Srebrne kolczyki, łańcuszki oraz bursztyny.
Sklep Bestsilver.pl

Kontakt

tel. 692528472
Bydgoszcz

Popularne produkty

BiĹźuteria Damska, biżuteria męska, biżuteria złota, biĹźuteria męska, Root, Czyszczenie Srebra

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 57
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Bestsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Bestsilver.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.10.2010r i posiada 58 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

ameba rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 312577 z 26.09.2014

Jestem miło zaskoczony,polecam sklep,jakosc i czas dostawy jest zaletą tego sklepu,w krótkich słowach opierając się moich odczuciach,sklep GODNY POLECENIA i napewno jeszcze nie raz tu wróce:)

zakupy: Łańcuszek srebrny pancerka 60cm 5, 3mm Pozłacany 24k; wrzesień 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRyszard rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 303365 z 29.07.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania, szybka dostawa i dobry towar.

zakupy: męski łańcuszek figaro 55cm; lipiec 2014

plusy: szybkość i srebro

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Madzia rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 302565 z 23.07.2014

szybkość wysyłki i bardzo dobra jakość srebrnej biżuterii, plus za fajne opakowanie oraz metki

zakupy: łańcuszek srebrny pancerka 50cm męski; lipiec 2014

plusy: wysoka jakość wyrobów, expresowa dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 297357 z 20.06.2014

Szybka wysyłka, towar ze srebra, jestem bardzo zachwycona, jeszcze na pewno coś kupię.

zakupy: łańcuszek srebrny damski; maj 2014

plusy: doradztwo sklepu, ładny łańcuszek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 291529 z 15.05.2014

super towar za super cenę, fajne srebro

zakupy: kolczyki srebrne, męski łańcuszek; maj 2014

plusy: szybka wysyłka i jakość srebra

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 286697 z 10.04.2014

Dobre ceny za srebrną biżuterię, szybka wysyłka towaru.

zakupy: bransoleta męska pancerka; kwiecień 2014

plusy: dobry towar, szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 285369 z 01.04.2014

Szybka dostawa i doskonała jakość srebra

zakupy: łańcuszki srebrne, łańcuszek pancerka; marzec 2014

plusy: szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 280821 z 04.03.2014

wybrałam sklep gdyż tylko tu znalazłam taki łańcuszek w takiej cenie

zakupy: łańcuszek szcześcia; grudzień 2013

plusy: dobra cena

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

deka rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 272361 z 17.01.2014

Sprawnie, szybko, uczciwie. Nawet przy problemach z dostarczeniem ( z winy doręczyciela) towar został ponownie wysłany.

zakupy: łańcuszek, bransoleta; grudzień 2013

plusy: uczciwość, solidność, uprzejmość

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

migras rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 269433 z 30.12.2013

łancuszek gucci

zakupy: gucci łancuszek; grudzień 2013

plusy: miła i wspaniała obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 262425 z 01.12.2013

Tanio.Bardzo szybka dostawa.Towar dobrej jakości i zgodny z opisem.Miłe zaskoczenie w formie prezentu.

zakupy: dwa łańcuszki; listopad 2013

plusy: bardzo szybka dostawa,super towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pina rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 250133 z 07.10.2013

superjestem bardzo zadowolona i dziękuję za chusteczki:)

zakupy: łancuszek; październik 2013

plusy: all

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 239469 z 24.08.2013

Duży wybór biżuterii w dostępnej cenie. Ekspresowa wysyłka.

zakupy: dwa łańcuszki, kolczyki, naszyjnik srebr; sierpień 2013

plusy: rzetelność, wiarygodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 239465 z 24.08.2013

Duży wybór biżuterii w dostępnej cenie. Ekspresowa wysyłka.

zakupy: dwa łańcuszki, kolczyki, naszyjnik srebr; sierpień 2013

plusy: rzetelność, wiarygodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tatiana rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 216141 z 30.04.2013

Sklep BESTSILVER to źródło wiarygodne, towar jest zgodny z opisem. Robię już kolejny raz zakupy ym razem na upominek na Komunie. Ceny konkurencyjne, szybka dostawa, obsługa na 5. Polecam

zakupy: kolczyki, łańcuszek, zawieszka; kwiecień 2013

plusy: szybka dostawa, świetna obsługa, fajne produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WesołaMelania rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 195861 z 28.01.2013

Zakupy zgodne z zamówieniem. Błyskawiczna przesyłka w 2 dni priorytet poczta. POLECAM

zakupy: Łańcuszek srebrny 70cm i kolczyki; styczeń 2013

plusy: Szybka dostawa, niskie ceny, dobra jakość produktów

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 193529 z 17.01.2013

Bardzo dobrej jakości produkty w niskich cenach. Duży wybór. Na pewno niedługo zrobię tu następne zakupy. Gorąco polecam ten sklep.

zakupy: srebrny łańcuszek 70 cm, zawieszka; grudzień 2012

plusy: dokładny opis towarów, zdjęcia zgodne z rzeczywistością

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ira rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 193013 z 15.01.2013

Szukałam ciekawej biżuterii i znalazłam w tym sklepie. Duży wybór i każdy znajdzie coś dla siebie.Dobre ceny.

zakupy: kolczyki, naszyjnik, bransoletka; styczeń 2013

plusy: szybkość realizacji i korespondencja e-mail

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 186881 z 20.12.2012

Bardzo dobre ceny, świetny kontakt ze sprzedającym!

zakupy: łańcuszek męski; grudzień 2012

plusy: cena i profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 186701 z 20.12.2012

Śliczna biżuteria , świetny kontakt i super szybka wysyłka.

zakupy: Bransoletka; grudzień 2012

plusy: Śliczna biżuteria , tanio i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER