Programy komputerowe - logopedyczne, biurowe i specjalistyczne oraz systemy operacyjne.
Sklep Arante.pl

Kontakt

tel. 0 801-011-149
Wodzisław Śl.

Popularne produkty

Menu

Popularne marki

Ark therapeutic services, inc., Silcom multimedia, Tickit, Eisystem, Learnetic, Edxeducation, Nowa era, Beleduc, Yellowdoor, Viga, Weplay, Moyo montessori, Foxe

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 196
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Arante.pl > Opinie klientów

Sklep Arante.pl - monitorowana jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.05.2006r i posiada 198 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

pc65 rekomenduje Arante.pl opinia nr 467710 z 05.08.2021

Wybór Arante.pl zgodnie z asortymentem.Polecam

zakupy: BIGtrack z gniazdami do przycisków; sierpień 2021

plusy: asortyment i terminowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Arante.pl opinia nr 467650 z 04.08.2021

Konkurencyjna cena, darmowa dostawa, przejrzysta strona internetowa.

zakupy: Program Multimedialny; sierpień 2021

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrianna rekomenduje Arante.pl opinia nr 467646 z 04.08.2021

Bardzo dobry kontakt poprzez e-mail w sprawie omówienia zakupu sprzętu terapeutycznego dla syna, szybka wysyłka oraz załatwienie sprawy z dofinansowaniem PFRON.

zakupy: mTalent programy logopedyczne+ program percepcja słuchowa.; lipiec 2021

plusy: Szybkość obsługi, kontakt, pomoc w wyjaśnieniu procesu

minusy: nic :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tata Kuby rekomenduje Arante.pl opinia nr 465974 z 13.05.2021

Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Klocek rewelacyjny.

zakupy: klocek Brick Stick; kwiecień 2021

plusy: sprawność działania i kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szkunio rekomenduje Arante.pl opinia nr 465814 z 30.04.2021

Super sklep. Najlepsza cena za produkt.

zakupy: Masażer logopedyczny; kwiecień 2021

plusy: Sprawna obsługa, dobra cena produktu

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Arante.pl opinia nr 465806 z 30.04.2021

Gryzak był w przystępnej cenie. Sklep godny polecenia, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Gryzak Baby Grabber bardzo miękki; kwiecień 2021

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

djnemo84 rekomenduje Arante.pl opinia nr 462426 z 14.12.2020

Pełen profesjonalizm bardzo szybka dostawa polecam.

zakupy: Czytak; grudzień 2020

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Poradnia rekomenduje Arante.pl opinia nr 461502 z 15.10.2020

Bardzo szybka, sprawna obsługa. Polecam.

zakupy: programy logopedyczne do terapii z dziećmi; październik 2020

plusy: bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Arante.pl opinia nr 460442 z 03.08.2020

Wybrałam wasze programy po dogłębnej analizie i licznych konsultacjach w środowisku logopedycznym .Jestem zadowolona , programy spełniają moje oczekiwania.

zakupy: Pakiet logopedyczny Premium; czerwiec 2020

plusy: Szybka dostawa

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrew rekomenduje Arante.pl opinia nr 459026 z 12.05.2020

Super szybka wysylka, do tego za darmo, sprzet dokladnie taki jak w opisie, porzadnie zapakowany. Wszystko na plus :)

zakupy: Rerek wibrator logopedyczny, gra logopedyczna; kwiecień 2020

plusy: Szybkosc i koszt wysylki

minusy: Brak podczas tego zamowienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Arante.pl opinia nr 453146 z 16.07.2019

Sklep Arante ma szeroką ofertę. Konsultant bardzo szybko się kontaktuje. Obsługa jest na wysokim poziomie. Na pewno wybiorę ten sklep jeszcze raz.

zakupy: Tablet Samsung z programem Mówik.; czerwiec 2019

plusy: Szybki kontakt, szeroka oferta, przystępne ceny,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabriela rekomenduje Arante.pl opinia nr 453138 z 16.07.2019

Polecam zakupy w sklepie arante. w prosty sposób przeprowadzą Was prze zakup towaru z dofinansowaniem. Dobra komunikacja ze sklepem. Polecam

zakupy: Mówik pro 1.4a + tablet; marzec 2019

plusy: Przejrzystość oferty

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Arante.pl opinia nr 439954 z 06.09.2018

Miał w ofercie produkty których szukałam.

zakupy: Płyty z grami komputerowymi; wrzesień 2018

plusy: Ciekawy asortyment

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Arante.pl opinia nr 435514 z 28.05.2018

Sklep arante wybrałam sugerując się pozytywnymi opiniami. Jestem zadowolona z zakupu. Sklep zdecydowanie spełnił moje oczekiwania

zakupy: Oprogramowanie MÓWIK PRO; maj 2018

plusy: miła obsługa i doskonały kontakt ze sklepem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monia rekomenduje Arante.pl opinia nr 435018 z 18.05.2018

Polecił mi go znajomy. Program prosty w obsłudze. W 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: program Faktura-NC; maj 2018

plusy: możliwość zakupu bez wychodzenia z domu.

minusy: Nie mam zdania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Arante.pl opinia nr 431450 z 14.03.2018

Sklep wybrałem, bo było blisko, zawsze wolę robić zakupy "u swoich"... W razie reklamacji nie trzeba jeździć na koniec świata. Zakupy mile mnie zaskoczyły. Szybki i profesjonalny kontakt, wysyłka klucza do programu bez najmniejszego problemu.

zakupy: PHOTOMATIX PRO; marzec 2018

plusy: j.w.

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Arante.pl opinia nr 413358 z 31.05.2017

Szybka i sprawna obsługa, polecam

zakupy: program Rewizor aktualizacja; maj 2017

plusy: kontakt telefoniczny bez zarzutu, są pomocni

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bsi rekomenduje Arante.pl opinia nr 409258 z 06.04.2017

posiadał potrzebny mi towar

zakupy: mÓwik Pro; kwiecień 2017

plusy: terminowość

minusy: brab

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Arante.pl opinia nr 409046 z 04.04.2017

Bardzo dobry kontakt mailowy, szybka przesyła, towar dobrze zapakowany.

zakupy: eduSensus Logopedia - pakiet poszerzony + gratis drukarka oraz g; marzec 2017

plusy: dobry kontakt mailowy, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Arante.pl opinia nr 403050 z 11.01.2017

Oferował szybką dostawę przez paczkomat. Spełnił moje oczekiwania. Wysyłka nastąpiła praktycznie w dniu zamówienia, mimo tygodnia przedświątecznego..

zakupy: Czytak NPN3; grudzień 2016

plusy: dobry opis wyrobu, wysyłka przez paczkomat

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER