Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 163
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 165 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

AND rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 389234 z 22.07.2016

Ok

zakupy: FIGURKI SCHLEICH; lipiec 2016

plusy: nie mam zdania

minusy: NIE REALIZUJE ZAMÓWIEŃ W SOBOTY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alicja rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 389214 z 21.07.2016

Asortyment odpowiada mojemu dziecku ,a mnie odpowiada sprawność obsługi

zakupy: siku; lipiec 2016

plusy: kompetencja

minusy: nie ma zasiłków

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eellkkaaa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388862 z 18.07.2016

Tanio, odbiór osobisty, duża dostępność towarów

zakupy: zdrapywanka, warsztat dla dzieci; lipiec 2016

plusy: Kontakt, terminowość oraz zgodność towarów z ofertą.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slazak71 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388774 z 17.07.2016

Bogata oferta.Łatwość i szybkość odbioru zakupionego towaru. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.Polecam uczciwe i szczerze wszystkim!

zakupy: zbawaki siku i colectta.; lipiec 2016

plusy: Bogata oferta. A także bardzo sprawna i sympatyczna obsł

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

smolar rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388474 z 14.07.2016

szybko i sprawnie dostarczony towar, bezpiecznie zapakowany.

zakupy: różne zabawki; lipiec 2016

plusy: szybkie zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388186 z 11.07.2016

Znalazłam sklep przypadkiem, szukając na ostatnią chwilę prezentów dla chrześniaków w internecie. Ktoś ze sklepu pofatygował się nawet by telefonicznie pomóc mi wybrać coś co będzie możliwe do odbioru w krótkim czasie. Bez problemu udało mi się złożyć i odebrać zamówienie z dnia na dzień. Wybór przeogromny w każdym przedziale cenowym. Ciekawe zabawki również od polskich producentów.

zakupy: zestawy z ciastoliną, model samolotu i autobusu; lipiec 2016

plusy: czas realizacji, obsługa, wybór, ceny, odbiór osobisty

minusy: sajgon na stronie, niedokładne opisy niektórych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388062 z 08.07.2016

Dostępność grupy towarów,

zakupy: Płaszcze przeciwdeszczowe, różne rozmiary; lipiec 2016

plusy: Szybka realizacja

minusy: propozycja wysłania hasła e-mailem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona nie ma zdania o Zabawki.pl opinia nr 387574 z 05.07.2016

Nie mam zastrzezen do sklepu, bezproblemowy i szybki I rzeczowy kontakt z przedstawicielem sklepu. Natomiast firma kurierska to PORAZKA. Jesli jeszcze raz zdecyduje zakupy w tym sklepie to z pewnoscia wybiore inny rodzaj dostawy.

zakupy: Pluszowy Mis, stolik interaktywny, zabawki plazowe; lipiec 2016

plusy: Szybki kontakt online

minusy: Firma kurierska DPD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kleoxy rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 387142 z 28.06.2016

Znalazłam tam odpowieni towar i w rozsądnej cenie :) Zapewnili szybką dostawę na której mi zależało, doskonale się wywiązali z zamówienia. POLECAM :)

zakupy: 1066918; czerwiec 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386986 z 27.06.2016

Szukałem określonych zabawek w odpowiedniej cenie i szybkim terminie realizacji zamówienia. Sklep spełnił wszystkie te warunki.

zakupy: Koniki Schleich; czerwiec 2016

plusy: Szybsza realizacja od oferowanego czasu.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386822 z 24.06.2016

Wszystko szybko i bezproblemowo.

zakupy: Kostka rubika; czerwiec 2016

plusy: Ceny czas

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eko-Myśl rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386666 z 23.06.2016

Jeden z lepszych sklepów internetowych z jakim miałam szansę współpracować. Polecam wszystkim :)

zakupy: śmieciarka SIKU; czerwiec 2016

plusy: terminowość i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386266 z 19.06.2016

Gorąco polecam. Dobry kontakt, szybka wysyłka i gratisy, za które bardzo dziękujemy.

zakupy: Stadnina dla koni+wyposażenie. (Schleich); czerwiec 2016

plusy: kontakt, terminowość, gratisy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386098 z 17.06.2016

bardzo korzystne ceny, fachowa i miła obsługa, szybki czas realizacji polecam każdemu :)

zakupy: figurki sleich; czerwiec 2016

plusy: profesionalizam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Finrod rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385554 z 12.06.2016

Spełnione 100% życzeń dziecka na prezent urodzinowy. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Zabawki SIKU; czerwiec 2016

plusy: Dostępna oferta oraz niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385502 z 11.06.2016

szukałam tematu "konie" i trafilam świetnie

zakupy: figurki sleich; czerwiec 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385474 z 11.06.2016

Poleciła córka i jestem zadowolony.

zakupy: Skarbonka Nemo; czerwiec 2016

plusy: Dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia.

minusy: Godziny otwarcia, dla odbiorów osobistych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aaaa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385402 z 10.06.2016

Wybór z polecenia, sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Samochodzik; czerwiec 2016

plusy: Szybka obsługa, wszystko ok

minusy: nie stwierdzam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamzik rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385282 z 09.06.2016

Bardzo duży wybór, ciekawe promocje np. kup 5 a szósta figurka za darmo. Spełnił moje oczekiwania w 100% bardzo dobry i miły kontakt. Polecam

zakupy: figurki zwierząt; czerwiec 2016

plusy: duży wybór

minusy: nie zawsze to co jest na stronie jest dostępne w rzeczyw

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384798 z 05.06.2016

dobre cent, bardzo szybka dostawa i mila obsługa

zakupy: zabawki; czerwiec 2016

plusy: obsłudze zależy aby klient był zadowolony

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2016 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER