Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 289
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 297 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

logos11 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 455814 z 17.11.2019

Dokładnie to czego oczekuję! :)

zakupy: Swiece Motocraft; listopad 2019

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 455666 z 07.11.2019

Tanio. Duży wybór.

zakupy: Klocki, świece.; listopad 2019

plusy: termin

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 455566 z 04.11.2019

Towar i przesyłka, wyśmienite.

zakupy: Korek magnetyczny do dyferencjału 6118746; listopad 2019

plusy: Bez problemu, szybko i sprawnie. Dziękuję.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 455502 z 31.10.2019

Produkt zgodny z opisem, polecam w 100% procentach. Zakupiony olej,oraz komplet filtrów w pełni spełniają moje oczekiwania. Polecam z czystym sumieniem. Bardzo atrakcyjne ceny w porównaniu do konkurencji,plus szybka wysyłka.

zakupy: Olej silnikowy 5W30, Filtr oleju, Filtr kabinowy, Filtr powietrza F; październik 2019

plusy: Atrakcyjne ceny,zgodność produktów,szybka wysyłka

minusy: Trochę skomplikowana wyszukiwarka artykułów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M@rio rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 455166 z 17.10.2019

Atrakcyjna cena, dostępność produktu

zakupy: Zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodniczego - Ford Fiesta; październik 2019

plusy: dostępność produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 455150 z 16.10.2019

Niższe ceny części oryginalnych po porównaniu z innymi sklepami

zakupy: Tarcze i klocki hamulcowe Ford Fiesta; październik 2019

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 455114 z 15.10.2019

Bez zastrzeżeń

zakupy: Simering wału korbowego; październik 2019

plusy: Terminowość dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej nie ma zdania o AbcFord.pl opinia nr 454950 z 06.10.2019

Ze względu na przystępne ceny i orginalne części oraz za kontakt na każde zadane pytanie otrzymałem odpowiedź

zakupy: Amortyzatory i klocki chamulcowe; październik 2019

plusy: Bardzo szybka wysyłka w mniej niż 24 u mnie już byla

minusy: Brak jak narazie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marans rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 454914 z 04.10.2019

Przystępne ceny, oryginalne części, szybka wysyłka

zakupy: Rozrząd kompletny, olej, filtry; październik 2019

plusy: Jak w opisie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bury rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 454778 z 28.09.2019

Drugi zakup i pełna satysfakcja. Oryginalne części Ford w przystępnych cenach. Sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: Filtry do Forda Mondeo; wrzesień 2019

plusy: zgodność towaru z opisem, ceny

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mc rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 454230 z 03.09.2019

Produkt dostępny nie w każdym sklepie. Polecam zakupy w AbcFord.pl - duży asortyment, rewelacyjny czas reakcji, wszystko zgodnie z oczekiwaniami.

zakupy: zestaw naprawczy fotela Ford Mondeo; wrzesień 2019

plusy: czas reakcji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 453798 z 08.08.2019

Sklep posiada asortyment do forda,znalazłam w nim dokładnie taki akumulator jakiego szukałam.Ceny w sklepie internetowym są atrakcyjne.Bardzo szybki czas realizacji zamówienia i dostarczany towar dobrze zapakowany.Fachowo i profesjonalnie ,tak jak przystało na dzisiejsze czasy.

zakupy: akumulator; sierpień 2019

plusy: szybka i zgodna z opisem dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 453518 z 28.07.2019

Korzystne ceny

zakupy: mocowanie isofix; lipiec 2019

plusy: zakupy przez internet 24h/7

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Art rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 452890 z 08.07.2019

Od lat kupuję w ABCFord i polecam ten sklep. Szybka dostawa i bezproblemowy kontakt. Szkoda jedynie, ze zakup za punkty bonusowe jest tak kiepsko na stronie rozwiązany bo skorzystanie z niego jest praktycznie niemożliwe, chyba, że ktoś chce przewijać kilkanaście stron produktów i przeglądać wszystkie.

zakupy: filtry, olej; lipiec 2019

plusy: duży wybór części, stała dostąpność towaru

minusy: źle wykonany w sklepie zakup za punkty bonusowe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 452398 z 10.06.2019

Oryginalne produkty Forda w dobrej cenie, akurat tej części której poszukiwałem nie znalazłem nigdzie w lepszej cenie.

zakupy: listwa szyby przedniej Ford 1424993; czerwiec 2019

plusy: duży asortyment, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ustian rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 452358 z 07.06.2019

Konkurencyjne ceny, bardzo szybka wysyłka. Ponownie polecam

zakupy: Wycieraczki, dywaniki mondeo mk4; czerwiec 2019

plusy: Bardzo szybka dostawa.

minusy: Nie doświadczyłem jeszcze.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kodi rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 452194 z 30.05.2019

Bardzo szybka realizacja zamówienia, szeroki wybór, bardzo dobre ceny.

zakupy: Klocki hamulcowe; maj 2019

plusy: Szybkość realizacji, ceny

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fiveair rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 452022 z 20.05.2019

Dostepnosc produktow/cena/czas prosperowania na rynku.

zakupy: nakretka/wiazka ukl. wspomagania; maj 2019

plusy: dostepnosc produktow

minusy: na ta chwile brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fiveair rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 452018 z 20.05.2019

Dostepnosc produktow/cena/czas prosperowania na rynku.

zakupy: olej, filtry, klocki, korek; maj 2019

plusy: dosteposc produktow

minusy: na ta chwile brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIUSZ rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 451962 z 19.05.2019

Dobre ceny (niskie) , szybka dostawa, wszystko zgodnie z ogłoszeniem - oby tak dalej.

zakupy: ŚWIECE DO MK4 BENZYNA 2.0; maj 2019

plusy: Ceny sklepu internetowego w poróbnaniu do innych sklepów

minusy: narazie żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER