Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 293
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 296 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewelina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438682 z 06.08.2018

Wybrałam ten sklep ze względu na duży wybór figurek plus atrakcyjne ceny

zakupy: Figurki; sierpień 2018

plusy: Rzetelna obsługa i bezproblemowy kontakt

minusy: Nie można wszystkiego zobaczyć stacjonarnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 437638 z 12.07.2018

Wybrałem tego sklep ponieważ jest tam dużo fajnych i oryginalnych figurek z twardego tworzywa. Jedna tylko maleńka rzecz, która mnie niepokoi to ceny. Jakby sprzedawca był tak miły i je trochę obniżył to byłoby wtedy naprawdę super, bo tak zawsze jestem w 100% zadowolony z dostawy.

zakupy: Figurki dinozaurów; lipiec 2018

plusy: Przesyłki dostarczane na czas

minusy: Ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 437470 z 09.07.2018

Sklep współpracował z moim pracodawcą w ramach paczek na Mikołaja, był bardzo duży wybór i wszystko zgodne z opisem. Kontynuuję zakupy indywidualnie i zawsze jestem zadowlona

zakupy: Pistolety, balony na wode; lipiec 2018

plusy: bardzo duży wybór i szybka realizacja

minusy: mały parking przed sklepem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 436170 z 11.06.2018

W tym sklepie po raz pierwszy w Polsce spotkałam się z zabawkami CollectA, które są w bardziej przystępnej cenie niż Schleich. Sklep przekroczył moje oczekiwania.

zakupy: CollectA 89463 i 89333, Schleich 70572; maj 2018

plusy: atrakcyjna oferta figurek, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.K-K rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 436050 z 08.06.2018

Głównym kryterium wyboru sklepu była oferowana szybka przesyłka i dobre ceny

zakupy: Instrumenty, autka, piłka, bączek, itd.; czerwiec 2018

plusy: Terminowość i dobre ceny zabawek

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 435686 z 01.06.2018

Swietny kontakt ze sprzedawca, przesylka byla u mnie nastepnego dnia po zakupie-a szybka dostawa byla glownym kryterium wyboru sprzedawcy. Cena rowniez bardzo dobra.

zakupy: Safari-figurki owadow; maj 2018

plusy: Kontakt, szybkosc realizacji zamowien, dobra cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 435446 z 26.05.2018

Towar spełnił moje oczekiwania, szybka wysyłka. Polecam

zakupy: Zestaw bambino; maj 2018

plusy: Tani i ładny towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 433954 z 26.04.2018

Doskonałe figurki, bardzo dobra cena, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: Figurki; kwiecień 2018

plusy: Szybka wysyłka, dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gadula1313 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 433214 z 15.04.2018

Wszystko ok (obsługa, termin dostawy, jakość)

zakupy: Figurki dinozaurow; kwiecień 2018

plusy: osługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 433042 z 12.04.2018

Sklep naprawdę godny polecenia .Bardzo dobry kontakt a przesyłka doszła błyskawicznie.

zakupy: motory; kwiecień 2018

plusy: bardzo szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 432882 z 08.04.2018

Bardzo duży wybór, szybka dostawa. Żadnego ściemniania - jak nie mają czegoś, co zamówiłeś, dostajesz o tym szybką informację.

zakupy: Figurki zwierząt; kwiecień 2018

plusy: Wiarygodność, duży wybór, szybkość realizacji

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ajlo rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 432846 z 07.04.2018

Wielokrotnie robiłam zakupy w tym sklepie. Zawsze było bezproblemowo i błyskawicznie.

zakupy: Figurki schleich; kwiecień 2018

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 432402 z 29.03.2018

Super sprawnie wszystko, bogata oferta dinozaurów Schleich, wszystko na plus!

zakupy: Dinozaur; marzec 2018

plusy: Wszystko super

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Broker rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 432226 z 27.03.2018

Duża oferta

zakupy: Figurki; marzec 2018

plusy: Duża oferta, szybka realizacja, profesjonalna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 431226 z 10.03.2018

Duzy asortyment. Łatwość zakupu kartą. Szybka realizacja zamowienia

zakupy: Pluszowe jeze; marzec 2018

plusy: Szybka obsługa

minusy: Żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 430050 z 21.02.2018

Bogaty wybór ,dobra cena.

zakupy: Zwiezęta morskie; luty 2018

plusy: Szybko i sprawnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mike rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 429834 z 17.02.2018

Asortyment i dobre ceny.

zakupy: Schleich zabawka; luty 2018

plusy: Ok

minusy: Ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 429686 z 15.02.2018

Szybka dostawa, produkt świetnie zabezpieczony. Jestem bardzo zadowolona i będę polecać ten sklep.

zakupy: Konie Collecta; luty 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Mały wybór starszych modeli

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 428866 z 02.02.2018

Profesjonalna obsługa, terminowa dostawa, opis figurek zgodny ze stanem faktycznym. Polecam sprzedawcę w 100%.

zakupy: Figurki zwierząt morskich; luty 2018

plusy: Jakość figurek

minusy: Brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 428426 z 27.01.2018

Ciekawe ceny i figurki

zakupy: figurki konia; styczeń 2018

plusy: fajnie opisany

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER