Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 206
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 207 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kan rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406082 z 20.02.2017

Zdecydowanie ze wzgledu na duzy wybor.

zakupy: Figurki; luty 2017

plusy: Wybor

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 405874 z 17.02.2017

Wszystko w porządku, szybka realizacja. Polecam ten sklep.

zakupy: Myjnia dla konii; luty 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

L. rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 405870 z 17.02.2017

Doskonały kontakt z kupującym, szybka realizacja. Polecam !

zakupy: figurki Schleich; luty 2017

plusy: kontakt z Klientem, realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 405382 z 10.02.2017

Wszystko jasne, czytelne, zgodne z opisem.

zakupy: konie i akcesoria schleisch; luty 2017

plusy: wszystko zgodne z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 405302 z 09.02.2017

Poszukiwałam figurek piesków i w tym sklepie znalazłam najwięcej dostępnych ras dlatego zdecydowałam się na zakupy.

zakupy: figurki, puzzle, kreda; luty 2017

plusy: Duży wybór, szybka realizacja, świetny kontakt.

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andy rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 404894 z 05.02.2017

Bogaty asortyment samochodzików, bardzo szybki czas realizacji zamówienia.

zakupy: Samochodziki SIKU; luty 2017

plusy: Czas realuzacji zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ptynia 1 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 404886 z 04.02.2017

SKLEP JAK NAJBARDZIEJ SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA. WYBRAŁAM GO PONIEWAŻ MIAŁ NAJBOGATSZĄ OFERTĘ ASORTYMENTOWĄ. POSZUKIWALAM KONKRETNYCH ZABAWEK I TYLKO W TYM SKLEPIE ZNALAZŁAM WSZYSTKIE. CENY DOSTĘPNE, JAKOŚĆ TOWARU ZNAKOMITA, BŁYSKAWICZNA REALIZACJA ZAMÓWIENIA. SPRZEDAWCA GODNY POLECENIA.

zakupy: zwierzęta wodne; styczeń 2017

plusy: bogata oferta

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 404722 z 03.02.2017

Szybka obsługa , towar zgodny z zamówionym.

zakupy: Figurki koni; styczeń 2017

plusy: Dostępność towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 404366 z 30.01.2017

Znalazłam tu wymarzoną przez wnuczka figurkę. Obsługa bardzo życzliwa i pomocna.

zakupy: Swen z bajki Kraina Lodu; styczeń 2017

plusy: duży wybór figurek

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ada rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 404178 z 27.01.2017

Duży wybór produktów

zakupy: Konie; styczeń 2017

plusy: szybko przysłane

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 403642 z 20.01.2017

Sklep wybrałam w internecie obsługa bardzo dobra i bardzo szybka Polecam

zakupy: zabawka figurka; styczeń 2017

plusy: szybka obsługa przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cristoph rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 403150 z 13.01.2017

Szybko, niedrogo i rzetelnie.

zakupy: figurka dinozaura schleich; styczeń 2017

plusy: kontakt

minusy: żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 402618 z 06.01.2017

Kompleksowa oferta, atrakcyjne ceny. U innych sprzedawców wybór był ograniczony - tutaj córki znalazły wszystkie figurki.

zakupy: Figurki Schleich; grudzień 2016

plusy: Wysyłka zgodnie z opisem, mimo okresu świątecznego

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 402558 z 05.01.2017

Konkurencyjne ceny. Szybki termin realizacji.

zakupy: SCHLEICH Ujeżdżalnia dla koni; styczeń 2017

plusy: wybór (oferta) oraz ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

spayki rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 402246 z 31.12.2016

Super sklep. Jestem zadowolony. Pozdrawiam.

zakupy: modele SIKU; grudzień 2016

plusy: Miła obsługa i terminowość.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nest rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 402186 z 30.12.2016

Szybko i sprawnie, miła obsługa.

zakupy: zabawki; grudzień 2016

plusy: szybko i bez problemów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 402102 z 29.12.2016

Sklep Zabawki.pl wybrałam trochę przypadkowo, ponieważ 3 dni przed Świętami zostałam bez prezentu dla dziecka. Inny sklep nagle stwierdził, że nie zrealizuje zamówienia, na co miał ponad tydzień czasu.... No i zaczęło się poszukiwanie zestawu strażaka i sklepu, który zrealizuje tuż przed Świętami moje zamówienie. Znalazłam sklep ZABAWKI.PL. Jestem BARDZO ZADOWOLONA z miłej i sympatycznej obsługi, błyskawicznej realizacji zamówienia - od złożenia zamówienia jakieś 2 godziny wystarczyło, abym mogła je odebrać, atrakcyjnej ceny, a także z możliwości osobistego odbioru. POLECAM!!!! :)

zakupy: zestaw strażaka; grudzień 2016

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia, miła obsługa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 401926 z 27.12.2016

Szeroki wybór asortymentu. Atrakcyjna cena. Szybka wysyłka.

zakupy: Stajnia Schleich + figurki; grudzień 2016

plusy: Atrakcyjne ceny, szybka wysyłka, rzetelność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 401914 z 27.12.2016

Bardzo szybka realizacja zamówienia i wzorowo przeprowadzony zakup

zakupy: gra w kości; grudzień 2016

plusy: blisko domu i bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alexi7 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 401838 z 27.12.2016

Sklep zabawki.pl oferuje towary w przystępnych cenach z opcją odbioru osobistego w dogodnej dla mnie lokalizacji. Obsługa bardzo miła. Minusem w mojej ocenie jest brak pewności dostępności towaru w momencie składania zamówienia (konieczność czekania na potwierdzenie) oraz godziny odbioru.

zakupy: Flamastry; grudzień 2016

plusy: Przystępne ceny; możliwość odbioru osobistego

minusy: Brak pewności dostępności towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER