Podzespoły i peryferia komputerowe, sprzęt fotograficzny.
Sklep Bino.pl

Kontakt

tel. 12 260 11 00
Kraków

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 90
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Bino.pl > Opinie klientów

Sklep Bino.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 92 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

tapo rekomenduje Bino.pl opinia nr 341721 z 08.05.2015

zawsze sprawna realizacja

zakupy: karta pamięci; maj 2015

plusy: solidność, szybkość, fachowość

minusy: trudno zaparkować w pobliżu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Bino.pl opinia nr 310353 z 11.09.2014

Znalazłam w Internecie, mial dużo dobrych opinii, towar konkurencyjny.

zakupy: młynek do kawy Graef; wrzesień 2014

plusy: niedrogo i szybko

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Bino.pl opinia nr 278405 z 19.02.2014

Atrakcyjna cena, w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Wenger Legacy torba do notebooka 17''; luty 2014

plusy: Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Bino.pl opinia nr 274557 z 28.01.2014

Najniższa cena zakupu produktu.

zakupy: Steelseries 6gv2; styczeń 2014

plusy: Niska cena zakupu.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek nie ma zdania o Bino.pl opinia nr 272909 z 20.01.2014

sklep był jednym z paru w którm towar był najtańszy

zakupy: słuchawki razer kraken pro; styczeń 2014

plusy: cena szybkość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Bino.pl opinia nr 269645 z 01.01.2014

Bo sprawdził się wcześniej.

zakupy: A-DATA 1TB 2, 5 cala USB 3.0 Superior Series SH14 (ASH14-1TU3-CRD; grudzień 2013

plusy: Szybkość, kompetencja, fachowa, konkretna i miła obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doda rekomenduje Bino.pl opinia nr 267553 z 19.12.2013

Jak najbardziej wszystko ok...Polecam

zakupy: Myszka hp; grudzień 2013

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

_gerwaz_ rekomenduje Bino.pl opinia nr 260981 z 26.11.2013

Bliskość zamieszkania, tanie oferta, szybka informacja, rzetelne przekaz informacji. Spełnił moje oczekiwania w 90 %

zakupy: Czytnik kart Manta M349; listopad 2013

plusy: tania oferta

minusy: dużo rzeczy z oferty nie ma nawet w magazynie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szymo rekomenduje Bino.pl opinia nr 257757 z 13.11.2013

Sklep oferuje najniższe ceny produktów. Transakcja dobiegła pomyślnie, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam.

zakupy: Pamięć Kingston DDR2 2048MB 800MHz; listopad 2013

plusy: niska cena produktów, szybka realizacja

minusy: przy płatności kartą pobierana jest prowizja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zaw rekomenduje Bino.pl opinia nr 257613 z 13.11.2013

BINO.pl w 90% moich zakupów wybieram zawsze, ponieważ zawsze jest i konkurencyjny cenowo, i bardzo sprawny jako sprzedawca !

zakupy: HUBy USB - 3 rodzaje; listopad 2013

plusy: szybkość, sprawność, niskie ceny

minusy: nie znalazłem żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darko rekomenduje Bino.pl opinia nr 256981 z 09.11.2013

Wszystko super zapakowana przesyłka super kontakt super dostawa

zakupy: call of duty mw3; listopad 2013

plusy: super cena wysyłka kontakt

minusy: zadnei wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Bino.pl opinia nr 256889 z 08.11.2013

Polecam w 100 % sklep BINO.PL , przesyłka dostarczona w szybkim tempie oraz co najważniejsze , w nienaruszonym stanie .

zakupy: Pendrive; listopad 2013

plusy: kontakt,obsługa,czas realizacji,zgodność towaru.

minusy: Za mało się o nim mówi .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz rekomenduje Bino.pl opinia nr 256117 z 05.11.2013

Niskie ceny płyt DVD,duży wybór :)

zakupy: Płyty DVD; listopad 2013

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Nie ma wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kwaka rekomenduje Bino.pl opinia nr 255697 z 02.11.2013

Wybrałam ten sklep ze względu na przystępne ceny, możliwość zapłaty przy odbiorze oraz pozytywne opinie na jego temat.

zakupy: Aparat fotograficzny, słuchawki; październik 2013

plusy: przystępne ceny, doskonała komunikacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

W.Wojciech rekomenduje Bino.pl opinia nr 253285 z 21.10.2013

Jest położony blisko mojego domu, korzystam czasem z zakupów, a niekiedy i krótkich porad. Jest to b.dobry sklep

zakupy: Teraz kupiłem myszki!; październik 2013

plusy: Miła obsługa, a to więcej niż dobry towar!

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje Bino.pl opinia nr 232213 z 20.07.2013

Bardzo polecam sklep i miłą obsługę oraz sprzedawców którzy zawsze pomogą i służą pomocą. Polecam

zakupy: HSK Acar F5F (listwa zasilająco-filtrująca, czarna, 5m); lipiec 2013

plusy: wygląd, cena wygoda estetyczny jakość wykonania so...

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skalmar rekomenduje Bino.pl opinia nr 224729 z 13.06.2013

Nie rozpisując się za wiele: 3 x S (Solidnie-Szybko-Sprawnie)!!! Bardzo dobry i miły kontakt e-mailowy i telefoniczny. Szybka realizacja zamówienia. Zamówione przedmioty zgodne z opisem i tańsze niż u konkurencji. Czy więcej czegoś potrzeba? Serdecznie polecam sklep BINO.pl wszystkim, którzy poszukują profesjonalizmu przy zawieraniu i realizacji transakcji.

zakupy: DDR2 2x2GB 1066MHz, Win8 Pro PL upg BOX; czerwiec 2013

plusy: Solidność,szybkość,sprawność w działaniu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gerard rekomenduje Bino.pl opinia nr 221585 z 28.05.2013

dobra cena ,doskonała obsługa,

zakupy: pamięć ram; maj 2013

plusy: Solidność,profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwa rekomenduje Bino.pl opinia nr 220173 z 22.05.2013

Serdecznie polecam, wszystko w najlepszym porządku.

zakupy: joystick Genius; maj 2013

plusy: Wszystko ok

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Peeotr rekomenduje Bino.pl opinia nr 211857 z 11.04.2013

Bardzo konkurencyjne ceny, kupuję tu po raz kolejny i nigdy nie nie zawiódł

zakupy: Zewnątrzny dysk twardy Verbatim; kwiecień 2013

plusy: niskie ceny, szybka realizacja, płatność przy odbiorze

minusy: jak mam napisać o wadach, kiedy nie zauważyłem...??

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER