Płytki ceramiczne.
Sklep dekordia.pl

Kontakt

tel. 801 011 837
Lublin

Popularne produkty

Dom i wnetrze

Popularne marki

Instal-projekt, Vives, Paradyż, Ape ceramica, Tres, Villeroy, Baldocer, Equipe ceramicas, Geotiles, Tubądzin, Marazzi, Opoczno, Bestile, Terma, New trendy, Aparici

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 261
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

dekordia.pl > Opinie klientów

Sklep dekordia.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.07.2012r i posiada 271 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bartosz rekomenduje dekordia.pl opinia nr 450786 z 31.03.2019

UCZCIWY SPRZEDAWCA!!! Podczas zakupow materialow przy remoncie mieszkan okazalo sie, ze nieuwaznie wyslalem przelew za ta sama fakture dwa razy. Sprzdawca z wlasnej woli skontaktowal sie ze mna i poinformowal, ze chce zwrocic nadplacone pieniazki. Pieniazki zostaly zwrocone. Towar dostarczony zgodnie z zamowieniem. Goraco polecam !

zakupy: Płytki podłogowe do łazienki; luty 2019

plusy: UCZCIWOSC

minusy: NIE MAM UWAG

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje dekordia.pl opinia nr 299657 z 04.07.2014

Super sklep!!! Zamawiane płytki dotarły niespodziewanie szybko.Super kontakt ze sprzedawcą,zawsze chętnie pomoże w razie jakichkolwiek pytań nie tracąc cierpliwości dla nadgorliwego klienta.A w sklepie internetowym kontakt z klientem jest najważniejszy. Super ceny naprawde konkurencyjne.Super towar taki jak w opisie czyli gatunek pierwszy.SUPERSUPERPOLECAM

zakupy: paradyż RINO; czerwiec 2014

plusy: super kontakt,terminowość dostawy

minusy: wszystko jak dla mnie dobrze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Moniko rekomenduje dekordia.pl opinia nr 298741 z 30.06.2014

Dostępność płytek w cenie niższej o 50% niż w sklepie stacjonarnym

zakupy: Plytki firmy Polcolorit Art Bianco i Art; czerwiec 2014

plusy: Szybka i profesjonalna obsługa.

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje dekordia.pl opinia nr 298705 z 30.06.2014

Zaoferował przystępne ceny i koszty przesyłki. Bardzo sprawne uzgodnienia i szybka realizacja zamówienia. Sklep spełnił moje oczekiwania. Jestem usatysfakcjonowany. Polecam ten sklep.

zakupy: Płytki ceramiczne cersanit.; czerwiec 2014

plusy: profesjonalizm i przychylność dla klienta.

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje dekordia.pl opinia nr 298697 z 30.06.2014

Świetna obsługa - doradztwo telefoniczne, pomoc w zamówieniu, dobra cena towaru, w końcu szybko dostarczona i dobrze zapakowana przesyłka - polecam:)

zakupy: płytki Tubądzin; czerwiec 2014

plusy: dobre ceny, świetna obsługa

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje dekordia.pl opinia nr 298517 z 27.06.2014

Super obsługa i towar z atrakcyjnymi cenami.

zakupy: F-2855/FD/2014 Kafelki hiszpańskie; czerwiec 2014

plusy: Super asortyment, świetny kontakt.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje dekordia.pl opinia nr 298049 z 25.06.2014

Tylko w tym sklepie znalazłem ... a właściwie moja żona znalazła :) swoje wymarzone hiszpańskie płytki do kuchni ;-) Bezproblemowe zamówienie i szybka dostawa kurierem wprost do drzwi! POLECAM!!!

zakupy: Płytki ścienne; czerwiec 2014

plusy: Duży wybór towarów

minusy: Brak aktualizowanej informacji o statusie towaru/wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janka rekomenduje dekordia.pl opinia nr 297613 z 22.06.2014

sklep znalazłam w internecie, miał bardzo dobrą cenę gresu takiego jak szukałam

zakupy: gres; czerwiec 2014

plusy: profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje dekordia.pl opinia nr 297609 z 22.06.2014

Drugi raz robiłem zakupy i chyba będzie trudno zaufać komuś innemu. Widać, że paniom z obsługi się chce. Łatwy kontakt. Klient traktowany jakby jego indywidualne zamówienie było najważniejsze. Tak trzymać.

zakupy: glazura i terakota; czerwiec 2014

plusy: rewelacyjna obsługa i kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga-ta rekomenduje dekordia.pl opinia nr 297497 z 21.06.2014

Świetny asortyment hiszpańskich płytek w stylu retro.

zakupy: Terakota; czerwiec 2014

plusy: Świetny kontakt, cudny asortyment

minusy: brak filii w innych miastach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margo rekomenduje dekordia.pl opinia nr 297461 z 21.06.2014

Polecam !Pomimo,iż w zamówieniu były uszkodzone płytki, reklamacja została szybko rozpatrzona i pozytywnie załatwiona. Profesopnaliści.

zakupy: gres paradyż (doblo bianco); czerwiec 2014

plusy: szybkie rozpatrzenie reklamacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

urszulanka.urz rekomenduje dekordia.pl opinia nr 296941 z 18.06.2014

ponieważ ceny były bardzo przystępne (duze promocje w porownaniu z cenami producentow) oraz po wysłaniu e-mail natychmiast dostałam odpowiedz co znaczylo ze dbaja o klienta

zakupy: F-409/FV/2014; maj 2014

plusy: cena, promocje, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje dekordia.pl opinia nr 296765 z 17.06.2014

Bardzo dobra jakość, odpowiednia cena!

zakupy: Płytki cementowe; czerwiec 2014

plusy: dobry kontakt, duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje dekordia.pl opinia nr 296549 z 16.06.2014

Sklep oferowal towar , którego szukałam w atrakcyjnej cenie i bezproblemowej dostawie. Tranzakcja przebiegła szybko , profesjonalnie i bezproblemowo.

zakupy: Płytki ceramiczne Tamoe; czerwiec 2014

plusy: profesjonalizm i szybkość realizacji zam., miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorotkapab rekomenduje dekordia.pl opinia nr 296445 z 14.06.2014

Sklep miał interesujący mnie towar w bardzo korzystnej cenie

zakupy: płytki ścienne; czerwiec 2014

plusy: precyzja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bacha rekomenduje dekordia.pl opinia nr 295621 z 10.06.2014

dekordię wybrałam, ponieważ ma bardzo duży wybór płytek - a właśnie szukałam glazury ściśle określonego wzoru - i korzystne ceny

zakupy: płytki na ścianę do łazienki i do kuchni; czerwiec 2014

plusy: duży wybór towaru i korzystne ceny

minusy: z mojego punktu widzenia - nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje dekordia.pl opinia nr 294981 z 06.06.2014

Ogromna oferta unikatowych kafli, dla każdego coś miłego - duży plus. Komunikacja ze sklepem wzorowa! Dostawa szybka i bezproblemowa! Można by pomyśleć nad usprawnieniem systemu płatności, żeby nie przerzucać na klienta dodatkowych płatności za paypal, a także wynegocjować konkurencyjne stawki z kurierami. Podsumowując całość zakupu jednak duży pozytyw!

zakupy: Płytki Peronda FS; czerwiec 2014

plusy: terminowość, stały kontakt, opis zgodny z rzeczywistości

minusy: płatność prowizji za paypal przerzucona na klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbyszek rekomenduje dekordia.pl opinia nr 294917 z 05.06.2014

Profesjonalizm sprzedających, szybkość transakcji

zakupy: F-2553/FD/2014; czerwiec 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje dekordia.pl opinia nr 294561 z 03.06.2014

duży wybór płytek w b.dobrych cenach jestem bardzo zadowolona z zakupu jak i z obsługi sklepu

zakupy: płytki paradyż; maj 2014

plusy: rzetelność,dobry kontakt z personelem obsługi klienta

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MaciejK rekomenduje dekordia.pl opinia nr 294169 z 31.05.2014

Wszystko w jak najlepszym porzadku. Troche czekalem na towar, ale to zrozumiale - byl na zamowienie. bardzo dobry kontakt i doradztwo techniczne. Bardzo duzy wybor i dobre ceny!

zakupy: Plytki + Dekory Gesso krem; maj 2014

plusy: Fachowosc, terminowosc

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER