Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

Akcesoria, Kable - przewody, Konwertery, Dekodery HD, SD,LINUX, DVBT, Multiswitche, MONITORING, Maszty uchwyty stojaki SAT, Anteny naziemne i pokojowe DVBT, Anteny Satelitarne

Popularne marki

, Cardsplitter, Kemot, Cabletech, Begli, Polsat, Televes, Vivanco, D s e, Lg, Cyfra +, Maximum, Telewizja n, Linbox, Samsung, Golden interstar, Axing, Globo, Ferguson

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 438
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 18
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl - monitorowana jakość obsługi

  93% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 463 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kamil rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 462926 z 18.01.2021

Kupuje w tym sklepie od jakiegoś czasu i żadnych problemów

zakupy: Zgemma h9.2s 4k; styczeń 2021

plusy: Cena, czas realizacji, obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 461494 z 14.10.2020

Najlepszy sklep jak dla mnie ,polecam wszystkim:)

zakupy: Zgemma h9; październik 2020

plusy: Wiedza i doradztwo w tv i sat.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaro rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 461182 z 23.09.2020

Fantastyczny kontakt telefoniczny i bardzo szybka realizacja wysyłki. Polecam z całego serca

zakupy: Pilot do tv; wrzesień 2020

plusy: oferta sklepu i szybka realizacja oraz mły kontakt

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał nie poleca Cardsplitter.pl opinia nr 461078 z 15.09.2020

nigdy więcej ,zamówiony dekoder z dyskiem 500gb otrzymałem 320 ,oczywiście nikt mnie nie powiadomił o tym fakcie,oczywiście nie dostałem zwrotu różnicy w cenie dysków .Obsługa słaba ,w dodatku musiałem pisać reklamacje ,dzwonić kilka razy aby otrzymać dowód zakupu,z wielką łaską otrzymałem na maila

zakupy: VU+ Uno; wrzesień 2020

plusy: brak

minusy: obsługa

Odpowiedź sklepu 15.09.2020

straszne bzdury Pan napisał,paragon był w paczce i duplikat dosłano mailem 9 września, wyjaśnialiśmy to telefonicznie przecież, bynajmniej teraz wiemy żeby Panu w niczym nie pomagać w przyszłości. Usuniemy Panu konto w naszym e-sklepie oraz kilku innych, aby nasi koledzy nie mieli z Panem podobnych problemów. Ląduje Pan na Czarnej Liście Vipów :) (cytuję: "TYCH KLIENTÓW NIE OBSŁUGUJEMY")

Odpowiedź Rafał 15.09.2020

Bzdury ? Dwie reklamacje złożyłem (ROVWCGEAB9YI3ZJ N4UKXNUOYWIUCCM) na żadną nie otrzymałem konkretnej odpowiedzi,jak by był paragon to po co miałbym dzwonić i wysyłać maile.Konto proszę usunąć na pewno nic u was nie kupię .Jak jesteście tacy cwani będę domagał się zwrotu różnicy za twardy dysk.

Odpowiedź sklepu 15.09.2020

proszę spakować dekoder i odesłać do nas, oddamy kasę i niech sobie Pan szuka dekodera gdzie indziej w tak dobrej cenie jaka była u nas, nie kupi go Pan na pewno nigdzie indziej, bo inni sprzedawcy szanują swój czas i nie sprzedają produktów takim jak Pan aby uniknąć niepotrzebnego stresu i nerwów żegnam ozięble i życzę zdrowia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 460834 z 31.08.2020

Szysbko, sprawnie i na temat.

zakupy: Zgemma h92s; sierpień 2020

plusy: Kompetentna obsługa, dobry kontakt.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JB rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 460818 z 28.08.2020

Korzystny zakup, szybka wysyłka, elastyczna firma jeżeli chodzi o doprecyzowanie zamówienia. Polecam.

zakupy: Dekoder; sierpień 2020

plusy: Terminowość i elastyczność.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 460342 z 22.07.2020

Szybka sprawna obsługa. Doładowanie karty w bardzo szybkim czasie.

zakupy: Doładowanie telewizji; lipiec 2020

plusy: Szybka sprawna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej-Andreas rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 460090 z 05.07.2020

Szybka realizacja i super kontakt. Z kilku znanych mi sklepow ten jest najbardziej kompetentny i zakupy w Cardsplitter.pl to sama przyjemnosc.

zakupy: Dekoder (przed rokiem) i przedluzanie N+ Nk; lipiec 2020

plusy: szybka reakcja na klienta-szybka komunikacja!

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siggi59 nie poleca Cardsplitter.pl opinia nr 459614 z 04.06.2020

Od paru lat już korzystam z Cardsplittera.Czasem zdarzy sie jakieś maľe spiécie ale ogòlni jestem zawsze zadowolony.W czasach epidemii niema chyba Firmy która nie odczuľa by skutki tego zľego czasu.Dziékujé

zakupy: Canal + Premium; czerwiec 2020

plusy: Dobry kontakt

minusy: Nieznane

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Telemaniak rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 459518 z 29.05.2020

TV na karte super sprawa. Bez umowy i zobowiązań. Polecam.

zakupy: Doładowanie kart NC; maj 2020

plusy: Dostępnośc towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 459126 z 15.05.2020

Ma bardzo zróżnicowana ofertę która operator nie zawsze ma do zaoferowania

zakupy: Abonament; maj 2020

plusy: Dostajesz to za co zaplaciles

minusy: Brak a przynajmniej ja się nie spotkalem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 459098 z 15.05.2020

Towar zamówiony w piątek, gotowy do odebrania z paczkomatu był już w sobotę.

zakupy: Dekoder Opticum ITI HD X8 COMBO; maj 2020

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458994 z 11.05.2020

Oferta dekoderów i telewizji w dobrej cenie, można negocjować cenę za sprzęt, dodatkowo jest instalowane dedykowane oprogramowanie, a całe zamówienie zrealizowano bardzo sprawnie

zakupy: dekoder satelitarny vu+ 4k uno se; maj 2020

plusy: ceny; dla stałych klientów upusty; szybka realizacja zam

minusy: czasem opóźnienia, brak odpowiedzi na techniczne pytania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458814 z 02.05.2020

jestem zadowolonym klientem. Wszystko na wysokim poziomie ,zakupy, doladowania, serwis, kontakt. Oferta bardzo konkurencyjna. Polecam.

zakupy: Doładowanie modułu 4K NC+ Cayman; maj 2020

plusy: szybkosc realizacji,kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458686 z 24.04.2020

Szeroki asortyment. Atrakcyjne ceny. Błyskawiczna dostawa (w 20 godz.)

zakupy: Zasilacz do dekodera NC+; kwiecień 2020

plusy: Szeroki asortyment, dobre ceny, blyskawiczna dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KaMi rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458406 z 08.04.2020

Sklep posiadał na stanie poszukiwaną rzecz i cena była racjonalna.

zakupy: Zasilacz; kwiecień 2020

plusy: Duży wybór, szybka realizacja

minusy: Doliczona prowizja od każdej formy płatności (w tym BLIK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanczes rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 458398 z 07.04.2020

Bardzo dobry sklep posiadający bardzo szeroki asortyment produktów,świetny kontakt.POLECAM!!!!!!

zakupy: Pilot; kwiecień 2020

plusy: Cena,duzy wybór,kontakt

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Heinrich rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 457686 z 27.02.2020

Jestem klientem tego sklepu i polecam go wszystkim bardzo gorąco, zawsze profesjonalne załatwienie zamówień a także bardzo dobry kontakt ze sprzedawca i zawsze fachowa pomoc gdy zajdzie taka potrzeba. Serdeczne pozdrowienia dla całego Teamu Cardsplitter.

zakupy: Pakiet telewizyjny; luty 2020

plusy: Professionalism

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

łukasz1997 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 457534 z 18.02.2020

Bardzo duży wybór produktów, atrakcyjne ceny.

zakupy: Pilot TV LCD SONY RM-ED054 RM-L1185 3D Bravia (zamiennik); luty 2020

plusy: Bardzo szybka dostawa i realizacja całego zamówienia

minusy: Według mnie sklep nie posiada żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elvis23 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 457482 z 14.02.2020

Wszystko szybko i bezproblemowo POLECAM

zakupy: Płyta główna Nbox 5800; luty 2020

plusy: wszystkie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER