Akcesoria dla dzieci i niemowląt, wózki, foteliki samochodowe.
Sklep Bobosklep.pl

Kontakt

tel. 22 789 27 50
Józefów

Popularne marki

Avent, Canpol, Tiny Love, Baby Ono, Lovi

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 19
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Bobosklep.pl > Opinie klientów

Sklep Bobosklep.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.09.2005r i posiada 25 opinii klientów w tym 76% pozytywnych.

Wystaw opinię

MamaBobasa nie poleca Bobosklep.pl opinia nr 206546 z 19.03.2013

Wybrałam sklep ze względu na duży asortyment i żałuję... Transakcja nie doszła do skutku. Sklep oferuje produkty, których w rzeczywistości nie ma na stanie. Wybrałam przesyłkę kurierską bo zależało mi właśnie na szybkiej realizacji transakcji. Po kilkudniowym oczekiwaniu okazuje się, że jednego z produktów nie ma i nie będzie. Po kolejnych dwóch dniach okazuje się, że brakuje innego produktu... Rezygnuję z zamówienia i próbuję dodzwonić się do sklepu. Okazuje się to niemożliwe - mimo wielu prób całkowity brak możliwości skontaktowania się ze sprzedającym przez telefon. Wymiana maili na szczęście jest skuteczna. Udaje mi się odzyskać pieniądze, a szczerze zaczynałam się o to bać. Kilka dni czekania, ale skutkuje informacja, iż zgłoszę sprawę na Policję o wyłudzenie. Zdecydowanie przestrzegam - brak kontaktu ze sklepem, oferowanie produktów, których nie ma i utrudnienia związane z rezygnacją z zakupu świadczą o nieuczciwości sprzedawcy.

zakupy: Artykuły niemowlęce; marzec 2013

plusy: Brak zalet

minusy: Brak kontaktu, długi termin oczekiwania info

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krokodyl nie poleca Bobosklep.pl opinia nr 131057 z 12.06.2012

Szkoda, że opinie wystawiane od roku 2009 i wcześniej są mało treściwe i mało konkretne!!! Czyżby wystawiane przez znajomych i rodzinę tejże FIRMY KRZAK!?! NIE POLECAM zdecydowanie!!!! 2 tygodnie temu złożyłam zamówienie dokonując niestety od ręki przelewu!!! I to był błąd bo od tamtej pory nikt nie odpisuje na maile i nie odbiera telefonu!!! Po 1,5 tyg napisała do mnie maila EDYTA TOBIASZ informując, że jeden z zamówionych produktów nie jest dostępny więc od razu dałam info z nazwą nowego tańszego o 10 pln. W to miejsce dobrałam dodatkowo drobiazgi dla maluszka po czy ta baba odpisała, że muszę dopłacić jeszcze 20 pln bo to na co dokonalam wymiany jest rzekomo droższe!!!! Zrobiłam jej zdjęcie z ich strony internetowej bo raczej nie orientują się co wystawiają i w jakich cenach! I w dalszym ciągu cisza i brak kontaktu!!!! Ja tą sprawę zgłaszam do prokuratury o wyłudzenie kasy a wredne babsko może mieć nie lada kłopot!!!! ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE!!!!

zakupy: Wyprawka; czerwiec 2012

plusy: Żadne

minusy: Brak kontaktu i próba wyłudzenia kasy!!!!!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grek nie poleca Bobosklep.pl opinia nr 106913 z 13.03.2012

Sklep został wybrany przeze mnie gdyż oferował wózek, który mi się podobał. Nigdzie indziej w internecie nie mogłem go dostać. Ponad to cena też była dość atrakcyjna w porównaniu z tradycyjnym sklepem. Skłoniło mnie to do złożenia zamówienia. Po złożeniu zamówienia dowiedziałem się, że będą musiał czekać 3 tygodnie na mój wózek. Byłem w stanie tyle wytrzymać. Zostałem także poinformowany, iż sklep nie zapewni mi kuriera, a to ja będę musiał go zamówić. Bardzo mnie to zdziwiło i zirytowało, gdyż pierwszy raz spotkałem się takim sposobem dostawy. Ostatecznie tą kwestię także przełknąłem. Po 3 tygodniach nikt mnie nie informował o statusie zamówienia. Kiedy w końcu się upomniałem mailowo to zostałem poinformowany, że niestety moje zamówienie nie może być zrealizowane... 3 tygodnie zmarnowane. Dobrze, że nie zrobiłem przedpłaty. Mało profesjonalizmu i chyba mało doświadczenia w prowadzeniu sklepu internetowego.

zakupy: Wózek dla dziecka; marzec 2012

plusy: Duży wybór towarów

minusy: Ale tylko teoretyczny.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila nie poleca Bobosklep.pl opinia nr 105181 z 07.03.2012

Sklep beznadziejny, zero maili z informacją o zamówieniu, nikt nie odbiera telefonów, a do tego sprzedają produkty których nie mają na stanie. Zdecydowanie nie polecam, szkoda czasu.

zakupy: szampon chicco; luty 2012

plusy: żadne

minusy: brak towaru, brak kontaku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucyna nie poleca Bobosklep.pl opinia nr 55241 z 02.06.2010

Jako jeden z nielicznych w sieci posiada w swojej ofercie ubiory i pieluszki dla wczesniaków

zakupy: pieluszki Bella, zabawki, pajacyki i bod; maj 2010

plusy: asortyment różny od konkurencji

minusy: masakrycznie wolne ładowanie stron i czas realizacji zam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doomtrader nie poleca Bobosklep.pl opinia nr 50446 z 18.03.2010

Zakupy w internecie robię już od kilku lat, średnio jest to około 5-10 przesyłek miesięcznie na różne kwoty. Ostatnio, w związku ze spodziewanymi narodzinami synka, dokonujemy sporo zakupów ubranek itp. W poszukiwaniu ładnego kocyka trafiliśmy do bobosklep.pl Duży wybór towaru oraz wygórowane koszty wysyłki (25 pln) skłoniły nas do zakupienia jeszcze kilku rzeczy. W sumie lista zamówienia miała 10 pozycji. Płatność wykonana z góry. Sklep podaje iż zamówienie realizuje w ciągu 7 dni. Po pierwszych trzech dniach nie przyszedł żaden mail z informacją o aktualizacji itp. Na pytanie mailowe co się z zamówieniem dzieje - cisza. W końcu po wielu trudach udało mi się po weekendzie dodzwonić do sklepu. Dowiedziałem się, że właśnie przyjeżdża towar z hurtowni i będzie wiadomo co jest dostępne. To czemu można kupić skoro nie jest dostępne. Kolejnego dnia otrzymaliśmy maila, że pięć spośród zamówionych towarów jest niedostępnych. Zaproponowano nam wymianę na inne - niby podobne, zdecydowaliśmy się wymienić jeden, z reszty zrezygnować i poprosiliśmy o zwrot różnicy na konto. Po kolejnych dwóch dniach czyli dzisiaj przyszła paczka. Jakież było nasze zdziwienie gdy kolejny artykuł okazał się nie tym czym miał być a dwa następne były w zupełnie innych kolorach. Oczywiście do sklepu dodzwonić się nie można. Podsumowując, jest to najgorszy sklep z jakiego usług miałem okazję korzystać i szczerze odradzam zakupy w nim. Okazuje się, że nie ma żadnej kontroli magazynowej. Ponadto dostarczony towar znacznie różni się od zamówionego.

zakupy: zabawki, akcesoria; marzec 2010

plusy: duży wybór

minusy: brak towaru, różnice w zamówieniu i realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marekbak rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 45648 z 22.12.2009

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.

zakupy: bramka przed schodami - Geuther; grudzień 2009

plusy: towar zgodny z opisem, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ada rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 12258 z 11.01.2008

Serdecznie polecam, pełen profesjonalizm z szeroka oferta i bardzo miła obsługą. W bobosklep.pl zakupiłam wyprawkę dla mojego dziecka, wózek i laktator medela. przesyłka dotarła do mnie po 3 dniach. Gorąco polecam

zakupy: leżaczek bujaczek, fotelik oraz zabawki; styczeń 2008

plusy: bardzo miła obsługa telefoniczna, szeroki asortyment

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 11401 z 19.12.2007

Na poczatku sie troche balam poniewaz po raz pierwszy robilam zakupy przez Internet, ale wszystko poszlo gladko i milo. Obsluga super nawet mi doradzili co mam zakupic na wyprawke oraz dali prezent na gwiazdke !!!

zakupy: wyprawka, wózek, mata edukacyjna; grudzień 2007

plusy: bardzo mila obslua, w miare rozsadne ceny i dostawa

minusy: brak, chyba nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arekt rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 11163 z 14.12.2007

Szybko dostarczony towar, bezproblemowo.

zakupy: Fotelik bebeconfort isofix; grudzień 2007

plusy: Cena, bogaty asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grazyna rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 11159 z 14.12.2007

niedrogo, miło i sympatycznie. świetny kontakt telefoniczny

zakupy: pościel, butelki, smoczki; wrzesień 2007

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 9788 z 01.11.2007

Jestem zadowolony z zakupow. Dla synka zakupilem rowerek wraz z fotelikiem. Przesylka dotarla do mnie w ciagu 3 dni od daty zamowienia.

zakupy: rowerek, fotelik; sierpień 2007

plusy: szybka dostawa

minusy: chyba nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aśka rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 8504 z 18.09.2007

W bobosklep.pl dokonalam zakupów juz po raz drugi, jestem pod duzym wrazeniem bardzo milej obslugi. Nawet jezeli czegosc nie mają to są w stanie polecic towar zastepczy. Ceny są do zaakceptowania a termin dostawy ok 3 dni, Moim zdaniem sklep godny polecenia!!!

zakupy: laktator, mata edukacyjna, termomert; wrzesień 2007

plusy: miła obsluga klienta, szybkie dostawy,szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 7257 z 24.07.2007

W bobosklep.pl robiłam zakupy po raz drugi, jestem naprawdę zadowolona ponieważ zawsze mogę liczyć na doświadczenie oraz porady

zakupy: ubranka oraz klika zabawek Fisher Price; 2007-07-15

plusy: terminowosc oraz bardzo mila obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 6967 z 09.07.2007

Jestem bardzo zadowolona, mimo lekkiego opóźnienia w wysyłce i tego, że o numer listu przewozowego musiałam poprosić, żeby móc śledzić swoją przesyłkę, ale sklep jest w stałym kontakcie, odpowiada na maile, telefonicznie informuje o ewentualnych brakach w zamówieniu i proponowanym zamienniku. Asortyment duży (ubranek mogłoby być więcej :)), strona łatwa w nawigacji. Polecam serdecznie.

zakupy: artykuły dziecięce; 29.06.2007

plusy: Profesjonalizm

minusy: Lekkie opóźnienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 6873 z 05.07.2007

Zakupilismy wozek Graco oraz foteliki dla naszych blizniakow, jestem bardzo zadowolona z porad oraz obslugi.

zakupy: Wózek, foteliki; 2007-06-02

plusy: bardzo szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 6210 z 04.06.2007

Znalazłem tak wszystko dla swojego 8 miesiecznego synka, super rewelacyjna obsługa, polecam

zakupy: wózek spacerowy, łóżeczko turystyczne, ; 2007.05.28

plusy: latwosc obslugi sklepu, niskie ceny, rewelacyjna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 5764 z 16.05.2007

Relewlacyjny sklep, nareszczie znalazlam to czego szukalam bezskutecznie od dłuższego czasu w innych sklepach

zakupy: wyprawka, wózek, fotelik, ; 2007.05.12

plusy: bardzo szeroka oferta, błyskawiczna dostawa, miła obsług...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 5373 z 01.05.2007

Bardzo profesjonalny sklep, obsluga telefoniczna oraz po sprzedażna na medal, Polecam!!!

zakupy: wózek, łóżeczko, materac, fotelik, laktator, ; 30-04-2007

plusy: Profesjonalna obsluga, niskie ceny, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Msn rekomenduje Bobosklep.pl opinia nr 4107 z 18.02.2007

sklep solidny, terminowy

zakupy: art. dziecięce; 02-01-2007

plusy: terminowość, obsługa

minusy: zbyt duże koszty wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER