Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 216
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 218 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Hurtownia Piosyl rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 414898 z 23.06.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100 % jesli chodzi o jakość towaru, miłą i fachową obsługę, szybka realizację.

zakupy: Zabawki; czerwiec 2017

plusy: dobra jakość i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 414574 z 18.06.2017

To sklep który posiada oryginalne zabawki którymi zainteresowana jest moja córka

zakupy: Wszystko ok; czerwiec 2017

plusy: żetelna obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 414562 z 17.06.2017

Szybko, sprawnie i na temat. Nic dodać, nic ująć. Polecam ten sklep.

zakupy: pistolety dla syna; czerwiec 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 414530 z 17.06.2017

Duży wybór, spełnił moje ovczekiwania.

zakupy: Safaro żółwie i żaby tuba; czerwiec 2017

plusy: Duży wybór, szybki kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 414518 z 17.06.2017

Ze względu na konkurencyjną cenę poszukiwanych zabawek

zakupy: mini wafle klocki; czerwiec 2017

plusy: obsługa, bardzo szybka dostawa

minusy: malo czytelna strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 413706 z 05.06.2017

Towar był dostępny tylko w tym sklepie

zakupy: COLLECTA 88139 DINOZAUR HYDROTHEROZ; czerwiec 2017

plusy: Pewność zakupów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 413662 z 05.06.2017

Bardzo duży wybór zabawek. Przemiła obsługa. Ekspresowa dostawa

zakupy: Zabawki dla malucha; czerwiec 2017

plusy: Bardzo prosta strona internetowa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 413614 z 05.06.2017

Duży wybór zabawek i szybka dostawa

zakupy: klocki; czerwiec 2017

plusy: bardzo prosta obsługa strony internetowej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Harald rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 413562 z 04.06.2017

Duży asortyment i wybrane figurki w bardzo atrakcyjnej cenie

zakupy: Koniki; czerwiec 2017

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gumisiowy Gaj rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 413382 z 01.06.2017

Bardzo dobra i szybka obsługa. Kupiłm już kolejny raz.

zakupy: figurki zwierząt; maj 2017

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 413274 z 30.05.2017

Sklep wybrałam przypadkowo i jestem bardzo zadowolona z obsługi,towar spełnił moje oczekiwania,dotarł szybko.Przesyłka była prawidłowo zabezpieczona.Polecam.

zakupy: worek na buty, piórnik, teczka z gumką-z serii Barbie tajne ag; maj 2017

plusy: różnorodność towaru,przystępna cena,promocje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 413062 z 27.05.2017

atrakcyjna i szeroka oferta, niskie ceny

zakupy: zabawki SIKU; maj 2017

plusy: interesująca oferta

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kkk rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 412814 z 25.05.2017

Atrakcyjna cena bardzo dobra jakość

zakupy: Mini wafle; maj 2017

plusy: Dostępność towaru

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pedro rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 412590 z 22.05.2017

Jest ok, moje dziecko jest szczęśliwe ;)

zakupy: dinozaur; maj 2017

plusy: przejrzystość

minusy: troche bardzie jakaś skala może sie przydała

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 412546 z 22.05.2017

Zachęciła mnie cena. Duży wybór zabawek. Bardzo szybka dostawa. Już planuję kolejny zakup. Serdecznie polecam.

zakupy: Klocki; maj 2017

plusy: Dostępność towaru, cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 412530 z 22.05.2017

Bardzo często korzystamy z usług sklepu Zabawki.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości produktów, kontaktu ze sprzedawcą. Pozdrawiamy Arka Medical Spa Kołobrzeg

zakupy: Zabawki; maj 2017

plusy: Jakość, termin, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 412518 z 22.05.2017

Duży wybór figurek i przystępna cena

zakupy: Figurki Schleich, Collecta, Papo, Safari Ltd; maj 2017

plusy: Doskonały kontakt z obsługą, a zwłaszcza z Panią Moniką

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aleksander rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 412258 z 19.05.2017

Bo miał towar, i spełnił moje oczekiwania.

zakupy: zestaw schleich nr 42189 - zadasze; maj 2017

plusy: asortyment, realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 411774 z 12.05.2017

Sklep został wybrany przypadkowo ( wynik na zapytanie internetowe ). Szeroki asortyment, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym ( podawany na bieżąco status zamówienia oraz informacja o realizacji przesyłki. Bardzo szybka wysyłka oraz wzorowe zabezpieczenie towaru do wysyłki. Towar zgodny z opisem oraz zamówieniem. Polecam

zakupy: modele samochodód SIKU; maj 2017

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 411730 z 11.05.2017

Sklep miał ciekawy asortyment, który w pełni mnie satysfakcjonował. Realizacja była szybka i bezproblemowa.

zakupy: Figurki dinozaurów; maj 2017

plusy: Duży asortyment, a przy tym bardzo ciekawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER