Oświetlenie dekoracyjne, artykuły do wystroju i wyposażenia wnętrz.
Sklep A-Z-Decor.pl

Kontakt

tel. 22 739 89 71
Nadarzyn

Popularne produkty

Wazony, Świece, Świeczniki, Lampy dekoracyjne, Lampy stołowe, Sztuczne kwiaty, Dekoracje stołu, Pudełka drewniane, Tekstylia domowe, Lampki nocne, Lampy wiszące

Popularne marki

A-z decor - polska, Fem candles - italy, Envy - portugal, Paulo coelho - portugal, Schema - philippines, Classic flowers - thailand, Paper + design - germany, Nature's gift - thailand

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

A-Z-Decor.pl > Opinie klientów

Sklep A-Z-Decor.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 10 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

kosetka rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 49057 z 24.02.2010

Polecam gorąco zakupy w tym sklepie. Zakupiony pojemnik piękny, starannie wykonany. Zapakowany tak, że przetrwłby bombardowanie. Doskonała informacja o etapach realizacji zamówienia. Wysyłka błyskawiczna. Zamówiłam w środę a w piątek już miałam paczkę. Napewno będę tam wracać.

zakupy: Pojemnik bambusowy; luty 2010

plusy: Szybkość i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 21674 z 21.10.2008

Szybko, sprawnie i beż problemów. Całkowicie polecam !!!

zakupy: Świeczniki, wazony; październik 2008

plusy: Bardzo duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

makarena rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 12335 z 14.01.2008

Przemiła obsługa,doskonały kontakt, duże zaangażowanie w sprzedaż i w to aby po dokonaniu tranzakcji klient był zadowolony! Jestem pod Wrażeniem, Duży pozytyw! Oby więcej było takich sklepow:D

zakupy: swiecnzik i wazon; grudzień 2007

plusy: Jakosc i cena

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasandra40 rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 9606 z 25.10.2007

100% POZYTYW!!! Towar rewelacyjny, obsługa ekspresowa!!! GORĄCO POLECAM!!!

zakupy: Wazon; wrzesień 2007

plusy: Zalety pod każdym względem

minusy: Nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

biba rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 5448 z 08.05.2007

Wszystko bardzo sprawnie i szybko przeprowadzone, zakupiony wazon idealny!!! POLECAM POLECAM POLCAM

zakupy: wazon; 3.2007

plusy: szybkosc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ziuber rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 5108 z 17.04.2007

Niespotykana dbałość o klienta, towar zgodny z opisem. POLECAM!

zakupy: gazetnik; 04.2007

plusy: szybka realizacja zamówienia, łatwość zamawiania, bez ry...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogula50 rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 4465 z 09.03.2007

GORĄCO POLECAM! JESTEM ZACHWYCONA OBSŁUGĄ I SPOSOBEM JAKIM ZOSTAŁAM OBSŁUŻONA. TOWAR JEST BARDZO CIEKAWY I NIETUZINKOWY. WARTO ZROBIĆ ZAKUPY W TYM SKLEPIE!

zakupy: RAMKI NA ZDIĘCIA; .10.2006R.

plusy: ZAKUPY BEZ RYZYKA

minusy: TRUDNO MI TAKIE WYMIENIĆ

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

syrena231 rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 4461 z 09.03.2007

Szczególna dbałość o kupującego.Niepowtarzalne wzory.Promocje.

zakupy: .swieczniki; 02 2006

plusy: łatwość zamawiania.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria gruse rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 4385 z 07.03.2007

wszystko w bardzo dobrym gatunku po kilkukrotnym praniu wg oczywiscieprzepisu nic nie zmienia koloru wyglad piekny jak nowy moja opinie na temat kompl. stol i poszewek opisalam zaraz po otrzymaniu przesylki polecam

zakupy: komplet na stol skl.sie z 14 i 19 elem. dwie poszewki kolorowe n; 2006 pażdziernik

plusy: terminowosc dostawy zgodnie z zamowieniem

minusy: nie moge opisac wad gdyz nie napotkalam na jakiekolwiek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katrem rekomenduje A-Z-Decor.pl opinia nr 4049 z 15.02.2007

Wszystko zgodne z opisem super jakość expresowa realizacja zamówienia.Polecam wszystkim

zakupy: Ramki na zdjecia, komplety stołowe; 02-2007

plusy: Wysoka jakość, ezpresowa realizacja

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER