Kosmetyki i produkty medyczne oraz artykuły higieniczne i opatrunkowe.
Sklep Zdrowoteka.pl

Kontakt

tel. 61 64 60 650
Poznań

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 90
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Zdrowoteka.pl > Opinie klientów

Sklep Zdrowoteka.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.03.2008r i posiada 102 opinii klientów w tym 89% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marta rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 321977 z 08.12.2014

Bardzo miła obsługa, dziękuję i polecam.

zakupy: Emolium, Enfamil; grudzień 2014

plusy: Kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gretchen nie poleca Zdrowoteka.pl opinia nr 186605 z 20.12.2012

Złożyłam zamówienie, zapłaciłam i po trzech dniach otrzymałam wiadomość: "Szanowna Pani Firma wyprzedała towar w tej cenie i partii . Produkt teraz jest dostepny za 47,90" - czyli o 80% więcej. Od lat kupuję przez Internet, ale z takim brakiem profesjonalizmu, nieznajomością prawa i własnego, bezmyślnie skopiowanego regulaminu jeszcze się nie spotkałam.

zakupy: leki; grudzień 2012

plusy: brak zalet

minusy: brak kompetencji, profesjonalizmu, wiedzy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 150113 z 10.08.2012

Atrakcyjna oferta i dostępność towaru, miła obsługa oraz sprawna realizacja zamówienia. Jak najbardziej POLECAM

zakupy: Herbata PU-ERH Herbapol; sierpień 2012

plusy: Dostępność towaru, obsługa sprzedaży

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 143505 z 23.07.2012

Przyzwoite ceny i najlepsze produkty.

zakupy: Nasiona Plantago Ovata; czerwiec 2012

plusy: ceny i wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartłomiej nie poleca Zdrowoteka.pl opinia nr 127201 z 27.05.2012

Sklep, jak sklep, zawierał w ofercie towar który szukałem. Oczekiwanie na towar trwa (wciąż) już tydzień i brak odzewu ze strony dostawcy. Być może niepotrzebnie zapłaciłem z góry.

zakupy: ONKOZYM 30 KAPS.; maj 2012

plusy: Na razie żadnych zalet szczególnych

minusy: To chyba nie jest sklep :/

Odpowiedź sklepu 30.05.2012

Szanowny Panie, na wstępie pragnę podkreślić, iż od lat ciężko pracujemy na dobrą opinię wśród naszych klientów, oczywiście zdarzają się jednostkowe niedociągnięcia co może powodować niezadowolenie i takie opinie są dla nas szczególnie cenne. Jednakże nie możemy przystać na bezpodstawną krytykę i nieuzasadnione dewaluowanie naszej pracy w oczach innych internautów. Przejdę do szczegółów: Zamówienie nr 11144 - Onkozym 30 kaps. złożył Pan dnia 22.05.12 o godz 21.52, w dniu 23.05 o godz 9.23 otrzymaliśmy mail z zapytaniem o dostępność i czas realizacji, na który odpowiedzieliśmy tego samego dnia o godz 15.12. W naszej odpowiedzi informowaliśmy o braku ww. produktu, jak również pytaliśmy o ewentualną zamianę na inne - dostępne produkty. Do dnia 28.05 nie raczył Pan odpowiedzieć na nasze zapytanie. W dniu 27.05 o godz 8.17 wysłał Pan zapytanie o termin realizacji zamówienia, w związku z tym otrzymał Pan 28.05 (27.05 - to niedziela) ponowne zapytanie o to jaki towar mamy wysłać. Odpowiedź otrzymaliśmy tego samego dnia o 20.02, iż rezygnuje Pan z zamówienia i prosi o zwrot zapłaty, co zostało wykonane. Reasumując: 1. Otrzymał Pan informację z zapytaniem o sposób realizacji następnego dnia po złożeniu zamówienia, na które Pan nie odpowiedział - To chyba nie jest brak odzewu ze naszej strony? 2. zamówił Pan towar 22.05 o godz 21.52 czyli 23.05, natomiast 27.05 pisze Pan, że oczekiwanie na towar trwa już tydzień (pragnę nadmienić iż tydzień to 7 dni) Pozdrawiamy: Zespół zdrowoteka.pl

Odpowiedź Bartłomiej 30.05.2012

1.Zamówiony towar (Onkozym) widniał jako DOSTĘPNY (i wciąż jest; 30.05.2012.) i ten zamówiłem. 2.Zapytanie mailowe na jakie się Państwo powołujecie dotyczyło drugiego/kolejnego produktu: "Czy mieliby Państwo sposobność sprowadzenia/pozyskania produktu Digezym, pochodnego do Onkozym (wasz nr id 3263)" i prawdą jest iż odpowiedź była szybka która nie wymagała ode mnie pisemnej odpowiedzi, w końcu nie macie towaru o który pytałem. Ja rozumiem, że pracownik/pracownicy są zawaleni robotą ale może warto czytać ZE ZROZUMIENIEM i trzymać się faktów. 3.Nie jest w gestii i możliwości KLIENTA zgadywanie stanów magazynowych sklepów i dostępności towaru w hurtowniach a byłoby miło ze strony oferenta poinformować klienta o przedłużeniach ZANIM ów klient się zniecierpliwi i zapyta "co się stało?" 4.Nadużyciem z mojej strony był zwrot "oczekiwanie trwa tydzień", poprawię, trwało 4 dni (ile dni na wysyłkę deklarujecie wg własnych standardów sami Państwo wiecie). Niemniej tą treść chciałbym sprostować. Reasumując: a)wystawiacie towar którego nie macie w ofercie (czemu? nie wiem) b)zapytanie o kolejny towar uznaliście za pytanie o już zamówiony (czemu? nie wiem) c)o braku zamówionego towaru dowiedziałem się w kolejnym mailu (nr 3) po moim ponagleniu. Dla jasności Państwa, prowadzicie APTEKĘ, czyli miejsce gdzie ludzie szukają pomocy i środków ratunku w tak życiowej kwestii jak zdrowie, może dla Was to TYLKO sposób na zarabianie pieniędzy ale zgłaszają się do Was ludzie którzy z braku niektórych błahych substancji po prostu cierpią. I wszelkie opóźnienia kosztują zazwyczaj BÓL. Weźcie to pod uwagę jak komuś z Was "nie będzie się chciało" czegoś dopatrzyć. Pozdrawiam. Bartłomiej.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michboski nie ma zdania o Zdrowoteka.pl opinia nr 110189 z 22.03.2012

Nie do końca jestem zadowolony z realizacji zamówień. Kupuję ze względu na odległość od domu. Ale nie jestem zadowolony z częstej zmiany cen zamówionych produktów - podobno błędny informatyka !!! Oraz personelu sprzedającego, gdy informowałem o innej cenie produktu farmaceutka stwierdziła, że nie jest pracownikiem sklepu internetowego i nic na ten temat nie wie. Ciekawe jak w takim razie dokonuje sprzedaży ? Żenada ...

zakupy: leki, maseczki, glinka; marzec 2012

plusy: szybka realizacja i możliwość indywidualnych zamówień

minusy: brak profesionalizmu, niestety niemiły personel apteki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 86715 z 23.10.2011

po przeanalizowaniu aptek tutaj wyszło mi najtaniej.

zakupy: Leki; październik 2011

plusy: Szybkość, najtańsza forma przesyłki, tanie leki

minusy: chyba brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 81688 z 31.07.2011

Sklep wybrałam z internetu, duży wybór firm i produktów. czytelna strona. Błyskawiczna realizacja zamówienia i możliwość śledzenia przesyłki. Jestem zadowolona z zakupu i obsługi.

zakupy: kremy Vichy, bodymax i inne; lipiec 2011

plusy: szybkość i dokładność realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 79435 z 27.06.2011

Jest blisko i ma bardzo kompetentną załogę.

zakupy: Leki; czerwiec 2011

plusy: Fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daniel rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 79389 z 24.06.2011

1. wygoda zamówień i odbioru, 2. niska cena, 3. przyjemna obsługa, 4. dostępność towaru

zakupy: enfamil, oilatum; czerwiec 2011

plusy: dostepność, cena, wygoda, szybkość realizacji .....

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kat000 rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 62895 z 14.10.2010

expreeeesowa usługa ;) polecam

zakupy: linomag bobo; październik 2010

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

romana.s rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 62425 z 07.10.2010

Szczesliwy traf.Wcale tego nie zaluje, Firma naprawde solidna.Przedstawicielka apteki miala watpliwosci na temat towaru wiec zadzwonila do mnie , aby je wyjasnic. Chcialabym, zeby wszecie byla taka obsluga ! Towar dostarczono blyskawicznie .

zakupy: Anty-kleszcz; październik 2010

plusy: Rzetelnosc

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 61930 z 30.09.2010

Błyskawiczna dostawa towaru. Jednego dnia zamówiłam towar i zapłaciłam, a na drugi dzień miałam lek w domu. Do tego jeszcze bardzo atrakcyjna cena. Bardzo gorąco polecam!!!!!!

zakupy: Dermatix; wrzesień 2010

plusy: terminowość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RobertS rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 61428 z 22.09.2010

To naprawdę godna zaufania i polecenia Apteka. Najtańsze ceny w Polsce - przynajmniej na moją maść Dermatix - najtaniej w Polsce.Różnica w cenie ze stacjonarną apteką to prawie 90zł. Polecam każdemu. Szybka przesyłka, świetny kontakt, pełne zorganizowanie mailowe - logistyczne. Realizacja odbyła się beż żadnych komplikacji . . . a .... i dostałem jeszcze gratis od firmy :) Pozdrawiam

zakupy: Dermatix; wrzesień 2010

plusy: Bardzo korzystne ceny, szybka realizacja, bogata oferta

minusy: Żadnych w moim przypadku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 59962 z 30.08.2010

Atrakcyjne ceny (zarówno towarów jak i kosztów przesyłki), bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy ze Sprzedawcą, pełny profesjonalizm w realizacji zamówienia. GORĄCO POLECAM !!! :-)

zakupy: Płyn do higieny intymnej Alexis; sierpień 2010

plusy: Ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 58669 z 05.08.2010

Wybrałam ponieważ ceny były bardzo konkurencyjne, apteka bardzo szybko zapakowała produkt i wysłała pod wskazany adres. Plusem jest również to że podają informację o zapakowaniu produktów i kolejna informacja o wysyłce, wysyłki jak najbardziej można monitorować

zakupy: mirena; sierpień 2010

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lupa rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 57637 z 16.07.2010

lek został dostarczony bardzo szybko. Polecam sprzedawcę. Pomimo braku w sprzedaży zamówionej ilości leku poinformowano mnie telefonicznie o tym fakcie i uzgodniono zmianę ilości.

zakupy: nefro protect; lipiec 2010

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 55271 z 02.06.2010

ze względu na ceny i dobre opinie kupujących on-line

zakupy: clarinol cla 1000, silica; czerwiec 2010

plusy: cena, możliwość monitoringu przesyłki, szybka dostawa

minusy: brak wad:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania z rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 55235 z 01.06.2010

antykleszcz bardzo tani

zakupy: antykleszcz, puder w płynie; czerwiec 2010

plusy: bardzo szybka wysyłka

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Zdrowoteka.pl opinia nr 54723 z 25.05.2010

Wybrałam sklep Zdrowoteka.pl, ponieważ posiadał w ofercie produkt, który mnie interesował w dobrej cenie.

zakupy: Lacibiosfemina; maj 2010

plusy: szybkość obsługi, dobre ceny

minusy: jak dla mnie bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER