Świece zapachowe i akcesoria Yankee Candle
Sklep ZapachDomu

Kontakt

tel. (12) 374 59 00
Mogilany

Popularne produkty

Akcesoria do świec, Roślinne i aromatyczne, Owocowe, Owocowe Nuty, Heathcote and Ivory, Aromatyczne, Rześkie, Przysmaki, Kwiatowe, Świąteczne, Essie - lakiery do paznokci

Popularne marki

Zapachdomu

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ZapachDomu > Opinie klientów

Sklep ZapachDomu - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.03.2013r i posiada 12 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

buzka622 rekomenduje ZapachDomu opinia nr 252865 z 19.10.2013

Wybrałam ten sklep, bo ładnie i nienachalnie oferuje swoje pachnące świece a także dlatego, że od określonej kwoty dostawa jest gratis

zakupy: wanilia satynowa, miód i przyprawy; październik 2013

plusy: bogata oferta

minusy: minusów nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pola rekomenduje ZapachDomu opinia nr 218269 z 13.05.2013

Wybarałam ten sklep, ponieważ ma konkutencyjne ceny.

zakupy: świeczka yankee candle; maj 2013

plusy: ceny

minusy: brak niektórych artykułów-nie ma to większego znaczenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia Cz. rekomenduje ZapachDomu opinia nr 218165 z 13.05.2013

Szybka wysyłka i dobry kontakt ze sprzedawcą, zadowolenie 100%% a cena wosków superowa.

zakupy: woski; maj 2013

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje ZapachDomu opinia nr 217341 z 08.05.2013

Sklep na miarę XXI w.Jestem pod ogromnym wrażeniem,super obsługa,ekspresowa wysyłka czego się nie spodziewałam,gdyż późno złożyłam zamówienie,super,że opłaty za przesłanie paczki są w bardzo korzystnych cenach,woski pachną przecudownie.Bardzo spodobało mi się,że na maila dostaję informacje co dzieje w danym momencie się z moją przesyłką.Na pewno będę u państwa robić jeszcze nie raz zakupy. Pozdrawiam i bardzo dziękuję.

zakupy: woski; maj 2013

plusy: szybciutka wysyłka,duża oferta,kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje ZapachDomu opinia nr 216701 z 06.05.2013

Poszukiwałam wosków Yankee Candle, znajoma poleciła mi Państwa sklep. Spełnił on moje oczekiwania do tego stopnia, że postanowiłam zrobić tu kolejne zakupy. Dostawa była szybka, tarty zgodne z opisem, kontakt z biurem obsługi klienta profesjonalny. Na pewno będę wracać do Państwa sklepu.

zakupy: woski Yankee Candle; kwiecień 2013

plusy: duży wybór produktów, dobra obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RenataSKB rekomenduje ZapachDomu opinia nr 215961 z 29.04.2013

Najlepsza oferta.

zakupy: woski 19 szt; kwiecień 2013

plusy: Ekspresowa przesyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

róża rekomenduje ZapachDomu opinia nr 214053 z 22.04.2013

Wybrałam ten sklep z uwagi, na najtańszą wysyłkę spośród sklepów oferujących podobne towary. Spełnił on moje oczekiwania, jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze zrobię tu zakupy.

zakupy: woski zapachowe; kwiecień 2013

plusy: bardzo szybka wysyłka, przejrzystość strony internetowej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje ZapachDomu opinia nr 213797 z 21.04.2013

Bardzo duzy wybor zapachow,przystepne ceny,super szybka wysylka.Polecam.

zakupy: tarty; kwiecień 2013

plusy: duzy wybor asortymentu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elżbieta rekomenduje ZapachDomu opinia nr 212821 z 17.04.2013

Bardzo duży wybór zapachów, szybka dostawa, przystępne ceny.

zakupy: świeca zapachowa, wkład elektryczny; kwiecień 2013

plusy: duży wybór asortymentu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jowita rekomenduje ZapachDomu opinia nr 211253 z 10.04.2013

Bogaty asortyment świec a zwłaszcza tart, przystępne ceny a do tego bardzo dobra i szybka obsługa.

zakupy: tarty; kwiecień 2013

plusy: Ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje ZapachDomu opinia nr 210973 z 09.04.2013

Bogaty wybór najlepszych świec zapachowych i akcesoriów, łatwość zakupów, błyskawiczna, doskonale zabezpieczona przesyłka.

zakupy: podstawka, klosz, kominek; kwiecień 2013

plusy: bogata oferta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joasia rekomenduje ZapachDomu opinia nr 209702 z 03.04.2013

Sklep świetnie przedstawia swoją ofertę, ceny również atrakcyjne.

zakupy: tarty yankee candle; marzec 2013

plusy: Oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER