Odzież sportowa.
Sklep Darcet.home.pl

Kontakt

tel. 519 100 724
Górno

Popularne produkty

Odzież Męska, Akcesoria, Odzież Damska, Junior, Ostatnie Sztuki

Popularne marki

Adidas, 4f, Nike, Puma, Brubeck, Reebok, Under armour, Hummel, Inna marka, , Molten, Asics, Colo

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 18
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Darcet.home.pl > Opinie klientów

Sklep Darcet.home.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.01.2009r i posiada 18 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

kris rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 432254 z 27.03.2018

towar ok ,przesyłka również ,cena ?

zakupy: bluza adidas treofil; marzec 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 419574 z 08.09.2017

Towar zgodny z opisem.Profesjonalna obsługa.Sklep warty polecenia

zakupy: spodnie dresowe; wrzesień 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgorzata rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 406378 z 23.02.2017

Bardzo podobal mi sie przedmiot który zakupilam

zakupy: dres; luty 2017

plusy: obsluga

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wlodomur rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 372054 z 05.02.2016

trafiłem przypadkowo,w zwiazku z e zblizajcą sie wiosna szukalem sodni,po przymiarce zamawiam nastepne innego koloru

zakupy: spodnie dresowe; luty 2016

plusy: przejrzystośc oferty,proste zamawianie

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 309213 z 04.09.2014

Do sklepu trafiłam przypadkowo, ale nie żałuję.Jestem zaskoczona szybkością dostawy.Zadzwoniła również Pani z pytaniem o kolor produktu, gdyż nie zaznaczyłam na zamówieniu- była bardzo miła i profesjonalna. Z czystym sumieniem polecam sklep.

zakupy: męskie spodnie dresowe; wrzesień 2014

plusy: miła obsługa, dostępne ceny, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kn rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 299929 z 07.07.2014

Sklep godny polecenia. Dobry kontakt, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem.

zakupy: spodnie dresowe, szorty; lipiec 2014

plusy: szybkość realizacji, kontakt, ceny

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izabela rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 296133 z 12.06.2014

W tym sklepie "dostalam" dawno szukanej bluzy meskiej

zakupy: bezrekawnik meski Puma; czerwiec 2014

plusy: mila obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joasia rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 262905 z 03.12.2013

Wybór sklepu zależał od oferowanego produktu i ceny. Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania. Prokukt jest dobrej jakości, a kontakt z firmą i dostawa produktu na najwyższym poziomie

zakupy: dres; listopad 2013

plusy: dobry kontakt i produkty zgodne z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alek rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 240089 z 27.08.2013

Wybrałem ten sklep dlatego, że polecił mi go mój znajomy i wcale nie żałuje zakupu. Produkt, który zakupiłem spełnia moje oczekiwania. Szybka wysyłka i dobry kontakt ze sprzedającym uzupełniają moją dobrą opinię. Gorąco polecam do zakupów w tym e-sklepie.

zakupy: Plecak NIKE; sierpień 2013

plusy: produkty, cena, promocje, szybkość realizacji

minusy: nie ma się do czego przyczepić... :P

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 235105 z 06.08.2013

Sklep ma atrakcyjne ceny ,ciekawy asortyment towarów i przesyłka jest wysyłana w ekspresowym tempie.

zakupy: 2 x koszulka Nike, portfel Nike; sierpień 2013

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Że nie ma go w moim mieście ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 189485 z 02.01.2013

Bardzo dobry kontakt; profesjonalna i szybka obsługa.

zakupy: Kurtka Karrimor; grudzień 2012

plusy: profesjonalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 186753 z 20.12.2012

jestem bardzo zadowolona i w 100 % usatysfakcjonowana, towarem, cena i szybkoscia dostawy. kontakt rewelacyjny i konkretny. dziekuje i polecam!!!!

zakupy: koszulka; grudzień 2012

plusy: kontak, obsługa, terminowość realizacji oraz oferta :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 155105 z 29.08.2012

Rozmiar zgodny z etykietką,kurtka realnie jak na na zdjęciu.Odpowiedzi na pytania i jest możliwość zwrotu towaru lub wymiany na inny rozmiar.

zakupy: KURTKA NIKE; sierpień 2012

plusy: odpowiedzi na pytania,informacje o statucie towaru

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 149373 z 07.08.2012

Kontakt bardzo dobry .wysyłka szybka . Produkt zgodny z opisem .POLECAM !!

zakupy: Buty LONSDALE; sierpień 2012

plusy: sprawna obsługa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piter30 rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 121537 z 04.05.2012

fajny.towar.i.rosadna.cena,jestem.zadowolony.z.tego.sklepu.bardzo!

zakupy: koszulka.puma, bezrekawnik.everlast.buty; maj 2012

plusy: wporzo.ludzie,mila.obsluga

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JK rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 112481 z 31.03.2012

Bardzo miła obsługa:) Pełny profesjonalizm:) Polecam:)

zakupy: t-shirt z kapturem EVERLAST; marzec 2012

plusy: Profesionalizm, miła obsługa klienta:)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kloszard rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 91362 z 20.12.2011

Trafiła się rzecz,która mi się podobała i była stosunkowo tania,więc dokonałem zakupu! Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania :) polecam

zakupy: bluza, skarpetki; grudzień 2011

plusy: szybka realizacja towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Darcet.home.pl opinia nr 61066 z 16.09.2010

Sklep polecili mi znajomi,obsługa sklepu bardzo miła zamówiony towar dotarł do mnie bardzo szybko zgodny z zamówieniem.Jestem zadowolony i polecam ten sklep.

zakupy: Bluza z kapturem firmy UMBRO; wrzesień 2010

plusy: Zgodność towaru z ofertą,b.dobry kontakt,szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER