Obuwie Mustang Shoes oraz odzież Mustang Jeans.
Sklep Buty-mustang.pl

Kontakt

tel. 95 735 89 37
Gorzów Wlkp.

Popularne produkty

Wyprzedaż Mustang, BUTY DAMSKIE MUSTANG Wiosna 2015, MUSTANG JEANS Wiosna 2015, BUTY MĘSKIE MUSTANG Wiosna 2015, Spodnie Jeansy MUSTANG, Swetry MUSTANG

Popularne marki

Mustang shoes, Mustang jeans

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 40
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Buty-mustang.pl > Opinie klientów

Sklep Buty-mustang.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2005r i posiada 41 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

beno rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 210749 z 08.04.2013

Ciekawa oferta obuwia. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: obuwie; kwiecień 2013

plusy: ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anka303030 rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 200986 z 20.02.2013

SKLEP WYBRAŁAM PIERWSZY RAZ POWIEM SZCZERZE PONIEWAŻ BYŁ TAM ROZMIAR BUTÓW KTÓRE MNIE INTERESOWAŁY ALE TERAZ BĘDE CZĘŚCIEJ Z NIEGO KOŻYSTAĆ SZYBKIE I BEZPROBLEMOWE ZAMÓWIENIE TOWARU I RÓWNIE SZYBKA REALIZACJA I DOSTAWA NO I OCZYWIŚCIE GRATISOWY KURIER TO SIĘ LICZY POLECAM I POZDRAWIAM ANNA

zakupy: BUTY; luty 2013

plusy: grati dostawa,

minusy: nie zauważyłam takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 167805 z 16.10.2012

w 100% spełnił oczekiwania .Wysyłka i terminowość na +

zakupy: buty-mustang; październik 2012

plusy: Kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kesja72 rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 164057 z 02.10.2012

produkt zgodny z zamówieniem i przedstawioną ofertą

zakupy: męskie kozaki; październik 2012

plusy: szybka realizacja, duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cichy rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 163285 z 28.09.2012

Bardzo duży wybór modeli obuwia, dobre ceny. Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Przesyłka dotarła następnego dnia roboczego. Jak najbardziej polecam!!

zakupy: Buty skórzane męskie MUSTANG shoes 31A-042 Jesień 2012; wrzesień 2012

plusy: duży wybór, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 154189 z 27.08.2012

Najwyższa jakość - najniższa cena, wielu takich sklepów w Internecie nie ma, błyskawiczna przesyłka, obsługa wspaniała, najchętniej co dzień bym tu kupowała. Wybór bucików nie byle jaki - sandały, półbuty, botki, kozaki. Damskie i męskie , każdy znajdzie coś dla siebie w tym MUSTANG'owym niebie ;)

zakupy: Kozaki damskie MUSTANG shoes 31C-041; sierpień 2012

plusy: duży wybór butów MUSTANG, dobre ceny, wspaniała obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zosia rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 132457 z 17.06.2012

ciekawe fasony butow, troszke wysokie ceny

zakupy: buty; czerwiec 2012

plusy: szybka wysylka

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 126657 z 24.05.2012

Wybrałam ten sklep bo mieli buty które mi się podobały, a nigdzie indziej nie mogłam ich dostać.Przesyłkę dostałam za 2dni. Buty okazały się za duże, ale sklep w pełni profesjonalnie podszedł do kwestii zwrotu. Za odesłane buty bardzo szybko dostałam zwrot pieniędzy.

zakupy: Sandałki 30C-075; maj 2012

plusy: sumienność, uczciwi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aborek rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 126645 z 24.05.2012

super obsługa szybka dostawa polecam wszystkim

zakupy: Buty; maj 2012

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zephryn rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 125945 z 22.05.2012

Szeroki asortyment towaru, świetny kontakt ze sprzedawcą i wysyłka w ekspresowym tempie.

zakupy: Buty; maj 2012

plusy: Asortyment, zgodność opisu z towarem, szybka wysyłka

minusy: Póki co, nie zauważyłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 120057 z 26.04.2012

Bardzo szybka wysyłka. Buty zgodne z opisem. Bardzo dobra cena w porównaniu z konkurencją.

zakupy: Buty Mustang; kwiecień 2012

plusy: Szybko. Tanio. Solidnie.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

herbea rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 118797 z 23.04.2012

Oferta i realizacja zamówieniana najwyższym poziomie

zakupy: buty; kwiecień 2012

plusy: jakość obsługi na wysokim poziomie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 118569 z 22.04.2012

Bardzo szybka wysyłka i dostawa. Towar w nienaruszonym stanie, idealny.Polecam na przyszłość.

zakupy: Buty męskie MUSTANG shoes; kwiecień 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 118433 z 21.04.2012

Polecam!!!Towar zgodny z opisem(zdjeciami),szybka wysylka.Rewelacja

zakupy: buty mustang damskie czolczenka; kwiecień 2012

plusy: Szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 118373 z 20.04.2012

Tak spełnił moje oczekiwania, towar zamówiony zgodny z opisem w dobrej cenie, szybka realizacja i buty po dwóch dniach u mnie. Na sklep natrafiłem szukając butów mustanga

zakupy: Buty Mustang; kwiecień 2012

plusy: Duży wybór, szybka realizacja

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angelika rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 118317 z 20.04.2012

Sklep ten wybralam dlatego ze ma markowe buty w przystepnych cenach.

zakupy: Buty mustang; kwiecień 2012

plusy: Ciekawe oferty markowych butow

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

twaldi rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 116261 z 13.04.2012

atrakcyjna cena szybki termin realizacji informacje o statusie zamowienia szczerze polecam

zakupy: buty mustang; kwiecień 2012

plusy: szybka realizacja dobra cena warto zamawiac

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Brygida rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 108397 z 16.03.2012

Serdecznie polecam sklep, buty zgodne z opisem, przesyłka błyskawiczna, jestem miło zaskoczona, dziękuję, pozdrawiam i polecam

zakupy: butu Mustang; marzec 2012

plusy: ceny, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Spike rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 108093 z 16.03.2012

Sklep już kolejny raz spełnił moje oczekiwania. Przesyłka express, towar ok no co tu jeszcze pisać - polecam

zakupy: Buty; marzec 2012

plusy: Super sklep bez wychodzenia z domu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Buty-mustang.pl opinia nr 104141 z 04.03.2012

Przeprowadzenie zakupu bez problemów. Rozmiarówka i opis towaru(buty) zgodne.

zakupy: buty; luty 2012

plusy: bez uwag

minusy: bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER