Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 167
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 168 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Robert rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386986 z 27.06.2016

Szukałem określonych zabawek w odpowiedniej cenie i szybkim terminie realizacji zamówienia. Sklep spełnił wszystkie te warunki.

zakupy: Koniki Schleich; czerwiec 2016

plusy: Szybsza realizacja od oferowanego czasu.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386822 z 24.06.2016

Wszystko szybko i bezproblemowo.

zakupy: Kostka rubika; czerwiec 2016

plusy: Ceny czas

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eko-Myśl rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386666 z 23.06.2016

Jeden z lepszych sklepów internetowych z jakim miałam szansę współpracować. Polecam wszystkim :)

zakupy: śmieciarka SIKU; czerwiec 2016

plusy: terminowość i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386266 z 19.06.2016

Gorąco polecam. Dobry kontakt, szybka wysyłka i gratisy, za które bardzo dziękujemy.

zakupy: Stadnina dla koni+wyposażenie. (Schleich); czerwiec 2016

plusy: kontakt, terminowość, gratisy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 386098 z 17.06.2016

bardzo korzystne ceny, fachowa i miła obsługa, szybki czas realizacji polecam każdemu :)

zakupy: figurki sleich; czerwiec 2016

plusy: profesionalizam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Finrod rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385554 z 12.06.2016

Spełnione 100% życzeń dziecka na prezent urodzinowy. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Zabawki SIKU; czerwiec 2016

plusy: Dostępna oferta oraz niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385502 z 11.06.2016

szukałam tematu "konie" i trafilam świetnie

zakupy: figurki sleich; czerwiec 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385474 z 11.06.2016

Poleciła córka i jestem zadowolony.

zakupy: Skarbonka Nemo; czerwiec 2016

plusy: Dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia.

minusy: Godziny otwarcia, dla odbiorów osobistych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aaaa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385402 z 10.06.2016

Wybór z polecenia, sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Samochodzik; czerwiec 2016

plusy: Szybka obsługa, wszystko ok

minusy: nie stwierdzam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamzik rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 385282 z 09.06.2016

Bardzo duży wybór, ciekawe promocje np. kup 5 a szósta figurka za darmo. Spełnił moje oczekiwania w 100% bardzo dobry i miły kontakt. Polecam

zakupy: figurki zwierząt; czerwiec 2016

plusy: duży wybór

minusy: nie zawsze to co jest na stronie jest dostępne w rzeczyw

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384798 z 05.06.2016

dobre cent, bardzo szybka dostawa i mila obsługa

zakupy: zabawki; czerwiec 2016

plusy: obsłudze zależy aby klient był zadowolony

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384722 z 04.06.2016

Dobre ceny i natychmiastowa wysyłka

zakupy: Smok; czerwiec 2016

plusy: szybkość i oferta

minusy: nie zauważyłem...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klaudia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384706 z 04.06.2016

101% satysfakcji :)

zakupy: dinozaury; czerwiec 2016

plusy: pomoc i błyskawiczna realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kazimierz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384694 z 04.06.2016

Szybko ,sprawnie

zakupy: figórki; czerwiec 2016

plusy: szybko ,sprawnie bez zbędnych pytań

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384682 z 04.06.2016

TAK.SZYBKA REALIZACJA I ŚWIETNY TOWAR,A KONTAKT REWELACYJNY!

zakupy: figurki z Dobry dinozaur; czerwiec 2016

plusy: szybkość i rzetelność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384678 z 03.06.2016

Przystępne ceny duży asortyment szybka dostawa mimo klopotu z firma jurierska.A co najważniejsze szczera radość dzieci i uśmiech na ich twarzy są najlepszą reklamą dla sklepu.

zakupy: różne; czerwiec 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fufu rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384298 z 31.05.2016

Wybrałam ten sklep ponieważ posiada bardzo szeroka ofertę figurek, ktore ciężko dostać gdziekolwiek indziej. Tutaj mogę skompletować poszukiwane modele w jednym zamowieniu

zakupy: figurki safari ltd oraz colectables( dinozaury morskie); maj 2016

plusy: duzy wybor, dobre ceny, dostepnosc od reki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SF rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 384010 z 27.05.2016

Duży wybór towaru, dobre ceny, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Puzzle, Figurki; maj 2016

plusy: Ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asaraa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383578 z 23.05.2016

Bardzo dobry kontakt mailowy. Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: HAPE Złap Piłeczkę; maj 2016

plusy: bardzo dobry kontakt mailowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaneta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 383562 z 23.05.2016

Bardzo fajny sklep.Zabawki wykonane z precyzją.Dokładne i bardzo ładne.Ceny przystępne na każdą kieszeń.Bardzo miła pomocna obsługa gdy zadzwonisz.Również wysyłka bardzo szybko zrealizowana na drugi dzień od zamówienia otrzymałam paczuszkę kurierem.Bezpiecznie wszystko zapakowane.Z całym sercem polecam.

zakupy: Koniki Schleich; maj 2016

plusy: Szybko,tanio i bezpiecznie.

minusy: nie mam zastezeżeń jak narazie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2016 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER