Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 269
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 271 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 426246 z 21.12.2017

Ze względu na różnorodność towaru

zakupy: figurki dzikich zwierząt; grudzień 2017

plusy: dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 426026 z 18.12.2017

To jedyny sklep w którym znalazłam to o czym marzył synek.

zakupy: ciągnik z przyczepą; grudzień 2017

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425942 z 16.12.2017

Tanio, szybko i pewnie

zakupy: Konie schleich; grudzień 2017

plusy: Brak uwag

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425934 z 16.12.2017

Sprawna obsługa, krótki czas realizacji zamówienia. Dobra komunikacja.

zakupy: samochodziki; grudzień 2017

plusy: szybkość i komunikacja

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

L_iza rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425874 z 15.12.2017

tak szybko i sprawnie. Duży wybór towaru

zakupy: figurki zwierząt; grudzień 2017

plusy: szybkość, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skorpion1113 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425526 z 08.12.2017

Parę razy dokonałem zakupów w tym sklepie, nigdy z niczym nie było problemów. Zdecydowanie polecam.

zakupy: lalka Arielka w spa; grudzień 2017

plusy: Duży wybór

minusy: za krótko otwarty w opcji odbiór osobisty choć nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiolcia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425194 z 04.12.2017

Szukaliśmy prezentu na Mikołajki. Sklep posiada bardzo szeroki asortyment produktów. Kupiliśmy klocki drewniane i jesteśmy bardzo zadowoleni z prezentu. Co wieczór jest mnóstwo zabawy, gdy wspólnie układamy różne budowle.

zakupy: klocki; grudzień 2017

plusy: świetna wyszukiwarka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

babcia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425166 z 04.12.2017

Poszukiwaliśmy zabawek związanych z końmi

zakupy: kowbojka; listopad 2017

plusy: szybkość,sumienność

minusy: niic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bozi rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425146 z 04.12.2017

Ekspresowe przygotowanie zabawki, miły kontakt ze sklepem, odbiór osobisty był możliwy w dniu zamówienia a w danej sytuacji na tym mi zależało.

zakupy: Model ważki; grudzień 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425098 z 03.12.2017

Dostęność towaru ,szybka wysyłka.

zakupy: figurki dinozaurów; grudzień 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Błażej rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 424902 z 30.11.2017

Szybka realizacja, dobry pomysł na prezenty dla dzieci

zakupy: Klocki, zabawki; listopad 2017

plusy: Ciekawy pomysł dla firm na święta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 424462 z 23.11.2017

Transakcja przebiegła sprawnie i bez zarzutów

zakupy: model Welly; listopad 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 424190 z 20.11.2017

Bardzo dobra cena produktu. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Klocki; listopad 2017

plusy: Cena towaru

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elite rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 424182 z 20.11.2017

Szybka realizacja, możliwość odbioru osobistego.

zakupy: figurki zwierząt; listopad 2017

plusy: informacja na bieżąco o postępach w realizacji zamówieni

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniela rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 424046 z 17.11.2017

Po raz kolejny dokonałam zakupu w tym sklepie. Po raz kolejny polecam ten sklep: bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, przedmioty zakupione są zgodne z ofertą sklepu. Solidny sprzedawca. Zdecydowanie polecam.

zakupy: figurki zwierząt; listopad 2017

plusy: Solidność i uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krysia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 423982 z 17.11.2017

Wszystko zgodnie z opisem, przesylka ekspresowa. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług sklepu. Polecam!

zakupy: Figurki koni; listopad 2017

plusy: Duża ilość zabawek

minusy: Mało przestronna strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 423342 z 08.11.2017

Moja dzieciaki uwielbiają konie, zamówiliśmy kilka i jesteśmy bardzo zadowoleni. Gratis który otrzymaliśmy bardzo miło nas zaskoczył, na pewno jeszcze nie raz zrobimy tutaj zakupy:) Polecamy bardzo serdecznie , wszystko zgodnie z opisem, szybka dostawa. Polecamy i pozdrawiamy

zakupy: koniki; październik 2017

plusy: duży wybór w dobrych cenach

minusy: nie odnotowalismy narazie nic takiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 422778 z 28.10.2017

Towar bardzo dobrej jakości, moje dziecko bardzo się cieszy z zabawek.

zakupy: Konie.; październik 2017

plusy: Szybkość wysyłki towaru.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 422350 z 23.10.2017

Kolejne udane zakupy na stronie zabawki.pl. Jak zwykle jestem zadowolony z obsługi, kontaktu ze sklepem i z cen. Firma na prawdę godna zaufania i polecenia!

zakupy: lalki, kuchenka dla dzieci, puzzle, samochodzik koparka; październik 2017

plusy: dobre ceny, świetny kontakt, ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 421378 z 07.10.2017

Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność - szeroki asortyment, szybka wysyłka, na bieżąco informacje o postępach w realizacji zamówienia. POLECAM!

zakupy: figurki; październik 2017

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER