Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 303
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 306 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

marzena rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 448262 z 20.01.2019

Bardzo szeroki asortyment zabawek. Super ceny i możliwość odbioru osobistego.

zakupy: Beanie Boos Gilbert - Różowa Żyrafa, MELISSA Szkatułka; styczeń 2019

plusy: ceny, różnorodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

macuga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 448250 z 20.01.2019

Przejrzysta strona, łatwe zakupy, dobre możliwości odbioru, zdecydowanie polecam.

zakupy: Kitty; styczeń 2019

plusy: Szerokie spektrum możliwości dokonania zakupu i odbioru

minusy: Za bardzo przyczajony sklep gdzieś w rejonie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 448194 z 18.01.2019

Nie mogłem znaleźć nigdzie takiego modelu co oni mieli. Wszystko przebieglo pomyslnie. Polecam

zakupy: Model Ford Mustang 1964 1/2 1:24; styczeń 2019

plusy: Wszystko opisane jak nalezy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olek3737 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 448138 z 17.01.2019

jest duży wybór zabawek i modeli - szybko i sprawnie

zakupy: modele samochodów; styczeń 2019

plusy: dobra informacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

macuga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447998 z 13.01.2019

Podoba mi się asortyment sklepu. Szukałem bajkowych postaci i tu znalazłem. Pat i Mat, Teraz Kitty na prezent. Oczekuję także z ekipy Kubusia, mojego przyjaciela Prosiaczka.

zakupy: Pat i Mat, Kitty; grudzień 2018

plusy: Szerokie spektrum możliwości dokonania zakupu i odbioru

minusy: Za bardzo przyczajony sklep gdzieś w rejonie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madiak rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447854 z 10.01.2019

Przystępne ceny, towar zgodny z opisem, szybko przebiegająca bez problemów transakcja. Polecam!

zakupy: samochody metalowe ", Welly", ; styczeń 2019

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447714 z 05.01.2019

Szybko,przystępne ceny,duży wybor

zakupy: Zabawki; styczeń 2019

plusy: Szybko,duży wybór,przystępne ceny

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AngelinaLover rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447686 z 04.01.2019

Sklep spełnił moje oczekiwania, posiada bardzo szeroki asortyment. Polecam

zakupy: Figurki kolekcjonerskie Collecta; styczeń 2019

plusy: Duża różnorodność asortymentu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TokaToka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447558 z 31.12.2018

posiadal w sprzedazy zabawke ktorej szukalam. polecam!

zakupy: wozek Doloni; grudzień 2018

plusy: szybkosc

minusy: jak narazie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447534 z 30.12.2018

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Polecam wszystkim, którzy poszukują figurek niedostępnych w innych sklepach. Realizacja zamówienia ekspresowa.

zakupy: Figurki koni collecta deluxe; grudzień 2018

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Root rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447346 z 23.12.2018

Był to firmowy sklep modeli samochodów w dobrej cenie.

zakupy: Modele samochodów; grudzień 2018

plusy: Wysoki wybór modeli, cena

minusy: Brak dobrej jakości fotografii, trzeba się domyślać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447230 z 20.12.2018

Jedyny sklep w ktorym byly dostepne wymarzone figurki dla syna😊

zakupy: Wielblady i jelenie; grudzień 2018

plusy: Terminowosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julita rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447078 z 17.12.2018

Ma niesamowity wybór figurek zwierząt (w naszym przypadku zwierzęta wodne i dinozaury). Ekspresowa wysyłka. Figurki świetnej jakości.

zakupy: figurki zwierząt wodnych i dinozaurów; grudzień 2018

plusy: duży wybór zabawek, figurki renomowanych firm,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ankafied rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447046 z 16.12.2018

Duzy wybór zwierzat

zakupy: Zwierzęta w tubie; grudzień 2018

plusy: Szybkość dostawy

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaneta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447010 z 15.12.2018

Wybrałam ten sklep bo jako jedyny miał model autka na którym bardzo mi zależało to mój pierwszy zakup w tym skelpwi i nie ostatni gorąco polecam :)

zakupy: Zabawka; grudzień 2018

plusy: Towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446962 z 14.12.2018

Wybrałam ten sklep ze względu na szeroki wybór zabawek oraz niskie ceny. Zamawiałam już po raz drugi i też przed Świętami i tylko w tym sklepie zawsze mogę znalźć to czego oczekuje mój syn pod choinką. Zamówienie przyszło bardzo szybko, jestem bardzo zadowolona POLCAM.

zakupy: Modele samochodów; grudzień 2018

plusy: Niskie ceny i duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446958 z 14.12.2018

Zawsze na czas,towar zgodny z oczekiwaniem,bardzo dobry kontakt z sprzedawca

zakupy: Zabawki; grudzień 2018

plusy: Punktualność,solidnosc

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446894 z 13.12.2018

Sklep wybrałam ze względu na szeroki wybór i niskie ceny. Przesyłka dotarła expressowo. Sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam!

zakupy: Dźwig, tir z lawetą; grudzień 2018

plusy: Szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446702 z 08.12.2018

Najwiekszy wybor modeli samochodow z czasow PRL.Znalazlem i zamowilem wszystko co potrzebowalem.Sklep naprawde godny polecenia.Bardzo szybka wysylka za granice.Jestem zadowolony z obslugi klienta i realizacji zamowienia.POLECAM.

zakupy: Modele Aut z czasow PRL.; grudzień 2018

plusy: Uczciwosc i szybka realizacja zamowien.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446690 z 08.12.2018

Duży wybór figurek. Szybka wysylka. Informacje na maila o statusie zamowienia. Produkt zgadza smsie z opisem. Pakowane bez zarzutów.

zakupy: Figurki firmy schleich, majo, papo i collecta.; grudzień 2018

plusy: Szybkość i informacje na bierzaco

minusy: Złe działająca ( nie wyszukuje po wpisanej nazwie) stron

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER