Biżuteria autorska Kasi Sawy.
Sklep Colia.com.pl

Kontakt

tel. 796 170 861
Kraków

Popularne produkty

Kolczyki Swarovski, Bransoletki, Komplety, Zawieszki, Biżuteria ślubna, Naszyjniki, Hand made, Biżuteria LITTLE SPARKS, Pierścionki

Popularne marki

Colia.com.pl, , Juvelyrikos oaze

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 195
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Colia.com.pl > Opinie klientów

Sklep Colia.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.02.2009r i posiada 195 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jolanta rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 354053 z 01.09.2015

Sklep wybrałam ponieważ spodobała mi się jego oferta jak najbardziej spełnił moje oczekiwania

zakupy: Komplet Swarovski elements serca heliotr; wrzesień 2015

plusy: Bardzo szybka solidna obsługa

minusy: nie mam zastrzezeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 340029 z 23.04.2015

Ciekawe, z artyzmem wykonane wyroby jubilerskie, rzetelna informacja i profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny i szybka dostawa, zakupy robię w tym sklepie drugi raz.

zakupy: Kolczyki kropla vitrail medium bicone; kwiecień 2015

plusy: Piekne wyroby, przystepne ceny, profesjonalna obsługa

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 332565 z 24.02.2015

Bardzo lubię kryształy Swarovskiego i szukalam na Internecie jakichś polskich sklepów i przypadkowo znalazłam ten. Mieszkam w Kanadzie wiec po zapoznaniu sie z regulaminem zakupów napisałam maila czy jak zamówię biżuterię to mi ja tutaj wyślą. Odpowiedz dostalam bardzo szybko odpisała mi Pani Kasia chyba zona właściciela. Oczywiscie nie było problemy z wysyłka. Musiałam tylko poczekać na jedna bransoletkę bo byla sprzedana a bardzo ja chciałam. Kiedy w sklepie pojawiło sie ze jest dostępna to szybko zamówilam ja i jeszcze pare innych rzeczy . Dzis dostalam przesyłkę i jestem bardzo zadowolona, doszła bardzo szybko bo w tydzień.

zakupy: 3 kolczyki, 2 bransoletki, 9 zawieszek; luty 2015

plusy: dobra organizacja, rozplanowanie, łatwe kupowanie

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 330173 z 04.02.2015

Szukałam kolczyków do sukni ślubnej. Spośród sklepów internetowych właśnie ten sklep colia.com.pl wyróżniał się asortymentem i dlatego wybrałam zakupy właśnie tam i nie zawiodłam się. Towar pierwsza klasa, cudowne kryształy i bardzo dostępna cena jak za takie cudeńka.

zakupy: Kolczyki Swarovski Elements; luty 2015

plusy: Kolczyki otrzymałam na następny dzień- bardzo szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 318973 z 16.11.2014

Wyrob wydawal mi sie bardzo atrakcyjny, kolorowy, finezyjna robota, a przy tym atrakcyjna, konkurencyjna cena. spelnil moje oczekiwania!

zakupy: kolczyki w ksztalcie migdlalu; listopad 2014

plusy: solidnosc, wiarygodnosc

minusy: narazie nie znalazlam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asia rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 313249 z 01.10.2014

kolczyki które zakupiłam sa bardzo ładne takie jakie zawsze chciałam sklep polecam jak najbardziej

zakupy: kolczyki; październik 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 299381 z 03.07.2014

na sklep Colia.com.pl trafiłam przez przypadek , w internecie. Spełnił moje oczekiwania i zamierzam do niego zaglądać !!!

zakupy: kolczyki z kryształkami; lipiec 2014

plusy: solidność i terminowość

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 290301 z 07.05.2014

Jak najbardziej spełnił moje oczekiwania chociażby poprzez różnorodność towaru w konkurencyjnych cenach.

zakupy: Kolczyki Swarovski El. rivoli crystal; maj 2014

plusy: dobry kontakt z klientem poprzez pocztę e-mail

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 287981 z 18.04.2014

Owszem tak ! jestem zadowolony wszystko ok.

zakupy: kolczyki; kwiecień 2014

plusy: rzetelny sprzedawca

minusy: nie mam jeszcze wyrobionego zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 277225 z 12.02.2014

Biżuterię otrzymałam zgodnie z zamówieniem. Nie odbiega w niczym od zdjęcia zamieszczonego w katalogu. Dziękuję za szybką realizację zamówienia. Z przyjemnością będę nadal korzystać z Waszej oferty.

zakupy: Kolczyki; luty 2014

plusy: solidność, wiarygodność, udzielany rabat

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaja rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 270893 z 09.01.2014

Przypadkowo znalazłam ten sklep ale jestem bardzo zadowolona.Bardzo szybka wysyłka a biżuteria śliczna.

zakupy: kolczyki; styczeń 2014

plusy: Szybka realizacja zamówieni, szybka wysyłka, super towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irmina rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 216149 z 30.04.2013

Szukałam kolczyków i trafiłam na Colia.com.pl. Cudne kolczyki w pięknych pudełeczkach, warte swojej ceny. Szybka i miła obsługa. Polecam w 100%.

zakupy: 2 pary kolczyków; kwiecień 2013

plusy: Bogata oferta, towar zgodny z opisem, fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 208262 z 26.03.2013

znalazłam interesujący mnie drobiazg i jestem zadowolona z zakupu

zakupy: kolczyki plus zawieszka; marzec 2013

plusy: eleganckie produkty i rzetelność

minusy: chciałam dokupić łańcuszek ale nie było w ofercie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaśka rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 204250 z 07.03.2013

dobra cena

zakupy: kolczyki; marzec 2013

plusy: łatwość poruszania sie po stronie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 203538 z 04.03.2013

Gorąco polecam, szybka realizacja, zamówiony towar bez zastrzeżeń. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: biżuteria; marzec 2013

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 199114 z 12.02.2013

Już wcześniej zamawiałam, tak spełnił moje oczekiwania.

zakupy: kolczyki; luty 2013

plusy: transport bezpłatny

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iva Marciniak rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 192753 z 14.01.2013

Ten sklep posiadał duży wybór wyrobów jubilerskich wysokej jakości oraz wyrób, który mnie interesował, spełnił moje oczekiwania. Sposób kontaktowania się przy zamówieniu oraz kontakt osobisty przekonywali do wiarygodności sprzedawcy.

zakupy: kolczyki srebrne z krzyształami Swarovsk; styczeń 2013

plusy: dobry kontakt, bogata oferta, własne wyroby

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 192185 z 11.01.2013

sklep wybrałam przez wygodę, już drugi raz kupowałam w tym sklepie ,towar super ,zgodny z zamówieniem szybko i solidnie, serdecznie polecam

zakupy: 2 komplety kolczyków; styczeń 2013

plusy: szybko i solidnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 189909 z 03.01.2013

Sklep ten wybrałam dlatego że oferowane produkty sa bardzo ładne i pięknie wykonane.Zdjęcia tego w pełni nie pokazują jak ma się już w domu zamówiony towar jest jeszcze piękniejszy.Moje oczekiwania za każdym razem są spełnione w 100%

zakupy: Kolczyki i komplet oraz naszyjnik i zawi; styczeń 2013

plusy: Rzetelnosc

minusy: nie widze wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Colia.com.pl opinia nr 184297 z 13.12.2012

Zawsze wybieram ten sklep jeśli chodzi o zakup biżuterii przez internet. Bardzo szybka dostawa, produkty ładnie zapakowane i dobrej jakości. Szczerze polecam!!!

zakupy: bransoletka, kolczyki; grudzień 2012

plusy: terminowość i kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER