Plotery,drukarki i tusze oraz tonery, bębny i papier do ploterów.
Sklep ZiZaKo.pl

Kontakt

tel. 12 442 90 62
Kraków

Popularne produkty

DRUKARKI KOMPUTERY AKCESORIA, MOTORYZACJA, OŚWIETLENIE, WYNAJEM DZIERŻAWA UMOWY SERWISOWE, RTV, PODGRZEWACZE WODY BOJLERY POMPY, DRONY

Popularne marki

Sony, Toshiba, Xerox, Hp, Lenovo, Acer, Dell, Hp inc., Minolta, Ibm, Epson, Fujitsu, Hitachi, Nec, Microbattery, Lexmark, Oki, Bosch, Samsung, Canon, Kyocera, Hewlett packard enterprise

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 0
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

ZiZaKo.pl > Opinie klientów

Sklep ZiZaKo.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.08.2009r i posiada 1 opinii klientów w tym 0% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sylwester J. nie poleca ZiZaKo.pl opinia nr 204166 z 07.03.2013

NIE polecam tego sklepu ze względu na niewłaściwe opisy w sprzedawanym towarze, bezszczelnym wmawianiu klientowi nieznajomości towaru, który zamawia, ba nawet właściciel sklepu wmawia że DEVELOPER to jest to samo co TONER, i dla niego opis jest jasny jak słońce, tylko jest jakiś idiota bo nie wie co to jest developer! Poza tym nieporozumieniem jest podane w opisie waga produktu. UWAGA: Jeśli zamawiasz paczkę która będzie ważyć np. 5 kg to uważaj, bo według sklepu to jest to waga z opakowaniem pocztowym itp., więc według sklepu ZIZAKO do paczki można dołączyć kilka cegieł i 1/5 zamówionego towaru i też jest ok. W końcu podana waga jest wagą brutto paczki na nie produktu !!! Totalny kosmos!!! Tylko NIE zizako !!!!

zakupy: Toner do kopiarki Konica Minolta; marzec 2013

plusy: już żadnych zalet po pierwszym i ostatnim zakupie w ziza

minusy: brak jasnego opisu produktu, niezgodność z zamówieniem

Odpowiedź sklepu 07.03.2013

Klient 27.02.2013 r. o godz. 22:10:29 złożył w naszym sklepie zamówienie nr 9058 na : Developer do Konica Minolta Bizhub 162/210 DV-110; link: http://www.zizako.pl/p/558/11852/developer-do-konica-minolta-bizhub-162-210-dv-110-tonery-konica-minolta-tonery-bebny-akcesoria-materialy-eksploatacyjne-oryginaly-drukarki-komputery-akcesoria.html, któreż to zostało opłacone przez klienta 04.03.2013. produkt został wysłany zgodnie z zamówieniem 2013-03-04 15:06:16 Paczkomatem, tak jak sobie klient zażyczył. Następnie klient po otrzymaniu przesyłki i przesypaniu proszku do kopiarki ma do nas pretensje że przysłaliśmy mu Developer który zamówił, zamiast tonera który miał na myśli składając zamówienie. Nawet nie wiem jak mogę jaśniej opisać sytuację. Klient po prostu przez swoją niewiedzę, albo roztargnienie zamówił sobie coś czego nie potrzebuje, otworzył zasypał do urządzenia, a jak się zreflektował to żąda od nas wymiany na toner który to chciał chyba zamówić. Fakt jest taki że klient dostał dokładnie to co zamówił. w razie konieczności udostępnimy państwu wgląd w zamówienie i korespondencje z klientem. Pozdrawiam Karol Ziarkowski

Odpowiedź Sylwester J. 07.03.2013

Po pierwsze, gdyby nie różnica w wadze produktu nawet bym nie zorientował, że coś nie gra. Zamawiałem TONER, przed zakupem potwierdzałem telefonicznie pytając czy to jest TONER, (coś co każdy normalny użytkownik na na myśli mówiąc toner) w odpowiedzi uzyskałem "TAK TO JEST DEVELOPER" dając do zrozumienia iż to jest to co chcę kupić. Po dostarczeniu paczki okazało się iż jest ona mniejsza niż powinna ( w opisie piszę waga produktu 1 kg, nigdzie nawet w regulaminie nie jest napisane że jest to waga brutto paczki) i oczywiście klient musi wszystko wiedzieć, co sprzedawca ma na myśli mówić DEVELOPER a po drugie kupując coś co u normalnego człowieka w rozumieniu że waga produktu jest 1 kg to dla zizako "normarką" jest że w cenie kilograma jest opakowanie przesyłki, w który jest pakowany przedmiot. Szkoda tylko że w opisie nie piszę że towar waży np. 5 kg i do przesyłki nie dorzucają cegieł. Jakże by to nie było super w opisie !!! Co do niezgodności towaru - proszę zwrócić uwagę na "waga produktu: 1 kg" - proszę samemu ocenić czy kupując towar i płacąc za niego za 1 kg jest to normalne, że otrzymujesz towar, który waży 0,2 kg? W każdym bądź razie pierwszy i ostatni raz kupiłem cokolwiek w tym sklepie. Zachęcam każdego rozsądnie myślącego człowieka aby bardzo uważnie dokonywał zakupów w tym sklepie. Firmę, którą mogę polecić to www.dks.pl - BARDZO fachowa pomoc i doradztwo, na najwyższym poziomie. Polecam wypróbować.

Odpowiedź sklepu 07.03.2013

Podsumowując Klient zamówił Developer, dostał Developer, telefonicznie jak sam cytuje otrzymał potwierdzenie "TAK TO JEST DEVELOPER", pretensje może mieć tylko do siebie że nie wie co zamówił

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER