Maszyny i narzędzia ogrodnicze do utrzymania i obsługi terenów zielonych.
Sklep e-Kosiarki.pl

Kontakt

tel. 34 329 78 48
Michałów Rudnicki

Popularne produkty

Części zamienne, Akcesoria, Kategoria tymczasowa, Glebogryzarki, Opryskiwacze, Rębarki do gałęzi, Kosiarki traktorowe, Kosiarki spalinowe, Kosiarki do wysokich traw

Popularne marki

Stiga, , Oleo-mac, Pasquali, Gardena, Briggs & stratton, Eurosystems, Hecht, Dakr, Caravaggi, Mm, Solo, Mtd, Emak, Honda, Oregon, Al-ko, Kawasaki, Vares, Wisconsin

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 37
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

e-Kosiarki.pl > Opinie klientów

Sklep e-Kosiarki.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 37 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Halina rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 41783 z 14.10.2009

Sklep wybrałam ze względu na oferowany produkt, który spełnił moje oczekiwania pod względem ceny i funkcjonalności. Przesyłka expresowa, paczka bardzo dobrze zabezpieczona, pełen profesjonalizm. Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Kosiarka Hecht 601; październik 2009

plusy: Rzetelność

minusy: Nie mam powodów żeby wpisywać wady.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gajowy rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 41250 z 03.10.2009

Sklep o.k..(Jeśli można coś powiedzieć po jednorazowym zakupie).Zadecydowała o wyborze cena towaru i kulturalna obsługa. Towar dowieziony na czas w stanie nienaruszonym. Oby tak dalej.

zakupy: Łuparka do drewna Hecht 650.; wrzesień 2009

plusy: j.w.

minusy: jak dotąd brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olesław Macho rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 38062 z 22.07.2009

Bardzo dobra firma Polecam i napewno jeszcze zrobię kiedyś tam zakupy

zakupy: wykaszarka; lipiec 2009

plusy: szybka dostawa, miła obsługa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabrysia rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 36763 z 26.06.2009

Kosiarka zakupiona w e-Kosiarki.pl trafiła do mnie bardzo szybko. Szybko zostałem poinformowany o braku danego modelu na magazynie i o terminie realizacji który zamknął się (o ile dobrze pamiętam) w ciągu 4 dni. Duży minus to zapakowanie kosiarki "do góry nogami" mimo widocznych oznaczeń na kartonie. Paragon i gwarancja zostały zalane resztkami oleju. Paragon był nie czytelny, a prośba o wysłanie duplikatu została natychmiast spełniona. Kosiarka lekko porysowana od złego zapakowania. Stosunkowo tani transport jak za paczkę około 40kg (20zł). Ogółem zadowolony z zakupów.

zakupy: kosiarka spalinowa ~1700zl; czerwiec 2009

plusy: tanio, szybko

minusy: nieprofesjonalne zapakowanie towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DarekG rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 36494 z 22.06.2009

Przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem szybko i bez problemów .Towar zgodny z opisem.Fachowa obsługa .Polecam.

zakupy: KOsiarka listwowa Farmer BM870 II; czerwiec 2009

plusy: Duży wybór-bobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

at rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 36247 z 17.06.2009

Polecam sprzedającego, kosa spalinowa zgodna z ofertą, bardzo szybka realizacja zamówienia

zakupy: kosa spalinowa stiga; kwiecień 2009

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomaszek rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 34932 z 25.05.2009

kupno kosy spalinowej firmy alko model BC4535 maszynka super moc wystarczająca sprawdza się rewelacyjnie stosunek ceny do jakości i mocy dobry

zakupy: kosa spalinowa; maj 2009

plusy: niska cena łatwy kontakt telefoniczny

minusy: nie stierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Musiał Bogusław rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 34922 z 25.05.2009

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa(na drugi dzień po zamówieniu),towar zapakowany w oryginalny karton oklejony firmową taśmą,możliwość "śledzenia" przesyłki. Szczerze polecam!

zakupy: Myjka ciśnieniowa; maj 2009

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jan rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 34827 z 22.05.2009

Kolejny udany zakup w tej firmie

zakupy: kosa spalinowa; maj 2009

plusy: klient na pierwszym miejscu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 34810 z 22.05.2009

Bardzo mila obsluga, super towar, żadnych zastrzerzeń

zakupy: Kosiarka Hecht 504; maj 2009

plusy: SZYBKA DOSTAWA I MILA OBSLUGA !!!

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr Franas rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 34138 z 12.05.2009

Super Sprzedawca miła obsługa i szybka Dostawa

zakupy: Piła Elektryczna; maj 2009

plusy: Doskonały Asortyment

minusy: Brak Marek oryginalnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darek rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 32929 z 17.04.2009

bardzo miła obsługa i szybka dostawa

zakupy: kosiarka spalinowa Alko; marzec 2009

plusy: dobre ceny i szybkosc dostawy oraz miła obsługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nucleus rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 32883 z 16.04.2009

Sprawna i szybka obsługa

zakupy: wertykulator Stiga VE32; kwiecień 2009

plusy: terminowość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rabinjakub1 rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 31150 z 18.03.2009

Szybki kontakt po zakupie, towar został wysłany błyskawicznie. Dobrze zabezpieczony i zapakowany. Myślę, że można spokojnie polecić ten sklep

zakupy: Kosiarka Elektryczna; marzec 2009

plusy: zaangażowanie - wiadć, że komuś tam zależy na klientach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodek rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 30347 z 06.03.2009

Fachowa obsługa przez telefon pomaga w szybszym dokonaniu wyboru zainteresowanego produktu.Paczka dotarła w 24 godziny. Cenny są konkurencyjne. - polecam.

zakupy: kosiarka spalinowa Al-ko Silwer 520 BR; luty 2009

plusy: duży wybur asortymentu i ceny umirkowane.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 30159 z 04.03.2009

Szybka przesyłka, znakomita obsługa, duża kompetencja obsługujących infolinię.

zakupy: Kosiarka AL-KO; luty 2009

plusy: Ludzie znaja sie na tym co robią

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 29404 z 24.02.2009

Żadnych problemów. Kosiarka Alko dotarła szybko i bez zarzutów. Na pewno skorzystam jeszcze z usług tego sklepu. Polecam !!!

zakupy: Kosiarka ALKO Silver Bio Combi 470B Premium High Wheller; luty 2009

plusy: Niskie ceny , miła obsługa , szybkość przesyłki.

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz Marcińc rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 29392 z 24.02.2009

Bardzo szybka obsługa,towar zamówiony w niedzielę a dotarł do mnie we wtorek rano.Bardzo mnie miło to zaskoczyło .

zakupy: glebogryzarka spalinowa; luty 2009

plusy: Przejżystość i niski koszt wysyłki

minusy: jeszcze nic nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mihaello rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 26784 z 21.01.2009

Wszystko w jak najlepszym porządku. Miła i pomocna obsługa i oczywiście łatwy kontakt nie tylko przez telefon ale również przez gg :) Paczka profesjonalnie zapakowana dzięki czemu sprzęt dotarł do mnie w idealnym stanie mimo swoich gabarytów i wagi. Gorąco polecam ten sklep.

zakupy: Kosiarka YM 5519 SPO; styczeń 2009

plusy: Szeroki asortyment

minusy: Mogło by być wiecej zdjęć poszczególnych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ipso25 rekomenduje e-Kosiarki.pl opinia nr 25203 z 21.12.2008

fachowość i profesjonalizm,przy tym bardzo szybka dostawa.polecam

zakupy: odśnieżaka, kosiarka; grudzień 2008

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER