Srebrne kolczyki, łańcuszki oraz bursztyny.
Sklep Bestsilver.pl

Kontakt

tel. 692528472
Bydgoszcz

Popularne produkty

Biżuteria Damska, biżuteria męska, biżuteria złota, Root, Czyszczenie Srebra

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 58
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Bestsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Bestsilver.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.10.2010r i posiada 59 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Darek rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 316861 z 29.10.2014

Sklep znalazłem w trakcie poszukiwań biżuterii o konkretnym wzorze

zakupy: Łańcuch pancerka 55 cm, 7mm + bransoleta; październik 2014

plusy: szybka i tania wysyłka za granicę bez "ceregieli&qu...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ameba rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 312577 z 26.09.2014

Jestem miło zaskoczony,polecam sklep,jakosc i czas dostawy jest zaletą tego sklepu,w krótkich słowach opierając się moich odczuciach,sklep GODNY POLECENIA i napewno jeszcze nie raz tu wróce:)

zakupy: Łańcuszek srebrny pancerka 60cm 5, 3mm Pozłacany 24k; wrzesień 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRyszard rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 303365 z 29.07.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania, szybka dostawa i dobry towar.

zakupy: męski łańcuszek figaro 55cm; lipiec 2014

plusy: szybkość i srebro

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Madzia rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 302565 z 23.07.2014

szybkość wysyłki i bardzo dobra jakość srebrnej biżuterii, plus za fajne opakowanie oraz metki

zakupy: łańcuszek srebrny pancerka 50cm męski; lipiec 2014

plusy: wysoka jakość wyrobów, expresowa dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 297357 z 20.06.2014

Szybka wysyłka, towar ze srebra, jestem bardzo zachwycona, jeszcze na pewno coś kupię.

zakupy: łańcuszek srebrny damski; maj 2014

plusy: doradztwo sklepu, ładny łańcuszek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 291529 z 15.05.2014

super towar za super cenę, fajne srebro

zakupy: kolczyki srebrne, męski łańcuszek; maj 2014

plusy: szybka wysyłka i jakość srebra

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 286697 z 10.04.2014

Dobre ceny za srebrną biżuterię, szybka wysyłka towaru.

zakupy: bransoleta męska pancerka; kwiecień 2014

plusy: dobry towar, szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 285369 z 01.04.2014

Szybka dostawa i doskonała jakość srebra

zakupy: łańcuszki srebrne, łańcuszek pancerka; marzec 2014

plusy: szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 280821 z 04.03.2014

wybrałam sklep gdyż tylko tu znalazłam taki łańcuszek w takiej cenie

zakupy: łańcuszek szcześcia; grudzień 2013

plusy: dobra cena

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

deka rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 272361 z 17.01.2014

Sprawnie, szybko, uczciwie. Nawet przy problemach z dostarczeniem ( z winy doręczyciela) towar został ponownie wysłany.

zakupy: łańcuszek, bransoleta; grudzień 2013

plusy: uczciwość, solidność, uprzejmość

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

migras rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 269433 z 30.12.2013

łancuszek gucci

zakupy: gucci łancuszek; grudzień 2013

plusy: miła i wspaniała obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 262425 z 01.12.2013

Tanio.Bardzo szybka dostawa.Towar dobrej jakości i zgodny z opisem.Miłe zaskoczenie w formie prezentu.

zakupy: dwa łańcuszki; listopad 2013

plusy: bardzo szybka dostawa,super towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pina rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 250133 z 07.10.2013

superjestem bardzo zadowolona i dziękuję za chusteczki:)

zakupy: łancuszek; październik 2013

plusy: all

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 239469 z 24.08.2013

Duży wybór biżuterii w dostępnej cenie. Ekspresowa wysyłka.

zakupy: dwa łańcuszki, kolczyki, naszyjnik srebr; sierpień 2013

plusy: rzetelność, wiarygodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 239465 z 24.08.2013

Duży wybór biżuterii w dostępnej cenie. Ekspresowa wysyłka.

zakupy: dwa łańcuszki, kolczyki, naszyjnik srebr; sierpień 2013

plusy: rzetelność, wiarygodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tatiana rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 216141 z 30.04.2013

Sklep BESTSILVER to źródło wiarygodne, towar jest zgodny z opisem. Robię już kolejny raz zakupy ym razem na upominek na Komunie. Ceny konkurencyjne, szybka dostawa, obsługa na 5. Polecam

zakupy: kolczyki, łańcuszek, zawieszka; kwiecień 2013

plusy: szybka dostawa, świetna obsługa, fajne produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WesołaMelania rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 195861 z 28.01.2013

Zakupy zgodne z zamówieniem. Błyskawiczna przesyłka w 2 dni priorytet poczta. POLECAM

zakupy: Łańcuszek srebrny 70cm i kolczyki; styczeń 2013

plusy: Szybka dostawa, niskie ceny, dobra jakość produktów

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 193529 z 17.01.2013

Bardzo dobrej jakości produkty w niskich cenach. Duży wybór. Na pewno niedługo zrobię tu następne zakupy. Gorąco polecam ten sklep.

zakupy: srebrny łańcuszek 70 cm, zawieszka; grudzień 2012

plusy: dokładny opis towarów, zdjęcia zgodne z rzeczywistością

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ira rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 193013 z 15.01.2013

Szukałam ciekawej biżuterii i znalazłam w tym sklepie. Duży wybór i każdy znajdzie coś dla siebie.Dobre ceny.

zakupy: kolczyki, naszyjnik, bransoletka; styczeń 2013

plusy: szybkość realizacji i korespondencja e-mail

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 186881 z 20.12.2012

Bardzo dobre ceny, świetny kontakt ze sprzedającym!

zakupy: łańcuszek męski; grudzień 2012

plusy: cena i profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER