Artykuły dla dziecka i mamy.
Sklep BabyHit

Kontakt

tel. 509918095
Rawicz

Popularne produkty

15-36 kg, 0-13 kg, Dla Mamy, Spacerowe, Kreatywne, 9-18 kg, Smoczki, Akcesoria i pielęgnacja, LEGO, 9-36 kg, Samochody, Butelki, Naczynia i sztućce dla dzieci

Popularne marki

Baby ono, Cybex, Lovi, Maxi-cosi, Britax römer, Chicco, Canpol babies, Wader, Lego, Dumel, Smily play, Avionaut, Baby mix, , Medela, Coto baby, Recaro

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

BabyHit > Opinie klientów

Sklep BabyHit - monitorowana jakość obsługi

  63% - kontakt i obsługa

  75% - terminowość realizacji zamówienia

  66% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.02.2017r i posiada 7 opinii klientów w tym 43% pozytywnych.

Wystaw opinię

Karol nie poleca BabyHit opinia nr 465326 z 16.04.2021

Zamowienie numer 591020 (niech sobie pracownicy sprawdza) zamowione za pobraniem 12 kwietnia. Dzisiaj czyli w piatek 16 kwietnia 2021r zamowienie nadal lezy w sklepie mimo dostepnych rzeczy w magazynie. Kpina z kupującego.

zakupy: Numer 591020; kwiecień 2021

plusy: Jak narazie zadne

minusy: Kpina z kupujacego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta nie poleca BabyHit opinia nr 462518 z 18.12.2020

Sklep posiadał wymarzoną zabawkę dziecka. Nie spełnił on moich oczekiwań, ponieważ został przesłany zły zestaw. Po reklamacji i informacji telefonicznej oraz mailowej zostala wykonana wymiana. Niestety również została wysłana ZŁA ZABAWKA. Dziecko przez tą sytuację nie otrzyma wymarzonej zabawki na święta...

zakupy: Polly Pocket; grudzień 2020

plusy: nie mam opini

minusy: nie sprawdzają wysyłanego towaru mimo zapewnień klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aziarz rekomenduje BabyHit opinia nr 461206 z 25.09.2020

Fantastyczne podejście do klienta. Uczciwa informacja o produkcie. Zamówiłam ok. godziny13 w czwartek - kurier dostarczył w piątek na drugi dzień po 11.00. Co do wózka- wizualnie bardzo ładny. Zwrotny,zgrabny w miarę lekki, prosty w obsłudze. Część spacerowa leciutka.

zakupy: Wózek Cybex balios gondola i spacerówka; wrzesień 2020

plusy: Przemiły, kompetentny i uczciwy dział obsługi klienta

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GOSIA nie poleca BabyHit opinia nr 458566 z 18.04.2020

Zdecydowanie negatywna ocena perfidne ZACHOWANIE wobec matki która zamawia torbę niezbędną dla przechowania rzeczy pierwszej potrzeby.Torba nie spełniała podane przez sprzedawcę w konsultacji telefonicznej wymogów wobec czego została odesłana do sklepu.Sklep stwierdził że w dużej paczce do której zapakowałam torbę i śpiworek (był uszkodzonydlatego został również zwrócony)znajdowała się tylko jedna tańsza rzecz.I odmówił zwrotu pozostałej kwoty ponad 800 złPo moich wielokrotnych monitach i informacji że zgłaszam sprawę na policję sklep zmusił mnie do przyjęcia vołczera.Do dziś sprawa nie została wyjaśniona .Więc ostrzegam przed Zakupami w tym sklepie i absolutnie nie polecam!!!

zakupy: Cybex torba 14. 03.2020; kwiecień 2020

plusy: Brak zalet

minusy: Metody postepowania z klientam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje BabyHit opinia nr 458022 z 17.03.2020

Wspaniali ludzie. Jeżeli ktoś chce zrobić sobie problem to będzie go robił. Wystarczy napisać na Facebooku. Bez problemu anulowali moje zamówienie zrobione w zamieszaniu i zwrócili pieniążki. Gorąco polecam!!! Sympatyczni, profesjonalni. Do jednej przesyłki dostałam kilka gratisów!!!!

zakupy: Wózek euro cart volt pro; marzec 2020

plusy: Kontakt ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje BabyHit opinia nr 457514 z 17.02.2020

Polecam sklep z całą odpowiedzialnością Reklamowałem wózek dziecięcy po prawie dwóch latach użytkowania ( przetarła się i wypłowiała budka wózka, co wg. mnie nie było winą użytkownika) Producent początkowo wyraził chęć wymiany budki, co było satysfakcjonujące, jednak po odesłaniu wózka producent stwierdził , że nie podlega to gwarancji - sklep mimo takiej odpowiedzi producenta wymienił mi wózek na całkowicie nowy ! Brawo za takie podejście Polecam sklep

zakupy: wozek joie; marzec 2019

plusy: Podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Moniq nie poleca BabyHit opinia nr 448826 z 04.02.2019

nie polecam sklepu. otrzymałam produkt w zniszczonym opakowaniu (cały popekany karton) i sklep nie uznal reklamacji, potraktował to jako zwykły zwrot - czyli dwukrotnie płaciłam za przesyłkę, bo musiałam odesłać produkt na własny koszt, mimo, iż uszkodzenie nie było z mojej winy. odradzam zakupy

zakupy: CHICCO LEŻAK HOOPLA; styczeń 2019

plusy: szybka przesyłka

minusy: nie uznają reklamacji, mimo, że wina po ich stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER