Kuchenne akcesoria użytkowe i dekoracyjne oraz drobiazgi łazienkowe.
Sklep DomowySkarbiec.pl

Kontakt

tel. 508 930 329
Łódź

Popularne produkty

Gotuj z nami, Kuchenne fanaberie, Zapraszamy na kawę i herbatę, Worki do odkurzaczy, Łazienkowe drobiazgi, Artykuły sezonowe, Elektryczne drobiazgi

Popularne marki

Berghoff, Bialetti, , Worwo, Korkmaz, Tadar, Awd, Eldom, Gat, Forest, Ssw, Feel maestro, Frabosk, Antik ars, Orion, King hoff, Ajs, Biowin, Chomik, Maestro, Brunfoff

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 107
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

DomowySkarbiec.pl > Opinie klientów

Sklep DomowySkarbiec.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  88% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  92% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.03.2008r i posiada 109 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zofia rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 436666 z 21.06.2018

Oferuje przedmioty wyposażenia domowego praktyczne, dobrej jakości.

zakupy: Kratka do suszenia grzybów i ziół, stojak łazienkowy; czerwiec 2018

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina nie poleca DomowySkarbiec.pl opinia nr 426070 z 18.12.2017

Sklep został wybrany ze względu na branie udziału w dniu darmowej dostawy. Niestety jestem bardzo niezadowolona z zakupu. Sklep nie poinformował o sposobie dostawy towarów - zamiast kuriera paczka w ruchu, ponadto SAM wybrał kiosk, do którego paczka miała dotrzeć. Po 2 tygodniach, mailach i telefonach nadal nie otrzymałam przesyłki, pomimo iż zgłaszałam do sklepu problem. Zdecydowanie NIE polecam tego sprzedawcy.

zakupy: Rozdrabniacz, deska, otwieracz; grudzień 2017

plusy: brak

minusy: Nie informuje o sposobie dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 425710 z 13.12.2017

Wybrałam ten sklep ze względu na asortyment

zakupy: worki do odkurzacza; grudzień 2017

plusy: rzadki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marian rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 420626 z 26.09.2017

Tylko w tym sklepie i za taką atrakcyjną cenę znalazłem i kupiłem siatki do suszenia grzybów, pasujące idealnie do piekarnika mojej kuchni.

zakupy: Siatka do suszenia grzybów; wrzesień 2017

plusy: Atrakcyjna cena, szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 396322 z 27.10.2016

Znalazłem w tym sklepie produkt, który całkowicie zaspokoił moje oczekiwania pod względem jakości i ceny

zakupy: siatka metalowa do suszenia grzybów i owoców w piekarniku; październik 2016

plusy: jakość produktu i krótki czas realizacji zamówienia

minusy: nie stwierdziłem (to był mój pierwszy zakup)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

njunior rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 370666 z 25.01.2016

W jednym miejscu załatwiłem potrzebne mi artykuły.Polecam.

zakupy: Patelnie Bialetti 2x; styczeń 2016

plusy: kontakt z obsługą

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Silviu Iftimia rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 364202 z 04.12.2015

I had a very good experience with this online store. I bought several pieces vacuum cleaner bags and everything went great. The store had created especially for me, the possibility of transporting goods in Romania. Placed on the site have changed and this facility can choose to EU transport. Ah, I forgot to say I'm from to Romania and I want to take this opportunity to thank Mrs Danuta Wybraniec, who helped me a lot. I appreciate very much. Good luck in business !!!

zakupy: Worki do odkurzacza Siemens/Bosh SBMB01K; listopad 2015

plusy: very attentive to customer requirements

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 361518 z 13.11.2015

kupowałam tam już kiedyś i jestem bardzo zadowolona

zakupy: siatki do suszenia; listopad 2015

plusy: bardzo dużo fajnego asortymentu

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 357869 z 10.10.2015

Szukałem konkretnego, znanego mi sprzętu agd. W większości innych sklepów go brak, lub proponowano długi czas realizacji zamówienia. W Domowym Skarbcu był "od ręki" i został dostarczony z Łodzi do Krakowa w ekspresowym tempie.

zakupy: kawiarka elektryczna GAT Splendida 4 TZ; październik 2015

plusy: asortyment i szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 351649 z 07.08.2015

Wybrałam ten sklep ze względu na bardzo atrakcyjną cenę, jestem bardzo mile zaskoczona, gdyż przesyłka dotarła wręcz w ekspresowym tempie. Serdecznie polecam ten sklep i na pewno sama jeszcze dokonam niejednego w nim zakupu....

zakupy: worki do odkurzacza; sierpień 2015

plusy: niskie ceny, ekspresowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 343781 z 27.05.2015

Sprzedający posiadał w swojej ofercie, w korzystnej cenie wyrób, którego poszukiwałam. Transakcja profesjonalna, dobry konakt wraz z cenną poradą oraz szybka wysyłka. Dziękuję za udaną transakcję i oczywiście zdecydowanie polecam innym.

zakupy: paletnia Bialetti; maj 2015

plusy: profesjonalna i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 330517 z 06.02.2015

Ogromny pozytyw. Super kontakt, ekspresowa przesyłka. Zakupy w taki sklepie to czysta przyjemność. Gorąco polecam!

zakupy: Worki do odkurzacz; luty 2015

plusy: Cena i wybór produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tery rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 324809 z 23.12.2014

Wybrałem sklep ze względu na cenę - nie ukrywajmy, szukałem atrakcyjnej ceny. Jestem zadowolony z usługi: produkt doszedł na czas, szybko i sprawnie - w sam raz na Wigilię i prezent pod choinkę. Piątka z plusem~!

zakupy: bialetti brikka; grudzień 2014

plusy: tanio, szybko w porównaniu z innymi esklepami

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Igor rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 324329 z 20.12.2014

Znalazłem odpowiedni dla mnie produkt i w 100% spełnił moje oczekiwania

zakupy: Induktor nakładka; grudzień 2014

plusy: Kontakt z klientem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kornelia rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 313321 z 02.10.2014

Ogromny pozytyw. Super kontakt, takie zakupy to przyjemność, polecam!

zakupy: BIALETTI Zestaw do espresso; październik 2014

plusy: super kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 312937 z 29.09.2014

przystępne ceny i dobra komunikacja ze sprzedawcą

zakupy: siatki do suszenia w piekarniku; wrzesień 2014

plusy: błyskawiczna realizacja zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 284017 z 24.03.2014

Już raz dokonałam zakupu w tym sklepie i byłam zadowolona. Towar zgodny z opisem w ofercie. Szybki czas realizacji od dnia wpłaty. Towar starannie zapakowany. Polecam.

zakupy: woreczki próżniowe do żywności.; marzec 2014

plusy: solidność, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kika rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 271333 z 11.01.2014

Sklep Domowy Skarbiec spełnił Moje oczekiwania. Przesyłka była dobrze zapakowana i przyszła w terminie. Jestem zadowolona z zakupionego towaru. Polecam

zakupy: kawiarka; styczeń 2014

plusy: Zgodnie z zamówieniem

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 270633 z 08.01.2014

Zupełnie przypadkowo znalazłam w internecie to co mnie interesowało, bardzo szybka obsługa, towar dostarczony szybciutko według oczekiwań

zakupy: płytka do gotowania na kuchence indukcyj; styczeń 2014

plusy: szybka obsluga

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje DomowySkarbiec.pl opinia nr 263077 z 04.12.2013

sklep posiadał oczekiwany towar w najniższej cenie i oferował transport gratis, dostawa towaru ekspresowa i zgodnie z opisem, towar był bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem

zakupy: kmp.garnków ze stali - indukcja-Olkusz; grudzień 2013

plusy: cena

minusy: brak możliwości odbioru towaru w paczkomacie przy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER