Multimedia samochodowe i inne akcesoria.
Sklep Avde.pl

Kontakt

tel. 71 342 37 38
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Avde.pl > Opinie klientów

Sklep Avde.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2008r i posiada 15 opinii klientów w tym 94% pozytywnych.

Wystaw opinię

Szymon nie poleca Avde.pl opinia nr 279573 z 25.02.2014

Monitor zepsuł się po kilku dniach użytkowania. 31.01.2014 odesłałem monitor do naprawy gwarancyjnej. Do dnia dzisiejszego (25.02.2014) nie otrzymałem naprawionego produktu. Serwis tłumaczy się URLOPEM! w serwisie zewnętrznym i nie potrafi podać daty odesłania naprawionego produktu. Nie polecam nikomu zakupów w tym sklepie.

zakupy: Karmax PAS-702; styczeń 2014

plusy: Brak

minusy: Nie dotrzymują warunków gwarancji

Odpowiedź sklepu 25.02.2014

Opinia dotyczy produktu i serwisu zewnetrznego na prace ktorego nie mamy wplywu.

Odpowiedź Szymon 25.02.2014

Gwarancji udzielił sklep Avde, a nie serwis zewnętrzny i nie wywiązał się z zapisów które sam ustalił. Nie mam pretensji do sklepu o to, że produkt się zepsuł, zdarza się. Natomiast niedopuszczalne jest załatwianie naprawy gwarancyjnej w terminie grubo przekraczającym 14 dni (za pare dni będzie miesiąc) i tłumaczenie się tym że serwis ma urlop! Nic mnie nie obchodzi w jaki sposób sklep Avde załatwia swoje naprawy, czy to komuś zleca, czy naprawia sam. Gwarancji udzielił sklep i ma obowiązek się wywiązać z zapisów w niej widniejących. Urlop nie jest "uzasadnionym przypadkiem"!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wd230 rekomenduje Avde.pl opinia nr 86876 z 25.10.2011

Polecamy :) Szybko , 3 zakupy - zero problemow. Jedna paczka - 13 godzin szla. Reszta troche dluzej (do 24h)

zakupy: NVOX i CB Radio; październik 2011

plusy: gwarancja zwrotu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wp rekomenduje Avde.pl opinia nr 40920 z 26.09.2009

towar zamówiony dostalem po około trzech tygodniach, za to nie płaciłem za kuriera

zakupy: telewizor samochodowy; sierpień 2009

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pablo rekomenduje Avde.pl opinia nr 38079 z 22.07.2009

Sklep na najwyższym poziomie. Obsługa rewelacyjna. Terminowa dostawa. Wszystko na 10.

zakupy: radio CB; lipiec 2009

plusy: cena,szybk aprzesyłka,miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lukola rekomenduje Avde.pl opinia nr 37712 z 15.07.2009

profesjonalne podejście, szybka dostawa, towar dostarczony bez uszkodzeń-polecam

zakupy: dvd samochodowe; lipiec 2009

plusy: profesjonalizm i szybki kontakt po złozeniu zamówienia, ...

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Avde.pl opinia nr 37568 z 13.07.2009

Cala transkacja przebiegla profesjonalnie, towar i cena super!.Szczerze polecam ten sklep:)

zakupy: kamera cofania; lipiec 2009

plusy: uczciwosc,rzetelnosc,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Avde.pl opinia nr 36087 z 15.06.2009

Pełen profesjonalizm: błyskawiczna realizacja, miła obsługa i cena najniższa na rynkue - szczerze POLECAM !!!

zakupy: czujnik parkowania; czerwiec 2009

plusy: fachowa obsługa,szybka dostawa,niska cena

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lukas rekomenduje Avde.pl opinia nr 35816 z 09.06.2009

super , doradzili, szybko przywieżli , bez problemu.POLECAM!!!

zakupy: antena CB; czerwiec 2009

plusy: bdb kontakt,profesjonalizm,cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje Avde.pl opinia nr 34732 z 21.05.2009

Szybko,konkretnie i skutecznie!!!Polecam

zakupy: lodówka samochodowa; maj 2009

plusy: konkretna i fachowa obsługa,cena,szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Avde.pl opinia nr 34633 z 20.05.2009

Profesjonalne podejście do interesów, towar jak trzeba a przesyłka błyskawiczna.

zakupy: antena CB; maj 2009

plusy: fachowosc,rzetelnosc,bardzo dobry kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Boniu rekomenduje Avde.pl opinia nr 34522 z 18.05.2009

Wszystko ok, przesyłka bardzo szybka, sprzęt dobrze zapakowany, dobry kontakt telefoniczny. Polecam!

zakupy: odtwarzacz mp3; maj 2009

plusy: szeroki asortyment,cena,ekpres dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grechu rekomenduje Avde.pl opinia nr 34372 z 15.05.2009

Jestem bardzo zadowolony. Naprawdę solidna firma. Polecam!

zakupy: odtwarzacz dvd; maj 2009

plusy: profesjonalizm,miła obsługa,szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Avde.pl opinia nr 34122 z 12.05.2009

Solidny sprzedawca. Towary dobrej jakosci, nie ma tez problemu z terminowoscia przesylki. Spokojnie mozna u nich robic zakupy. POlecam kazdemu.

zakupy: Radio CB; maj 2009

plusy: fachowa obsługa,szybka przesyłka,szeroki asortyment,cena

minusy: `brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Avde.pl opinia nr 33947 z 08.05.2009

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zamówiłem, od razu otrzymałem emaila na temat dostawy i terminu. Nie trzeba zbyt długu czekać, zmówienie praktycznie jest do 2 dni, a obsługa w sklepie pełen profesjonalizm wszystko szybko i sprawnie.Pozdrawiam

zakupy: radio mp3; maj 2009

plusy: mila obsługa,konkurencyjne ceny,terminowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje Avde.pl opinia nr 32628 z 10.04.2009

Szczerze mogę polecić. Szybko i rzeczowo wyjaśniane są wszelkie wątpliwości. Kontakt i reakcja na uwagi klienta praktycznie natychmiastowe. Nic tylko kupować!!!

zakupy: radio mp3; kwiecień 2009

plusy: super kontakt,cena,szybka przesyłka,terminowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER