Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

bAkcesoria, bPiloty TV, SAT, DVD, DVB-T, bKable, bDekodery HD, 4K, LINUX, E2, DVB-T i SAT, bKonwertery, bTelefony komórkowe, bMultiswitche, bMonitoring, bMaszty, uchwyty, stojaki SAT

Popularne marki

, Cardsplitter, Lg, Cabletech, Begli, Nc+, Kemot, Linbox, Polsat, Televes, Lechpol, Sony, D s e, Maximum, Spacetronik, Opticum, Satlink, Samsung, Vivanco, O3ozon

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 440
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 16
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 463 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Telemaniak rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 459518 z 29.05.2020

TV na karte super sprawa. Bez umowy i zobowiązań. Polecam.

zakupy: Doładowanie kart NC; maj 2020

plusy: Dostępnośc towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

and rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 459390 z 25.05.2020

polecam,pilot tv zgodny z opisem działa !!!

zakupy: pilot tv.; maj 2020

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 459126 z 15.05.2020

Ma bardzo zróżnicowana ofertę która operator nie zawsze ma do zaoferowania

zakupy: Abonament; maj 2020

plusy: Dostajesz to za co zaplaciles

minusy: Brak a przynajmniej ja się nie spotkalem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 459098 z 15.05.2020

Towar zamówiony w piątek, gotowy do odebrania z paczkomatu był już w sobotę.

zakupy: Dekoder Opticum ITI HD X8 COMBO; maj 2020

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458994 z 11.05.2020

Oferta dekoderów i telewizji w dobrej cenie, można negocjować cenę za sprzęt, dodatkowo jest instalowane dedykowane oprogramowanie, a całe zamówienie zrealizowano bardzo sprawnie

zakupy: dekoder satelitarny vu+ 4k uno se; maj 2020

plusy: ceny; dla stałych klientów upusty; szybka realizacja zam

minusy: czasem opóźnienia, brak odpowiedzi na techniczne pytania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458926 z 06.05.2020

Ten sklep chyba jako jedyny posiadał poszukiwany przeze mnie produkt, dodatkowo kompetentna obsługa i szybka wysyłka.

zakupy: START HD NC+ prepaid 12 miesięcy CONAX Enigma2; maj 2020

plusy: Kompetencja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojrad1@o2.pl rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458914 z 06.05.2020

Super firma gorąco polecam.

zakupy: dekoder; maj 2020

plusy: Jak dla mnie same plusy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomie rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458878 z 05.05.2020

Poniewaz kolejny raz zostalem obsluzony profesjonalnie i milo. To wszystko pozwala na robienie zakupow z pelnym zaufaniem. Jaki klient, taki sprzedawca. Dziekuje

zakupy: Pakiet dodatkowy Platforma NC+; maj 2020

plusy: Profesjonalizm i komunikacja

minusy: Nie doszukalem sie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458814 z 02.05.2020

jestem zadowolonym klientem. Wszystko na wysokim poziomie ,zakupy, doladowania, serwis, kontakt. Oferta bardzo konkurencyjna. Polecam.

zakupy: Doładowanie modułu 4K NC+ Cayman; maj 2020

plusy: szybkosc realizacji,kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458686 z 24.04.2020

Szeroki asortyment. Atrakcyjne ceny. Błyskawiczna dostawa (w 20 godz.)

zakupy: Zasilacz do dekodera NC+; kwiecień 2020

plusy: Szeroki asortyment, dobre ceny, blyskawiczna dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesław rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458554 z 17.04.2020

Znalałem produkt, którego poszukiwałem od dłuższego czasu. Pilot do DVD+VCR Thomson. Pilot działa bez zarzutu. Obsługa, informacja, dostawa 5/5 w czasie COVID 19

zakupy: Pilot Thomson do DVD+ VCR; kwiecień 2020

plusy: Obszerna oferta, dobra obsługa

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458530 z 16.04.2020

Na sklep trafilem w internecie, pelen profesjonalizm, towar zgodny z opisem blyskawiczna dostawa

zakupy: Pilot do dekodera UPC; kwiecień 2020

plusy: Profesjonalizm ,oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KaMi rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458406 z 08.04.2020

Sklep posiadał na stanie poszukiwaną rzecz i cena była racjonalna.

zakupy: Zasilacz; kwiecień 2020

plusy: Duży wybór, szybka realizacja

minusy: Doliczona prowizja od każdej formy płatności (w tym BLIK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanczes rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458398 z 07.04.2020

Bardzo dobry sklep posiadający bardzo szeroki asortyment produktów,świetny kontakt.POLECAM!!!!!!

zakupy: Pilot; kwiecień 2020

plusy: Cena,duzy wybór,kontakt

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458174 z 25.03.2020

Solidny sprzedawca - polecam. Spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Kabel i wtyki.; marzec 2020

plusy: Solidność.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458010 z 17.03.2020

czas realizacji jest szybki polecam daje 10/10

zakupy: karta c+; marzec 2020

plusy: znzajdziesz wszystko

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 457710 z 28.02.2020

Mega fajny kontakt i duży wybór towaru

zakupy: Reolink Argus 2; luty 2020

plusy: Bardzo duży wybór towarow

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Heinrich rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 457686 z 27.02.2020

Jestem klientem tego sklepu i polecam go wszystkim bardzo gorąco, zawsze profesjonalne załatwienie zamówień a także bardzo dobry kontakt ze sprzedawca i zawsze fachowa pomoc gdy zajdzie taka potrzeba. Serdeczne pozdrowienia dla całego Teamu Cardsplitter.

zakupy: Pakiet telewizyjny; luty 2020

plusy: Professionalism

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

łukasz1997 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 457534 z 18.02.2020

Bardzo duży wybór produktów, atrakcyjne ceny.

zakupy: Pilot TV LCD SONY RM-ED054 RM-L1185 3D Bravia (zamiennik); luty 2020

plusy: Bardzo szybka dostawa i realizacja całego zamówienia

minusy: Według mnie sklep nie posiada żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elvis23 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 457482 z 14.02.2020

Wszystko szybko i bezproblemowo POLECAM

zakupy: Płyta główna Nbox 5800; luty 2020

plusy: wszystkie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER