Odzież dla dzieci i młodzieży.
Sklep Blumore.pl

Kontakt

tel. 509367406
Rzeszów

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Blumore.pl > Opinie klientów

Sklep Blumore.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.04.2010r i posiada 11 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Świetliczki rekomenduje Blumore.pl opinia nr 66864 z 10.12.2010

Ładnie, składnie i przykładnie - wszystkim zainteresowanym polecam gorąco!!! To się nazywa sklep na szóstkę. Jakośc obsługi na bardzo wysokim poziomie a towar fantastyczny!!!

zakupy: suknia na wesele fenimark dla dziewcz.; grudzień 2010

plusy: piękny towar / niskie ceny

minusy: absolutnie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosiak rekomenduje Blumore.pl opinia nr 66235 z 03.12.2010

Polecam - jak dla mnie rewelacja pod każdym względem.

zakupy: bielizna, sukienka, spódniczka; listopad 2010

plusy: szybka realizacja, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Blumore.pl opinia nr 66141 z 02.12.2010

Wszystko w porządku, szczerze polecam sklep BLUMORE, stanął na wysokości zadania.

zakupy: czapka, rękawiczki, szalik; listopad 2010

plusy: niskie ceny

minusy: trudno powiedzieć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zygus rekomenduje Blumore.pl opinia nr 66045 z 01.12.2010

polecam blumore.pl, jest to sklep z klasą, widać że to klient jest najważniejszy, a nie zyski, co żadko się zdarza w dzieisjszym handlu w necie

zakupy: różne modele czapek magrof niemowlecych; grudzień 2010

plusy: przyjazne nastawienie do klienta

minusy: zgadzam sie ze za ciemno ale to kwestia przyzwyczajenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Blumore.pl opinia nr 66033 z 01.12.2010

Ładny towar, i okazało się że dobrej jakosci w niskiej cenie a do tego błyskawiczna wysyłka - czegoż chcież więcej?

zakupy: sopdnie dresowe i spodnie w panterkę; grudzień 2010

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anetka rekomenduje Blumore.pl opinia nr 65998 z 01.12.2010

Wszystko ok, polecam!!! Sukieneczka tak piękna, że córka nie chciała zdejmować. Piękna i tania - super zakup

zakupy: sukieneczka; grudzień 2010

plusy: rzeczywiście bardzo tanio!!!

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

unga_wa rekomenduje Blumore.pl opinia nr 65638 z 25.11.2010

polecam, polecam, polecam, bardzo fajnie, miło i przyjemnie, bez problemów, bez zastrzeżeń, całkiem, całkiem fajnie, wszystko na plusie

zakupy: sukieneczka i inne; listopad 2010

plusy: fajna grafika

minusy: możnaby zrobić kategorie z rozmirami

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fredka rekomenduje Blumore.pl opinia nr 65413 z 23.11.2010

polecam, dobre zaopatrzenie, szybka wysyłka i miły kontakt, zakupy nam się udały, tanie rzeczy i dobrej jakosci, bardzo tanie i ładne spódniczki, wygodne, zgrabne, przesyłka bardzo nas ucieszyła, dziękujemy i możemy tylko polecać

zakupy: spódniczki rasjtopki leginsy skarpetki; listopad 2010

plusy: sklep działa idealnie

minusy: proszę o kategorie z rozmiarami :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Blumore.pl opinia nr 64349 z 08.11.2010

Zdecydowanie polecam sklep Blumore, oferowany towar jest zgodny z opisem, dobrej jakości szczególnie podoba mi się sposób obsługi klienta, bardzo dobry kontakt mailowy.

zakupy: spodnie dresowe Milbo, sweterek; listopad 2010

plusy: kontakt i obsługa na 6

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciejaki3 rekomenduje Blumore.pl opinia nr 64267 z 06.11.2010

tania wysyłka - dlatego skorzystaliśmy z oferty sklepu, rzeczy były wysłane od razu, ładnie zapakowane i bardzo spodobały się synkowi, szczególnie rękawiczki, na pewno wrócimy

zakupy: rękawiczki, dresy, bluzka; listopad 2010

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tola_75 rekomenduje Blumore.pl opinia nr 63940 z 01.11.2010

Szybka dostawa, niska cena. Bardzo szybko można uzyskać pomoc telefoniczną w zakresie dobrania rozmiaru.

zakupy: czapeczki, rękawiczki, spodnie; wrzesień 2010

plusy: Solidny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER