Części i podzespoły elektroniczne.
Sklep CentrumElektroniki.pl

Kontakt

tel. 32 769 08 88
Tarnowskie Góry

Popularne produkty

Części elektroniczne, Art. elektryczne, Art. samochodowe, Złącza, Redukcje, Pozostałe, Narzędzia, Chemia, RTV i SAT, Przewody, Kable, Art. komputerowe, Telefonia

Popularne marki

, Velleman, Maclean, Dibeisi, Cabletech, Peiying, Centrum elektroniki, Tp-link, Greenblue, Alda, Led4u, Audiocore, Blow, Modecom, Intex, Midland, Televes, Hyundai

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3031
  • opinie neutralne: 30
  • opinie negatywne: 44
Podsumowanie

CentrumElektroniki.pl > Opinie klientów

Sklep CentrumElektroniki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.09.2005r i posiada 3105 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zbigniew rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 455006 z 08.10.2019

Miła obsłuka ,szybka dostawa , Towar spełnił moje oczekiwania

zakupy: suszarka do grzybów; październik 2019

plusy: szybka dostawa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 454954 z 06.10.2019

dobra jakość

zakupy: ciśnieniomierz zegarowy; wrzesień 2019

plusy: korzystne ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

B.C rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 454938 z 05.10.2019

Szybko 👍i bezproblemowo zrealizowane zamowienie,polecam!!

zakupy: Uchwyt do Tv; październik 2019

plusy: Rzetelnosć,i expresowa wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 454870 z 01.10.2019

Polecam

zakupy: Doniczka rattanowa Rato Case DRTC500 440U umbra; październik 2019

plusy: oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 454866 z 01.10.2019

Szybka wysyłka, towar bardzo dobrej jakości.

zakupy: Czujnik ruchu na podczerwień MCE201B czarny; październik 2019

plusy: wysoka jakość za rozsądne pieniądze

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldektowar rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 454762 z 27.09.2019

Bo : - towar, którego potrzebowałem na cito, - cena, która mnie uszczęśliwiła, - sprawa załatwiona od ręki, -towar i załatwienie sprawy spełniło moje oczekiwania ZADOWOLENIE Pozdrawiam

zakupy: kabel USB 2 gniazdo-wtyk 5 m.; wrzesień 2019

plusy: +++

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 454426 z 11.09.2019

Wybrałam ten sklep bo szukałam talerza anteny satelitarnej.Tak spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Talerz anteny satelitarnej; wrzesień 2019

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 453914 z 19.08.2019

Sklep miał najtańszą ofertę. Towar zapakowany wzorowo. Jakość towaru - bez zastrzeżeń. Polecam.

zakupy: http://allegro.pl/i8000825411.html; sierpień 2019

plusy: szybka dostawa, najtańsza oferta

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 453858 z 12.08.2019

Bardzo często robię zakupy w tym sklepie i zawsze otrzymywałem zamówione towary w szybkim tempie i bez zastrzeżeń.

zakupy: konwerter, a wcześniej zestaw satelitarny.; sierpień 2019

plusy: szybka wysyłka i zgodność z zamówieniem

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin_nadar nie ma zdania o CentrumElektroniki.pl opinia nr 453754 z 06.08.2019

Niestety nikomu nie polecam tego konwertera. Czar prysł po niedużym zachmurzeniu. Mimo, iż parametry miałem 99%/75% to przy niezbyt sprzyjającej pogodzie zaczęło mi ciąć sygnał. Gdy założyłem mój stary konwerter, w którym mam 78%/60% obraz jest bez zakłóceń. Chciałem sobie bardziej polepszyć, ale nie wyszło :(

zakupy: Konwerter satelitarny quad MCTV-671 High Gain; sierpień 2019

plusy: Szybka przesyłka

minusy: Towar niespełniający oczekiwań.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzyndal rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 453422 z 25.07.2019

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie i bardzo dziękuję za pomoc przy rozwiązaniu problemu z zaginięciem paczki w firmie kurierskiej DPD. Z czystym sumieniem polecam każdemu zakupy w tym sklepie.

zakupy: Obrzeża trawnikowe, kotwy.; lipiec 2019

plusy: Pomoc, obsługa, kontakt z kupującym.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

recypl rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 453250 z 19.07.2019

Towar w dobrej cenie , tania i szybka dostawa , spełnia moje oczekiwania , polecam sprzedawcę.

zakupy: Listwa zasilająca; lipiec 2019

plusy: Tylko w tym sklepie znalazłem interesujący mnie towar.

minusy: Brak wad tego sklepu nic niemiłego mnie nie spotkało.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martinzychowski rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 453214 z 18.07.2019

Solidny i uczciwy sprzedawca. Nastąpiła konieczność wymiany towaru i nie było z tym problemów. Wszystko przebiegało szybko i sprawnie. Polecam

zakupy: Mop płaski Vileda Ultramax; lipiec 2019

plusy: Szybkość działania, bezproblemowy zwrot towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTR rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 452714 z 29.06.2019

Tanie i dobre oferty. Tak,towar jaki potrzebowałem. Bardzo szybka dostawa.

zakupy: Lampka z czujnikiem ruchu; czerwiec 2019

plusy: szybkość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

palisander2 rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 452638 z 25.06.2019

Bez dodatkowych uwag.

zakupy: ybrałem przypadkowo; czerwiec 2019

plusy: szybkość w dostawie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jagsin rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 452498 z 14.06.2019

Przystępne ceny.Doskonała obsługa.

zakupy: listwa przepięciowa z wyłącznikiem; czerwiec 2019

plusy: szybkość obsługi i świetny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcinextreme rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 452226 z 31.05.2019

Błyskawiczna, profesjonalna transakcja. Polecam

zakupy: waga kuchenna elektroniczna led; maj 2019

plusy: termoniwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusia rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 452166 z 27.05.2019

Suszarka była w dobrej cenie i bardzo dobrej jakości

zakupy: Suszarka na ubrania-willeda; maj 2019

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: wszystko było Ok!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusia rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 452162 z 27.05.2019

Suszarka była w dobrej cenie i bardzo dobrej jakości

zakupy: Suszarka na ubrania-willeda; maj 2019

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: wszystko było Ok!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławomir rekomenduje CentrumElektroniki.pl opinia nr 452006 z 20.05.2019

Dostępna cena towaru, szybka wysyłka i rzetelność w podejściu do klienta to plus tego sprzedawcy.

zakupy: Niszczarka dokumentów; maj 2019

plusy: Prawda, solidność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER