Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3040
  • opinie neutralne: 30
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3114 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

krzysztof rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 460478 z 05.08.2020

Rozsądna cena

zakupy: kierownica Tracer Zonda; lipiec 2020

plusy: ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk56 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 460370 z 26.07.2020

Konkurencyjna cena towaru i dostawy. Poszukiwałem towaru który spełni moje oczekiwania. Towar spełnia moje oczekiwania. Sklep z dostarczył zamówiony towar dostarczył błyskawicznie. W piątek zamówienie w sobotę odebrałem tor.

zakupy: Lampa LED uniwersalna Maclean MCE235 3 szt.; lipiec 2020

plusy: Cena, terminowość realizacji

minusy: Negatywnych uwag brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

romek12341 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 460334 z 21.07.2020

sklep w 100% spełnił moje oczekiwania, szczoteczka super

zakupy: Szczoteczka soniczna do zębów Promedix PR-750 B; lipiec 2020

plusy: szybkość dostawy , dobre zabezpieczenie towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elrokia rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 459926 z 24.06.2020

zgodnie z opisem

zakupy: Rozgałęźnik SAT; czerwiec 2020

plusy: zgodnie z opisem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

albert rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 459898 z 22.06.2020

dostawa na czas towar zgodny z zamówieniem

zakupy: wlącznik zmierzchowy; czerwiec 2020

plusy: dobre ceny

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Diana rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 459798 z 16.06.2020

Sklep posiadał dobre opinie i cena była konkurencyjna. Przesyłka dotarła szybko i spełniła moje oczekiwania.

zakupy: Zestaw do budowy robota Tobbie KSR18; czerwiec 2020

plusy: konkurencyjna cena

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 459554 z 02.06.2020

duży wybór, szybka dostawa

zakupy: Oprawka żarówki z sensorem ruchu 360st; czerwiec 2020

plusy: szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 458690 z 24.04.2020

Transakcja poprzez serwis Allegro,atrakcyjna cena, obszerny opis towaru,dostawa w obligowanym terminie.

zakupy: głośniki komputerowe; kwiecień 2020

plusy: dobra cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łucja rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 458650 z 23.04.2020

szybki,uczciwy, dobry towar

zakupy: suszarka i pokrowiec; kwiecień 2020

plusy: szybkosć

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 458478 z 15.04.2020

Bardzo dobry produkt .Wybrany został na prezent urodzinowy dla brata . Spełnia oczekiwania a co najważniejsze zamówienie zostało szybko zrealizowane i na czas

zakupy: Słuchawki bezprzewodowe bluetooth z radiem MP3 i mikrofonem; kwiecień 2020

plusy: Duży wybór towarów i przystępne ceny

minusy: Wady to takie że sklep jest trochę daleko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marina rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 458342 z 02.04.2020

Polecam - zadowolenie z towaru, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: mop parowy xxl vileda; kwiecień 2020

plusy: rzeczowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Seba rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 458242 z 28.03.2020

Najlepsza cena, szybka doatawa, bardzo dobre opinie

zakupy: Uchwyt biurkowy na monitor; marzec 2020

plusy: Szybka dostawa

minusy: Nie zauważyłem taki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 458182 z 25.03.2020

Szybka dosrawa oraz towar dobrej jakości. Polecam

zakupy: Uchwyt do TV QLED Q7/Q8/Q9 49", -65", MC-806 50kg max; marzec 2020

plusy: Szybka realizacja oraz dobra cena

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edek rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 457910 z 11.03.2020

Wybrałem ten sklep ze względu na towar (osłoę konewrtera). Jest ona duża i spełnia moje wymagania.

zakupy: ssłona konwertera; marzec 2020

plusy: bardzo miła obsługa i opisy towarów doskonałe

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 454954 z 06.10.2019

dobra jakość

zakupy: ciśnieniomierz zegarowy; wrzesień 2019

plusy: korzystne ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 454870 z 01.10.2019

Polecam

zakupy: Doniczka rattanowa Rato Case DRTC500 440U umbra; październik 2019

plusy: oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 454866 z 01.10.2019

Szybka wysyłka, towar bardzo dobrej jakości.

zakupy: Czujnik ruchu na podczerwień MCE201B czarny; październik 2019

plusy: wysoka jakość za rozsądne pieniądze

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 453858 z 12.08.2019

Bardzo często robię zakupy w tym sklepie i zawsze otrzymywałem zamówione towary w szybkim tempie i bez zastrzeżeń.

zakupy: konwerter, a wcześniej zestaw satelitarny.; sierpień 2019

plusy: szybka wysyłka i zgodność z zamówieniem

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin_nadar nie ma zdania o CentrumElektroniki.pl opinia nr 453754 z 06.08.2019

Niestety nikomu nie polecam tego konwertera. Czar prysł po niedużym zachmurzeniu. Mimo, iż parametry miałem 99%/75% to przy niezbyt sprzyjającej pogodzie zaczęło mi ciąć sygnał. Gdy założyłem mój stary konwerter, w którym mam 78%/60% obraz jest bez zakłóceń. Chciałem sobie bardziej polepszyć, ale nie wyszło :(

zakupy: Konwerter satelitarny quad MCTV-671 High Gain; sierpień 2019

plusy: Szybka przesyłka

minusy: Towar niespełniający oczekiwań.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzyndal rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 453422 z 25.07.2019

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie i bardzo dziękuję za pomoc przy rozwiązaniu problemu z zaginięciem paczki w firmie kurierskiej DPD. Z czystym sumieniem polecam każdemu zakupy w tym sklepie.

zakupy: Obrzeża trawnikowe, kotwy.; lipiec 2019

plusy: Pomoc, obsługa, kontakt z kupującym.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER