Rowery i części zamienne oraz odzież i akcesoria rowerowe.
Sklep e-rower.pl

Kontakt

tel. 334881261
Bielsko-Biała

Popularne produkty

Główna

Popularne marki

Accent, Author, Shimano, Dartmoor, Vittoria, Sidi, Sks, Cateye, Kryptonite, Tacx, San marco, Panaracer, Park tool, Met, Finish line, Rst, Connex, Hamax, Answer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

e-rower.pl > Opinie klientów

Sklep e-rower.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.11.2005r i posiada 10 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ulthran rekomenduje e-rower.pl opinia nr 86062 z 13.10.2011

Wybrałem ten sklep z powodu bogatej oferty i dobrej opinii na forach rowerowych. Generalnie oczekiwań nie zawiódł, z kilkoma zastrzeżeniami. Po pierwsze kontakt z obsługą klienta via mail był nieco utrudniony (chociaż, gdy już się udało to obsługa w 100% fachowa i profesjonalna). Po drugie stan dostępności na stronce nie w 100% odpowiadał tanowi faktycznemu. Myślę, że oba te problemy sa wynikiem końca sezonu, a więc chwilowego zwijania interesu do wiosny ;)

zakupy: Siodło+wspornik, oświetlenie, pedały; październik 2011

plusy: Oferta, ceny, fachowość

minusy: Trochę utrudniony kontekt, nieaktualność stanów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pelagia rekomenduje e-rower.pl opinia nr 82341 z 11.08.2011

Otrzymałam zamówiony rower na adresdo domu.Sklep własnym transportem dostarczył.Wszystko odbyło się solidnie i wyjątkowo życzliwie. Rower gotowy do jazdy z dodatkami zamontowanymi jak:światełka,błotniki,osłona łańcucha i stopka,które zamówiłam. Rzetelna instrukcja i rady przedstawiciela sklepu. Jestem pełna uznania dla tego sklepu i dlatego Wam wszystkim polecam ten sklep i jego obsługę. Radości mojej nie ma końca,że tak rzetelnie zostałam obsłużona przez ten sklep. Zamówienia dokonałam przez internet.l Pozdrawiam całą załogę sklepu. Halina JB

zakupy: http://www.sklepy24.pl/ao.php?o=81607&k=923; sierpień 2011

plusy: rzetelność i profesjonalizm w tym co robią.

minusy: nie ma żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pelagia rekomenduje e-rower.pl opinia nr 81607 z 29.07.2011

Każdemu,ale wręcz każdemu polecam sklep e-rower.Maja profesjonalne przygotowanie.Kilkudniowa korespondencja moja w doradztwie zakupu roweru dla dziecka zadowoliła mnie na 1000%!!! Odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania( a wiele ich było)otrzymałam niemal natychmiast. Chciałam do roweru oświetlenie,podpórkę,błotniki i otrzymałam pozytywną odpowiedź, iż zostanie to zamontowane. Uważam,że szacunek dla klienta ta firma ma na wysokim poziomie. Teraz oczekuje na realizację mojego zamówienia, http://e-rower.pl/mirage-2011-p-4852.html Napiszę o tym,gdy rower do mnie 'dotrze'. Pozdrawiam. H.J-B

zakupy: http://e-rower.pl/mirage-2011-p-4852.html; lipiec 2011

plusy: profesjonalność,super doradztwo, uprzejmość.

minusy: życzliwi i uprzejmi wad nie mają.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zadowolony klien rekomenduje e-rower.pl opinia nr 17951 z 24.07.2008

Szybko,fachowo,solidnie

zakupy: Siodełko Accent, torba Author; lipiec 2008

plusy: duzy wybor

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kleman rekomenduje e-rower.pl opinia nr 8510 z 18.09.2007

kupilem kolarzówke Authora...paczke dostarczyl kurier dhl w ciagu 24h. Kontakt ze sprzedawcami (przez gg i e-maila) super, zakupy jak najbardziej udane!

zakupy: szosóka Author A3307; wrzesień 2007

plusy: dobry kontakt, szybkosc.

minusy: nie ma na co narzekac!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

biker rekomenduje e-rower.pl opinia nr 5440 z 07.05.2007

Super sklep wszystko doskonale załatwione.Miła obsługa ,przesyłka błyskawiczna!!!

zakupy: plecak AUTHOR TURBO; 04 .05 2007

plusy: same plusy++++

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje e-rower.pl opinia nr 2241 z 06.12.2006

Bardzo miła i konkretna obsługa. Wszelkie niejasności natychmiastowo wyjaśniono. Błyskawiczna przesyłka.

zakupy: Trenażer.; 5.12.2006

plusy: Miła obsługa. Błyskawiczna przesyłka.

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fordave rekomenduje e-rower.pl opinia nr 1516 z 13.07.2006

Bardzo dobry sklep ze świetną obsługą

zakupy: fotelik dziecięcy; IV 2006

plusy: obsługa!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

// rekomenduje e-rower.pl opinia nr 467 z 15.12.2005

Bez komentarza.

zakupy: Nie pamiętam.; Nie pamiętam.

plusy: Nie mam zdania.

minusy: Nie mam zdania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

badosik rekomenduje e-rower.pl opinia nr 384 z 04.12.2005

Zakupy były bardzo udane, wszystko zgodne z opisem, bardzo miła obsługa, expresowe tempo otrzymanai przesyłki. Polecam goraco!

zakupy: odzież rowerowa; Nie pamiętam.

plusy: świetna , miła i uprzejma obsługa klienta, łatwość zamaw...

minusy: Nie mam zdania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER