Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 273
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 275 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 441482 z 14.10.2018

Super kontakt ze sprzedawcą, miła obsługa i szybka realizacja, Polecam !

zakupy: zabawki; październik 2018

plusy: miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BaronRogacinza rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 441446 z 12.10.2018

Duży wybór, fajne ceny i dobry kontakt.

zakupy: balony, zabawki, piasek, nerf i inne; kwiecień 2018

plusy: ceny, wybór

minusy: Mogłoby być więcej zdjęć przedmiotów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 441106 z 05.10.2018

Duży wybór poszukiwanych figurek,wnuczek będzie szczęśliwy 😀

zakupy: Figurki; październik 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Wielokrotne logowanie, sklep nie odnajdywał loginu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gregkm rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440882 z 29.09.2018

Szybka, profesjonalna obsługa i bardzo bogaty asortyment.

zakupy: puzzle; wrzesień 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440846 z 28.09.2018

Kupiłem figurki dzikich zwierząt. Są bardzo ładne i spełniły moje oczekiwania. Nie służą do zabawy tylko na ozdobę. Sklep spełnił całkowicie moje oczekiwania. Miła obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja. Szczerze polecam i sam będę korzystał

zakupy: Figurki zwierząt; wrzesień 2018

plusy: Miła obsługa, szybkość realizacji zamówienia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440750 z 25.09.2018

Szybka realizacja i duży wybór

zakupy: figurki; wrzesień 2018

plusy: Duży wybór

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Liska rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440418 z 17.09.2018

super kontakt, szybka realizacja, szeroki asortyment, POLECAM !!

zakupy: autka Siku; wrzesień 2018

plusy: rzetelność, uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANNA rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440318 z 14.09.2018

MIŁA OBSŁUGA SZEROKI ASORTYMENT SZYBKA REALIZACJA

zakupy: SCHLEICH FIGURKI; wrzesień 2018

plusy: DOSTĘPNOŚĆ TOWARU

minusy: NIE MAM ZASTRZEŻEN

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krysiek1108 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440166 z 11.09.2018

- sklep wybrałem bo posiada w swojej ofercie poszukiwane prze zemnie artykuły w jednym miejscu, ceny są atrakcyjne, a obsługa szybka i sprawna.

zakupy: - figurki; wrzesień 2018

plusy: - dostępność szerokiej gamy artykułów w jednym miejscu.

minusy: - stosunkowo późno dostępne nowości, brak starszych mode

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola-1955 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440006 z 08.09.2018

To kolejne zakupy zrobione w tym sklepie. Zawsze jestem zadowolona i z obsługi jak i z zakupów. Zabawki są w dostępnych cenach, co jest ważne jak ma się sześcioro wnucząt. Paczki są odpowiednio zapakowane.

zakupy: notes brokatowy i brokatowe kredki, ciągnik z przyczepą, ; wrzesień 2018

plusy: dobry towar, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gg rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 439974 z 07.09.2018

To już drugie zakupy w tym sklepie. Oba zamówienia zrealizowane szybko i sprawnie. Szczerze polecam sklep.

zakupy: Figurki zwierząt; wrzesień 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, kontakt ze sprzedawcą.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 439898 z 06.09.2018

Wybrałam ten sklep poniewaz mają super zanbawki, spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: dinozaury; wrzesień 2018

plusy: brak

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 439714 z 01.09.2018

Szybko,przystępne ceny,dobry kontakt,jakość towaru zgodna z zapewnieniami

zakupy: Zabawki; wrzesień 2018

plusy: Szybko,przystępne ceny,zgodność towaru

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 439710 z 01.09.2018

Szybko,przystępne ceny,dobry kontakt,jakość towaru zgodna z zapewnieniami

zakupy: Zabawki; wrzesień 2018

plusy: Szybko,przystępne ceny,zgodność towaru

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kubica rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 439238 z 21.08.2018

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania w kwestii dużego wyboru modeli samochodów w korzystnych cenach dlatego z pełnym sumieniem go polecam.

zakupy: Samochód hyundai tucson; sierpień 2018

plusy: Duża ilość modeli samochodów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438950 z 13.08.2018

Sklep wybrałam losowo. Nie do końca spełnił moje oczekiwania, gdyż dołączony do zakupu gratisik powinien wydawać dźwięki a nie wydaje. Wnuczka była rozczarowana!!

zakupy: Wózek dla lalek; sierpień 2018

plusy: Uprzejmość i szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438934 z 13.08.2018

Z polecenia. Sklep spełnił moje oczekiwania!

zakupy: Auta; sierpień 2018

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnes rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438798 z 09.08.2018

Zdecydowanie polecam ten sklep szybka dostawa dobrze zabezpieczony towar polecam

zakupy: Autka welly; sierpień 2018

plusy: Wiarygodność, szybka realizacja, solidność

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438682 z 06.08.2018

Wybrałam ten sklep ze względu na duży wybór figurek plus atrakcyjne ceny

zakupy: Figurki; sierpień 2018

plusy: Rzetelna obsługa i bezproblemowy kontakt

minusy: Nie można wszystkiego zobaczyć stacjonarnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ajka-2222 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438442 z 31.07.2018

duży wybór, miła obsługa

zakupy: zestaw militarny, piłka zmyłka; lipiec 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER