Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep 123drukuj.pl

Kontakt

tel. 71 311 61 23
Radwanice

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1861
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

123drukuj.pl > Opinie klientów

Sklep 123drukuj.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.09.2007r i posiada 1883 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Helena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 455670 z 08.11.2019

Duży asortyment jeżeli chodzi o towary i ceny przystępne . Szybka wysyłka oraz dobry kontakt jeżeli chodzi o obsługę sprzedaży . Polecam w 100%

zakupy: Papier do drukarki oraz papier fotograficzny Mat 230 100 k.; listopad 2019

plusy: Dobry towar i przystępne ceny jak również wysyłka .

minusy: Nie mam żadnych zastrzeżeń .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 455642 z 07.11.2019

Bardzo szybka wysyłka, wszystko tak jak ma być + było mi miło kiedy otrzymałam gratis do zamówienia :) Polecam!

zakupy: Tusz HP 652, czarny i kolorowy; listopad 2019

plusy: Szybkość wysyłki, zgodność zamówienia

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 454694 z 25.09.2019

profesjonalnie i szybko.

zakupy: toner papier; wrzesień 2019

plusy: sprawność przejrzystość sklepu internetowego

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Helena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 454654 z 23.09.2019

Tusze są bardzo dobrej jakości ,papier fotograficzny bardzo dobry . Szybka i bardzo dobra obsługa oraz wysyłka zamawianego towaru . Polecam warto z korzystać mają dość duży zasób towarów .

zakupy: Tusze zestaw do Canona MP 550 - papier fotograficzny; wrzesień 2019

plusy: Towary w przystępnych cenach i bardzo dobry asortyment .

minusy: Nie mm żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozena rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 450274 z 15.03.2019

szybka dostawa . zamowilam w srode po poludniu a w piatek juz odebralam.polecam.

zakupy: tusz do drukarki canon; marzec 2019

plusy: szybka obsluga klienta

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

misza48 rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 448702 z 31.01.2019

Już drugi raz korzystałem z tego sklepu. W obu przypadkach: realizacja zamówienia - bez zarzutu, dostawa aż nad morze w niecałe 24 godziny. Trzymać tak dalej!!!

zakupy: Tusze do drukarki Canon; styczeń 2019

plusy: Dobre ceny, szybka i terminowa realizacja.

minusy: Brak i oby tak dalej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 446110 z 26.11.2018

Chętnie polecam tego sprzedawcę. Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem i na dodatek długopis 😉 . Polecam!

zakupy: Tusz do drukarki; listopad 2018

plusy: Szybko, sprawnie i dodatek w formie długopisu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolona rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445834 z 21.11.2018

Ciekawa oferta. Wiele propozycji. Zasługuje na duży PLUS

zakupy: Tusz do drukarki; listopad 2018

plusy: wspaniała oferta

minusy: Brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445726 z 20.11.2018

Szybko i profesjonalnie, polecam!!!

zakupy: tusz canon; listopad 2018

plusy: cena, jakośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rimare rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445526 z 16.11.2018

Jestem zadowolony z zakupu ze względu na cenę, jakość produktów, obsługę i błyskawiczną realizację zamówienia.

zakupy: Canon PG-540XL, Canon CL-541; listopad 2018

plusy: szybkość realizacji i konkurencyjna cena

minusy: brak możliwości dostawy przez INPOST Paczkomaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

i rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445222 z 09.11.2018

Bardzo szybka realizacja zamówienia, bieżąca informacja o statusie zamówienia, towar starannie zapakowany i zgodny z zamówieniem, szybka dostawa. Polecam.

zakupy: tusz do drukarki HP; listopad 2018

plusy: szybka obsługa

minusy: nie dostrzegłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

urszula rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445162 z 08.11.2018

niskie ceny , szybka realizacja, ladnie zapakowane, polecam ten sklep

zakupy: tusz canon; listopad 2018

plusy: szybkosc ,tanio

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445102 z 08.11.2018

Niskie ceny, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: Tusze HP 704; listopad 2018

plusy: Terminowość, szybkość wysyłki, szeroki asortyment.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445046 z 07.11.2018

Pozwolę sobie zauważyć, że brak kontroli nad zawartością pojemnika (pojemniki nie są przeźroczyste, a czujniki z dużym błędem wskazują ich zawartość) nie pozwala w odpowiednim momencie na ich kupno i wymianę.

zakupy: HP 655; listopad 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: Narazie nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Korab rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 445042 z 07.11.2018

Ponieważ jestem klientem indywidualnym cierpiącym na brak czasu korzystam z bardzo dobrze zaopatrzonego sklepu internetowego, który spełnia moje wymagania. Jest szybki, sprawny, komunikatywny i rzetelny. Osobiście polecam ten sklep.

zakupy: tusze do drukarek; listopad 2018

plusy: dostaję to co zamawiam bez wad

minusy: nie mam uwag do realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamela rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 444978 z 06.11.2018

Zakupiony toner w cenie konkurencyjnej.

zakupy: Toner; listopad 2018

plusy: Bardzo szybka realizacja.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 444970 z 06.11.2018

Bardzo szeroka oferta.

zakupy: tusze do drukarki; listopad 2018

plusy: szybkość

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 444966 z 06.11.2018

Dobra cena produktów oraz dobre opinie użytkowników

zakupy: Tusze do urządzeń wielofunkcyjnych SOHO; październik 2018

plusy: Cena, sprawność obsługi, miły kontakt elektroniczny

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ziutek rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 444778 z 30.10.2018

szybka realizacja, konkurencyjne ceny

zakupy: tusze do drukarki; październik 2018

plusy: cena

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alka rekomenduje 123drukuj.pl opinia nr 444770 z 30.10.2018

Dobra cena, produkty otrzymałam po 2 dniach od zamówienia.

zakupy: Tusze do drukarek; październik 2018

plusy: Szybkie działanie, dobra cena towarów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER