Programatory, czytniki kart oraz instalacje i osprzęt do odbioru telewizji satelitarnych.
Sklep Cardsplitter.pl

Kontakt

tel. 76 721 65 73
Legnica

Popularne produkty

bKable - przewody-b, bAkcesoria-b, bPiloty TV, SAT, DVD, DVB-T-b, bAkcesoria-b-Satelitarne, bTelefony komórkowe-b-Telefony akcesoria, bPiloty TV, SAT, DVD, DVB-T-b-Piloty Satelitarne

Popularne marki

, Cardsplitter, Kemot, Cabletech, Begli, Polsat, Vivanco, Televes, D s e, Lg, Cyfra +, Maximum, Telewizja n, Linbox, Samsung, Axing, Golden interstar, Globo, Ferguson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 380
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 13
Podsumowanie

Cardsplitter.pl > Opinie klientów

Sklep Cardsplitter.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.01.2008r i posiada 400 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Pablo82 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 441606 z 17.10.2018

Solidna obsługa i szybka wysyłka zamówionego towaru.

zakupy: Starter Play Online; październik 2018

plusy: Konkretność i wiedza pracowników nt sprzedaży towaru

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

felekfe rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 441410 z 12.10.2018

Polecam profesjonalna obsługa

zakupy: moduł NC+; październik 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawlo719 rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 441390 z 11.10.2018

Bo nie muszę podpisywać umowy

zakupy: Doładowanie NC+MIX EXTRA+ 12 / 24m; październik 2018

plusy: Niskie ceny, Fachowość najwyższym poziomie

minusy: Są dla mnie nie zauważalne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

papek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 441274 z 09.10.2018

Rzetelni, szybcy, mili. Sklep spelnia moje oczekiwania.

zakupy: Przede wszyskim doladowania modulu NC+ oraz sam modul; sierpień 2018

plusy: rzetelnosc i szybkie odpowiedzi na zapytania

minusy: nie mialem okazji poznac

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał nie ma zdania o Cardsplitter.pl opinia nr 440782 z 26.09.2018

Zasilacz był uszkodzony. Po rozpakowaniu coś w nim grzechotało. Stracone pieniądze... Nie otrzymałem w przesyłce paragonu.

zakupy: Zasilacz PHILIPS P018HE1201 01203LF; wrzesień 2018

plusy: szybka realizacja

minusy: Wadliwy towar - uszkodzony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 440718 z 25.09.2018

Pierwszy na jaki trafiłam z interesującym nie artykułem.

zakupy: Pilot do telewizora; wrzesień 2018

plusy: Towar otrzymałam w ciągu 24h.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 440486 z 19.09.2018

Wybrałem ten sklep, ponieważ miał ofertę która mnie interesowała.

zakupy: Cyfra+ prepaid; wrzesień 2018

plusy: Wszystko można załatwić , przez neta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 439770 z 03.09.2018

Dobry i szybki kontakt, szybka realizacja

zakupy: Pakiet canal+; wrzesień 2018

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mauro rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 439634 z 30.08.2018

Jestem Włochem, kupiłem produkt na Cardsplitter i jestem bardzo zadowolony. Poważny sklep, bardzo miły sprzedawca, uważny dla klienta nawet po sprzedaży. 100% zalecane

zakupy: Dekoder + Karta; sierpień 2018

plusy: powaga i profesjonalizm

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mietek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 438766 z 09.08.2018

Od kilku lat jestem klientem cardsplitter i jestem bardzo zadowolony z zakupów i obsługi. Polecam tę Firmę.

zakupy: Pakiet Eleven Sport; sierpień 2018

plusy: Szeroki asortyment,fachowość obsługi i konkurencyjne cen

minusy: nie z zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 437958 z 19.07.2018

Sklep wybrałem że względu na cenę,ten konwerter który kupiłem u konkurencji jest dużo droższy!!! obsługa na wysokim poziomie,pan sam zadzwonił i zaproponował mi przesyłkę przez "In Post"(polecam)i dobrze zaproponował było tanio i bardzo szybko!!!!POLECAM!!

zakupy: Konwerter quad ", Televes", ; lipiec 2018

plusy: Ceny, szybkość działania,kontakt i dbałość o klienta

minusy: Na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MM rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 436950 z 27.06.2018

Poszukiwany towar "od ręki", zgodny z opisem, bezpiecznie zapakowany i szybko wysłany. Bardzo dobry i merytoryczny kontakt ze sklepem. Również rabat :) Polecam zakupy w Cardsplitter.pl

zakupy: Dekoder 4K Enigma 2 VU+ UNO 4K SE DVB-S2X FBC; czerwiec 2018

plusy: zgodność towaru z opisem, szybka wysyłka, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irdeto rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 434390 z 07.05.2018

Dobre ceny,obsługa i szybka dostawa

zakupy: START NC+ prepaid 12 miesięcy CONAX; kwiecień 2018

plusy: Tanio

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 432958 z 10.04.2018

Szukałam pilota do dekodera nc+ - skorzystałam z wyszukiwarki internetowej i trafiłam na na sklep Cardsplitter. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Bezproblemowa dostawa. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Pilot nbox ENIGMA 2 Z logo NC+N; kwiecień 2018

plusy: profesjonalna obsługa, terminowość przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 432950 z 10.04.2018

Szybko i sprawnie

zakupy: Pilot; kwiecień 2018

plusy: Pilot

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaśka JeleniaGór rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 432046 z 23.03.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania, towar został bardzo szybko dostarczony

zakupy: Pilot do telewizora; marzec 2018

plusy: Kompetencje

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 431810 z 20.03.2018

Sklep ma dobrą ofertę a po dokonaniu zakupu dostałem niespodziewany bonus. ;)

zakupy: Uzupełnienie nc+ na 12 miesięcy, pakiet comfort; marzec 2018

plusy: Szybko, super ceny, bonusy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elkapitano rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 431778 z 20.03.2018

wszystko ok

zakupy: nbox; marzec 2018

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siggi rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 431670 z 17.03.2018

Godny zaufania sklep. Szybka dostawa zamowionych towarow

zakupy: Doladowanie kart nc+; marzec 2018

plusy: Dbalosc o klienta

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Cardsplitter.pl opinia nr 430610 z 01.03.2018

Super sprzedawca polecam

zakupy: Dekoder; marzec 2018

plusy: Szybko dostarczone

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER