Czapki dla dzieci oraz dziecięce akcesoria odzieżowe
Sklep BIRKO - czapki dla dzieci

Kontakt

tel. +48 601 21 55 73
ŁÓDŹ

Popularne marki

BIRKO, KONWAR

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 39
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

BIRKO - czapki dla dzieci > Opinie klientów

Sklep BIRKO - czapki dla dzieci - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.09.2006r i posiada 39 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

KRASNAL rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 395762 z 20.10.2016

Kupiłem w Waszym sklepie czapeczkę do psania. Jest wspaniała, a sen w niej jest słodki! Pozdrawiam!

zakupy: CZAPKA SMERFUŚ B - NIEBIESKA SMERFOWY 46; wrzesień 2016

plusy: rzetelność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia, Szkocja rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 92861 z 07.01.2012

mój synek ma AZS i nie może nosić wełnianych ubrań bo drażnią jego skore czapeczki birko które kupuje są z bawełny z kolekcji jesiennej idealne dla niego kontakt ze sprzedawca jest bardzo dobry, w okresie Bożego Narodzenia zamówienie zostało zrealizowane bardo szybko nie miałam problemów z wysyłka za granice polecam i dziękuje

zakupy: czapka HIPOPOTAM, MISIU, czapka SMERFUŚ B; grudzień 2011

plusy: b. dobry kontakt z dostawca

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 63518 z 25.10.2010

Bardzo szybka realizacja zamówienia, bezbłędna obsługa. Sklep godny polecenia. Zakupiłam 3 czapeczki + rękawiczki, jestem bardzo zadowolona. POLECAM!

zakupy: czapeczki + rękawiczki; październik 2010

plusy: szybka realizacja,dobra cena i jakość oferowanych towaró

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 62945 z 15.10.2010

Jestem w 100% zadowolona z zakupów w sklepie Birko. Chusteczki pod szyję śliczne, jakościowo super a wysyłka bardzo szybka. Obsługa również bardzo miła. Polecam

zakupy: chusteczki pod szyję, rękawiczki; październik 2010

plusy: szybko i tanio

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moniczek.b rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 51198 z 30.03.2010

Towar I klasa, bardzo miły kontakt, a wymiana towaru nie jest dla nich problemem. Szybkość i rzetelność to ich atuty. Kupuję u nich od kilku lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam.

zakupy: Jak zwykle czapeczki na różne pory roku.; marzec 2010

plusy: jak wyżej

minusy: nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doreczka82 rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 48238 z 10.02.2010

Super sklep, szybka dostawa, produkty świetnej jakości. Polecam

zakupy: Szalik, rękawiczki niemowlęce; luty 2010

plusy: rzetelność, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 46867 z 15.01.2010

Wybrałam sklep, gdyż żaden inny sklep internetowy nie miał tak bogatej oferty czapek a dodatkowo w przystępnych cenach. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, bardzo ładne czapeczki i dobrej jakości. Szybka obsługa, dobrze zapakowana przesyłka. To były moje pierwsze, ale na pewno nie ostatnie zakupy.

zakupy: czapki, szalik, rękawiczki; styczeń 2010

plusy: szybka obsługa, dobra jakość oferowanych produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KAROLINA rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 43273 z 12.11.2009

SKLEP GODNY POLECENIA. SUPER SZYBKA OBSŁUGA. JAKOŚĆ WYROBÓW BARDZO WYSOKA A CENA BARDZO PRZYSTĘPNA. DOŚĆ DUŻA OFERTA PRODUKTÓW. W RAZIE WYSTĘPOWANIA WĄTPLIWOŚCI DZWONIĄ DO KLIENTA. GDY JEST CHWILOWY BRAK TOWARU ZAMÓWIONEGO DOKONUJĄ EKSPRESOWEGO ZWROTU GOTÓWKI.

zakupy: CZAPKI, SZALIKI, RĘKAWICZKI; listopad 2009

plusy: SZYBKOŚĆ DOSTAW, WYSOKA JAKOŚĆ PRODUKTÓW, NISKIE CENY

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 42238 z 22.10.2009

Znalazłam w tym sklepie przepiekną czapeczkę dla dziecka no i dobrałam szaliczek do kompletu. Obie rzeczy mięciutkie, ładnie wykonane. Towar był dokładnie taki sam w rzeczywistości, jak na zdjęciu i w zupełności spełnił moje oczekiwania. Nie jest tanio, ale solidnie i w miarę szybko.

zakupy: czapeczka i szalik; październik 2009

plusy: wysoka jakośc produktów

minusy: nie jest tanio

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moniczek.b rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 42048 z 19.10.2009

Polecam sprzedawcę 100%. Towar pierwszej klasy, kontakt bezproblemowy, przesyłka ekspresowa. Czapeczki super jakości i w super stylu.

zakupy: Mysia, Czołgistka III, Zwierzaki; październik 2009

plusy: Dostępność towaru, jakość wyrobów

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda Marzec rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 32942 z 17.04.2009

Bardzo dobry towar, szybka przesyłka, dobry kontakt ze sprzedającym. Zachęcam do kupywania w tym sklepie.

zakupy: Dwie czapeczki na lato dla maluszka.; kwiecień 2009

plusy: Wszystko ok

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 23171 z 19.11.2008

Kupiłam czapeczkę czołgistkę dla dziecka i jestem z niej bardzo zadowolona, ponieważ jest cieplutka, mięciutka i bardzo twarzowa, poza tym bardzo szybka dostawa i świetny kontakt ze sprzedającym. Polecam i pozdrawiam

zakupy: czapeczka czołgistka II; listopad 2008

plusy: Bardzo dobry gatunkowo towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SYLWIA WĄSALA rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 23068 z 18.11.2008

TO MÓJ PIERWSZY ZAKUP W TYM SKLEPIE I JESTEM ZADOWOLONA POD KAŻDYM WZGLĘDEM BIORĄC POD UWAGĘ KONTAKT,WYBÓR TOWARU I JEGO JAKOŚĆ JAK I EKSPRESOWĄ DOSTAWĘ.CZAPECZKA ZAKUPIONA DLA MOJEJ CÓRECZKI JEST NAPRAWDĘ REWELACYJNA A WIKI WYGLĄDA W NIEJ JAK CUKIERECZEK.JUŻ DZIŚ WIEM,ŻE NIE BEDZIE TO JEDYNY MÓJ ZAKUP W TYM SKLEPIE.POLECAM W 100%

zakupy: CZAPKA JULKA; listopad 2008

plusy: SZEROKI WYBÓR TOWARU WYSOKIEJ JAKOŚCI I SZYBKA DOSTAWA

minusy: BRAK NEGATYWÓW

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ostrowska rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 22926 z 15.11.2008

Produkty wysokiej jakości. Polecam!!!!!! Obsługa pełen profesjonalizm!!!!

zakupy: czapki, szaliki, rękawiczki; listopad 2008

plusy: duży asortyment, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 21177 z 08.10.2008

Blyskawiczna dostawa. Towar zgodny z opisem.

zakupy: czapki, rękawiczki; październik 2008

plusy: Szeroki asortyment. Niskie ceny. Fachowość.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justa rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 21146 z 08.10.2008

Czapeczki bardzo ładne i dobre jakościowo! Fachowa obsługa i bardzo szybka dostawa. To już moje drugie zakupy w tym sklepie i jestem w 100% zadowolona. Gorąco wszystkim polecam!!!

zakupy: czapka Konwar i czapka Żyrafka; październik 2008

plusy: Dobra jakość produktów i SZYBKA DOSTAWA!!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Heba R. rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 20612 z 23.09.2008

Towar zamowiony w sklepie "Birko"okazal sie swietny i polecam wszystkim.produkty spelniaja wszystkie wymagania i sa bardzo dobrej jakosci

zakupy: czapka-samolot, rekawiczki lapka puszek, ; wrzesień 2008

plusy: konkurencyjne ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata I rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 20600 z 23.09.2008

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w ty sklepie. Czapeczka jest śliczna, synkowi się bardzo podoba, szczerze polecam!

zakupy: czapka Czołgistka II; wrzesień 2008

plusy: dobry towar i szybka obsługa

minusy: wszystko jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ka.mi rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 19803 z 05.09.2008

Towar najwyższej jakości. Czapeczka, szalik i rękawiczki w 100% spełniają moje i synka oczekiwania. Kontakt ze sprzedawcą bardzo miły. Wszystko wiadomo, kiedy, co, i za ile. Przesyłka ekspresowa. Bardzo gorąco polecam ten sklep!

zakupy: czapka, rękawiczki, szalik; wrzesień 2008

plusy: Dobry kontakt, ekspresowa przesyłka.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aniula rekomenduje BIRKO - czapki dla dzieci opinia nr 19704 z 04.09.2008

Czapeczka jest super!Miła i fachowa obsługa,super konkakt no i szybka przesyłka!Sklep godny polecenia!!!!

zakupy: czapeczka; sierpień 2008

plusy: szybkośc wysyłania towaru,dobry kontakt

minusy: niezauważyłam zadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER