Karmy i artykuły dla psów i kotów.
Sklep e-Karma.pl

Kontakt

tel. 22 498 18 50
Łomianki

Popularne produkty

Taste of the Wild, Nutra Nuggets, GA, Nutra Gold Holistic, MiracleCorp, Nutra Gold Grain Free, ENOVA, Diamond Care, Petmate, Miski antypleśniowe Microban - lekkie

Popularne marki

Diamond pet foods, Ga pet food partners limited, Miracle coat, La ticinese, Petmate, Gwf nutrition, Triple pet, Source inc.

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 28
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

e-Karma.pl > Opinie klientów

Sklep e-Karma.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.09.2007r i posiada 28 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

anita-marianna rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 284813 z 28.03.2014

to już kolejny zakup w tym sklepie, w związku z tym, że wcześniej byłam zadowolona postanowiłam zrobić tu zakupy ponownie!

zakupy: NUTRA NUGGETS Lite/Senior for Dogs 15 kg; marzec 2014

plusy: atrakcyjne ceny, błyskawiczna wysyłka towaru,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 275837 z 04.02.2014

Idealna obsługa klienta! Bardzo szybka realizacja, dobre ceny, wysoka jakość karm, świetny kontakt. Zakupy w e-karmie robię z chęcią, nie zawiodłam się ani razu, moje psy i koty również. Polecam :)

zakupy: Nutra Gold Holistic, Enova, TOTW...; luty 2014

plusy: jakość, szybka realizacja, gratisy, dobry kontakt, ceny

minusy: brak (ewentualnie mógłby być większy asortyment)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 274381 z 28.01.2014

Sklep został mi polecony przez właściciela innego psa. Chwalił rzetelność i szybkość dostawy. I tak też się stało. Ja też nie zawiodłam się. Chcę dalej współpracować z takim sprzedawcą. Polecam

zakupy: taste of the wild puppy; styczeń 2014

plusy: Rzetelność i dotrzymanie terminu dostawy

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angel rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 271881 z 14.01.2014

Bardzo szybkie przesylki, karma zawsze swieza i dobrze zapakowana, czesto zdarzaja sie gratisy.

zakupy: Karma TOTW; grudzień 2013

plusy: ceny, szybka przesylka

minusy: brak akcesoriow typu obroze, smycze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieshka rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 257217 z 11.11.2013

Obsługa sklepu jak zawsze na najwyższym poziomie! Pies zachwycony z przesyłki - wszystko świeże, ładnie zapakowane. Na dostawę nigdy nie czekam dłużej niż 2 dni! Polecam!

zakupy: sucha karma Taste of the wild, puszki; listopad 2013

plusy: dostępność karmy TOTW

minusy: wąski asortyment - brak wyboru akcesoriów dla psa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 234241 z 31.07.2013

kontakt ze sklepem jest rewelacyjny. Reagują szybko i elastycznie na zamówienia i wysyłki towarów są naprawdę szybkie. Nie ma problemów ze zmianą adresu dostawy. Kupuję karmę Nutra Nuggets i jestem bardzo zadowolona. Megaplus za błyskawiczne dostawy. Nie zdarzyło mi się czekać więcej niż 2 dni, a raz zamawiając karmę po południu przesyłka dotarła już następnego dnia!

zakupy: Nutra Nuggets; lipiec 2013

plusy: błyskawiczny kontakt i dostawy, elastyczność

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 212145 z 12.04.2013

Szybka i miła obsługa, informacja o przesyłce oraz sporo dodatkowych gratisów (inne smaki tej samej karmy)

zakupy: karma Taste the wild sierra mountoin; kwiecień 2013

plusy: fachowe doradztwo, gratisy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 187813 z 24.12.2012

Oferta sklepu jest bardzo atrakcyjna: szukałem konkretnej karmy, i produkt w najlepszej cenie znalazłem właśnie tutaj. Ponadto, już po złożeniu zamówienia okazało się, że dostaliśmy jeszcze 5% rabatu na święta! Serdecznie polecam.

zakupy: NUTRA NUGGETS Large Breed Adult for Dogs 2 x 15 kg; grudzień 2012

plusy: ceny, obsługa, czas realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 177977 z 23.11.2012

Szybko i sprawnie dostałam towar, którego brakowało w sklepie, w którym na ogół kupuję. Oprócz suchej karmy, którą zakupiłam, otrzymałam puszkę karmy gratis. Dziękuję.

zakupy: karma dla psa; listopad 2012

plusy: solidność, błyskawiczna dostawa

minusy: szkoda że nie ma karmy dla gryzoni

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 165993 z 09.10.2012

Karma w bardzo dobrej cenie, taniej niż w innych sklepach. Dodatkowym plusem jest to, że przy zakupie powyżej 90,00 zł transport jest gratis.Błyskawiczna dostawa-zamówiłam po godz.15.00 i jeszcze w tym samym dniu była wysyłka. Towar dotarł następnego dnia. POLECAM. A jak kotkom smakuje!!!

zakupy: Nutra Gold Holistic Senior Cat, Enova; październik 2012

plusy: szybka obsługa, przystępne ceny

minusy: nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 154117 z 27.08.2012

Poszukiwałam dobrej karmy za nieduże pieniądze, chętnie w dużych opakowaniach. Tak trafiłam na stronę e-karma, zaczęłam zamawiać karmę Enova na zmianę z Nutra. Psom karmy smakują, mój portfel nie świeci pustkami, poza tym jest jeszcze satysfakcja z kontaktów z tak profesjonalnym podejściem do sprzedaży :) Zawsze szybka dostawa, zawsze fajne promocje czy wyprzedaże i doskonały kontakt mailowy i telefoniczny.

zakupy: Enova, Nutra Gold, Evanger's; marzec 2012

plusy: dobre ceny, błysk wysyłka, towar jakiego brak u innych

minusy: proszę zwiększyć asortyment rzadkich, dobrych karm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

girkowski rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 123345 z 12.05.2012

Wybrałem ten sklep z kilku powodów: 1.Posiada karmy b.wysokiej jakości,niektóre niedostępne w innych sklepach. 2.Przystępne ceny. 3.Wzorowa informacja o przesyłce oraz błyskawiczna wysyłka(gratis). Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%,zakupy robię od lutego 20010r.

zakupy: ENOVA, TOTW, NUTRA GOLD; kwiecień 2012

plusy: Jak wyżej.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 84766 z 22.09.2011

Dokonałem zakupu w tym sklepie już 5ty raz. Zawsze jestem proszony o opinię, ale teraz w końcu postanowiłem ją napisać. Pierwszy zakup był bardzo pozytywnym zaskoczeniem, a każdy następny raz jest na takim samym poziomie. Obsługa jest świetna, jest z nimi znakomity kontakt, można zadzwonić i liczyć na pomoc. Ceny są bardzo dobre, darmowa wysyłka [przy moich zamówieniach] to coś co powinno być standardem u wszystkich sprzedawców. No i świadomość tego, że zamawiam dziś a jutro karmę mam u siebie. Wiem, że kupując u nich mój pies nie będzie musiał głodować :)

zakupy: Nutra Gold Hollistic Senior; wrzesień 2011

plusy: EKSPRESOWA! i darmowa wysyłka, podejście do klienta,ceny

minusy: zawstydzają konkrencję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rurzyczka rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 78477 z 09.06.2011

Trzeci raz zrobiłam zakupy w e-karma i jestem bardzo zadowolona. Zawsze bardzo terminowo (następnego dnia lub dwa dni później karma jest u mnie) plus informacja o realizacji zamówienia na każdym etapie. Szybko i bezproblemowo :)

zakupy: Taste of the wild High Prairie; czerwiec 2011

plusy: szybkość realizacji, dobra cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 72756 z 03.03.2011

Sklep wybrałam przypadkowo, szukałam konkretnej karmy dla moich psów, a w osiedlowych sklepach ciągle były braki. Zaczęłam od strony producenta i od razu przerzuciło mnie do teko sklepu. Cena bardzo atrakcyjne, przesyłka błyskawiczna. Jestem bardzo zadowolona. Kupuje tu regularnie.

zakupy: Nutra Nuggets Lite; luty 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bambi0 rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 67924 z 22.12.2010

Profesjonalny sklep internetowy z kompetentną obsługą. Szybka wysyłka zamówionego towaru, świetny system powiadomień dotyczących statusu zamówienia, a przede wszystkim produkty pierwszej jakości w przystępnych cenach. Kupując w tym sklepie możesz mieć pewność, że otrzymasz dokładnie to co zamówiłeś.

zakupy: NUTRA NUGGETS Lamb Meal and Rice 18 kg; grudzień 2010

plusy: Profesjonalizm i dobra jakość w przystępnej cenie

minusy: Przedłużające się braki w asortymencie karm suchych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 61516 z 23.09.2010

Sklep wybrałem przypadkowo, a właściwie dla tego, że miał w ofercie interesującą mnie karmę. Składając zamówienie pomyliłem sposób jego realizacji (zgłosiłem, że sam odbiorę towar w siedzibie sklepu) po niespełna godzinie zadzwoniono do mnie ze sklepu z prośbą o potwierdzenie miejsca odbioru towaru. Ktoś przytomny w sklepie słusznie zauważył, że to pomyłka i że raczej nie chodziło mi (mieszkam w Suwałkach) o osobisty odbiór towaru ze sklepu. Krótko, rzeczowo i bez problemowo wyjaśniono sytuację. Zupełnie inaczej niz w innym sklepie internetowym (nie pamiętam nazwy, taki na zielono), z którego zadzwoniono do mnie po tygodniu od daty zamówienia, że niestety zamówionej przeze mnie karmy juz nie ma. Tak więc na samym początku piątka.Jeżeli mojej "Rozpieszczonemu jak dziadowski bicz kundlowi" posmakuje kupiona karma, to nie będę juz szukał innego sklepu.

zakupy: Taste of The Wild; wrzesień 2010

plusy: Rzetelne zainteresowanie zamówieniem.

minusy: Początek super. Oby to nie były miłe złego początki.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 53037 z 28.04.2010

expresowa realizacja zamówienia i wysyłka, rzetelna obsługa, kontakt ze sprzedawcą na wystawach i otrzymanie darmowych próbek na stoisku(pozwoliło mi to dobrać karmę wg gustu moich psów) Polecam

zakupy: karma dla psa, akcesoria; kwiecień 2010

plusy: klient pozostaje 'dopieszczony'

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 51296 z 01.04.2010

Szybka realizacja zamówienia,solidna firma kurierska

zakupy: diamond naturals; kwiecień 2010

plusy: dostępność diamond naturals

minusy: troszkę większy asortyment..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pitpoint rekomenduje e-Karma.pl opinia nr 51281 z 31.03.2010

Doskonały kontakt.Profesjonalne doradztwo.Szybka realizacja zamówienia

zakupy: NUTRA NUGGETS Puppy; marzec 2010

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Niepełny asortyment sprzedawanych firm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER