Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 205
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 206 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Elżbieta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408410 z 24.03.2017

Wybrałam przypadkiem , jestem zadowolona , mam nadzieje na dłuższą współpracę.

zakupy: zabawkowe szable i szpady; marzec 2017

plusy: spory asortyment, pomocni sprzedający

minusy: na razie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anet rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408326 z 23.03.2017

Wybrałam sprzedawcę z uwagi na dostępność upatrzonego produktu. Zdecydowanie spełnił moje oczekiwania - bardzo szybka realizacja, świetny kontakt oraz produkt najwyższej jakości. Zdecydowanie polecam :)

zakupy: Figurka Agama Brodata; marzec 2017

plusy: terminowość, dobra jakość, dobry przepływ informacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

refil rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408322 z 23.03.2017

Dobry asortyment, przystępna cena.

zakupy: figurki dinozaurów; marzec 2017

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408114 z 20.03.2017

Duży wybór

zakupy: figurki; marzec 2017

plusy: PRECYZJA I TERMINOWOŚĆ

minusy: SKLEP NIE POSIADA WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dafi33 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408034 z 18.03.2017

łatwość poruszania się po stronach sklepu, dobry kontakt, szeroki asortyment, darmowa dostawa, szybka realizacja zamówienia

zakupy: figurki; marzec 2017

plusy: szeroki asortyment, opis figurek, dostępność towaru szyb

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408002 z 18.03.2017

Niskie ceny, rabat, darmowa dostawa, szeroki asortyment.

zakupy: Artykuły szkolne, zabawki; marzec 2017

plusy: Szeroki asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jury Kwidzyn rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 407906 z 17.03.2017

Wróciłem po raz kolejny do tego sklepu ze względu na dostępność towaru, łatwość poruszania się po stronie sklepu. Ceny figurek też są konkurencyjne, pozostawia trochę do życzenia koszt wysyłki, mógłby być jeszcze odbiór w paczkomacie który jest połowę tańszy niż kurierzy ... Realizacja zamówienia i sposób zapakowania bez zastrzeżeń.

zakupy: Figurki schleich; marzec 2017

plusy: dosępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

goxsia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 407598 z 12.03.2017

Zamówienie szybko skompletowane i wysłane na czas

zakupy: konie, lwica akcesoria; marzec 2017

plusy: wybór,

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natxa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 407002 z 04.03.2017

Wybrałam ten sklep, ponieważ słyszałam o nim dobre recenzje i się nie zawiodłam, serdecznie polecam :-)

zakupy: Klacz hanowerska CollectA, ogier standardbred CollectA kary; marzec 2017

plusy: Szybka wysyłka i oryginalne zapakowane figurki.

minusy: Wad nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406862 z 02.03.2017

Duży wybór. Super obsługa.

zakupy: Figurka Varana; marzec 2017

plusy: Szybkość obsługi

minusy: Bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406770 z 01.03.2017

Ciekawy asortyment, inny niż w większości sklepów. Znalazłam to czego szukałam na prezent dla siostrzenicy. Zabawka-figurka przepiękna.

zakupy: figurka konia; luty 2017

plusy: duży wybór towarów

minusy: nie zawsze dobrze działąjca strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Minko rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406670 z 28.02.2017

Bardzo polecam ten sklep, ponieważ zamówienie jest realizowane błyskawicznie.przesyłane są informacje o kolejnych etapach zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sklepem zarówno telefoniczny, jak i mailowy.

zakupy: Koraliki kółeczkowe do prasowania- zwierzątko; luty 2017

plusy: Szybkość reazlizacji zamowienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Minko rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406666 z 28.02.2017

Bardzo polecam ten sklep, ponieważ zamówienie jest realizowane błyskawicznie.przesyłane są informacje o kolejnych etapach zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sklepem zarówno telefoniczny, jak i mailowy.

zakupy: wykopaliska; luty 2017

plusy: Szybkość w obsłudze

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406514 z 26.02.2017

wybrałam ten sklep bo ceny są przystępne, obsługa bardzo dobra i sprawna

zakupy: zbawki; luty 2017

plusy: ceny

minusy: dostawa tylko pocztą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406390 z 24.02.2017

Dostawa terminowa i kompletna. Polecam.

zakupy: konie Schleich; luty 2017

plusy: terminowość i sprawność

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kan rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406082 z 20.02.2017

Zdecydowanie ze wzgledu na duzy wybor.

zakupy: Figurki; luty 2017

plusy: Wybor

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 405874 z 17.02.2017

Wszystko w porządku, szybka realizacja. Polecam ten sklep.

zakupy: Myjnia dla konii; luty 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

L. rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 405870 z 17.02.2017

Doskonały kontakt z kupującym, szybka realizacja. Polecam !

zakupy: figurki Schleich; luty 2017

plusy: kontakt z Klientem, realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 405382 z 10.02.2017

Wszystko jasne, czytelne, zgodne z opisem.

zakupy: konie i akcesoria schleisch; luty 2017

plusy: wszystko zgodne z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 405302 z 09.02.2017

Poszukiwałam figurek piesków i w tym sklepie znalazłam najwięcej dostępnych ras dlatego zdecydowałam się na zakupy.

zakupy: figurki, puzzle, kreda; luty 2017

plusy: Duży wybór, szybka realizacja, świetny kontakt.

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER