Męska strona biżuterii.
Sklep zubiro.com

Kontakt

tel. 880 01 00 01
Poznań

Popularne produkty

Kolczyki, Bransoletki, Biżuteria z grawerem, Akcesoria, Naszyjniki, Spinki do mankietów

Popularne marki

Zubiro

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

zubiro.com > Opinie klientów

Sklep zubiro.com - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.11.2007r i posiada 11 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Basia rekomenduje zubiro.com opinia nr 392374 z 05.09.2016

bardzo polecam ten sklep! produkt identyczny jak na zdjęciach i bardzo porządnie wykonany, do tego ładnie zrobiony grawer i szybka wysyłka :))

zakupy: skórzana bransoletka z grawerem; wrzesień 2016

plusy: wiarygodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

W rekomenduje zubiro.com opinia nr 168477 z 18.10.2012

Na rynku nie ma zbyt wielu sklepów z męską biżuterią. Ładny towar i duży wybór.

zakupy: Męska Bransoleta; październik 2012

plusy: Szybka realizacja, bardzo dobrze zapakowana przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

goo55 rekomenduje zubiro.com opinia nr 98417 z 14.02.2012

Spełnia oczekiwania w 100% bransoleta jest naprawde ładna:) grawer również. Szybko i profesjonalnie.Polecam.

zakupy: męska bransoleta; luty 2012

plusy: zgodność zamówienia, realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje zubiro.com opinia nr 87430 z 04.11.2011

Nie da się nie wystawić opinii. Po prostu są wspaniali. Kontakt bardzo sprawny, miły a przesyłka jeszcze szybsza :)

zakupy: bransoletka; listopad 2011

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje zubiro.com opinia nr 52680 z 22.04.2010

Bardzo szybka, sprawna wysyłka. Produkt - w moim przypadku naszyjnik godny polecenia, w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciu, jestem bardzo zadowolony.

zakupy: naszyjnik typu cross; kwiecień 2010

plusy: solidny produkt, ciekawy wygląd, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gevalia2 rekomenduje zubiro.com opinia nr 51188 z 30.03.2010

Sklep polecił mi znajomy. Od kilku lat mieszkam w Niemczech po obejrzeniu oferty zdecydowałem o zakupowach. Powiem krótko - pełen profesjonalizm od A do Z przez co sklep zyskał we mnie nowego stalego klienta. Z czystym sumieniem polecam. Łukasz.

zakupy: bransoletki i kolczyki; marzec 2010

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: jak dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje zubiro.com opinia nr 47349 z 25.01.2010

Na święta kupiłam mężowi bransoletę z grawerem, bardzo ładnie wygląda, mąż bardzo zadowolony i często ją nakłada.Polecam, bardzo miła obsługa!!!

zakupy: Bransoleta męska ", Urban", U48; grudzień 2009

plusy: doskonała oferta,fachowa obsługa,szybkość realizacji

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneczka rekomenduje zubiro.com opinia nr 47306 z 24.01.2010

Kupiłam tu bransoletę , mąż był zachwycony . Pełen profesjonalizm serdecznie polecam.

zakupy: bransoleta; styczeń 2010

plusy: szybko i sprawnia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maleńka rekomenduje zubiro.com opinia nr 46207 z 05.01.2010

Duży wybór towaru

zakupy: Bransoleta; grudzień 2009

plusy: duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Riki rekomenduje zubiro.com opinia nr 45536 z 21.12.2009

W sklepie znalazłam duży wybór ciekawych męskich dodatków. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Bransoleta BN178; grudzień 2009

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian M. rekomenduje zubiro.com opinia nr 39485 z 24.08.2009

Szybko, rzetelnie, bransoleta dla mnie bomba.

zakupy: Bransoleta n130; sierpień 2009

plusy: fajne skórzane modele

minusy: więcej zdjęć produktów by się przydało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER