Bielizna męska i damska.
Sklep AvantiZakupy.pl

Kontakt

tel. 801 000 776
Elbląg

Popularne produkty

sexy, odzież, figi, biustonosze, na noc, gorsety, nogi, wyprzedaż, dla niego, maxi, kosmetyki, modelująca, na plażę

Popularne marki

Axami, Obsessive, Figl, Beauty night, Nife, Chilirose, Benefit, Livco corsetti fashion, Andalea, Lolitta, Jamais vecu, Enny, Katrus, Jjw, Fiore, Italian fashion

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 27
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

AvantiZakupy.pl > Opinie klientów

Sklep AvantiZakupy.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.03.2005r i posiada 27 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

GOCHAPALA rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 68533 z 30.12.2010

Znam Avanti Zakupy od 2 lat co jakiś czas robię w nim zakupy.Mam wybrane i sprawdzone artykuły które kupuję tylko tutaj.Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi.Gorąco polecam innym kupującym!!!!

zakupy: bielizna damska, skarpetki zdrowotne; listopad 2010

plusy: Bardzo dobry kontakt meilowy,blyskawiczna realizacja

minusy: Sklep bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 68512 z 30.12.2010

wybrałam sklep, ponieważ byłam zadowolona z wcześniejszych zakupów

zakupy: bluzki firmy ZAPS; grudzień 2010

plusy: Błyskawiczna dostawa dobrego towaru

minusy: Osobiście niczego złego nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirasekk rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 53371 z 05.05.2010

Wszystko naprawdę perfekcyjnie. Pełen profesjonalizm oraz towar najwyższej jakości! :)

zakupy: perfumy; kwiecień 2010

plusy: szybka i rzetelna wysyłka oraz towar bez zastrzeżeń

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 53300 z 04.05.2010

Sklep poleciła mi koleżanka. Jestem bardzo zadowolona z miłej i fachowej obsługi. Polecam gorąco.

zakupy: bielizna, skarpety; maj 2010

plusy: fachowa obsługa, dbałość o klienta,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 52877 z 26.04.2010

olbrzymi wybór wysokiej jakości towarów, szybka i miła obsługa, terminowe przesyłki

zakupy: kosmetyki, odzież; kwiecień 2010

plusy: duy asortyment i nie wygórowane ceny

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

liath rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 52830 z 26.04.2010

Szybka wysyłka, towar dobrej jakości

zakupy: komplet bielizny nocnej; kwiecień 2010

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie zawsze towar jest taki jak na zdjęciu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 46153 z 04.01.2010

Unikalna bielizna zapewniajaca własciwe dopasowanie(biustonosze,gorsety,bielizna modelujaca, bielizna męska) produkty zdrowotne(skarpety z bambusem, wełną, antyzapachowe). Zakupione artykuły spełniaja moje oczekiwania. Sklep realizuje zamówienie terminowo,informacja o stanie zamówienia podana droga e-mail jak i telefonicznie. Dobry kontakt ze sprzdawcą, miła obsługa.

zakupy: biustonosze, bielizna damska męska, skar; grudzień 2009

plusy: rzetelność, jakość towaru,szybkość realizacji zamóweinia

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zyga rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 43198 z 10.11.2009

Artykuły nabyte sprawdzają się w użytkowaniu.Tak bielizna jak i skarpety spełniły moje oczekiwania.Jestem zadowolony z użytkowania tych artykułów i poleciłbym innym użytkownikom.

zakupy: bielizna, skarpety; sierpień 2009

plusy: solidność i szybkość dostawy

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

henai rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 43070 z 07.11.2009

kupiłam w tym sklepie już cztery komplety bielizny i za każym razem byłam bardzo zadowolona. przede wszystkim ujmuje mnie szybka, a właściwie błyskawiczna dostawa towaru. wybór towaru jest ogromny i ciągle sie powiększa.

zakupy: bielizna; listopad 2009

plusy: błyskawiczna dostawa towaru, duży wybór

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 39240 z 18.08.2009

Zakupy super. Świetny kontakt z obsługą. Szybka dostawa. Bezproblemowa wymiana towaru na inny rozmiar. Towar bardzo dobrej jakości. Polecam

zakupy: skarpety i bielizna; sierpień 2009

plusy: dobra jakośc towaru i szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gochapala rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 39026 z 12.08.2009

W sklepie tym zaopatruję sie od lipca 2007r. łącznie siedem zamówień. Szybka realizacja zamówienia; towar zgodny z zamówieniem i opisem na stronie.POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Bioaktywne skarpetki zdrowotne SILVER SEACELL algi morskie i jon; sierpień 2009

plusy: błyskawiczna realizacja,super jakość towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiklina rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 38808 z 07.08.2009

W sklepie robię zakupy kolejny raz. Jestem bardzo zadowolona z jakości towarów oraz profesjonalności i szybkości obsługi. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana z dołączonym drobnym upominkiem. Zakupiłam wodę toaletową Hugo Boss XY kierując się przy wyborze obszernym opisem zamieszczonym na stronie sklepu (zapach bardzo mi się podoba). Wybrałam także podkoszulek bawełniany firmy Cornette i również się nie zawiodłam . Bardzo dobra jakość i wykonanie.

zakupy: woda xy for man, podkoszulek męski; sierpień 2009

plusy: kompetentność obsługi, szybkość realizacji, dobre opisy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KasiaD rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 37179 z 05.07.2009

bielizna wysokiej jakosci (jak w opisie).Szybka przesylka. Goraco polecam

zakupy: biustonosze-gorsenia, figi; czerwiec 2009

plusy: dobra jakosc towaru

minusy: brak na dzien dzisiejszy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 36206 z 17.06.2009

Szybka realizacja zamówienia; towar zgodny z zamówieniem i opisem na stronie- polecam!

zakupy: skarpety antyzapachowe; czerwiec 2009

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasiapriv rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 35785 z 09.06.2009

towar najwyższej jakości za b.przystępną cenę, różnorodność fasonów i rozmiarów - bez problemu można znaleźć coś dla siebie, zawsze profesjonalna obsługa, b.dobry kontakt dający możliwość monitorowania na bieżąco statusu zamówienia, szybka dostawa, bezproblemowa wymiana lub zwrot, duży + za program lojalnościowy.. kupowałam różne rzeczy i zawsze chętnie wracam po kolejne..zdecydowanie polecam wszystkim tego sprzedawcę :)

zakupy: skarpetki, bielizna, strój kąpielowy; czerwiec 2009

plusy: profesjonalna obsługa, różnorodny towar, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rosa1212 rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 35524 z 04.06.2009

Rewelacyjna współpraca. Szybka wysyłka. Towar pierwsza klasa. Gorąco polecam!!!

zakupy: gorset; czerwiec 2009

plusy: Niezawodność, pełny profesjonalizm.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Laura_S rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 34648 z 20.05.2009

bardzo jestem zadowolona z dokonanych zakupów. szybka dostawa :) otrzymane produkty były dokładnie takie jak przedstawione na zdjęciach w ofercie. dobra jakość produktów :) polecam :)

zakupy: gorset, koszulka; maj 2009

plusy: szeroki asortyment, soloidność realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

misiek541015 rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 34585 z 19.05.2009

100% satysfakcji z zakupów. Bardzo dobry kontakt, szybka i sprawna obsługa. Artykuły zawsze zgodne z ofertą. Kilkakrotnie dokonywałem zakupów i zawsze pełne zadowolenie. Gorąco polecam.

zakupy: bokserki męskie, skarpetki; maj 2009

plusy: Pełna informacja o statusie zamówienia, szybka dostawa

minusy: Wad nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz Fryc rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 32470 z 08.04.2009

Zakupy odbywają się błyskawicznie i bezproblemowo. Towar zakupiony jest wysokiej jakości.

zakupy: bielizna, kosmetyki do pilęgnacji; kwiecień 2009

plusy: Szybkość i rzetelność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna N. rekomenduje AvantiZakupy.pl opinia nr 31819 z 27.03.2009

Szybka realizacja przeprowadzonej transakcji

zakupy: Stanik; marzec 2009

plusy: szybko,solidnie, przystępna cena

minusy: bez zastrzeżżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER