Sprzęt sportowy dla uprawiających tenisa, squasha i badmintona.
Sklep Ziba Sport

Kontakt

tel. 604 961 987
Sianów, woj. Zachodniopomorskie

Popularne produkty

oferta, oferta2

Popularne marki

Yonex, Adidas, Karakal, Victor, Olimp labs, Polar, Gamma, Rsl, Pro's pro, Babolat, Dunlop, Ashaway, Wilson, Oliver, Carlton, Jjw, Nike, Sigma, Eye, Luxilon, Advance

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 100
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Ziba Sport > Opinie klientów

Sklep Ziba Sport świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.09.2008r i posiada 101 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zuza rekomenduje Ziba Sport opinia nr 412130 z 17.05.2017

Wybrałam ofertę z uwagi na cenę i szeroki jak na moje potrzeby asortyment

zakupy: 4 rakietki do badmintona; maj 2017

plusy: cena i jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ferde rekomenduje Ziba Sport opinia nr 410486 z 24.04.2017

Duży asortyment.

zakupy: Buty do badmintona; kwiecień 2017

plusy: Szybko, bez problemu

minusy: Brak negatywów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ziba Sport opinia nr 381714 z 04.05.2016

bardzo dobry kontakt przed sprzedażowy. Towar zgodny z zamówieniem i rozmiarem. Gorąco polecam tego sprzedawcę

zakupy: Odziez sportowa; maj 2016

plusy: terminowość i kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ziba Sport opinia nr 364838 z 08.12.2015

Obsługa bez najmniejszych zastrzeżeń.

zakupy: taśmy do wyklejania linii boiska do badmintona; grudzień 2015

plusy: Wysoki poziom obsługi.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ziba Sport opinia nr 359673 z 28.10.2015

W pełni polecam ten sklep. Bardzo zależało mi na błyskawicznej dostawie, poprosiłem o to mailowo i dodatkowo telefonicznie. Rakieta była pod wskazanym przeze mnie adresem dokładnie w 24h po złożeniu zamówienia. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

zakupy: Yonex Nanoray Speed; październik 2015

plusy: Szybkość działania, 10% rabat na pierwsze zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojciop rekomenduje Ziba Sport opinia nr 357653 z 08.10.2015

Już wcześniej kupowałem w tym sklepie,działa on sprawnie i spełnia moje oczekiwania.

zakupy: buty do badmintona Yonex SHB SC2IEX; październik 2015

plusy: Jakość oferowanego asortymentu, niskie ceny.

minusy: Nie potrafię wskazać.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sw rekomenduje Ziba Sport opinia nr 342225 z 13.05.2015

super ceny, szeroki asortyment, ekspresowa obsługa

zakupy: Badminton - wszystko; maj 2015

plusy: kupowanie w tym sklepie to czysta przyjemność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Ziba Sport opinia nr 338805 z 14.04.2015

Najlepsza obsługa i doradztwo.Szybka i miła obsługa.Dostawa zgodnie z ustalonym terminem. Bardzo polecam.

zakupy: Rakieta, naciąg, lotki, owijki, dvd; kwiecień 2015

plusy: FACHOWOŚĆ I SZYBKA OBSŁUGA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Prajska rekomenduje Ziba Sport opinia nr 326509 z 08.01.2015

Przesyłka błyskawiczna, szeroki asortyment towarowy, bardzo dobre ceny i bardzo profesjonalny kontakt ze sprzedającym

zakupy: rakieta Yonex Nanoray 300, lotki RSL; grudzień 2014

plusy: profesjonalizm, super ceny w porównaniu do konkurencji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje Ziba Sport opinia nr 322001 z 08.12.2014

frofesjonalna obsługa, szybka wysyłka,

zakupy: torba do badbingtona; grudzień 2014

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabina Schabek rekomenduje Ziba Sport opinia nr 314397 z 10.10.2014

sprzęt doskonałej jakości, obsługa sprawna i szybka, przesyłka natychmiastowa; robię tam zakupy nie pierwszy raz i zawsze jestem świetnie obsłużona

zakupy: koszulka; październik 2014

plusy: super jakość sprzętu, fachowa pomoc, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ziba Sport opinia nr 302941 z 26.07.2014

Polecm gorąco!!!!!!!!!!!

zakupy: Koszulka, klapki; lipiec 2014

plusy: obsługa klienta - profesjonalna

minusy: na razie takich nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek998 rekomenduje Ziba Sport opinia nr 301589 z 17.07.2014

Towar dobrej jakości, szybka wysyłka jak i otrzymanie towaru.

zakupy: rakiety, lotki, termobak, obuwie, odzież; lipiec 2014

plusy: Solidność, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ziba Sport opinia nr 296229 z 13.06.2014

Błyskawiczna dostawa i życzliwość sprzedawcy.

zakupy: Buty sportowe; czerwiec 2014

plusy: Bardzo szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Prajska rekomenduje Ziba Sport opinia nr 285417 z 01.04.2014

Juz nawet nie szukam w innych sklepach ze sprzętem badmintonowym. Pilnie potrzebowałam lotki. Od momentu zamówienia minęło niecałe 20 h i były u mnie. Rewalacja. Elastyczność. Polecam!!!!

zakupy: Lotki RSL Classic; kwiecień 2014

plusy: Szybkość działania

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grusza rekomenduje Ziba Sport opinia nr 266689 z 17.12.2013

super firma szybko , sprawnie

zakupy: lotki, ; grudzień 2013

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ziba Sport opinia nr 263065 z 04.12.2013

przedstawiciel YONEX, doświadczenie, tanio, szybko

zakupy: rakiety badminton; grudzień 2013

plusy: szybko, solidnie, tanio

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Ziba Sport opinia nr 225837 z 18.06.2013

Atrakcyjna cena, miły kontakt telefoniczny ze sprzedawcą, szybka przesyłka.

zakupy: koszulka polo; czerwiec 2013

plusy: cena,dobry kontakt, szybka przesyłka

minusy: produkty z wyprzedaży rozchodzą się zbyt szybko :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MiG rekomenduje Ziba Sport opinia nr 219985 z 21.05.2013

Dobre ceny, szybka realizacja

zakupy: lotki badmintonowe; maj 2013

plusy: Szybkość, cena

minusy: doliczanie przy płatnościach z systemów przelewowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ziba Sport opinia nr 218529 z 14.05.2013

Bardzo profesjonalna obsługa.

zakupy: Rakiety Yonex, lotki yonex; maj 2013

plusy: Tanio i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER