Najtanszy internetowy sklep z oryginalnymi częściami do Forda.
Sklep AbcFord.pl

Kontakt

tel. 12 420 20 25
Kraków

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 362
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

AbcFord.pl > Opinie klientów

Sklep AbcFord.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2007r i posiada 371 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 469830 z 13.11.2021

Mieli oryginalny produkt tańszy od zamiennika, co mi pardziej odpowiadało

zakupy: Zbiornik wyrównawczy; listopad 2021

plusy: Zgodność towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 469238 z 24.10.2021

Sklep miał poszukiwany produkt w konkurencyjnej cenie. Przysłano to o co prosiłam, szybko i sprawnie

zakupy: Logo Ford; październik 2021

plusy: Łatwość wyszukiwania wg modelu auta

minusy: Mogłaby być tańsza dostawa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksander rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 469218 z 22.10.2021

dobra cena towarów, przyjazny sposób dostawy

zakupy: materiały do przeglądu okresowego samochodu; październik 2021

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paweł rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 469058 z 18.10.2021

super ceny i obsługa

zakupy: czujniki, olej filtr; październik 2021

plusy: ceny , szybkość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 469022 z 15.10.2021

Od zawsze tutaj kupuję i nigdy się nie zawiodłem.

zakupy: Olej silnikowy; październik 2021

plusy: blisko, niedrogo, szybko

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 468994 z 14.10.2021

Pełna profeska;) Szczerze polecam!!!

zakupy: łożyska amortyzator; październik 2021

plusy: kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 468978 z 12.10.2021

Kupuję w tym sklepie już 3 lata i nigdy mnie nie zawiedli,produkty zgodne z opisem,cena przystępna i szybka wysyłka,polecam nie zdecydowanym.

zakupy: olej, filtr kabinowy, oleju, powietrza; październik 2021

plusy: Wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 468946 z 11.10.2021

Sklep ok

zakupy: Akumulator ford 43ah; październik 2021

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Astrix2244 rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 468754 z 23.09.2021

Zakupione świece zapłonowe w konkurencyjnej cenie i szybka wysyłka.

zakupy: Świece zapłonowe; wrzesień 2021

plusy: Szybką wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 468674 z 19.09.2021

Profesjonalna obsługa i bardzo konkurencyjne ceny skłoniły nie do kolejnych już zakupów w sklepie AbcFord. Za każdym razem moje zadowolenie było na bardzo wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Zestaw tarcz i klocków hamulcowych do Forda Mondeo mk5; wrzesień 2021

plusy: Profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

max rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 468502 z 31.08.2021

Zadzwoniłem ok godziny 13 z pytaniem o wysyłkę w tym samym dniu, sklep spisał się na medal, polecam

zakupy: pasek rozrządu; sierpień 2021

plusy: Obsługa, czas wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 468170 z 17.08.2021

Ogromna wygoda w zakupach na odległość, bardzo szybka wysyłka. Kupiłem czujniki ciśnienia w oponach TPMS do Forda Mondeo, po zamontowaniu automatycznie się skalibrowały, wszystko jak należy.

zakupy: CZUJNIK CIŚNIENIA W OPONACH TPMS / 2318530 FORD; sierpień 2021

plusy: szybka wysyłka, bieżąca informacja o stanie zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 468166 z 16.08.2021

Szybka dostawa, produkt orginalny

zakupy: Olej do wspomagania kierownicy; sierpień 2021

plusy: Szybkość, terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 467914 z 10.08.2021

Dobra cena i szybka wysyłka

zakupy: Akcesoria Ford; sierpień 2021

plusy: Cena i szybość realizacji

minusy: Nie stwierdzilem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 467562 z 01.08.2021

Szybka dobra obsługa

zakupy: Amortyzatory przód FORD FOCUS mk3; sierpień 2021

plusy: Szybka obsługa

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 466666 z 21.06.2021

Od lat tu kupuję bo jest szybko i bez zastrzeżeń. Doszła wreszcie też możliwość dostawy do paczkomatu co jest bardziej wygodne (dla mnie) niż kurier.

zakupy: filtry, klocki hamulcowe.; czerwiec 2021

plusy: dostawa do paczkomatu, części dopasowane po nr VIN

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 466634 z 19.06.2021

Dobre ceny, dostawa do paczkomatu.

zakupy: Zaczepy do podszybia Ford Focus MK1, taśma uszczelniająca.; czerwiec 2021

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 466206 z 26.05.2021

Pozytywne doświadczenia podczas wcześniejszych zakupów.

zakupy: śruby mocujące koł, płyn do spryskiwaczy; maj 2021

plusy: szybkosc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 465718 z 27.04.2021

jest najtanszy w sieci

zakupy: oleje i filtry; kwiecień 2021

plusy: cena

minusy: kiepski dojazd brak parkingu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje AbcFord.pl opinia nr 465282 z 15.04.2021

Dobry towar,dobra cena

zakupy: spinki chllapaczy; kwiecień 2021

plusy: szybkosc realizacji zgodnosc z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER