Oprogramowanie oraz licencje na oprogramowanie.
Sklep Dreamsoft.com.pl

Kontakt

tel. +48 (22)7630874
Radzymin

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 54
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Dreamsoft.com.pl > Opinie klientów

Sklep Dreamsoft.com.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.09.2010r i posiada 55 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

PRBSoft rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 454790 z 29.09.2019

Cena lepsza niż u producenta, licencja szybko dotarła na maila. Polecam

zakupy: PHPStorm; wrzesień 2019

plusy: szybkość, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 454318 z 06.09.2019

Gorąco polecam! Szybkie działanie, dobry kontakt. Wszystko przebiegło bez problemowo.

zakupy: TeamViewer; wrzesień 2019

plusy: Szybkość dostawy i podejście do klienta.

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 454150 z 28.08.2019

Wszystko sprawnie i bez problemów. Przydałaby się opcja pobrania wersji testowej programu BlueSoleil (jak w przypadku niektórych innych).

zakupy: Licencja BlueSoleil; sierpień 2019

plusy: Rzetelność i terminowość

minusy: Brak odpowiedzi na zadane pytanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 452722 z 29.06.2019

Oficjalny partner JetBrains, z niższymi niż u nich cenami oraz Fakturą VAT

zakupy: Jetbrains All product pack; czerwiec 2019

plusy: Szybko i taniej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 451238 z 18.04.2019

Kolejny zakup u tego dostawcy. Cena lepsza niz bezposrednio u producenta. Polecam.

zakupy: PHP Storm; kwiecień 2019

plusy: oferta i ceny (chociaz moglyby byc lepsze)

minusy: wymagaja podania zbyt wielu danych przy dodawaniu opinii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KK rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 450658 z 26.03.2019

Ekspresowa realizacja, doskonały kontakt.

zakupy: RAdmin; marzec 2019

plusy: Szybkość obsługi, konkurencyjne ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 449362 z 20.02.2019

Przystępne ceny, łatwość zamówienia, realizacja trochę się przeciągnęła ale po bezpośrednim kontakcie wszystko zostało załatwione.

zakupy: Intellij IDEA Ultimate Personal; luty 2019

plusy: cena

minusy: czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 445914 z 22.11.2018

Atrakcyjne ceny, sprawna i miła obsługa. Polecam!

zakupy: PhpStorm Personal; listopad 2018

plusy: obsługa telefoniczna

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Quba rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 440974 z 02.10.2018

Profesjonalna obsługa

zakupy: PyCharm PyStorm; październik 2018

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 440678 z 24.09.2018

Faktura VAT, cena. Tak, wszystko załatwione szybko i sprawnie.

zakupy: Roczna licencja na PYCharm; wrzesień 2018

plusy: Cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 438390 z 30.07.2018

Znalazłem na stronie producenta, że firma jest jego dystrybutorem.

zakupy: Camtasia+Snagit; lipiec 2018

plusy: J.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 437342 z 05.07.2018

Możliwość otrzymania faktury

zakupy: PHP STORM; lipiec 2018

plusy: Szybko i sprawnie, nie trzeba o nic się martwić

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 437170 z 02.07.2018

Jako jeden z 4 sklepów oferował oprogramowanie EaseUS Partition Master. Bardzo dobra cena, szybka realizacja zamówienia, zero problemów. To mój pierwszy zakup w tym sklepie i zapewne nie ostatni. Dziękuję.

zakupy: EaseUS Partition Master; lipiec 2018

plusy: cena, termin realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 437006 z 28.06.2018

Rok temu zakupiłem licencję PhpStorm, w tym roku odnowiłem ponownie. Dreamsoft.com.pl to pewny i szybki sklep

zakupy: Odnowienie licencji PhpStorm; czerwiec 2018

plusy: Dbanie o klienta

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

uberiron rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 434510 z 09.05.2018

wystawiaja fakture na soft zza wielkiej wody

zakupy: jetbrains pwck personal; maj 2018

plusy: faktura

minusy: opis softu nie autualny, 3 dni na realizację elektronicz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 433242 z 16.04.2018

Kontakt trochę słaby. Trzeba się wielokrotnie dopytywać o wycenę licencji. Ostatecznie sprawa załatwiona sprawnie i tanio.

zakupy: Intellij Idea Ultimate Personal; kwiecień 2018

plusy: Tanio, duży wybór licencji

minusy: kontakt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eligiusz rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432454 z 30.03.2018

Polecam Dreamsoft, to 4 ty już zakup oprogramowania, bardzo miła i fachowa obsługa , szybkość i możliwość zakupu oprogramowania z całego świata - w tym również licencji w promocji innych producentów.Polecam i dziękuję za fachową współpracę.

zakupy: Portrait Professional Studio; marzec 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawmac24 rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432286 z 27.03.2018

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Możliwość śledzenia statusu zlecenia. Czytelna i jasna instrukcja postępowania i stanu zlecenia. Miły kontakt z obsługą :)

zakupy: Intellij Ultimate Edition - licencja; marzec 2018

plusy: Bogaty wybór kupna licencji do oprogramowania

minusy: na razie nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432258 z 27.03.2018

dobra cena, szybka realizacja

zakupy: Oprogramowanie do zarządzania bazami danych, edytor kodu PHP; marzec 2018

plusy: szybka realizacja

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grabo rekomenduje Dreamsoft.com.pl opinia nr 432190 z 26.03.2018

Polecam. Szybko i na temat.

zakupy: PhpStorm; marzec 2018

plusy: Dobry kontakt

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER