Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 162
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 164 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wojtek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 393894 z 25.09.2016

100% satysfakcji

zakupy: Autka; wrzesień 2016

plusy: Błyskawiczna obsługa , jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 393722 z 22.09.2016

Szybka przesylka , zabawki dobrej jakosci , polecam

zakupy: zabawki rozne; wrzesień 2016

plusy: szybkosc zamowienia

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 393254 z 16.09.2016

Tylko w tym sklepie znalazłam interesujący mnie towar.

zakupy: foremki do piasku szkielet dinozaura; wrzesień 2016

plusy: Terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

symonowicz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 392938 z 12.09.2016

Duży wybór zabawek, prosta forma zakupu, szybka realizacja, niewysokie ceny, dogodny odbiór.

zakupy: zabawki; wrzesień 2016

plusy: blisko miejsca zamieszkania

minusy: odbiór osobisty do 16 (za krótko)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 392594 z 08.09.2016

Expresowy kontakt, szeroki asortyment, odbiór osobisty - przemiła obsługa. Polecam na 100%

zakupy: zabawka; wrzesień 2016

plusy: ceny, możliwy odbiór osobisty, szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dagome rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 392382 z 05.09.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania i jako jedyny w internecie posiadał wszystkie figurki, które interesują mojego syna.

zakupy: Zabawki; wrzesień 2016

plusy: Szeroki asortyment zabawek i szybkość w realizacji.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 392106 z 01.09.2016

Szeroki asortyment. Dobre ceny . Polecam

zakupy: Modele samolotów; sierpień 2016

plusy: Szeroka oferta.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AwosB rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 391782 z 27.08.2016

Przez przypadek

zakupy: Samochód z jachtem -zabawka; sierpień 2016

plusy: duży wybór modeli samochodzików , dobry kontakt .

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 391398 z 21.08.2016

ze względu na asortyment

zakupy: wąż; sierpień 2016

plusy: szybkośc doastawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marco rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 391394 z 21.08.2016

Tylko w tym sklepie znalazłem tak duży wybór👍 Kolory samochodzików powinny bardziej się zgadzać. (Te zamawiane z tymi ze zdjęć). Modele się zgadzają.

zakupy: Samochodziki siku; sierpień 2016

plusy: Łatwe zamawianie

minusy: Nie mam zdania. Jest ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabriela rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 391346 z 19.08.2016

Sklep na medal👍🏻 towar pierwsza klasa, dostawa na drugi dzień.

zakupy: Konie; sierpień 2016

plusy: Terminowość, jakość towaru.

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 391290 z 19.08.2016

Tanio,szybko,świetny kontakt i dobra jakość towaru.

zakupy: figurka mozazaur; sierpień 2016

plusy: szybkość i rzetelność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 390734 z 11.08.2016

Zdecydowanie polecam, natychmiastowy i bezproblemowy kontakt

zakupy: klocki dla dzieci; sierpień 2016

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AND rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 389234 z 22.07.2016

Ok

zakupy: FIGURKI SCHLEICH; lipiec 2016

plusy: nie mam zdania

minusy: NIE REALIZUJE ZAMÓWIEŃ W SOBOTY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alicja rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 389214 z 21.07.2016

Asortyment odpowiada mojemu dziecku ,a mnie odpowiada sprawność obsługi

zakupy: siku; lipiec 2016

plusy: kompetencja

minusy: nie ma zasiłków

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eellkkaaa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388862 z 18.07.2016

Tanio, odbiór osobisty, duża dostępność towarów

zakupy: zdrapywanka, warsztat dla dzieci; lipiec 2016

plusy: Kontakt, terminowość oraz zgodność towarów z ofertą.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slazak71 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388774 z 17.07.2016

Bogata oferta.Łatwość i szybkość odbioru zakupionego towaru. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.Polecam uczciwe i szczerze wszystkim!

zakupy: zbawaki siku i colectta.; lipiec 2016

plusy: Bogata oferta. A także bardzo sprawna i sympatyczna obsł

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388186 z 11.07.2016

Znalazłam sklep przypadkiem, szukając na ostatnią chwilę prezentów dla chrześniaków w internecie. Ktoś ze sklepu pofatygował się nawet by telefonicznie pomóc mi wybrać coś co będzie możliwe do odbioru w krótkim czasie. Bez problemu udało mi się złożyć i odebrać zamówienie z dnia na dzień. Wybór przeogromny w każdym przedziale cenowym. Ciekawe zabawki również od polskich producentów.

zakupy: zestawy z ciastoliną, model samolotu i autobusu; lipiec 2016

plusy: czas realizacji, obsługa, wybór, ceny, odbiór osobisty

minusy: sajgon na stronie, niedokładne opisy niektórych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 388062 z 08.07.2016

Dostępność grupy towarów,

zakupy: Płaszcze przeciwdeszczowe, różne rozmiary; lipiec 2016

plusy: Szybka realizacja

minusy: propozycja wysłania hasła e-mailem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona nie ma zdania o Zabawki.pl opinia nr 387574 z 05.07.2016

Nie mam zastrzezen do sklepu, bezproblemowy i szybki I rzeczowy kontakt z przedstawicielem sklepu. Natomiast firma kurierska to PORAZKA. Jesli jeszcze raz zdecyduje zakupy w tym sklepie to z pewnoscia wybiore inny rodzaj dostawy.

zakupy: Pluszowy Mis, stolik interaktywny, zabawki plazowe; lipiec 2016

plusy: Szybki kontakt online

minusy: Firma kurierska DPD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2016 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER