Meble drewniane, rzeźbione oraz meble kolonialne i rattanowe.
Sklep Artseries.pl

Kontakt

tel. 58 661-10-25
Gdynia

Popularne produkty

Dodatki, Serie meblowe, Meble stylowe, Wyprzedaże & Uszkodzenia, Style meblowe, Prezenty

Popularne marki

Boże narodzenie, Rzeźbiona classic, Szkatułki drewniane i skórzane, Prestige mahogany, Rustic decor, Simple antique, Retro-deko, Lampiony świeczniki, Ramki, fotoalbumy

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 35
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Artseries.pl > Opinie klientów

Sklep Artseries.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.05.2012r i posiada 38 opinii klientów w tym 93% pozytywnych.

Wystaw opinię

Hania rekomenduje Artseries.pl opinia nr 462470 z 16.12.2020

Sklep posiada przepiękne meble w korzystnych cenach. Opisy znajdujące się na stronie internetowej są bardzo dokładne.

zakupy: Stolik kawowy; grudzień 2020

plusy: przepiękne meble, niska cena, szybka dostawa

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Artseries.pl opinia nr 462246 z 05.12.2020

Piękne, stylowe artykuły

zakupy: Lustro; grudzień 2020

plusy: Niepowtarzalny towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Artseries.pl opinia nr 462190 z 02.12.2020

Jak dla mnie wszystko ok. Produkty bardzo ciekawe a ceny na prawdę przyzwoite. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam ! Marek

zakupy: Komoda; grudzień 2020

plusy: Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Artseries.pl opinia nr 462098 z 26.11.2020

Szeroki wybor stylowych mebli, dobra jakosc produktu, ktory zamowilam, bardzo szybka dostawa- w ciagu jednej doby. Polecam goraco.

zakupy: Komoda, kwietnik Nr seryjny 68539s; listopad 2020

plusy: Szybkosc dostarczenia towaru

minusy: Nie analizowalam tego, nie bylo potrzeby

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemysław rekomenduje Artseries.pl opinia nr 461166 z 22.09.2020

Wybrałem sklep ponieważ, opinie o Artseries.pl są pozytywne i wysoce oceniane. Sklep spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Rzeźbiony stolik kawowy do stylowego salonu 163040; sierpień 2020

plusy: Obsługa profesionalna. Termin realizacji. Opakowanie tow

minusy: Kontakt telefoniczny. Mile widziana większa dostepność..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Artseries.pl opinia nr 461090 z 16.09.2020

Zamówienie złożone w poniedziałek rano a we wtorek otrzymałem już meble :) Zamówiłem toaletkę z taboretem i żona jest bardzo zadowolona z prezentu a więc mogę tylko polecić tego sprzedawcę

zakupy: toaletka z taboretem; wrzesień 2020

plusy: szybka wysyłka, towar zapakowany starannie i bezpiecznie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Artseries.pl opinia nr 460778 z 27.08.2020

W sklepie zamówiłam kolejną szafeczkę do kompletu i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przesyłka dotarła terminowo, kurier z DHL skontaktował się wcześniej ze mną. Polecam, na pewno jeszcze skorzystam z oferty

zakupy: Szafka na buty; sierpień 2020

plusy: Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Błażej rekomenduje Artseries.pl opinia nr 460762 z 26.08.2020

W sklepie Artseries.pl zakupiłem dwie lampy ceramiczne za pobraniem. Przesyłka dotarła na czas, same lampy świetnie zakapowane, niemalże pancernie. Z lamp jetem bardzo zadowolony, wyglądają jak na zdjęciach a więc należy się pozytywny komentarz. Pozdrawiam

zakupy: Lampy ceramiczne; lipiec 2020

plusy: Szybka wysyłka, niezłe ceny, dobry kontakt

minusy: nie zawsze można dodzwonić się za pierwszym razem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Artseries.pl opinia nr 459806 z 17.06.2020

Polecam! Sklep posiada bardzo dużą ofertę dekoracji, szukałam czegoś na prezent dla mamy i bingo! Towar super, przesyłka ekspresowa, bardzo dokładnie zapakowana. Na pewno skorzystam jeszcze z oferty.

zakupy: szkatułka, wazoniki, herbaciarka; czerwiec 2020

plusy: duży wybór, dobry kontakt, szybka wysyłka

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Artseries.pl opinia nr 457454 z 12.02.2020

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w sklepie Artseries.pl Witryna i biurko spełniły moje oczekiwania. Sama dostawa trwała 3 dni więc bardzo szybko jak na drugi koniec Polski :) Sklep z czystym sumieniem mogę polecić.

zakupy: biurko, witryna; styczeń 2020

plusy: duża oferta, rzeczowy kontakt, szybka dostawa

minusy: szkoda, że nie wszystko jest dostępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystyna rekomenduje Artseries.pl opinia nr 430162 z 22.02.2018

Bardzo ładne meble w przystępnej cenie .Dostawa szybka bez problemu .Towar dobrze zapakowany . Jestem bardzo zadowolona .Polecam ten sklep.

zakupy: komody, sekretarzyk; luty 2018

plusy: szybka dostawa,dobry kontakt

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

j-szon rekomenduje Artseries.pl opinia nr 422302 z 22.10.2017

Sklep posiada w swej ofercie bardzo ciekawy asortyment i dlatego mnie zainteresował. Kupiłem stolik, czas oczekiwania na dostawę dwa miesiące, ale się opłacało. Stolik rewelacja. Polecam ten sklep.

zakupy: Stolin; październik 2017

plusy: Dobra jakość mebli

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje Artseries.pl opinia nr 412882 z 25.05.2017

TAK

zakupy: lustro; maj 2017

plusy: atrakcyjny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jertam rekomenduje Artseries.pl opinia nr 409206 z 06.04.2017

Szukaliśmy z żoną Lampy ceramicznej do salonu. Zaciekawiła nas oferta sklepu Artseries pl. Chociaż większość asortymentu sklepu , to jak mi się wydaje meble , jednak dział Dekoracje prezentuje dość bogatą paletę lamp. Naszym priorytetem był ładny wygląd , wielkość , no i atrakcyjna cena. Znaleźliśmy parę wzorów , które w porównaniu z podobnymi konkurencyjnymi wyróżniały się korzystnie cenowo. Niestety każda z nich była w opcji "powiadom o dostępności " Skorzystaliśmy z tej opcji i po pewnym czasie otrzymałem wiadomość ,że jedna z tych lamp i to akurat ta z pierwszego miejsca zmieniła statut na " dostępna. Złożyłem więc Zamówienie , opłaciłem z transportem i mam upragnioną lampę.

zakupy: Duża stojąca lampa ceramiczna 74829 salonowa; kwiecień 2017

plusy: Bardzo dobra strona i bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech Górecki nie poleca Artseries.pl opinia nr 408074 z 19.03.2017

Oferta Sklepu na stronie jest bardzo ciekawa. Według strony, opisu i zdjęć mieli towar który mnie interesował. zakupo odbył się błyskawicznie i nawet drobny problem z wyborem formy dostarczenia (zamiana Inpost na Kuriera) nie wpłynęła na termin dostawy. To niestety jedyne pozytywy. Towar zapakowany wyjątkowo niechlujnie. Niezgodny z opisem co do koloru i jakości wykonania. Miał być biały (szary) rower stojak na kwiatki. Był kolor brudnej stali. Pomimo 2 maili do firmy z prośbą o ustosunkowanie się do sytuacji - zero kontaktu zwrotnego - czekałem 2 tygodnie. Co ciekawe nie chciałem zwrotu towaru a zwykłe przeprosiny - niestety wykracza to poza możliwości sklepu. Zdecydowanie odradzam ten sklep - właśnie za ignorowanie Klienta

zakupy: Stojak na kwiaty w kształcie bicykla rower kwietnik 94009; marzec 2017

plusy: Termin realizacji

minusy: Brak odpowiedzi na reklamacje, towar niezgodny z opisem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Artseries.pl opinia nr 406354 z 23.02.2017

Szukałem szkatułek z możliwością osobistego kupienia w Gdańsku. Trafiłem na ofertę w Gdyni, a potem zrezygnowałem z jechania osobiście. System sklepu jest wyjątkowo user-friendly. W innych sklepach miewam czasem wątpliwości (rejestrować/nie rejestrować, miewałem też kłopoty z innym adresem dostawy), tu odpowiedzi na moje wątpliwości są na ekranie jeszcze zanim o nich pomyślę. Zamówiłem wczoraj o 10-ej, dostałem dziś o 11-ej. Szkatułka w bąbelkach i w pudełku, a pudełko obłożone styropianem dociętym na miarę i zawinięte folią.

zakupy: Szkatułka; luty 2017

plusy: szybkość realizacji, interfejs sklepu

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje Artseries.pl opinia nr 402754 z 08.01.2017

Stronę sklepu wyszukałam przypadkowo,zawartość oferowanych towarów przejrzałam bardzo dokładnie i znalazłam coś, co przypadło mi do gustu. Z decyzją zakupu towaru nosiłam się długo, bo oczywiście nie widziałam "tego czegoś" w rzeczywistości, a zdjęcia nie zawsze odzwierciedlają produkt. Ale nie było rozczarowania, towar zabezpieczony wręcz profesjonalnie, a przesyłka błyskawiczna. Z pewnością będą dalsze zakupy:

zakupy: szezlong; styczeń 2017

plusy: pełna profesja

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Artseries.pl opinia nr 391646 z 25.08.2016

Znalazłam to czego szukałam w dobrej cenie. Towar zgodny z opisem, dotarł bardzo dobrze zapakowany i tempie błyskawicznym, naprawdę polecam ten sklep.

zakupy: ramka na 7 zdjęć; sierpień 2016

plusy: bardzo dobra informacja odnośnie etapów zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Artseries.pl opinia nr 385866 z 15.06.2016

Sklep funkcjonuje perfekcyjnie, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą i bardzo szybka wysyłka , to już kolejne moje zakupy i na pewno jeszcze tu wrócę.

zakupy: lustra; czerwiec 2016

plusy: Dbałość o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanislaw rekomenduje Artseries.pl opinia nr 378834 z 07.04.2016

Przypadkowo wybralem ten sklep,a w zwiazku z tym .ze duzo plywalem promami po SWIECIE ,a sklep znajduje sie w sasiedztwie MORZA,do.ktorego zawsze mnie ,,ciagnie''i nie pomylilem sie . OBSLUGA SKLEPU bardzo mila , uprzejma -- ,sposob zabezpieczenia ,luster i kubkow -- wiecej ,jak doskonaly',przesylke otrzymalem na drugi dzien po zamowieniu. POLECAM TEN SKLEP WSZYSTKIM. POZDRAWIAM --klient Stanislaw

zakupy: stylizowane lustra w zlotej ramie 47589, , marynarskie kubki'; kwiecień 2016

plusy: uprzejmosc,b.dobre zabezpieczenie towaru,szybkosc dostaw

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER