Srebrne kolczyki, łańcuszki oraz bursztyny.
Sklep Bestsilver.pl

Kontakt

tel. 692528472
Bydgoszcz

Popularne produkty

BiĹźuteria Damska, biżuteria męska, biżuteria złota, biĹźuteria męska, Root, Czyszczenie Srebra

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 57
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Bestsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Bestsilver.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.10.2010r i posiada 58 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Michalina rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 185941 z 18.12.2012

Produkt wysokiej jakości srebro 925.Porównując ceny u innych dostawców bardzo korzystna cena.Świetny kontakt ze sprzedawca.Przesyłka szybko i na czas.Świetny sprzedawca,na pewno skorzystam z jego oferty handlowej.

zakupy: żmijka 40 cm kolczyki kule i żmijka 50 c; grudzień 2012

plusy: szybko profesjonalnie na czas produkt wysokiej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 184561 z 14.12.2012

Bestsilver oferuje szeroki wybór biżuterii, którą można kupić za bardzo przystępną cenę. Biżuteria jest bardzo dobrej jakości. Strona "www" sklepu jest przejrzysta i czytelna, prezentowana biżuteria jest dobrze opisana, a zakupione produkty są zgodne z opisem. Kontakt po dokonaniu zamówienia odbywa się na bieżąco i przesyłka jest szybko wysyłana. Polecam zakupy w Bestsilver!

zakupy: bransoletki, kolczyki, naszyjnik, wisior; grudzień 2012

plusy: Jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martaŁódź rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 173581 z 08.11.2012

Polecam bardzo serdecznie , szybka wysyłka , przywieszka aniołek śliczna :)

zakupy: aniołek; listopad 2012

plusy: niskie ceny

minusy: nie ma żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 170065 z 25.10.2012

sklep zrealizował moje zamówienie w czasie krótkim po sprawdzeniu płatności, oczywiście można płacić też przy odbiorze paczki, polecam ten sklep, ładna czytelna strona i zdjęcia towaru wyczerpują opisy towarów.Polecam ten sklep.

zakupy: dwa łancuszki srebrne i zawieszka; październik 2012

plusy: zgodne z oczekiwaniem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 168501 z 18.10.2012

Na sklep wpadłam przez czysty przypadek i nie żałuję :) Oczywiście, że spełnił moje oczekiwania. Trochę się bałam, że kolczyki zakupione przez internet nie spełnią moich oczekiwań, na szczęście niepewność przeszła, gdy zobaczyłam moje nowe kolczyki w swoich rękach :) :)

zakupy: kolczyki; październik 2012

plusy: bardzo szybko, tanio i rewelacyjnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia68 rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 167165 z 12.10.2012

Miła i profesjonalna obsługa,szybka dostawa towaru,dostępna cena-pełen profesjonalizm

zakupy: łańcuszek; październik 2012

plusy: szybkosć,dostępność ,profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 125301 z 19.05.2012

Robiłam zakupy pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Bałam się płacić przelewem więc wybrałam płatność przy odbiorze, a całkiem niepotrzebnie. Już w dniu zamówienia zadzwonił do mnie Pan, by potwierdzić zamówienie, a przesyłka była u mnie już dzień później. Rewelacja i polecam!!!

zakupy: kolczyki srebrne, zawieszki srebrne; maj 2012

plusy: kontkat, obsługa, terminowość,jakość produktów

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lina nie poleca Bestsilver.pl opinia nr 119145 z 24.04.2012

UWAGA! Od 25 marca czekam na zamówiony srebrny łańcuszek ( dziś 24 kwietnia). Mimo telefonów i maili m.in. o odstąpieniu od umowy i żądaniu zwrotu pieniędzy brak odzewu ze strony sklepu, jak i zwrotu pieniędzy... Zgłaszam sprawę na policję. NIE POLECAM!

zakupy: srebrny łańcuszek; marzec 2012

plusy: nie mam zdania

minusy: brak zwrotu pieniędzy za niedostarczone zamówienie

Odpowiedź sklepu 24.04.2012

25 marca zamówienie, 26 marca wysyłka - tak działamy. Zamówienie to łańcuszek srebrny wraz z przesyłką za 29,98zł (list polecony priorytet ) - przesyłka została zareklamowana na poczcie, o czym Pani wie. Nie mogę się zgodzić z Pani negatywną opinią, ponieważ wie Pani o całej procedurze reklamacji na poczcie (jest trochę długa) - została Pani o niej powiadomiona, nie mogę zgodzić się na oddanie pieniędzy bez wiadomości z Poczty Polskiej co stało się z przesyłką. Uważam opinię za całkowicie krzywdzącą i niesprawiedliwą. Tym bardziej jeśli chodzi o kontakt z nami, który jest cały czas, dzwoniła Pani zawsze mocno po 20 i zawsze odbierałem telefon. Pieniądze i tak Pani odzyska - tylko jak pisałem wyżej - muszę dostać wiadomość z Poczty Polskiej co stało się z przesyłką. serdecznie pozdrawiam www.bestsilver.pl

Odpowiedź lina 25.04.2012

Zgłosiłam już sprawę do Rzecznika Spraw Konsumenta. To bardzo nie ładnie z Waszej strony tak wykorzystywać klientów. Prawo mówi,że sprawa niedostarczenia paczki przez Pocztę Polską to Pana sprawa, a nie wywiązał się Pan z umowy zawartej ze mną. Ja z Pocztą nie miałam żadnej umowy. To że nie ma Pan wyjaśnionej sprawy z Pocztą Polską, nie upoważnia Pana do nieoddania mi pieniędzy. Gdyby Pan był w porządku to wysłałby Pan zamówienie jeszcze raz, gdy tylko zgłosiłam niedotarcie towaru, a Pan robi wielkie problemy o 30zł?! To tylko swiadczy o Waszej firmie. Dokładnie znam swoje prawa i zacytuję Pański komentarz "nie mogę zgodzić się na oddanie pieniędzy bez wiadomości z Poczty Polskiej co stało się z przesyłką" jest wbrew prawu! Bardzo nie ładnie i nieuczciwie z Waszej strony. Strach pomyśleć, co by było, gdyby trafiło na kogoś, kto się nie zna na ustawach. Podtrzymuję swoje zdanie NIE POLECAM tego sklepu! Jeśli przesyłka dotrze, to dobrze, ale gdy zaginie będziecie mieli Państwo kupujący wielkie problemy z odzyskaniem pieniędzy jak widać.

Odpowiedź sklepu 25.04.2012

Sprawa została załatwiona, pieniądze oddane, przepraszam za Pocztę Polską,rzadko zdarza się przywłaszczenie przesyłki - ale się czasem zdarza. Serdecznie pozdrawiam, Bestsilver Karol Jarzeński

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 99653 z 17.02.2012

Dobre ceny

zakupy: łańcuszek; styczeń 2012

plusy: Dobre ceny i duzy wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 99641 z 17.02.2012

Duży wybór, atrakcyjne ceny. Sympatyczny kontakt.

zakupy: bransoletka srebrna; luty 2012

plusy: duży asortyment, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

violka rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 98341 z 13.02.2012

Bardzo ładna biżuteria srebrna w przystępnych cenach. Miły błyskawiczny kontakt, przesyłka express :)

zakupy: bransoletka, kolczyki; luty 2012

plusy: jakość produktów, super obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 98301 z 13.02.2012

Szybka realizacja zamówienia, niskie ceny i bardzo dobry kontakt. Polecam wszystkim

zakupy: łańcuszek i kolczyki; styczeń 2012

plusy: cena, szybkość realizacji i kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 98273 z 13.02.2012

szybka ,fachowa obsługa

zakupy: łańcuszek; grudzień 2011

plusy: fachowa pomoc w wyborze

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcino rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 98265 z 13.02.2012

Super obsługa, będę tu wracać ! Sprzedawca na poziomie !

zakupy: Wisiorek damski; listopad 2011

plusy: Super obsługa, będę tu wracać ! Sprzedawca na poziomie !

minusy: BRAK WAD !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 98225 z 13.02.2012

Do sklepu trafiłem przypadkiem i chyba zostanę stałym klientem. Pozdrawiam przemiłą obsługę i dziękuję!

zakupy: bransoletka; styczeń 2012

plusy: Rewelacyjna obsługa i szeroki wybór.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malgolas rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 98221 z 13.02.2012

Zakup w piątek, w poniedziałek kolczyki były już u mnie. Rewelacyjny Bestsilver. Wyrobie 1-klasa, z próbą, a nie jak tandeta z allergio.

zakupy: kolczyki; luty 2012

plusy: szybka przesyłka, doskonały towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

włodi rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 81302 z 24.07.2011

Dobra cena, szybka dostawa, dobry kontakt

zakupy: srebrny łańcuszek; lipiec 2011

plusy: szybkość dostawy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luiza rekomenduje Bestsilver.pl opinia nr 74786 z 06.04.2011

jak najbardziej polecam!! biżuteria prześliczna, zero problemów, przesyłka tania i paczka bardzo szybko zostala wysłana! super

zakupy: łancuszek męski, kolczyki, bransoletka; kwiecień 2011

plusy: jakość, dobry kontakt, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER