Zakupy spożywcze przez Internet z dostawą do domu lub pracy.
Sklep E-Szop

Kontakt

tel. + 48 91 820 13 01
Szczecin

Popularne produkty

Higiena, Chemia, Słodycze, Nabiał, Przyprawy i sosy, Kawa i herbata, Owoce i warzywa, Napoje, Dania gotowe, DLA FIRM, Dla dzieci, Artykuły sypkie, Mięso i wędliny

Popularne marki

Knorr, Nivea, Cykoria, Dr. oetker, Mlekovita, Winiary, Rolnik, ã…âowicz, Hortex, Kamis, Pudliszki, Wedel, Lisner, Prymat, Woseba, Bakoma

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 28
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

E-Szop > Opinie klientów

Sklep E-Szop świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.05.2010r i posiada 30 opinii klientów w tym 94% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr rekomenduje E-Szop opinia nr 469074 z 19.10.2021

Poszukiwałem rozwiązania i znalazłem chyba na dłuższy czas.

zakupy: atrykuły spożywcze; październik 2021

plusy: jw.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje E-Szop opinia nr 467370 z 27.07.2021

Były to moje pierwsze zakupy w sklepie internetowym E-Szop. Przed zamówieniem skontaktowałam się e-mailowo z obsługą sklepu i otrzymałam wyczerpujące informacje odnośnie moich zakupów. Zatem kontakt ze sklepem oceniam jako bardzo dobry. Dodatkowo bardzo szybka realizacja, towar otrzymałam już następnego dnia po wysyłce. Towar świetnie spakowany.Na pewno skorzystam ponownie z zakupów internetowych w tym sklepie.

zakupy: kasza gryczana Sonko 4x100g (18 opakowań); lipiec 2021

plusy: uczciowość, obsługa klienta, terminowość, opakowanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje E-Szop opinia nr 465366 z 17.04.2021

Zakupy robiłam pierwszy raz i od razu poczułam się jak "w domu" Personel nawiązal ze mną kontakt i pomógł w zakupie. Towar dotarl bardzo szybko, zapakowany starannie i troskliwie. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Serek smażony z kminkiem produkcji Nowy Tomyśl.; kwiecień 2021

plusy: Sprawność i rzetelność

minusy: Nie widzę niczego złego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m.zlinko rekomenduje E-Szop opinia nr 463538 z 22.02.2021

Sklep wybrałem przypadkowo. Zdobiłem kilkakrotnie zakupy i stwierdzam ze to solidny sklep dobrze za-opatrzony. Towar starannie zapakowany, szybka wysyłką.

zakupy: Różne artykuły spożywcze.; luty 2021

plusy: Wygodne zakupy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KATARZYNA rekomenduje E-Szop opinia nr 461734 z 03.11.2020

oferował produkt, którego nikt inny nie miał. Tak, świetny sklep. Zamówienia wysyłane szybko, towar doskonale zabezpieczony:) Polecam:)

zakupy: wędliny; listopad 2020

plusy: rzetelność

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje E-Szop opinia nr 461698 z 29.10.2020

Pierwszy raz kupowałem w tym sklepie .Zamówienie wysłano tego samego dnia. Zakupy fachowo zapakowane.

zakupy: ZYWNOSC; październik 2020

plusy: Dobry asortyment,szybka dostawa

minusy: Nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darek rekomenduje E-Szop opinia nr 432722 z 05.04.2018

sklep spelnil oczekiwania,zamawialem juz drugi raz i wszystko bylo ok,nie mam zastrzezen.

zakupy: art.spozywcze, chemia, kosmetyki; kwiecień 2018

plusy: szybkosc dostawy na terenie Polski,dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita Larsen rekomenduje E-Szop opinia nr 403454 z 17.01.2017

zoastal mi polecony przez istniejacego klienta w Danii.

zakupy: kielbasy i szynki; styczeń 2017

plusy: duzy wybor i przy braku konkretnego towaru znalezienie i

minusy: kosztowna dostawa, wiec warto zamawiac wieksze partie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eveline rekomenduje E-Szop opinia nr 403422 z 17.01.2017

E-szop jest kontrahent godny polecenia

zakupy: za ponad 1100 zl; styczeń 2017

plusy: super kontakt i realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje E-Szop opinia nr 398902 z 27.11.2016

Sklep wybrałam ponieważ realizuje dostawę do Norwegii, a ja tu mieszkam i potrzebuje świeżych, dobrych, polskich produktów, a takie oferuje sklep E-szop.

zakupy: Artykuły spożywcze, higieniczne i inne; listopad 2016

plusy: Dostawa do Norwegii, indywidualne podejście.

minusy: Nie spotkałam sie z wadami sklepu, zakupy robię od IV br

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika nie poleca E-Szop opinia nr 360193 z 01.11.2015

Bardzo dobra oferta, ale dostawa za granicę absolutnie niezgodna z warunkami podanymi na stronie, może i w Polsce dobrze, ale za granicę zdecydowanie nie polecam. Dużo stresu, dużo problemów, ukryte koszta. Pierwszy i ostatni raz korzystałam z usług firmy.

zakupy: Spożywcze; listopad 2015

plusy: Cena

minusy: Niezgodność warunków podanych w regulaminie z rzeczywist

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

k_wolowik rekomenduje E-Szop opinia nr 358589 z 18.10.2015

jak najbardziej polecam wszystkim rodzicom mleczną kanapkę. Jest to idealny posiłek który warto mieć zawsze pod ręką chociażby podczas spaceru , gdzie można zawsze , jak dłuższy spacer dać w formie przekąski , która jest pożywna i świetnie smakuje . Smak przede wszystkim przypadł do gustu , i jedzone jest z apetytem . Doskonale się też sprawdza podczas zabawy z innymi dziećmi jak przychodzą razem z rodzicami w odwiedziny , dzieci się bawią razem , a wiadomo podczas zabawy ciężko jest nakłonić aby dziecko usiadło przy stole coś przekąsiło, więc każdy po kanapeczce , i w jednej ręce apetyczny smakołyk , w drugiej zabawka , i nie tracą czasu , a smakuje i jest pożywne . Jest to też dobra forma słodkiego poczęstunku dla rodziców do kawy . Jest to produkt który od teraz zawsze będzie gościć u mnie w lodówce i już teraz nikt .Nawet nie zapowiedziana wizyta rodziców z małymi pociechami mnie nie zaskoczy.Polecam

zakupy: monte snack mleczna kanapka; październik 2015

plusy: smak, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje E-Szop opinia nr 349569 z 18.07.2015

Zachęciła mnie świetna cena słodyczy oraz opcja taniej i szybkiej wysyłki przez Paczkomaty. Trochę się wahałem, bo to nowy sklep, ale jestem baaardzo zadowolony :) ŚWIETNA cena, BŁYSKAWICZNA wysyłka, ZNAKOMITY kontakt mailowy :) Jednym słowem: REWELACJA!!!

zakupy: zozole muss (paczka 1kg); lipiec 2015

plusy: świetna cena, szybka i tania wysyłka

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ rekomenduje E-Szop opinia nr 348157 z 06.07.2015

POLECAM SUPER ZAPAKOWANE I ŚWIEŻE!!!

zakupy: SPOŻYWCZE; lipiec 2015

plusy: ŻETELNOŚĆ

minusy: NIE WIDZĘ.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ilonka2347 rekomenduje E-Szop opinia nr 254041 z 24.10.2013

Super pomysł dla zapracowanych oraz leniwych i wygodnych.Po pierwsze zakupy spozywcze przez internet to super sprawa po drugie plus za tanie produkty, po trzecie szybka dostawa.Przede wszystkim jest to dla mnie oszczędność czasu i pieniędzy ponieważ kupuję to czego naprawdę potrzebuję.Jako matka wiem jak wiele cennego czasu marnowałam na chodzenie,szukanie,kupowanie teraz wolę go przeznaczyć na zabawę z dziećmi.

zakupy: chemia, pieczywo, warzywa, owoce, soki napoj; wrzesień 2013

plusy: szybko,tanio,wygodnie, duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje E-Szop opinia nr 236017 z 09.08.2013

Polecam, zamawiałam paczkę do Norwegii i jestem pod wrażeniem. Paczka idealna tz.wszystkie towary zgodne z moim zamówieniem, obsługa bardzo miła wzorowe podejście do klienta. Paczka przyjechała szybko w stanie idealnym. To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie i napewno nie ostatnie. Dziękuję za słodki prezent który dostałam gratis w paczce.

zakupy: Chemia, nabiał, wędliny, itd...; sierpień 2013

plusy: Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marlena rekomenduje E-Szop opinia nr 88231 z 16.11.2011

Jest to jedyny porządny internetowy sklep na który trafiłam, tym bardziej ze troche ich bylo. Zamowienie robilam z zagranicy i bez problemu kupilam to co chcialam. Obsługa super, lubie wiedziec dokladnie na czym, co jak polega nie musialam nawet zadawac pytan, o wszystkim mnie poinformowano. Kontakt bardzo szybki. Co do produktow jak na moje potrzeby asortyment jest wystarczajacy. Wszystkim serdecznie polecam sklep E-SZOP !!!!!!!!!

zakupy: żywność, chemia, suchy prowiant; listopad 2011

plusy: obsługa, szybkość, przemyslane zamienniki produktów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luk rekomenduje E-Szop opinia nr 83904 z 07.09.2011

Sklep ten jako niemal jedyny miał produkt, który chciałem kupić, błyskawiczny kontakt i realizacja zamówienia.

zakupy: Kasze Bebilon Soczyste Owoce; wrzesień 2011

plusy: kontakt z klientem

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ulik rekomenduje E-Szop opinia nr 75754 z 21.04.2011

Od paru m-cy robię zakupy w e-szop.szczecin.pl. jestem b. zadowolona . Terminowa i szybka dostawa,miła obsługa , czytelna strona internetowa,duży wybór artykułów i ciągle powiększa się , warzywa i owoce są zawsze świeże a co do ważności spożycia jestem uprzedzana telefonicznie . Towar jest dostarczany w firmowych torbach i termoizolacyjnych. Polecam tym wszystkim którzy nie mają czasu na kolejki i niepełnosprawnym !

zakupy: nabiał, pieczywo, mięso, ryby, artykh; kwiecień 2011

plusy: terminowość , duży wybór towaru i miła obsługa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje E-Szop opinia nr 74581 z 01.04.2011

Oszczędność czasu, szybka dostawa, miła obsługa, asortyment ok, troche kiepsko z jakością warzyw, albo ja miałam pecha. Ogólnie BARDZO DOBRZE

zakupy: wszystko; marzec 2011

plusy: szybka, miła obsługa

minusy: jakość warzyw

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER