Kawa włoska i pełen asortyment dla kawiarni i zapalonych kawoszy.
Sklep CafeSilesia.pl

Kontakt

tel. 32 768 85 05
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

KAWA, AKCESORIA, EKSPRESY DO KAWY, SYROPY I DODATKI, HERBATA, MŁYNKI, KONSERWACJA, ZESTAWY I USŁUGI PROMOCYJNE

Popularne marki

Jura, Café silesia, Etno cafe, Hard beans, Coffee republic, Bezzera, Bialetti, Coffee proficiency, Hario, Awaken, Agust, Doubleshot, La brasiliana, Gardelli specialty coffees

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 37
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

CafeSilesia.pl > Opinie klientów

Sklep CafeSilesia.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.08.2009r i posiada 37 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

WILLHELM rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 61212 z 18.09.2010

Pełen profesjonalizm... świetna świeża kawa i niezwykle rzeczowy kontakt

zakupy: Mokito Verde; czerwiec 2010

plusy: świeżość towaru i czas dostawy

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ebubi rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 58137 z 26.07.2010

Profesjonalizm w każdym calu. Świetny kontakt i błyskawiczna dostawa. Polecam.

zakupy: mokito bianko, izzo silver, izzo gold; lipiec 2010

plusy: profesjonalizm, dbałość o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 52970 z 28.04.2010

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność - fachowa obsługa, towar w najlepszym gatunku, ogromny wybór w cenach lepszych niż w markecie (porównując oczywiście produkty tego samego przeznaczenia, czyli kawę do espresso). Mnie urzekła pasja i zaangażowanie z jaką sprzedawcy doradzają - co ważne nie starają się niczego wcisnąć na siłę.

zakupy: LaBrasiliana PREGIATI, Mokito ORO ESPRES; marzec 2010

plusy: Ogromny wybór, fachowość i pasja z jaką pracują

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nuwu rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 52182 z 16.04.2010

To mój ulubiony sklep.

zakupy: 4kg kawy, La Brasiliana + Mokito + Meset; kwiecień 2010

plusy: obsługa, obsługa i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 51428 z 02.04.2010

Kolejne zakupy w tym sklepie. Doskonała kawa, super szybka realizacja, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. POLECAM

zakupy: kawa; marzec 2010

plusy: Duży wybór kawy, super szybka realizacja ( 1 dzień !!!)

minusy: jak dla mnie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kashka rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 51348 z 01.04.2010

Pierwszy raz kupowałam w CafeSilesia, bo sklep był chwalony oraz oferował bardzo świeżą kawę w korzystnej cenie. Drugie zamówienie złożyłam, bo nie miałam żadnych zastrzeżeń za pierwszym razem :). Ponownie transakcja i jej realizacja przebiegła bez najmniejszych problemów. Zdecydowanie jest to sklep, do którego się wraca.

zakupy: LaBrasiliana MARFISA, LaBrasiliana ORO R; kwiecień 2010

plusy: świeża kawa (data palenia), szybka realizacja zamówienia

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A.B. rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 51061 z 28.03.2010

Starannie wybrane mieszanki espresso prosto z Italii, co ważne, zawsze pierwszej świeżości. Rzetelna i fachowa charakterystyka towaru. Serdeczna obsługa. Błyskawiczna dostawa; Niezmiennie za każdym razem.

zakupy: cała oferta kaw; marzec 2010

plusy: trzyma ambitnie ustalony poziom

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafał węglarz rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 50822 z 24.03.2010

sklep polecany był przez wiele osób. Jak najbardziej spełnił oczekiwania. Od zamówienia do otrzymania klawy nie minęło nawet 24h.

zakupy: Agust NATURA EQUA; marzec 2010

plusy: duży wybór kaw, informacja o dacie palenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata S. rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 50273 z 15.03.2010

Nareszcie znalazłam sklep ze świetnymi , prawdziwymi kawami. Bez sztucznych aromatów. Sklep - świetna i szybka obsługa zamówienia. Kawy rewelacyjne!!! polecam smakoszom i początkującym kawoszom :) Polecam każdemu, kawy są naprawdę doskonałe, świeżutkie na częstowanie gości i delektowanie się nimi przez cały dzień. Od mocnych po delikatne. Herbaty idą w odstawkę :)

zakupy: Mokito BIANCO 1 kg, La Brasiliana 0, 5 kg; marzec 2010

plusy: świetny, wyszukany asortyment

minusy: przydalaby sie tańsza przesyłka poczta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tejsza rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 50051 z 11.03.2010

Oczekiwania przerósł. Wybrałam zanęcona przez Caffe Prego. Nie R A C Z E J, tylko Z CZ Y S T Y M sumieniem rekomenduję :)

zakupy: Meseta Crema d'Oro; marzec 2010

plusy: Indywidualne podejście, dbałość o jakość.

minusy: Wolałabymm mieć go za rogiem, mogłabym tam chodzić...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 50039 z 11.03.2010

Jesiennego popołudnia otrzymałam maila od CafeSilesia z ofertą kaw. Bardzo lubię świeżo paloną arabikę o cudownym zapachu, ale gdzie ją kupić. Długo nie zastanawiałam się. Zamówiłam Brasilianę. Już w drugim dniu od zamówienia piłam świeżutką pachnącą kawę. Tak zaczął się mój kawowy flirt z CafeSilesia. Piszę flirt ponieważ dopiero trzykrotnie spotkałam się z kawą za każdym razem inną ale zawsze świetną. Mam nadzieję że ten flirt zmieni się w długotrwały związek. Polecam wszystkim.

zakupy: Brasiliana, Izzo, Supermiscella; marzec 2010

plusy: rzetelność

minusy: odległość, sama nie mogę robić zakupow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanka rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49865 z 09.03.2010

To jest zwyczjane cudo a nie sklep. Kontakt , szybkość przesyłki, jakość towaru są absolutnie bezbłędne.

zakupy: brasiliana marfisa, izzo, mokito bianco; marzec 2010

plusy: wszystko

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mezor rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49769 z 07.03.2010

Drugi zakup i również tym razem transakcja przeprowadzona na wysokim poziomie. Bardzo rzetelna informacja o posiadanej kawie, dobry kontakt, szybka wysyłka, kawa staranie zapakowana - świadczą o bardzo profesjonalnym podejściu do klienta. A kawa bardzo pyszna

zakupy: Meseta CREMA d'ORO, Agust NATURA EQUA; luty 2010

plusy: kawa świeża, szybka wysyłka, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

manner rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49643 z 05.03.2010

kolejne zakupy i kolejny raz na drugi dzień po zamówieniu piję świeżutką kawę.... rewelacja i polecam każdemu.

zakupy: Meseta Crema d'oro; marzec 2010

plusy: błyskawiczna realizacja, super kontakt, i JAKOŚĆ

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piter_t rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49601 z 04.03.2010

Kolejne zakupy zrealizowane na najwyższym poziomie- błyskawiczna przesyłka, świeżutka kawa. Gorąco polecam!!!

zakupy: Agust ORO i Izzo SUPERMISCELA; marzec 2010

plusy: Znakomity towar, fachowa i miła obsługa, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49358 z 01.03.2010

Po pierwszym zakupie kawy w tym sklepie ponad pół roku temu wiedziałem, że nie muszę już szukać innego. Wybór kaw i gwarantowana świeżość są dla mnie optymalne. Transakcje realizowane są błyskawicznie i za każdym razem z indywidualnym podejściem do klienta. Polecam Cafe Silesia wszystkim, którzy nie robili tu jeszcze zakupów. 100% pewność satysfakcji.

zakupy: La Brasiliana, Meseta, Mokito; luty 2010

plusy: Jakość towaru, atrakcyjne ceny, szybkość transakcji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fedor rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49313 z 28.02.2010

Jest to z pewnością najlepszy sklep internetowy, z jakim miałem kiedykolwiek kontakt. Zakupów dokonywałem do tej pory 5 razy - za każdym razem profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka i BARDZO świeża kawa.

zakupy: Marfisa, Oro Rosso, Izzo, Crema d'Oro; luty 2010

plusy: błyskawiczna wysyłka, świeża kawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 49030 z 23.02.2010

Po przeczytaniu kilku opinii na temat tego sklepu, postanowiałam złożyć zamówienie. Paczka z kawą dotarła do mnie ekspresowo. Kawa przepyszna. Obsługa na najwyższym poziomie! Gorąco polecam! .

zakupy: kawa; luty 2010

plusy: Kontakt z klientem, jakość towaru, szybkość realizacji

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rajagi rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 48972 z 23.02.2010

Po zakupie nowego ekspresu ( 3 miesiące temu) potrzebowałem dobrej kawy. Sklep miał bardzo dobrą opinię pod względem jakości oferowanych kaw, obsługi i szybkości realizacji zamówień. Przy pierwszym zamówieniu potwierdziły się wszystkie pozytywne opinie i potwierdzają przy każdym kolejnym, zakupy kawowe robię juz tylko tam. Poza kawą w CafeSilesia kupuję też filiżanki, są fantastyczne, z grubej porcelany, dobrze trzymają ciepło. Szczerze polecam ten sklep.

zakupy: LaBrasiliana, Agust, Mokito, Meseta, Izzo; luty 2010

plusy: Dbałość o bardzo wysoki poziom oferty oraz obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bazyli rekomenduje CafeSilesia.pl opinia nr 48853 z 20.02.2010

Błyskawiczna dostawa i bardzo dobre kawy. Ostatnio próbowałem Augusto Natura Equa: przepyszna.

zakupy: Agust NATURA EQUA, LaBrasiliana ESPRESSO; luty 2010

plusy: Doskonała kawa i błyskawiczna realizacja zamówień.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER