Klocki i lalki oraz samochodziki i misie.
Sklep Bajkowykuferek.pl

Kontakt

tel. 502 149 759
Kraków

Popularne produkty

klocki, modeliki, lalki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Bajkowykuferek.pl > Opinie klientów

Sklep Bajkowykuferek.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 03.03.2009r i posiada 12 opinii klientów w tym 84% pozytywnych.

Wystaw opinię

romario rekomenduje Bajkowykuferek.pl opinia nr 65535 z 24.11.2010

sklep SUPER w dwa dni orztymalam paczkę z właściwą zawartością cena też Super Święty Mikołaj się spisał na piątkę

zakupy: Bionicle; listopad 2010

plusy: OK!!!!!!!!!!!!!!!

minusy: Wszystko Ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brak rekomenduje Bajkowykuferek.pl opinia nr 58465 z 02.08.2010

szybka realizacja zamówienia, towar odpowiada temu, co widać na zdjęciu, dobrze zapakowana paczka

zakupy: zabawki; sierpień 2010

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Bajkowykuferek.pl opinia nr 58075 z 25.07.2010

Ze względu na cenę. Wszystko OK.

zakupy: Skyhopper; lipiec 2010

plusy: normalny sklep

minusy: brak odpowiedzi na pytanie o przewidywany termin wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Bajkowykuferek.pl opinia nr 57809 z 20.07.2010

Przesyłka dotarła o czasie. Wszystko w porządku , kompletne a nawet z prezentem za co dziękuję. Krótko mówiac POLECAM.

zakupy: Playmobil; lipiec 2010

plusy: SZYBKOŚC I GRATISY

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Bajkowykuferek.pl opinia nr 57251 z 09.07.2010

Dostarczony towar był zgodny z moim zamówieniem(nieuszkodzony, ładnie zapakowany). Jedynie termin przesyłki z 1-2 dni został opóźniony do 4dni .Niemniej polecam:)

zakupy: Leżaczek-bujaczek Fisher Price; lipiec 2010

plusy: Dobry kontakt ze sklepem i miła obsługa.

minusy: Opóźniony termin przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje Bajkowykuferek.pl opinia nr 56594 z 28.06.2010

Zakupiłam odkurzacz BOSCH. Zabawka przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Nie znałam do tej pory firmy KLEIN, a okazuje się ze ma znakomitej jakosci zabawki edukacyjne i ogromny wybór, a BAJKOWY KUFEREK oferuje najleszą cene w Polsce, a dużo szukałam zanim dokonałam zakupu. No i ekspresowa wysyłka, na drugi dzień od zamówienia zabawka była u mnie

zakupy: ODKURZACZ KLEIN na licencji BOSCH; czerwiec 2010

plusy: Wielki asortyment, profesjonalizm, najtaniej w Polsce

minusy: mogliby się lepiej reklamowac, bo przypadkowo ich znalaz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek nie poleca Bajkowykuferek.pl opinia nr 55071 z 30.05.2010

Na www widnieje san magazynu. Szkoda, że ma się nijak do stanu rzeczywistego. Dwukrotnie brak towaru na stanie (dobrze, że płaciłem gotówką a nie przelewem). Na pytanie "co w takim razie jest?" kazano mi przyjechać i wybierać na miejscu. dziękuję.

zakupy: BOSCH - KLEIN 8375; maj 2010

plusy: bo akurat był blisko

minusy: oszustwa związane ze stanem magazynowym

Odpowiedź sklepu 30.05.2010

Rzeczywiście był bład w przypadku zamówienia jednej zabawki, druga zamawiana została odebrana osobiście w sklepie i co najciekawsze klient wychodzi zadowolony, po czym pisze taką "przyjemną" opinię. Co do słowa "kazano" uważam za przesadę, gdyż uważam sporą różnicę nad stwierdzeniem KAZANO od POPROSZONO, a skoro klient i tak wybierał się do sklepu, to łatwiej wybrac cos zastępczego na miejscu ( co nastąpiło) od pisania w meilach.

Odpowiedź Radek 30.05.2010

Oczywiście, że potwierdzam swoją opinię. Dwukrotnie brak towaru, pomimo, że stan na stronie www wskazywał jego obecność (raz w ilości 5 sztuk a kolejnej zabawki w ilości 2 sztuk). Co więcej po zakończeniu "tranzakcji" dalej na www widniał stan dodatni a przecież towaru nie było. Mogę się zgodzić, że poproszono. Bo oczywiście zaproponowanie Klientowi czegoś to juz jest za trudne (a moze sami nie wiedzą co maja na półkach). Nie przypominam sobie też, żebym wychodził specjalnie zadowolony. Powiedzenie "dziękuję" jest minimum kultury niezależnie od tego czy mam odczucia pozytywne czy negatywne.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Bajkowykuferek.pl opinia nr 54827 z 26.05.2010

Szukałem zabawki firmy Playmobil i nigdzie nie mogłem jej znaleźć tylko tu. Szybko więc zamówiłem i po dwóch dniach już to miałem. Polecam sklep za duży wybór, szybkość wysyłki, bieżące informacje o statusie przesyłki

zakupy: Playmobil - łódź podwodna; maj 2010

plusy: duży wybór, szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Bajkowykuferek.pl opinia nr 53761 z 11.05.2010

Na wyborze sklepu zaważyl fakt dotepności zestawu klocków Lego Star Wars. Obsługa i dostawa błyskawiczna, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam ten sklep.

zakupy: Lego Star Wars; maj 2010

plusy: rzetelność

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Bajkowykuferek.pl opinia nr 52808 z 26.04.2010

Bardzo szybka obsługa i rzetelna. Nie było żadnych problemów ze zrealizowaniem zamówienia. Polecam sklep.

zakupy: pojazd z filmu Autka; kwiecień 2010

plusy: szyka obługa

minusy: --

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Bajkowykuferek.pl opinia nr 52712 z 23.04.2010

Wybrałam ten sklep, ponieważ towar był stosunkowo tani. Mile zaskoczyłam sięwspaniałą komunikacją i szybkością dostawy. Mimo, że było napisane iż będę czekała na przesyłkę 1-3 dni roboczych, otrzymałam ją po 24 godzinach.Towar był dobrze zapakowany i nie zniszczony podczas przesyłki.

zakupy: Klocki Lego; kwiecień 2010

plusy: szybkość

minusy: mały wybór towaru, dużo produktów niedostępnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beti nie poleca Bajkowykuferek.pl opinia nr 43066 z 07.11.2009

Jeszcze nie spotkałam się z taką niekompetencją, jak w tym sklepie. Zamówiłam tam zabawkę dla 3-letniej córeczki (w nagrodę za ładne łykanie lekarstw w czasie choroby), na stronie przedmiotu było napisane, iż dostępne są 4 sztuki, w regulaminie, że wysyłają w ciągu 3-5 dni, zamówiłam kurierem za pobraniem, czekałam tydzień i nic. W końcu wysłałam maila z zapytaniem co się dzieje z moim zamówieniem... dostałam odpowiedź, że tej zabawki nie ma, a zamówienie zostaje anulowane. Tylko ciekawe dlaczego do tej pory na stronie tego przedmiotu jest informacja, że jest on dostępny?! I dlaczego nie zostałam o tym wcześniej poinformowana?! Skutek jest taki, że córcia jest strasznie rozczarowana, a ja bardzo zła na ten sklep. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!

zakupy: Latarka konik - Fisher Price; październik 2009

plusy: Brak.

minusy: Same wady.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER