Meble drewniane, rzeźbione oraz meble kolonialne i rattanowe.
Sklep Artseries.pl

Kontakt

tel. 58 661-10-25
Gdynia

Popularne produkty

Dodatki & dekoracje, Meble stylowe, Meble prowansalskie & rustykalne, Serie meblowe, Meble kolonialne, Wyprzedaże & Uszkodzenia, Meble białe, bielone, Meble rzeźbione

Popularne marki

Boże narodzenie, Szkatułki drewniane i skórzane, Prestige mahogany, Rzeźbiona classic, Simple antique, Antique derby, Rustic decor, Osłonki, Retro-deko, Lampiony świeczniki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 42
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Artseries.pl > Opinie klientów

Sklep Artseries.pl - monitorowana jakość obsługi

  80% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  87% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.05.2012r i posiada 46 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jacek rekomenduje Artseries.pl opinia nr 473966 z 01.09.2022

Wszystko OK, nie mam zastrzeżeń

zakupy: witryna; sierpień 2022

plusy: ładny towar, szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Artseries.pl opinia nr 473878 z 23.08.2022

Szafka na buty bardzo ładna, taka jak oczekiwaliśmy. Szybka dostawa

zakupy: szafka; sierpień 2022

plusy: duży wybór, dobra cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Artseries.pl opinia nr 473822 z 17.08.2022

Zamówiłam kilka dekoracji w tym sklepie - na żywo wyglądają jeszcze lepiej, jestem zakochana!! Szybka dostawa, figurki i osłonka bardzo dobrze zapakowane

zakupy: osłonki, figurki, zegar; sierpień 2022

plusy: szybka wysyłka, ładny towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Artseries.pl opinia nr 473746 z 09.08.2022

Zamówienie złożyłem telefonicznie, umówiłem dostawę, na drugi dzień towar był u mnie. Toaletka podoba się żonie a więc nie mam żadnych zastrzeżeń :)

zakupy: toaletka; lipiec 2022

plusy: dobry kontakt telefoniczny, dobra cena,darmowy transport

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Artseries.pl opinia nr 473018 z 03.06.2022

Lustra przepiękne w super cenie. Ciężko znaleźć podobne w takiej cenie, jestem bardzo zadowolona

zakupy: Lustra; czerwiec 2022

plusy: Dobre ceny, szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Artseries.pl opinia nr 472758 z 17.05.2022

Szafka RTV i komoda doszły w umówionym terminie, dostawa przebiegła sprawnie dzięki miłemu kurierowi. Towar zgodny z opisem, wygląda tak jak chciałam! :) Polecam sklep i obsługę

zakupy: Szafka RTV i komoda; marzec 2022

plusy: Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą, ładny towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

R nie poleca Artseries.pl opinia nr 471274 z 10.02.2022

towar uszkodzony, oni umywają ręce. niestety sprawę prowadzi powiatowy rzecznik konsumenta. Bardzo przestrzegam wszystkich.

zakupy: komoda kontynentalna; luty 2022

plusy: żadne

minusy: mają w nosie reklamacje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GOśka75 rekomenduje Artseries.pl opinia nr 465226 z 14.04.2021

Ekspresowa wysyłka, zamówienie zgodne z opisem, sklep mogę szczerze polecić

zakupy: wazon, lampa, stolik; kwiecień 2021

plusy: szybka wysyłka, zgodnie z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Artseries.pl opinia nr 463006 z 21.01.2021

przepiękny komplet mebli kolonialnych, szybka i sprawna obsługa zamówienia, oczekiwania w 100% spełnione

zakupy: biurko, szfka; styczeń 2021

plusy: wiarygodność, fantastyczny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Artseries.pl opinia nr 462246 z 05.12.2020

Piękne, stylowe artykuły

zakupy: Lustro; grudzień 2020

plusy: Niepowtarzalny towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Artseries.pl opinia nr 462190 z 02.12.2020

Jak dla mnie wszystko ok. Produkty bardzo ciekawe a ceny na prawdę przyzwoite. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam ! Marek

zakupy: Komoda; grudzień 2020

plusy: Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Artseries.pl opinia nr 462098 z 26.11.2020

Szeroki wybor stylowych mebli, dobra jakosc produktu, ktory zamowilam, bardzo szybka dostawa- w ciagu jednej doby. Polecam goraco.

zakupy: Komoda, kwietnik Nr seryjny 68539s; listopad 2020

plusy: Szybkosc dostarczenia towaru

minusy: Nie analizowalam tego, nie bylo potrzeby

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemysław rekomenduje Artseries.pl opinia nr 461166 z 22.09.2020

Wybrałem sklep ponieważ, opinie o Artseries.pl są pozytywne i wysoce oceniane. Sklep spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Rzeźbiony stolik kawowy do stylowego salonu 163040; sierpień 2020

plusy: Obsługa profesionalna. Termin realizacji. Opakowanie tow

minusy: Kontakt telefoniczny. Mile widziana większa dostepność..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Artseries.pl opinia nr 461090 z 16.09.2020

Zamówienie złożone w poniedziałek rano a we wtorek otrzymałem już meble :) Zamówiłem toaletkę z taboretem i żona jest bardzo zadowolona z prezentu a więc mogę tylko polecić tego sprzedawcę

zakupy: toaletka z taboretem; wrzesień 2020

plusy: szybka wysyłka, towar zapakowany starannie i bezpiecznie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Artseries.pl opinia nr 460778 z 27.08.2020

W sklepie zamówiłam kolejną szafeczkę do kompletu i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przesyłka dotarła terminowo, kurier z DHL skontaktował się wcześniej ze mną. Polecam, na pewno jeszcze skorzystam z oferty

zakupy: Szafka na buty; sierpień 2020

plusy: Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Błażej rekomenduje Artseries.pl opinia nr 460762 z 26.08.2020

W sklepie Artseries.pl zakupiłem dwie lampy ceramiczne za pobraniem. Przesyłka dotarła na czas, same lampy świetnie zakapowane, niemalże pancernie. Z lamp jetem bardzo zadowolony, wyglądają jak na zdjęciach a więc należy się pozytywny komentarz. Pozdrawiam

zakupy: Lampy ceramiczne; lipiec 2020

plusy: Szybka wysyłka, niezłe ceny, dobry kontakt

minusy: nie zawsze można dodzwonić się za pierwszym razem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Artseries.pl opinia nr 459806 z 17.06.2020

Polecam! Sklep posiada bardzo dużą ofertę dekoracji, szukałam czegoś na prezent dla mamy i bingo! Towar super, przesyłka ekspresowa, bardzo dokładnie zapakowana. Na pewno skorzystam jeszcze z oferty.

zakupy: szkatułka, wazoniki, herbaciarka; czerwiec 2020

plusy: duży wybór, dobry kontakt, szybka wysyłka

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Artseries.pl opinia nr 457454 z 12.02.2020

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w sklepie Artseries.pl Witryna i biurko spełniły moje oczekiwania. Sama dostawa trwała 3 dni więc bardzo szybko jak na drugi koniec Polski :) Sklep z czystym sumieniem mogę polecić.

zakupy: biurko, witryna; styczeń 2020

plusy: duża oferta, rzeczowy kontakt, szybka dostawa

minusy: szkoda, że nie wszystko jest dostępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystyna rekomenduje Artseries.pl opinia nr 430162 z 22.02.2018

Bardzo ładne meble w przystępnej cenie .Dostawa szybka bez problemu .Towar dobrze zapakowany . Jestem bardzo zadowolona .Polecam ten sklep.

zakupy: komody, sekretarzyk; luty 2018

plusy: szybka dostawa,dobry kontakt

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

j-szon rekomenduje Artseries.pl opinia nr 422302 z 22.10.2017

Sklep posiada w swej ofercie bardzo ciekawy asortyment i dlatego mnie zainteresował. Kupiłem stolik, czas oczekiwania na dostawę dwa miesiące, ale się opłacało. Stolik rewelacja. Polecam ten sklep.

zakupy: Stolin; październik 2017

plusy: Dobra jakość mebli

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER