Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 269
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 271 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kubica rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 439238 z 21.08.2018

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania w kwestii dużego wyboru modeli samochodów w korzystnych cenach dlatego z pełnym sumieniem go polecam.

zakupy: Samochód hyundai tucson; sierpień 2018

plusy: Duża ilość modeli samochodów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438950 z 13.08.2018

Sklep wybrałam losowo. Nie do końca spełnił moje oczekiwania, gdyż dołączony do zakupu gratisik powinien wydawać dźwięki a nie wydaje. Wnuczka była rozczarowana!!

zakupy: Wózek dla lalek; sierpień 2018

plusy: Uprzejmość i szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438934 z 13.08.2018

Z polecenia. Sklep spełnił moje oczekiwania!

zakupy: Auta; sierpień 2018

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacko rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438894 z 12.08.2018

Zdecydowanie polecam ten sklep szybka dostawa dobrze zabezpieczony towar polecam ;)

zakupy: Welly 1:34; sierpień 2018

plusy: Szybka wysyłka, dobre ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnes rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438798 z 09.08.2018

Zdecydowanie polecam ten sklep szybka dostawa dobrze zabezpieczony towar polecam

zakupy: Autka welly; sierpień 2018

plusy: Wiarygodność, szybka realizacja, solidność

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438682 z 06.08.2018

Wybrałam ten sklep ze względu na duży wybór figurek plus atrakcyjne ceny

zakupy: Figurki; sierpień 2018

plusy: Rzetelna obsługa i bezproblemowy kontakt

minusy: Nie można wszystkiego zobaczyć stacjonarnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KS rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438610 z 04.08.2018

Duży wybór modeli samochodów w korzystnej cenie. Świetna obsługa, szybka wysyłka.

zakupy: Model auta; sierpień 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438590 z 03.08.2018

Bo ma konkurencyjne ceny, szybkie dostawy. To był mój któryś z kolei zakup. Jedyne czego mi brakuje to jakies promocje dla stałych klientów.

zakupy: zwierzatka; lipiec 2018

plusy: niskie ceny

minusy: brak promocji dla stałych klientów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ajka-2222 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438442 z 31.07.2018

duży wybór, miła obsługa

zakupy: zestaw militarny, piłka zmyłka; lipiec 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artel rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438394 z 30.07.2018

Wszystko jest ok, jak zapomniałem o zabawce dla dziecka to stanęli na głowi, żeby sprowadzić mi ją na drugi dzień.

zakupy: Przynajmniej kilka; lipiec 2018

plusy: wszystko ok

minusy: prak miejsc parkingowych w okolicy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438314 z 27.07.2018

Sklep działa bardzo dobrze. Jest nowoczesny i przyjazny. Kupuję modele firmy SIKU. Natomiast jakość SIKU jeszcze nie była tak niska .To jest opinia klientów i kolekcjonerów .

zakupy: SIKU; lipiec 2018

plusy: dobra obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 437766 z 15.07.2018

Jakość zabawek super

zakupy: Samochody, traktory, betoniarka; lipiec 2018

plusy: Nie mam zastrzeżeń

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 437638 z 12.07.2018

Wybrałem tego sklep ponieważ jest tam dużo fajnych i oryginalnych figurek z twardego tworzywa. Jedna tylko maleńka rzecz, która mnie niepokoi to ceny. Jakby sprzedawca był tak miły i je trochę obniżył to byłoby wtedy naprawdę super, bo tak zawsze jestem w 100% zadowolony z dostawy.

zakupy: Figurki dinozaurów; lipiec 2018

plusy: Przesyłki dostarczane na czas

minusy: Ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 437542 z 11.07.2018

Wystawiam z przyjemnością ocenę bardzo pozytywną. Sklep internetowy o bogatym asortymencie z zabawkami. Zakupiona zabawka - figurka zwierzęcia - bardzo starannie wykonana, wzorowo zapakowana do wysyłki, a co najważniejsze - nadana jeszcze tego samego dnia od zakupu. Towar na drugi dzień był już u mnie. Syn zachwycony :). Bardzo dobry kontakt ze sklepem, informacja o realizacji zamówienia na każdym kroku jego przebiegu. Jestem zachwycona jakością obsługi, towarem i czasem wysyłki. Zdecydowanie polecam ! Dziękuję

zakupy: figurka hipopotam; lipiec 2018

plusy: szybkość realizacji zamówienia, jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 437470 z 09.07.2018

Sklep współpracował z moim pracodawcą w ramach paczek na Mikołaja, był bardzo duży wybór i wszystko zgodne z opisem. Kontynuuję zakupy indywidualnie i zawsze jestem zadowlona

zakupy: Pistolety, balony na wode; lipiec 2018

plusy: bardzo duży wybór i szybka realizacja

minusy: mały parking przed sklepem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 437358 z 05.07.2018

Wybieram po raz kolejny, gdyż spełnia moje oczekiwania.

zakupy: zabawki; lipiec 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 436334 z 15.06.2018

duży wybór figurek, dobre ceny

zakupy: dinozaury; czerwiec 2018

plusy: odbiór osobisty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 436170 z 11.06.2018

W tym sklepie po raz pierwszy w Polsce spotkałam się z zabawkami CollectA, które są w bardziej przystępnej cenie niż Schleich. Sklep przekroczył moje oczekiwania.

zakupy: CollectA 89463 i 89333, Schleich 70572; maj 2018

plusy: atrakcyjna oferta figurek, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 436106 z 09.06.2018

Dobre ceny, oraz szybka wysyłka :)

zakupy: Dinozaury; czerwiec 2018

plusy: figurki dino Papo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.K-K rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 436050 z 08.06.2018

Głównym kryterium wyboru sklepu była oferowana szybka przesyłka i dobre ceny

zakupy: Instrumenty, autka, piłka, bączek, itd.; czerwiec 2018

plusy: Terminowość i dobre ceny zabawek

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER