Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 217
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 219 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 418462 z 21.08.2017

Konkurencyjne ceny.

zakupy: Figurki koni; sierpień 2017

plusy: Indywidualnie podejście do Klienta, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 417994 z 14.08.2017

dobry kontakt, terminowość

zakupy: zabawki siku; sierpień 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 417854 z 10.08.2017

szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem

zakupy: zabawki siku; sierpień 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: cena zawsze może być niższa:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ada rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 417474 z 05.08.2017

Kolejne zakupy, jak zawsze wszystko w porządku :)

zakupy: figurki Schleich; sierpień 2017

plusy: Duży asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mama rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 417310 z 03.08.2017

Sklep ma szeroki wybór produktów. Bardzo sprawna i szybka obsługa. Bardzo serdecznie polecam współpracę.

zakupy: samochód SIKU; sierpień 2017

plusy: Miła obsługa i szybka realizacja zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 417298 z 02.08.2017

Zabawki wykonane z trwałych tworzyw ,miniaturki orginalnych maszyn

zakupy: siku; sierpień 2017

plusy: świetna strona internetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dabu1 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 417102 z 31.07.2017

Świetne ceny, szybka realizacja zamówienie oraz możliwość odbioru osobistego

zakupy: Play doh szkatułka; lipiec 2017

plusy: All good

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bracia.c rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 416914 z 28.07.2017

Sklep wybrałem ze względu na ilość asortymentu i niskie ceny.

zakupy: figurki zwierząt - koni; lipiec 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kornelia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 416830 z 27.07.2017

Miał produkt, którego szukałam.

zakupy: figurka Dżin; lipiec 2017

plusy: szeroka gama towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sław rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 416650 z 25.07.2017

Duży wybór i najniższe ceny! Towar zapakowany idealnie

zakupy: Figurki schleich; lipiec 2017

plusy: Dobre ceny dobra jakość towarów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TMR rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 416562 z 23.07.2017

Duży wybór , niskie ceny, szybka wysyłka a produkt dobrze zapakowany. Zamawiałam z tego sklepu już dużo razy i zawsze byłam zadowolona :) Polecam

zakupy: Konie; lipiec 2017

plusy: Prosty w obsłudze

minusy: nie mam żadnych spostrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 416466 z 21.07.2017

Dobra oferta, atrakcyjne ceny. Bezproblemowa komunikacja z klientem i szybka wysyłka. Jak najbardziej polecam

zakupy: Figurki, dinozaury; lipiec 2017

plusy: Komunikatywność, szybka realizacja.

minusy: Nie mam nic do dodania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 415962 z 13.07.2017

Dobra cena, unikalne produkty które trudno gdzie indziej nie można znaleźć, sprzedawca na bieżąco informuje o stanie zamówienia, szybkai realizacja zamówienia. Polecam!

zakupy: figure dinozaurów; lipiec 2017

plusy: szybka realizacja, unikalny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

murmeniusz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 415746 z 09.07.2017

dobre ceny, wysyłka natychmiastowa po skompletowaniu zamówienia, które również trwało krótko. wszystko gra. polecam

zakupy: klocki drewniane, waffle, memory, mini kosz, fantacolor; lipiec 2017

plusy: cena, sprawna wysyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 415726 z 09.07.2017

Moja córka wybrała sobie figurki koni.Zamówienie zostało szybko i sprawnie zrealizowane,a cały proces przedstawiano mi w mailach.Zabawki były w idealnym stanie,bardzo starannie zapakowane.Oczywiście paczka przyszła na czas.Nie ma żadnych uwag do tego sklepu,wręcz przeciwnie-słowa uznania za tak rzetelną wysyłkę i dobry towar.Z pewnością jeszcze coś tam kupimy.

zakupy: figurki koni; lipiec 2017

plusy: terminowość dostawy,towar zgodny z oczekiwaniami

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sok rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 415610 z 07.07.2017

Konkurencyjne ceny. Duży wybór

zakupy: gry, artykuły papiernicze; lipiec 2017

plusy: bogata oferta

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Koniara rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 415586 z 06.07.2017

Dlatego, że był tam asortyment, którego szukałam... Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Koniki; lipiec 2017

plusy: Ceny i duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hurtownia Piosyl rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 414898 z 23.06.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100 % jesli chodzi o jakość towaru, miłą i fachową obsługę, szybka realizację.

zakupy: Zabawki; czerwiec 2017

plusy: dobra jakość i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 414574 z 18.06.2017

To sklep który posiada oryginalne zabawki którymi zainteresowana jest moja córka

zakupy: Wszystko ok; czerwiec 2017

plusy: żetelna obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 414562 z 17.06.2017

Szybko, sprawnie i na temat. Nic dodać, nic ująć. Polecam ten sklep.

zakupy: pistolety dla syna; czerwiec 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER