Obuwie damskie i męskie.
Sklep CoZaButy.pl

Kontakt

tel. 801 09 00 12
Poznań

Popularne produkty

Buty damskie, Buty męskie, Galanteria

Popularne marki

Nessi, Nik, Sala, Rieker, Fabio fabrizi, Lesta, Axel, Sagan, Mateo, Eska, Tamaris, Domeno, Duo, Wasak, Enzo peruzzi, Arka bioeco, Carinii, Lavaggio, Szydłowski

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

CoZaButy.pl > Opinie klientów

Sklep CoZaButy.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 03.12.2008r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Barbara rekomenduje CoZaButy.pl opinia nr 49771 z 07.03.2010

Rekomenduję za: profesjonalizm, jakość obuwia, szybką realizację transakcji oraz zwykłą, ludzką życzliwość.

zakupy: Półbuty Ryłko R3JZR Szaro-zielone; marzec 2010

plusy: doskonałość

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliwia rekomenduje CoZaButy.pl opinia nr 48856 z 20.02.2010

Duzy wybor oraz atrakcyjne ceny.

zakupy: czolenka; luty 2010

plusy: Niskie ceny :)

minusy: nie ma :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje CoZaButy.pl opinia nr 47874 z 04.02.2010

Duża oferta w naprawdę super jakości za rozsądną cenę

zakupy: botki; luty 2010

plusy: nietuzinkowe buty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta M. rekomenduje CoZaButy.pl opinia nr 43354 z 13.11.2009

Super szybka transakcja.Czas realizacji dwa dni.Profesjonalizm!!!Obuwie spełnia moje oczekiwania w 100%.

zakupy: Półbuty RYŁKO N7T09; listopad 2009

plusy: same zalety

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tasiorka rekomenduje CoZaButy.pl opinia nr 40437 z 16.09.2009

Ze wzgledu na niska cene obuwia w stosunku do innych sprzedawcow.Sklep spelnil moje oczekiwania w 100%.

zakupy: Kozaki marki BALDACCINI; wrzesień 2009

plusy: zgodnosc towaru z oferta

minusy: wszystko mi sie podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata R. rekomenduje CoZaButy.pl opinia nr 32613 z 10.04.2009

Polecam skep CoZaButy.pl. Za przesyłkę płaciłam przelewem i już na drugi dzień poczta przysłała mi pudełeczko z czółenkami od Ryłki (10 zł za priorytet). Buty jednak wcześniej upatrzyłam i wymierzyłam w innym sklepie, gdyż moja wrażliwa stopa nie każde buty, które sobie wymarzę, toleruje.

zakupy: czółenka Ryłko; marzec 2009

plusy: Bardzo fajny kontakt mailowy z klientem

minusy: Żadne, na razie kupowałam tylko raz.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola i Piotr rekomenduje CoZaButy.pl opinia nr 26422 z 15.01.2009

Kupiliśmy buty damskie. Dobry kontakt ze sprzedawcą (GG) Szybka i fachowa dostawa. Nic dodać i nic ująć - polecamy!

zakupy: buty; styczeń 2009

plusy: myslę, że fachowa i szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania78 rekomenduje CoZaButy.pl opinia nr 25837 z 05.01.2009

Szybko, tanio, wygodnie, bez najmniejszych kłopotów, szeroki asortyment

zakupy: Kozaki Nessi; grudzień 2008

plusy: duży wybór

minusy: brak możliwości wysyłki kurierem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER