne ceny

zakupy: zwierzątka; maj 2016

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł K. rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 382274 z 09.05.2016

Dużo taniej niż u konkurencji a poza tym jakość zabawek.Są po prostu idealne.

zakupy: Figurki zwierząt; maj 2016

plusy: Cena i bogata oferta figurek

minusy: długie oczekiwanie na możliwość przelewu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 381250 z 28.04.2016

Świetna jakość,super obsługa i expresowe dostawa.Polecam.

zakupy: Skrzynka z konikami; kwiecień 2016

plusy: Szeroki asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BK rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 380878 z 25.04.2016

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Posiada bogaty asortyment, świetną i profesjonalna obsługę oraz gwarantuje szybką dostawę.

zakupy: Zabawki; kwiecień 2016

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawlob33 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 380742 z 23.04.2016

W zupełności

zakupy: chi chi love bal ślubny; kwiecień 2016

plusy: doświadczenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZUZANNA rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 380630 z 22.04.2016

Posiadał zabawki, które chciałam zakupić

zakupy: Pinypon laleczki; kwiecień 2016

plusy: Konsultacja z klientem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sova82 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 380626 z 22.04.2016

Puzzle w bardzo dobrej cenie, wysyłka szybka.To mój pierwszy zakup ale raczej nie ostatni.

zakupy: puzzle; kwiecień 2016

plusy: oczywiście ceny

minusy: brak możliwości monitorowania przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baxTERX rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 380526 z 21.04.2016

Był to kolejny zakup w tym sklepie, a został wybrany bo jako jedyny miał wszystkie składniki zamówienia. Oczekiwania spełnione w 100% :).

zakupy: było tego sporo; kwiecień 2016

plusy: szybkość, szybkość i jeszcze raz szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2016 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER