Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 189
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 190 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 400338 z 10.12.2016

Sklep oferował wszystkie interesujące mnie przedmioty w korzystnej cenie.

zakupy: pojazdy siku; grudzień 2016

plusy: korzystne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 399806 z 06.12.2016

Duzy wybór zabawek, szybka dostawa.

zakupy: figurki schleich; grudzień 2016

plusy: szybkość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 399658 z 05.12.2016

Duży wybór produktów danego producenta

zakupy: SIKU Przyczepa dwuosiowa; listopad 2016

plusy: dyży wybór

minusy: pojedyńcze egzemplarze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 399654 z 05.12.2016

Sklep jest OK

zakupy: Konie; grudzień 2016

plusy: Obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ubugreg rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 399558 z 04.12.2016

Wyskoczył z przeglądarki

zakupy: figórki zwierzaków; grudzień 2016

plusy: potwierdzenia realizacji

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andziii rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 399550 z 03.12.2016

cena konkurencyjna w porównaniu do innych sklepów, szybka wysyłka, towar spełnia oczekiwania

zakupy: candi band creator; grudzień 2016

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak informacji ze sklepu, że towar wysłany

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTR rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 399442 z 02.12.2016

Wybrałem ten sklep ponieważ oferuje bogatą kolekcję modeli samochodów w dobrych cenach

zakupy: Modele samochodów; grudzień 2016

plusy: SZYBKO I SPRAWNIE

minusy: NIE DOSTRZEGŁEM ŻADNYCH WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 399418 z 02.12.2016

Pełny profesjonalizm

zakupy: Autka; grudzień 2016

plusy: szybko i sprawnie wszystko przebiega

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 399394 z 02.12.2016

Wybrałam ten sklep ponieważ tylko on miał w asortymencie to, czego potrzebowałam, w dodatku w przystępnych cenach. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Samochodziki Welly Porsche Carrera S Coupe, Fiat 126P; grudzień 2016

plusy: Bieżące informacje o statusie zamówione

minusy: Dlugi czas oczekiwania na skompletowanie zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 399330 z 01.12.2016

Zamówienie sprawnie i szybko zrealizowane. Super!!!

zakupy: zabawki siku; grudzień 2016

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 399234 z 01.12.2016

w całej okazałości jestem bardzo zadowolona

zakupy: koniki i dodatki shleich; grudzień 2016

plusy: duży wybór

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

konie 37 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398982 z 28.11.2016

bogaty asortyment

zakupy: konie schleich; listopad 2016

plusy: bdb kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398918 z 28.11.2016

Szybka wysyłka i bardzo dobra cena

zakupy: Konie; listopad 2016

plusy: Pewność że nie przeplacam za towar

minusy: Na razie nie mam obiekcji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kryweb rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398878 z 27.11.2016

Wybrałam ten sklep bo już kiedyś tam kupowałam zabawki i wszystko było ok

zakupy: Siku 1750, 1806, 4912; listopad 2016

plusy: dobry kontakt i szybka obsługa

minusy: wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398858 z 26.11.2016

Duzy wybór, dobra cena.

zakupy: Trujace zwierzęta, kucyki, Zwierzeta lasu tropikalnego.; listopad 2016

plusy: Bardzo szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398842 z 26.11.2016

Sklep ma bardzo dużą ofertę zabawek i konkurencyjne ceny w porównaniu z innymi sklepami. Korzystałam z niego po raz kolejny i znowu się nie zawiodłam.

zakupy: Zabawki; listopad 2016

plusy: Oferta, ceny, szybkość realizacji zamówienia

minusy: Słaba jakość zdjęć na stronie www i lakoniczne opisy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398706 z 25.11.2016

Sklep jak najbardziej spełnił nasze oczekiwania, szeroki wybór asortymentu niedostępny gdzie indziej, super kontakt i pomoc telefoniczna, szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka.

zakupy: zwierzęta prehistoryczne; listopad 2016

plusy: rzetelność, szeroki asortyment, szybkość realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KaWoR rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398346 z 21.11.2016

Wybrałam ten sklep, ponieważ znalazłam tu idealne zabawki dla mojego dziecka, sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Figurki koni marki SCHLEICH; listopad 2016

plusy: szybkie zakupy i wysyłka

minusy: brak niektórych modeli zabawek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398154 z 18.11.2016

Duży wybór asortymentu - moje dzieci są miłośnikami figurek Schleich , w tym sklepie znalazłam wszystko to co chciałam w konkurencyjnych ćenach .

zakupy: Schleich figurki; listopad 2016

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

konie37 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 398126 z 18.11.2016

Pozwala realizować część hobby związane z końmi

zakupy: figurki koni; listopad 2016

plusy: bdb kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2016 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER