Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

bAkcesoria, bPiloty TV, SAT, DVD, DVB-T, bKable, bDekodery HD, 4K, LINUX, E2, DVB-T i SAT, bKonwertery, bTelefony komórkowe, bMultiswitche, bMonitoring, bMaszty, uchwyty, stojaki SAT

Popularne marki

, Cardsplitter, Cabletech, Lg, Begli, Kemot, Nc+, Polsat, Linbox, Lechpol, Televes, D s e, Maximum, Sony, Samsung, Vivanco, Cyfra +, M-life, Satlink, Kruger&matz

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 409
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 15
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 430 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Leszek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 455062 z 10.10.2019

towar zgodny z ofertą. Szybka przesyłka.

zakupy: pilot nc+; październik 2019

plusy: oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabina rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 455054 z 10.10.2019

Pilot zgodny z opisem, oferta najtańsza ze wszystkich. A szukałam oryginalny do telewizora.

zakupy: Pilot Sony RM-EDO61; październik 2019

plusy: Szybka wysyłka, jest opcja za pobraniem

minusy: Nie mam do czego się przyczepić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman nie poleca Cardsplitter.pl opinia nr 454714 z 26.09.2019

Zacznę od tego, że przesyłka kurierska z zamówioną anteną TV o wadze netto ok. 3 kg (może 3,5 kg) ważyła około 30 kg! Anteny tego typu pakowane fabrycznie ważą około 5 kg brutto, ale producent oferuje te anteny również w opakowaniach zbiorczych. Wówczas cena jednostkowa anteny jest nieco niższa, ale sprzedawca musi sam ją odpowiednio zapakować. No i sprzedawca zapakował! W dostarczonej przesyłce oprócz zamówionej anteny znalazłem trochę folii bąbelkowej, trochę pustych pudełek po drobnych akcesoriach, które od biedy można uznać za rodzaj zabezpieczenia przed uszkodzeniem w czasie transportu oraz około 20 kg ciężkiej makulatury (twardego kartonu). Obciążenie anteny taką masą makulatury luźno przemieszczającej się wewnątrz pudła spowodowało silne wygięcie jednego ze skrajnych dipoli anteny i w rezultacie jego złamanie (przy próbie prostowania). Co ciekawe ilość folii bąbelkowej wepchniętej byle jak do środka była wystarczająca do wielokrotnego owinięcia złożonej anteny i skutecznego zabezpieczenia jej przed uszkodzeniami bez żadnych innych wypełniaczy. Zastanawiam się, czy to była tylko zwykła głupota personelu i nasuwa się przypuszczenie że może to był "chytry" sposób na pozbycie się nadmiaru śmieci. Druga sprawa to pytanie o gwarancję, której w przesyłce nie znalazłem. Z mojego rozeznania wynika, że producent daje na te anteny 2 letnią gwarancję, ale moje pytanie, powtarzane kilka razy, pozostało bez odpowiedzi - sprzedawca najwyraźniej nie zna słowa "gwarancja".

zakupy: Antena DAT BOSS; sierpień 2019

plusy: Nie zauważyłem żadnych zalet

minusy: Brak odpowiedzialności za zobowiązania wobec klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tyka rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 454666 z 23.09.2019

Oferował przystępną cenę.

zakupy: Pilot TV SONY BRAVIA ED011W; wrzesień 2019

plusy: Dobra cena

minusy: Bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek.R rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 454502 z 13.09.2019

Już po raz trzeci zakupiłem ten sam produkt. Rozsądna cena i jakość obsługi wszystko na czas i zgodnie z opisem. Najprawdopodobniej w przyszłym roku zrobię to samo.

zakupy: START HD NC+ prepaid 12 miesięcy CONAX Enigma2 / cardsplitter; wrzesień 2019

plusy: Dostępność oferty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

e15gregor rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 454446 z 11.09.2019

Spełnia moje oczekiwania. Szybka i skuteczna obsługa. Polecam

zakupy: Doładowanie karty smart HD; wrzesień 2019

plusy: Szybka i sumienna osługa.

minusy: Brak uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henrietta rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 454398 z 09.09.2019

It was my first order, I recommend the seller, fast delivery to Slovakia, good product

zakupy: Ozonator powietrza ZY-K14 gen. 2; lipiec 2019

plusy: Good price, fast delivery to Slovakia

minusy: nothing

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 454262 z 04.09.2019

Dobra!

zakupy: Sklep; wrzesień 2019

plusy: Super

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 454210 z 02.09.2019

Profesjonalna obsługa klienta.

zakupy: Antena HD LH Famaval LH 80 cm biała; sierpień 2019

plusy: Bezpośredni kontakt z klientem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefano rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 454138 z 28.08.2019

Via internet, great experience

zakupy: recharge; sierpień 2019

plusy: very fast and precise

minusy: nothing

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mietek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 453614 z 01.08.2019

Szybko, sprawnie i fachowo. Polecam

zakupy: Pakiet kanalów Eleven Sport HD; sierpień 2019

plusy: fachowość, uprzejmośc obsługi, dobre ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 453610 z 31.07.2019

Spełnione oczekiwania

zakupy: pilot do dekodera; lipiec 2019

plusy: rzetelnosc

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 453546 z 29.07.2019

Wybrałem dlatego, że spełnił moje oczekiwania co do sprzętu, ceny i obsługi klienta.

zakupy: VU+ ZERO 4K, PVR KIT HDD, Moduł CI+ NC+; lipiec 2019

plusy: Dostępność towaru

minusy: Trochę zawyżona cena w stosunku co do innych sklepów.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamyk rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 453410 z 25.07.2019

Od paru lat kupuję w tym sklepie i się nie zawiodłem

zakupy: Nc+ start 12m; lipiec 2019

plusy: Szeroka oferta z cenami na każdą kieszeń

minusy: Wysoka cena za doładowania kart

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 452950 z 09.07.2019

Pilot do dekodera UPC, konkretny opis, przystępna cena. Szybko i bezproblemowo przeprowadzona transakcja. Dziękuję.

zakupy: Pilot mediabox kablówka UPC Philips RC2094501/B RC2094501B; lipiec 2019

plusy: szeroka oferta, solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tm20867 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 452686 z 27.06.2019

Bezproblemowe zakupy i płatności.

zakupy: Doładowanie karty Nc+; czerwiec 2019

plusy: Przejrzysta strona WWW .Łatwe zakupy niskie ceny

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 452578 z 19.06.2019

Wczoraj złożyłem zamówienie, a towar dostałem dziś. Dla mnie rekord świata.

zakupy: konwerter i uchwyty konwertera; czerwiec 2019

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 451790 z 13.05.2019

Jest solidny. Dobrze sie wspolpracuje. Posiada bardzo dobre rozeznanie rynku.

zakupy: miernik sat openbox TSC 200; maj 2019

plusy: Solidnosc

minusy: nie stwierdzilem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 451650 z 07.05.2019

Wszystko ok, polecam

zakupy: Karta conax; maj 2019

plusy: Perfekcja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 450954 z 05.04.2019

Najniższe ceny wysoka jakość profesjonalna obsługa klienta.

zakupy: Antena Satelitarna, konwerter quad, uchwyt do Anteny; kwiecień 2019

plusy: Niskie Ceny Dobra jakość szybka i profesjonalna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER