Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 205
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 207 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Minko rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 410570 z 25.04.2017

Bardzo dobry kontakt.

zakupy: Piórnik; kwiecień 2017

plusy: Miła i doskonała obsługa. Szybkośc realizacji.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 410470 z 24.04.2017

Bardzo dobra i profesjonalna obsługa

zakupy: Kubuś Puchatek; kwiecień 2017

plusy: profesjoalizm

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rowca rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 410142 z 19.04.2017

Rzeteny sprzedawca.Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka. Na bieżąco informacje o statusie zamówienia.Polecam

zakupy: Schleich; kwiecień 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ninoczka nie ma zdania o Zabawki.pl opinia nr 410026 z 17.04.2017

Sklep znalazłam przez przypadek, ale nie mogę go ocenić ponieważ nie dostałam jeszcze zamówionych przedmiotów mimo, iż minęły już dwa tygodnie od złożenia zamówienia

zakupy: Figurki; kwiecień 2017

plusy: brak przesyłki

minusy: brak przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 409878 z 14.04.2017

transakcja przebiegła pomyślnie polecam

zakupy: zabawki; kwiecień 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 409858 z 13.04.2017

Sklep znalazłam przez google. Obecny mój zakup był już trzecią wizytą w tym sklepie i ponownie mnie sklep zachwycił szczególnie bardziej niż błyskawiczną wysyłką.

zakupy: zabawki firmy schleich; kwiecień 2017

plusy: fantastyczny kontakt i błyskawiczna realizacja zamówień

minusy: jeszcze nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aldona rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 409582 z 10.04.2017

Ponieważ znalazłam produkt, który odpowiadał w najwyższym stopniu moim oczekiwaniom i je spełnił

zakupy: hustawka drewniana; kwiecień 2017

plusy: bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia, rzetelna

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewav rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 409290 z 07.04.2017

Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany. Same plusy!

zakupy: zwierzęta - figurki Schleich; kwiecień 2017

plusy: błyskawiczna wręcz realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ulkadom rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 409218 z 06.04.2017

Najbardziej realne miniatury zwierząt. Olbrzymi wybór. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Super Sprzedawca.

zakupy: zwierzęta domowe i dzikie; kwiecień 2017

plusy: bardzo dobra obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kszewek123456 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408726 z 30.03.2017

wszystko ok polecam

zakupy: mini wafle; marzec 2017

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

konie37 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408714 z 30.03.2017

solidny asortyment

zakupy: figurki koni; marzec 2017

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408410 z 24.03.2017

Wybrałam przypadkiem , jestem zadowolona , mam nadzieje na dłuższą współpracę.

zakupy: zabawkowe szable i szpady; marzec 2017

plusy: spory asortyment, pomocni sprzedający

minusy: na razie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anet rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408326 z 23.03.2017

Wybrałam sprzedawcę z uwagi na dostępność upatrzonego produktu. Zdecydowanie spełnił moje oczekiwania - bardzo szybka realizacja, świetny kontakt oraz produkt najwyższej jakości. Zdecydowanie polecam :)

zakupy: Figurka Agama Brodata; marzec 2017

plusy: terminowość, dobra jakość, dobry przepływ informacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

refil rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408322 z 23.03.2017

Dobry asortyment, przystępna cena.

zakupy: figurki dinozaurów; marzec 2017

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408114 z 20.03.2017

Duży wybór

zakupy: figurki; marzec 2017

plusy: PRECYZJA I TERMINOWOŚĆ

minusy: SKLEP NIE POSIADA WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dafi33 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408034 z 18.03.2017

łatwość poruszania się po stronach sklepu, dobry kontakt, szeroki asortyment, darmowa dostawa, szybka realizacja zamówienia

zakupy: figurki; marzec 2017

plusy: szeroki asortyment, opis figurek, dostępność towaru szyb

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408002 z 18.03.2017

Niskie ceny, rabat, darmowa dostawa, szeroki asortyment.

zakupy: Artykuły szkolne, zabawki; marzec 2017

plusy: Szeroki asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jury Kwidzyn rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 407906 z 17.03.2017

Wróciłem po raz kolejny do tego sklepu ze względu na dostępność towaru, łatwość poruszania się po stronie sklepu. Ceny figurek też są konkurencyjne, pozostawia trochę do życzenia koszt wysyłki, mógłby być jeszcze odbiór w paczkomacie który jest połowę tańszy niż kurierzy ... Realizacja zamówienia i sposób zapakowania bez zastrzeżeń.

zakupy: Figurki schleich; marzec 2017

plusy: dosępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

goxsia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 407598 z 12.03.2017

Zamówienie szybko skompletowane i wysłane na czas

zakupy: konie, lwica akcesoria; marzec 2017

plusy: wybór,

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natxa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 407002 z 04.03.2017

Wybrałam ten sklep, ponieważ słyszałam o nim dobre recenzje i się nie zawiodłam, serdecznie polecam :-)

zakupy: Klacz hanowerska CollectA, ogier standardbred CollectA kary; marzec 2017

plusy: Szybka wysyłka i oryginalne zapakowane figurki.

minusy: Wad nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER