Ubranka i buciki dla dzieci i artykuły dziecięce.
Sklep e-Zygzak.pl

Kontakt

tel. 34 372 64 51
Częstochowa

Popularne produkty

Główna

Popularne marki

Sly, Losan, Gf-5, Mmdadak, Kornecki, Gatta, Broel, Al-da, , Dino, Raster, Gamex, Emma, Kiki kids, Anbor, Aipi, Cornette, Eko, Carmen, Lumide, Sofija, Mrugała, Sun

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 18
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

e-Zygzak.pl > Opinie klientów

Sklep e-Zygzak.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.12.2006r i posiada 18 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Beata rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 76703 z 10.05.2011

SUPER sklep , szybka, obsługa, szybka dostawa , jakość towaru I, już po raz kolejny kupuję buciki dla mojego synka

zakupy: buciki; kwiecień 2011

plusy: towary I jakości, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majka rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 75979 z 26.04.2011

Super kontakt isuper szybka wysyłka . Towar zgodny ze zdjęciem i opisem. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie .Polecam :0)

zakupy: buciki; kwiecień 2011

plusy: super piątka z plusem

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 74664 z 04.04.2011

bardzo dobry sklep , moje dziecko nie lubi przymierzacz więc mam zawsze problem z zakupami więc sklep jak narazie spełnia moje oczekiwanie , ceny też są przystepne

zakupy: buty i ubranka; kwiecień 2011

plusy: towar taki jak powinienbyć , szybkość dostawy

minusy: za długo szuka sie towaru na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANIA rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 61817 z 28.09.2010

TANIE I MODNE UBRANIA DLA MOICH CHŁOPAKÓW. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW.

zakupy: BLUZY DZIECIĘCE; wrzesień 2010

plusy: BOGATA OFERTA UBRAŃ DLA DZIECI

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alicja rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 59645 z 24.08.2010

Kupuję buciki dla wnuka już po raz drugi.Solidna firma.Towar jakościowo dobry.Przesyłka szybka i niedroga.Polecam.

zakupy: pantofle dziecięce; sierpień 2010

plusy: Można sobie w domu dokładnie w komputerze pooglądać .

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bysbar rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 46745 z 13.01.2010

super sprzedawca ma bardzo fajny towar

zakupy: buty dla chłopców; styczeń 2010

plusy: szybka wysyłka toawaru ,towar zgodny z opisem

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AG rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 42399 z 26.10.2009

Konkurencyjna cena dziecięcych butów zimowych Mrugała. Błyskawiczna wysyłka. Polecam.

zakupy: buty zimowe Mrugała; październik 2009

plusy: konkurencyjna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 40942 z 26.09.2009

Jest mało takich sklepów internetowych,w których są dobrej jakości ubranka dla dzieci, a sklep e-zygzak spełnia moje oczekiwania co do jakości takich ubranek w stu procentach...Jestem bardzo zadowolona ze sklepu e-zygzak a moja córeczka wygląda prześlicznie w zakupionych tu ubrankach, polecam ten sklep każdej mamie:))

zakupy: komplet dla dzieci evelina, bluzeczka; wrzesień 2009

plusy: śliczne ubranka, miła obsługa klijenta,szybkie dostawy

minusy: więcej towaru w sprzedaży

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M. Jankowska rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 35444 z 03.06.2009

Kupuje 2 lata i czesto. Bardzo dobry kontakt,piekne ubiory i doskonalej jakosci. Tu mozna kupic SUPER ubiory szkolno-wizytowe,przepiekne dla dziewczynek-kusza stylem,sa poszukiwane przeze mnie i dzieci.Pewno,ze mogliby producenci piekne ubiory nizej wyceniac . Rabat w sklepie korzystny,wysylka natychmiastowa.Bardzo mili i uprzejmi pracownicy. Dziekuje.

zakupy: Ubiory-glownie dla dziewczynek; czerwiec 2009

plusy: super jakosc,profesjonalizm pracownikow,uprzejmosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata Krawiecka rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 35258 z 31.05.2009

Szybko i sprawnie. W rzeczywistości ubranka jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach ponadto dobre jakościowo.

zakupy: body, śpioszki i sukienka; marzec 2009

plusy: rzeczy dobrych firm i tańsze niż w innych sklepach.

minusy: niedostępność niektórych interesujących mnie rozmiarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasiam rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 32405 z 07.04.2009

Sukienka, którą kupiłam dla córki jest dokładnie taka jak na zdięciu , była solidnie zapakowana. Super kontakt e-mail ze strony sprzedawcy. Jesteśmy bardzo zadowolone i polecamy tego sprzedawce. DZIĘKUJEMY

zakupy: Sukienka z bolerkiem Marzenka; kwiecień 2009

plusy: kontakt e-mail

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

misia-bella rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 32194 z 03.04.2009

bardzo dziękuję za szybkie zrealizowanie mojego zamówienia. Polecam ten sklep,z sukienki jestem zadowolona

zakupy: sukienka; kwiecień 2009

plusy: szybkość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta J. rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 30213 z 05.03.2009

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie! Nie mam zastrzeżeń. Strona bardzo czytelna. Już na wstępie widać dostępne rozmiary - nie musiałam tracić czasu na szczegółowe oglądanie produktów, które były dla mnie niedostępne. Korzystny system rabatów. Jakość kupionych przeze mnie towarów bardzo dobra.

zakupy: Ubranka dziecięce; marzec 2009

plusy: sprawność realizacji zamówienia, aktualne dane dot. dost

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milewska rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 21893 z 27.10.2008

towary zakupione w sklepie e-zygzak przeszły moje najśmielsze oczekiwania.Towar doskonałej jakości ,atrakcyjny cenowo i bardzo szybka realizacja zamówień. bez żadnych obaw dokonuję kolejnych zakupów i jestem informowana o przyjęciu zamówienia , realizacji oraz wysyłce.Polecam sklep wszystkim a przede wszystkim sobie.

zakupy: odzież dziecięca.; październik 2008

plusy: wiarygodność,solidność,uczciwość,fachowość,

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marlena z Płocka rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 20245 z 14.09.2008

Zakupione towary dostarczone zostały szybko, zgodnie z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona (córka również). Zakupy przebiegły bez żadnych problemów.

zakupy: Ubranka dla dziecka; sierpień 2008

plusy: Terminowość, bogata oferta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

słonko rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 7851 z 21.08.2007

Zakupione uranka są dobraj jakości.

zakupy: kurteczka i dwie bluzy; sierpień 2007

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta Luba rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 7574 z 06.08.2007

Miły kontakt z obsługą. Najbardziej mi się podoba to, że mogę zrobić zakupy nie wychodząc z domu, a jeśli nie jestem czegoś pewna, to zawsze mogę zajżeć do sklepu osobiście. Bardzo mi się to podoba.

zakupy: Bluzeczka i buciki; 30/07/2007

plusy: Zawsze można podjechać i sprawdzić

minusy: trudno zaparkować

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata Ambroziak rekomenduje e-Zygzak.pl opinia nr 6126 z 31.05.2007

Kupowałam ubranka na lato. Jestem bardzo zadowolona z oferty, niemal wszystko można tu znaleźć. Właściwie wszystko jest na miejscu. Większy kłopot może być tylko z rozmiarami, ale obsługa bardzo szybko pozwala się odnaleźć.

zakupy: letnie bluzeczki, koszulki, spódniczka, buciki; 29 maj 2007

plusy: sprawna obsługa dobra jakość

minusy: nie da się wyjść bez zakupów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER