Systemy instalacyjne, technika grzewcza oraz sanitarna.
Sklep Dobo.pl

Kontakt

tel. 413787797
Pińczów

Popularne produkty

Technika grzewcza, Systemy instalacyjne, Zawory bezpieczeństwa

Popularne marki

Kospel, Zębiec, , Capricorn, Afriso, Bisan

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 43
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 7
Podsumowanie

Dobo.pl > Opinie klientów

Sklep Dobo.pl - monitorowana jakość obsługi

  20% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.07.2010r i posiada 51 opinii klientów w tym 85% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomasz nie poleca Dobo.pl opinia nr 447302 z 22.12.2018

Swego czasu zamówiłem 4 drabinki grzejnikowe 3 szt dotarły zniszczone z wyłamanymi wieszakami. Spisałem protokół z kurierem i wysłałem do sprzedawcy. Pracownik po konsultacji ze swoim szefem odrzucił reklamację powołując się na to iż na ich stronie allegro pisze że protokół trzeba dosłać do 3 dni. Bzdura, żałuję że dalej nie walczyłem o swoje. Straciłem 1300zł. Przesyłka przyszła byle jak zapakowana, w zasadzie nie zabezpieczone części wystawiał z kartonu powycierane. Poraszka Nie polecam.

zakupy: Drabinki grzejnikowe; grudzień 2018

plusy: Dno

minusy: Swego czasu zamówiłem 4 drabinki grzejnikowe 3 szt dotar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Dobo.pl opinia nr 371566 z 01.02.2016

Zdecydowanie polecam, rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą,towar dobrze zapakowany i w bardzo szybkim tempie dostarczony( zamówienie złożone w piątek w poniedziałek dostawa za pobraniem) przy większej ilości towaru nie ma problemu z rabatem.POLECAM!!!

zakupy: na łączną kotę 3724zł min. rozdzielacze do podłogówki itp.; styczeń 2016

plusy: rzetelność, precyzja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotrekm rekomenduje Dobo.pl opinia nr 301441 z 16.07.2014

szybka i bardzo konkretna obsluga towar najlepszej jakosci

zakupy: odpowitrznik automatyczny; lipiec 2014

plusy: super obsluga

minusy: nieznalazlem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbyszek rekomenduje Dobo.pl opinia nr 290297 z 07.05.2014

Niskie ceny ; porządna obsługa nawet takich jak ja upierdliwych dziadków ; szybkość dostawy

zakupy: całe c.o. w pexsie od czerwca 2013; maj 2014

plusy: cena;obsługa;dostawa

minusy: nie polecam brania na raty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zkozaczuk rekomenduje Dobo.pl opinia nr 288661 z 25.04.2014

Dostępność towary, dobre ceny, miła obsługa, bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. BARDZO POLECAM

zakupy: pompa, zawór, śrubunki.....; kwiecień 2014

plusy: Miły kontakt, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek 1969 rekomenduje Dobo.pl opinia nr 281961 z 12.03.2014

Polecam ten sklep,towar zgodny z zamówieniem.Profesjonalne podejście do klienta. Dostawa sprawna i szybka.Dziękuję.

zakupy: art. instalacyjne; marzec 2014

plusy: cena,obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wantor5886 rekomenduje Dobo.pl opinia nr 280097 z 27.02.2014

Bardzo atrakcyjne ceny, duży wybór towarów, wspaniały kontakt, błyskawiczna dostawa

zakupy: grzejniki CO, kształtki PEX, zawory, ; luty 2014

plusy: atrakcyjne ceny, błyskawiczna dostawa,szeroki asortyment

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

INSTAL usł. hydr rekomenduje Dobo.pl opinia nr 270621 z 08.01.2014

szukałem dostawcy z atrakcyjnymi cenami i znalazłem. współpracuję z firmą dobo od 3 lat i od samego początku jestem z współpracy zadowolony GORĄCO POLECAM

zakupy: od rurek po grzejniki, itp; styczeń 2014

plusy: CENA, dobry kontakt, produkty dobrej jakości

minusy: jest za daleko i nie mogę wpaść na kawę :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zaretom rekomenduje Dobo.pl opinia nr 269149 z 28.12.2013

dobre ceny,odrobinę mniej dobry kontakt,duży asortyment,towar zgodny z opisem,szybka wysyłka za pobraniem,myślę że jeszcze skorzystam POLECAM !!!

zakupy: alupex wavin, rozdzielacze, folia, taśma; grudzień 2013

plusy: dobre ceny,duży wybór

minusy: słaby kontakt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Dobo.pl opinia nr 268417 z 23.12.2013

Towary w bardzo dobrych cenach,kontakt telefoniczny wspaniały i szybka dostawa. Polecam ten sklep.

zakupy: Alupex Wawin; listopad 2013

plusy: Dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lean1 rekomenduje Dobo.pl opinia nr 262073 z 29.11.2013

Dobry kontakt,szybka wysyłka,towar zgodny z opisami.Jak dla mnie to super.

zakupy: rozdzielacz, zawory itd; listopad 2013

plusy: szybkość

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leniek36 rekomenduje Dobo.pl opinia nr 261205 z 27.11.2013

Bogata oferta, dobre ceny, szybka dostawa. Polecam.

zakupy: Zawory, pompa cyrkulacyjna; listopad 2013

plusy: Dobry kontakt, bogata oferta w dobrych cenach

minusy: Złe naliczanie kosztów dostawy (x il. towarów)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sebastian rekomenduje Dobo.pl opinia nr 250761 z 09.10.2013

sklep polecił mi znajomy , moim zdaniem mają dobre ceny i przyzwoity towar. jak dla mnie REWELACJA!!!

zakupy: bojler, pompa c.o, zawory kulowe; październik 2013

plusy: dobre ceny , duży wybór , bardzo szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard - ryniek rekomenduje Dobo.pl opinia nr 250517 z 08.10.2013

Realne ceny i profesjonalna obsługa.

zakupy: Dmuchawa do c.o.; październik 2013

plusy: Rzetelność.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olek rekomenduje Dobo.pl opinia nr 247001 z 26.09.2013

sklep wybrałem ze względu na atrakcyjne ceny

zakupy: zawory termostatyczne + głowice; wrzesień 2013

plusy: cena, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elżbieta rekomenduje Dobo.pl opinia nr 244205 z 13.09.2013

Sklep wybrałem ze względu na proponowane ceny i oferowany asortyment.Realizacja zamówienia terminowa i mimo że dostawca nie uniknął pomyłki w realizacji zamówienia nie wpłynęło to negatywnie na jego ocenę.Ważną kwestią a może nawet podstawową jest jakośc oferowanych artykułów którą na podstawie dotychczasowych zakupów oceniam bardzo pozytywnie.

zakupy: kształtki, zawory, śrubunki; wrzesień 2013

plusy: sklep działa normalnie co obecnie jest dużą zaletą

minusy: utrudniony kontakt telefoniczny a właściwie jego brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Dobo.pl opinia nr 243205 z 09.09.2013

Realizacja szybka, towar ok. Sprzedawca godny polecenia

zakupy: zawory i rozdzielnica; wrzesień 2013

plusy: cena i szybka realizacja

minusy: nic nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Dobo.pl opinia nr 242333 z 04.09.2013

W porownaniu do sklepow sprzedajacych ksztaltki i art hydrauliczne w dobo bylo okolo 40 do 50% taniej. Szybka wysylka i dostawa oraz konkretny kontakt.

zakupy: czesci na obejscie 2", ; wrzesień 2013

plusy: szeroki asortyment, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mj76 rekomenduje Dobo.pl opinia nr 240805 z 29.08.2013

Dobra cena ,produkt zgodny z opisem,szybka wysyłka.

zakupy: obejście pompy 5/4", ; sierpień 2013

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janek_kk5 rekomenduje Dobo.pl opinia nr 237773 z 16.08.2013

Dobra cena w stosunku do cen w hipermarketach łącznie z przesyłką. Bardzo dobry kontakt i dbałość o klienta.

zakupy: Bojler z wężownicą; sierpień 2013

plusy: Profesionalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER