Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 303
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 306 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

skorpion1113 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425526 z 08.12.2017

Parę razy dokonałem zakupów w tym sklepie, nigdy z niczym nie było problemów. Zdecydowanie polecam.

zakupy: lalka Arielka w spa; grudzień 2017

plusy: Duży wybór

minusy: za krótko otwarty w opcji odbiór osobisty choć nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiolcia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425194 z 04.12.2017

Szukaliśmy prezentu na Mikołajki. Sklep posiada bardzo szeroki asortyment produktów. Kupiliśmy klocki drewniane i jesteśmy bardzo zadowoleni z prezentu. Co wieczór jest mnóstwo zabawy, gdy wspólnie układamy różne budowle.

zakupy: klocki; grudzień 2017

plusy: świetna wyszukiwarka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

babcia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425166 z 04.12.2017

Poszukiwaliśmy zabawek związanych z końmi

zakupy: kowbojka; listopad 2017

plusy: szybkość,sumienność

minusy: niic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bozi rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425146 z 04.12.2017

Ekspresowe przygotowanie zabawki, miły kontakt ze sklepem, odbiór osobisty był możliwy w dniu zamówienia a w danej sytuacji na tym mi zależało.

zakupy: Model ważki; grudzień 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425098 z 03.12.2017

Dostęność towaru ,szybka wysyłka.

zakupy: figurki dinozaurów; grudzień 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Błażej rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 424902 z 30.11.2017

Szybka realizacja, dobry pomysł na prezenty dla dzieci

zakupy: Klocki, zabawki; listopad 2017

plusy: Ciekawy pomysł dla firm na święta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 424462 z 23.11.2017

Transakcja przebiegła sprawnie i bez zarzutów

zakupy: model Welly; listopad 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 424190 z 20.11.2017

Bardzo dobra cena produktu. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Klocki; listopad 2017

plusy: Cena towaru

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elite rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 424182 z 20.11.2017

Szybka realizacja, możliwość odbioru osobistego.

zakupy: figurki zwierząt; listopad 2017

plusy: informacja na bieżąco o postępach w realizacji zamówieni

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniela rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 424046 z 17.11.2017

Po raz kolejny dokonałam zakupu w tym sklepie. Po raz kolejny polecam ten sklep: bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, przedmioty zakupione są zgodne z ofertą sklepu. Solidny sprzedawca. Zdecydowanie polecam.

zakupy: figurki zwierząt; listopad 2017

plusy: Solidność i uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krysia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 423982 z 17.11.2017

Wszystko zgodnie z opisem, przesylka ekspresowa. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług sklepu. Polecam!

zakupy: Figurki koni; listopad 2017

plusy: Duża ilość zabawek

minusy: Mało przestronna strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 423342 z 08.11.2017

Moja dzieciaki uwielbiają konie, zamówiliśmy kilka i jesteśmy bardzo zadowoleni. Gratis który otrzymaliśmy bardzo miło nas zaskoczył, na pewno jeszcze nie raz zrobimy tutaj zakupy:) Polecamy bardzo serdecznie , wszystko zgodnie z opisem, szybka dostawa. Polecamy i pozdrawiamy

zakupy: koniki; październik 2017

plusy: duży wybór w dobrych cenach

minusy: nie odnotowalismy narazie nic takiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 422778 z 28.10.2017

Towar bardzo dobrej jakości, moje dziecko bardzo się cieszy z zabawek.

zakupy: Konie.; październik 2017

plusy: Szybkość wysyłki towaru.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 422350 z 23.10.2017

Kolejne udane zakupy na stronie zabawki.pl. Jak zwykle jestem zadowolony z obsługi, kontaktu ze sklepem i z cen. Firma na prawdę godna zaufania i polecenia!

zakupy: lalki, kuchenka dla dzieci, puzzle, samochodzik koparka; październik 2017

plusy: dobre ceny, świetny kontakt, ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 421378 z 07.10.2017

Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność - szeroki asortyment, szybka wysyłka, na bieżąco informacje o postępach w realizacji zamówienia. POLECAM!

zakupy: figurki; październik 2017

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 421218 z 05.10.2017

Sklep wybrałam dlatego ponieważ dysponuje bardzo dużym wyborem zabawek. Zabawki są w atrakcyjnych cenach i dodatkowym miłym akcentem są gratisy :) Wspaniała obsługa, wszystko bardzo dokładnie zapakowane oraz szybka i sprawna wysyłka. Z przyjemnością polecam i będę wracać na zakupy.

zakupy: figurki; październik 2017

plusy: Szybkość, dostępność, gratisy

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ella rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 420574 z 26.09.2017

Bardzo polecam ten sklep. Pojazd do pchania znalazłam tutaj tani i spełniający moje oczekiwania. Szybka wysyłka dobrze opakowanego towaru. Szczerze rekomenduję.

zakupy: QUAD PCHANKA Z KIEROWCĄ DUŻY; wrzesień 2017

plusy: Bogaty asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kedasz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 420542 z 25.09.2017

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i bez żadnych problemów. Bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowane. polecam

zakupy: SIKU Ciężarówka z naczepą + 2 trakt, SIKU Samochodu Pomocy, ; wrzesień 2017

plusy: Czas realizacji

minusy: inny sposób kończenia zamówienia, choć czytelny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 420538 z 24.09.2017

Sklep w ofercie posiadał interesujące mnie figurki zarówno w dobrej cenie jak również z wyborem opcji dostawy i szybką wysyłką. Spełnił w pełni moje oczekiwania.

zakupy: figurki zwierząt; wrzesień 2017

plusy: Szybkość obsługi i konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 420290 z 21.09.2017

Ten sklep posiada w swojej ofercie dużo różnych figurek rekinów (i to od różnych producentów: Schleich, Safari Ltd, CollectA) i po niższych cenach niż konkurencja, która miała tylko z Safari Ltd (porównywałam 2 sklepy). Figurki rekinów i jeszcze paru innych zwierzaków są super, zapakowane były tak, by się nie poniszczyły. Sklep zadbał o bezpieczeństwo zawartości i spełnił wszystkie moje oczekiwania :)

zakupy: Stado rekinów, wilk grzywiasty, tasmański, delfin i 2 dino; wrzesień 2017

plusy: Bogata oferta produktów i różnych producentów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER