Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 281
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 288 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Rafał rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 452434 z 11.06.2019

Dobre ceny i szybka realizacja zamówień.

zakupy: filtry i olej silnikowy; czerwiec 2019

plusy: szeroki wybor, dobre ceny, doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 452398 z 10.06.2019

Oryginalne produkty Forda w dobrej cenie, akurat tej części której poszukiwałem nie znalazłem nigdzie w lepszej cenie.

zakupy: listwa szyby przedniej Ford 1424993; czerwiec 2019

plusy: duży asortyment, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ustian rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 452358 z 07.06.2019

Konkurencyjne ceny, bardzo szybka wysyłka. Ponownie polecam

zakupy: Wycieraczki, dywaniki mondeo mk4; czerwiec 2019

plusy: Bardzo szybka dostawa.

minusy: Nie doświadczyłem jeszcze.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kodi rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 452194 z 30.05.2019

Bardzo szybka realizacja zamówienia, szeroki wybór, bardzo dobre ceny.

zakupy: Klocki hamulcowe; maj 2019

plusy: Szybkość realizacji, ceny

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fiveair rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 452022 z 20.05.2019

Dostepnosc produktow/cena/czas prosperowania na rynku.

zakupy: nakretka/wiazka ukl. wspomagania; maj 2019

plusy: dostepnosc produktow

minusy: na ta chwile brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fiveair rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 452018 z 20.05.2019

Dostepnosc produktow/cena/czas prosperowania na rynku.

zakupy: olej, filtry, klocki, korek; maj 2019

plusy: dosteposc produktow

minusy: na ta chwile brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIUSZ rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451962 z 19.05.2019

Dobre ceny (niskie) , szybka dostawa, wszystko zgodnie z ogłoszeniem - oby tak dalej.

zakupy: ŚWIECE DO MK4 BENZYNA 2.0; maj 2019

plusy: Ceny sklepu internetowego w poróbnaniu do innych sklepów

minusy: narazie żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xdamian78 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451958 z 18.05.2019

Bardzo dobra cena za oryginalne części, części spełniają moje oczekiwania. Polecam

zakupy: Tarcze + klocki; maj 2019

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sly59 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451954 z 18.05.2019

Przystępne ceny i szybka dostawa.

zakupy: Filtry: powietrza i kabinowy; maj 2019

plusy: wybór części

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rt rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451930 z 17.05.2019

Przyzwoite ceny, bardzo szybka dostawa i obsługa doradzi co kupić

zakupy: świece; maj 2019

plusy: obsługa, dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał nie ma zdania o AbcFord.pl opinia nr 451854 z 15.05.2019

Sklep miał uszczelkę, której potrzebowałem i w dodatku w dobrej cenie. Niestety uszczelka przyszła uszkodzona. Jest to leżak magazynowy. Nie wiem czy spełni swoje zadanie...

zakupy: Uszczelka OE; maj 2019

plusy: Dostępność części.

minusy: Złe zabezpieczenie towaru do wysyłki. Brudne opakowanie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451770 z 12.05.2019

Polecam bardzo szybka wysyłka towar zgodny z opisem.

zakupy: Cewki zapłonowe ford; maj 2019

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451558 z 03.05.2019

Jak zwykle fachowo pomogli.Nie pierwszy i nie ostatni raz.

zakupy: tarcze, klocki, piasta focus mk2; maj 2019

plusy: obsługa i ceny

minusy: jak dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451458 z 28.04.2019

Atrakcyjne ceny

zakupy: olej i filtry do Forda Smaxa; kwiecień 2019

plusy: Konkurencyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WW rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451338 z 24.04.2019

Wybieram spośród 3 sklepów z częściami do Forda kierując się ceną. AbcFord przeważnie wygrywa i nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń do realizacji zamówienia.

zakupy: Świece zapłonowe i element plastikowy; kwiecień 2019

plusy: Szeroki asortyment, profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yaro rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451234 z 17.04.2019

Tanie oryginalne cześci, pełna informacja o przesyłce, szybka dostawa. Polecam sklep.

zakupy: Tuleje wahacza przedniego - tył; kwiecień 2019

plusy: Szybka i fachowa obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451190 z 15.04.2019

Polecam wszystkim! Na początku rozmawiałam z doradcą, który doradził mi akumulator. Następnie szybka wysyłka i na drugi dzień miałam już akumulator w domu.

zakupy: Akumulator 80Ah; kwiecień 2019

plusy: Pomocna obsługa, szybki termin realizacji

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzy rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451186 z 15.04.2019

zgodnosc z oferta. cena

zakupy: amortyzator ford fiestav; kwiecień 2019

plusy: bez zastrzezen

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rt rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451182 z 14.04.2019

Oryginalne części w bardzo atrakcyjnej cenie + szybka dostawa.

zakupy: Tarcze i klocki; kwiecień 2019

plusy: Cena i czas dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rt rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 450842 z 02.04.2019

Niska cena za oryginalny produkt. Towar zamówiony w niedzielę wieczorem, a już we wtorek około 12. był u mnie.

zakupy: Felgi - mondeo; marzec 2019

plusy: cena i czas dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER