Sprzęt sportowy, turystyczny i fitness.
Sklep Asport.pl

Kontakt

tel. 801 000 761
Bielsko-Biała

Popularne produkty

Sporty indywidualne, Odzież i Obuwie, Skating i Rowery, Sporty drużynowe, Turystyka i Biwak, Siłownia i Fitness, Wędkarstwo i hobby, Dom i dziecko, Medycyna i zdrowie

Popularne marki

Aqua-speed, Gwinner, Spokey, 2skin, Meteor, The north face, Adidas, Viking, Columbia, Robinson, Deuter, Pani teresa medica, Zamberlan, Nils, Demar, Spaio, Smartwool

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 733
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Asport.pl > Opinie klientów

Sklep Asport.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 03.01.2007r i posiada 744 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kamila rekomenduje Asport.pl opinia nr 445134 z 08.11.2018

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.

zakupy: Strój kąpielowy; listopad 2018

plusy: Zgodność towaru z opisem, szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jadonna nie ma zdania o Asport.pl opinia nr 444838 z 02.11.2018

Wybrałam ze względu na towar , który mnie interesował. Jestem zadowolona z towaru i szybkości dostawy

zakupy: okulary; listopad 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Asport.pl opinia nr 444530 z 26.10.2018

Ponieważ spełnił moje oczekiwania

zakupy: czapka + szalik; październik 2018

plusy: rzetelność

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Asport.pl opinia nr 441890 z 22.10.2018

Ze względu na dostępność poszukiwanego towaru.

zakupy: Czapka i komin/szal firmy loman; październik 2018

plusy: Dostępność asortymentu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Asport.pl opinia nr 440314 z 14.09.2018

Bardzo dobre produkty sprzedaży bardzo miła i profesjonalna obsługa klientów. Polecam

zakupy: rolko wrotki; wrzesień 2018

plusy: dobry towar

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Asport.pl opinia nr 437362 z 05.07.2018

szybko i solidnie. Polecam :-)

zakupy: samochód dla dziecka; lipiec 2018

plusy: super obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amelia rekomenduje Asport.pl opinia nr 436426 z 17.06.2018

Dobra oferta, w miarę przystępny koszt wysyłki

zakupy: Buty do wody; czerwiec 2018

plusy: Konkurencyjne oferty

minusy: Słaby kontakt z kupującym

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klichowianka rekomenduje Asport.pl opinia nr 422914 z 31.10.2017

Znalazłam produkt, którego szukałam, w atrakcyjnej cenie. Dotarł szybko i w stanie nienaruszonym.

zakupy: Minecraft; październik 2017

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Asport.pl opinia nr 421306 z 06.10.2017

Szybko, sprawnie i na temat. Dziękuję :)

zakupy: Kółka 64mm do rolek; październik 2017

plusy: Produkt zgodny z opisem.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

filip rekomenduje Asport.pl opinia nr 417618 z 08.08.2017

szybka sprawna transakcja, towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony w transporcie, polecam

zakupy: zegarek timex; sierpień 2017

plusy: informacja ostatusie zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOANNA rekomenduje Asport.pl opinia nr 414882 z 23.06.2017

Spodobał mi się opis towaru, akurat szukałam rolek dla siebie i bardzo pomocny był filmik opisujący na co powinniśmy zwrócić uwagę wybierając rolki. Dostawa zrealizowana bardzo szybko, towar zgodny z opisem, rolki solidnie wykonane. Polecam z całego serca :)

zakupy: łyżworolki; czerwiec 2017

plusy: Szybka dostawa, przystępna cena.

minusy: nie mam żadnych sugestii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Asport.pl opinia nr 412902 z 25.05.2017

Ciekawy produkt, dobra cena, adekwatne koszty przesyłki.

zakupy: Okularki do pływania; maj 2017

plusy: ciekawa oferta

minusy: czas realizacji mógłby być krótszy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hrumak17 rekomenduje Asport.pl opinia nr 410934 z 29.04.2017

Wszystko tak jak trzeba!

zakupy: klapki; kwiecień 2017

plusy: cena, czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kak7 rekomenduje Asport.pl opinia nr 409278 z 06.04.2017

Towar, który mi odpowiadał i duża liczba pozytywnych opinii Sprzedawcy

zakupy: Rękawice rowerowe; kwiecień 2017

plusy: Dobra jakośc i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Asport.pl opinia nr 408770 z 30.03.2017

szybko, tanio i zgodnie z zamówieniem

zakupy: wkład mrożący; marzec 2017

plusy: dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mifis rekomenduje Asport.pl opinia nr 408374 z 23.03.2017

Bardzo szybka obsługa. Łatwy dostęp do info o przesyłce . Ok

zakupy: Rower biegowy do 20kg; marzec 2017

plusy: Szybkość

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miko1985 rekomenduje Asport.pl opinia nr 400238 z 09.12.2016

Atrakcyjna cena

zakupy: łyżwy figurowe dziecięce; grudzień 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cougar rekomenduje Asport.pl opinia nr 397654 z 14.11.2016

Jedyny sklep, który posiadał produkt, którego szukałem.

zakupy: Parasolka dla dzieci Disney; listopad 2016

plusy: solidność

minusy: za mało towaru, może ybrał bym coś jeszcze:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonatar7 rekomenduje Asport.pl opinia nr 397494 z 10.11.2016

Wybralam ten sklep ze względu na artykul, który mi odpowiadal. Przesylka nadeszla bardzo szybko a zamówiony towar był nawet lepszy aniżeli wynikało to z opisu. Cena bardzo atrakcyjne. W przyszłości, jeśli tylko będę miała zamiar cos kupic z oferowanego asortymentu, z cala pewnoscia skorzystam.

zakupy: bluza polarowa; listopad 2016

plusy: solidnosc, szybka dostawa, dobry towar, korzystna cena

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Asport.pl opinia nr 396594 z 31.10.2016

Towar zgodny z oczekiwaniem, szybka wysyłka, polecam.

zakupy: buty basenowe; październik 2016

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER