Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 298
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 300 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

WM rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 449630 z 28.02.2019

Polecam ten sklep. Towar zgodny z opisem

zakupy: Papo Mamut 55017; luty 2019

plusy: Cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nitecznik rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 449526 z 25.02.2019

Mega wybór i bardzo dobre ceny. Obsługa od lat bez zarzutu.

zakupy: klocki; luty 2019

plusy: Zawsze szybka i właściwa obsługa.

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 449410 z 21.02.2019

Trafiła do sklepu przez przypadek szukając określonej zabawki. Sklep spełnił moje oczekiwania, transakcja została przeprowadzona profesjonalnie, na każdym etapie pełna informacja o kolejnym etapie realizacji. Najważniejsza jednak była radość mojego dziecka - a była wielka. Polecam i na pewno wrócę

zakupy: Mozazaur; luty 2019

plusy: pełna informacja o realizacji zamówienia

minusy: wszysko było OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 449290 z 17.02.2019

Sklep spełnił moje oczekiwania , a nawet więcej , ponieważ maskotka-zabawka " Królik Berret " okazał się jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu i taki milusi - sama radość . Dostawa szybko i sprawnie .To jest mój pierwszy zakup i na pewno nie ostatni . Sklep wybrałam przez przypadek , szukając określonej maskotki .

zakupy: Królik Berret; luty 2019

plusy: Duży wybór ciekawego asortymentu , dobrej jakość , cieka

minusy: Brak stacjonarnego na miejscu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krysiek1108 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 449042 z 10.02.2019

Kupuję nie pierwszy raz , zawsze jestem zadowolony z całą pewnością będę kupował nadal.

zakupy: - figurki i albumy.; luty 2019

plusy: Dostępny wszędzie i zawsze.

minusy: - zbyt długie oczekiwanie na brakujące w ofercie modele

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 448906 z 06.02.2019

Polecam!!

zakupy: koniki; styczeń 2019

plusy: duża oferta towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agalbn rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 448758 z 02.02.2019

Przystępne ceny,duży wybór zabawek,towar zgodny z oczekiwaniem

zakupy: Zabawki; luty 2019

plusy: Szybko,sprawnie,bardzo dobry kontakt ze sprzedawca,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 448410 z 24.01.2019

Szybka i sprawna dostawa, towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: Pickup Schleich; styczeń 2019

plusy: szybkość działania

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzena rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 448262 z 20.01.2019

Bardzo szeroki asortyment zabawek. Super ceny i możliwość odbioru osobistego.

zakupy: Beanie Boos Gilbert - Różowa Żyrafa, MELISSA Szkatułka; styczeń 2019

plusy: ceny, różnorodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

macuga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 448250 z 20.01.2019

Przejrzysta strona, łatwe zakupy, dobre możliwości odbioru, zdecydowanie polecam.

zakupy: Kitty; styczeń 2019

plusy: Szerokie spektrum możliwości dokonania zakupu i odbioru

minusy: Za bardzo przyczajony sklep gdzieś w rejonie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 448194 z 18.01.2019

Nie mogłem znaleźć nigdzie takiego modelu co oni mieli. Wszystko przebieglo pomyslnie. Polecam

zakupy: Model Ford Mustang 1964 1/2 1:24; styczeń 2019

plusy: Wszystko opisane jak nalezy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olek3737 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 448138 z 17.01.2019

jest duży wybór zabawek i modeli - szybko i sprawnie

zakupy: modele samochodów; styczeń 2019

plusy: dobra informacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

macuga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447998 z 13.01.2019

Podoba mi się asortyment sklepu. Szukałem bajkowych postaci i tu znalazłem. Pat i Mat, Teraz Kitty na prezent. Oczekuję także z ekipy Kubusia, mojego przyjaciela Prosiaczka.

zakupy: Pat i Mat, Kitty; grudzień 2018

plusy: Szerokie spektrum możliwości dokonania zakupu i odbioru

minusy: Za bardzo przyczajony sklep gdzieś w rejonie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madiak rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447854 z 10.01.2019

Przystępne ceny, towar zgodny z opisem, szybko przebiegająca bez problemów transakcja. Polecam!

zakupy: samochody metalowe ", Welly", ; styczeń 2019

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447714 z 05.01.2019

Szybko,przystępne ceny,duży wybor

zakupy: Zabawki; styczeń 2019

plusy: Szybko,duży wybór,przystępne ceny

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AngelinaLover rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447686 z 04.01.2019

Sklep spełnił moje oczekiwania, posiada bardzo szeroki asortyment. Polecam

zakupy: Figurki kolekcjonerskie Collecta; styczeń 2019

plusy: Duża różnorodność asortymentu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447230 z 20.12.2018

Jedyny sklep w ktorym byly dostepne wymarzone figurki dla syna😊

zakupy: Wielblady i jelenie; grudzień 2018

plusy: Terminowosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julita rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447078 z 17.12.2018

Ma niesamowity wybór figurek zwierząt (w naszym przypadku zwierzęta wodne i dinozaury). Ekspresowa wysyłka. Figurki świetnej jakości.

zakupy: figurki zwierząt wodnych i dinozaurów; grudzień 2018

plusy: duży wybór zabawek, figurki renomowanych firm,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446962 z 14.12.2018

Wybrałam ten sklep ze względu na szeroki wybór zabawek oraz niskie ceny. Zamawiałam już po raz drugi i też przed Świętami i tylko w tym sklepie zawsze mogę znalźć to czego oczekuje mój syn pod choinką. Zamówienie przyszło bardzo szybko, jestem bardzo zadowolona POLCAM.

zakupy: Modele samochodów; grudzień 2018

plusy: Niskie ceny i duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446958 z 14.12.2018

Zawsze na czas,towar zgodny z oczekiwaniem,bardzo dobry kontakt z sprzedawca

zakupy: Zabawki; grudzień 2018

plusy: Punktualność,solidnosc

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER