Sprzęt do aktywnego wypoczynku i uprawiania sportów ekstremalnych.
Sklep Ambilion.pl

Kontakt

tel. +48 603701080
Częstochowa

Popularne produkty

Buty, Trampoliny, Odzież, Fitness, Ochraniacze, Wszystkie produkty, Rowery i akcesoria, Kaski, Pozostałe, SPORTY ZIMOWE, TRIKKE, Poweriser, ROZRYWKA, Pływanie

Popularne marki

Hey dude, Buff, Euro, Athletic24, Sixsixone, Tunturi, Rmd bike co., Ath24/eu, Krk, Body sculpture, Trikke tech, Gofit, Insportline, Smith optics, Swing car

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 16
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Ambilion.pl > Opinie klientów

Sklep Ambilion.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.01.2010r i posiada 16 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Łukasz rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 323573 z 17.12.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100% , bardzo szybka wysyłka i idealnie zabezpieczona paczka. Bardzo miły kontakt ze strony sprzedającego . Bardzo Polecam.

zakupy: Jeździk swing car; grudzień 2014

plusy: Doskonały kontakt i szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olmatom3 rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 315789 z 21.10.2014

Oferuje dobrej jakości towary w rozsądnej cenie.Dostawa niemal natychmiastowa.Polecam Ambilion.

zakupy: Osłona sprężyn trampoliny, drabinka; październik 2014

plusy: Solidny sprzedawca

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 304513 z 06.08.2014

Szybka wysyłka, wiele pozytywnych komentarzy, Polecam ! :)

zakupy: jeździk swing car led; sierpień 2014

plusy: szybka wysyłka, dobry kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 270609 z 08.01.2014

szybka wyslka uczciwy sprzedawca godny polecenia

zakupy: swing car; styczeń 2014

plusy: uczciwosc szybkosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AgnieszkaB rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 230145 z 10.07.2013

Błyskawiczna realizacja zamówienia - na następny dzień rano. Dziecko bardzo ucieszyło się z trampoliny :)

zakupy: trampolina; lipiec 2013

plusy: sprawna i szybka obsługa zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agata rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 166305 z 10.10.2012

Polecam sprzedawcę. Wszystko odbyło się szybko i sprawnie, a towar zgodny z opisem.

zakupy: hey dude; październik 2012

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hero rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 165201 z 06.10.2012

Atrakcyjna cena, szybka wysyłka, wiele pozytywnych komentarzy, teraz i ja polecam ten sklep

zakupy: chusta buff original spines; październik 2012

plusy: Komunikatywność, szybka realizacja zamówienia

minusy: ciut za droga wysyłka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marq rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 153421 z 23.08.2012

Atrakcyjna cena towaru. Moje oczekiwania zostały spełnione w 100%.

zakupy: swing car; sierpień 2012

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: nie zauważyłem żadnych :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paula rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 147329 z 01.08.2012

polecam tego sprzedawce i produkt zakupiony w jego sklepie rolki labdroller są naprawdę super

zakupy: rolki; sierpień 2012

plusy: szybko bez problemow

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michal rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 128981 z 02.06.2012

polecam w 100 %

zakupy: trampolina z siatką; czerwiec 2012

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hania rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 124621 z 17.05.2012

Bardzo solidna obsługa, natychmiastowa realizacja zamówiena.

zakupy: trampolina euro ft 14; maj 2012

plusy: natychmiastowa realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

emilia rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 123357 z 12.05.2012

Bardzo dobra obsluga. zamowienie szybko zrealizowane. POLECAM! kilka razy juz zamawialam i sie nie zawiodłam.

zakupy: trampolina; maj 2012

plusy: realizacja zamowien w szybkim tempie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawkie11 rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 76515 z 06.05.2011

Oferował poszukiwany przeze mnie towar. Spełnił w całej rozciągłości.

zakupy: trampolina ogrodowa; maj 2011

plusy: Szybkośc i profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 76044 z 27.04.2011

Polecam

zakupy: trampolina; kwiecień 2011

plusy: zgodnosc towaru z oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 75522 z 18.04.2011

sklep znalazłem w sieci zaryzykowałem i kupiłem . Towar zgodny z zamówieniem a przesyłki tak szybko jeszcze nikt nie zrealizował (niecałe24h). wiec dziekuje.

zakupy: siatka ochronna do trampoliny; kwiecień 2011

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Ambilion.pl opinia nr 47979 z 06.02.2010

Poleciła mi go znajoma. Raczej spełnił moje oczekiwania, jednocześnie fachowo mi doradzono jaki produkt będzie najlepszy.

zakupy: piłka fitnes; luty 2010

plusy: szybkość odpowiedzi na wątpliwości i pytania,

minusy: brak możliwości zakupów ratalnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER